• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
ببینید بچه ها من کاری ندارم 1 روز اومدید تو کار واریز یا 10 سال یا اینکه 1 روزه با نت اشنا شدید یا 20 سال ولی واسه سایت زدن یه چیزی رو بگم واقعا واقعا سخته چون رقیبای سرسخت و قدری وجود داره نمونه بارزش oneddl رو ببینید الان 5000 الکسا است ولی به خاطر بازدیدش هنوز دارد لینک رپیدشیر میزاره و اپدیت شدنش هم میتونید ببینید خودتون شما فک نکید یه سایت میزنید و بعد چند ماه درامد ازش میگیرید نه خیر از این خبرا نیس چون حملات که بهش میشه و سرچ گوگل ((که به این راحتی ها هم نیس)) و مهمتر از همه اپدیت شدنش رو باید در نطر بگیرید دیدم که یکی از یوزرا داره میگه من ان دلار دارم از سایتم در میارم من نمیدونم این حرفا برا چی زده ولی با این رنکینگ اصلا از این خبرا نیس
بعضی از افراد رو حساب rlslog که یه کامنت میزنن و ان بار لینکاشون دانلود میخوره هوایی میشن ولی اینو نمیدونن که این سایت الان 5 سال است به شدت و سریع داره اپدیت میشه((دیگه حتما دیدید چند روزه است که خیلی داره down میشه))
منو یکی از دوستام اومدیم سایت dlmovie.org رو همین حساب را انداختیم البته بیشتر من ادیتور بودم ولی الان برید ببینید هک شدیم و اصلا هم نتیجه نگرفتیم چون اصلا به کار وارد نبودیم و دیگه بی خیال سایت و درس کردنش شدیم حتی از هک هم درش نیوردیم گذاشتیم باشه واسه یادگاری
اگه میخواید یه سایت داشته باشید یک نفری اصلا فایده نداره چند تا ادم پایه پایه باشید و یه سایت واحد راه بندازید و بیفتید به جونش و جدیدترین جدیدترین ها رو منتشر کنید نه اینکه با چند ساعت تاخیر
اینو لازم بود بگم دیگه هر جور میدونید

Last edited:

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
ببینید بچه ها من کاری ندارم 1 روز اومدید تو کار واریز یا 10 سال یا اینکه 1 روزه با نت اشنا شدید یا 20 سال ولی واسه سایت زدن یه چیزی رو بگم واقعا واقعا سخته چون رقیبای سرسخت و قدری وجود داره نمونه بارزش oneddl رو ببینید الان 5000 الکسا است ولی به خاطر بازدیدش هنوز دارد لینک رپیدشیر میزاره و اپدیت شدنش هم میتونید ببینید خودتون شما فک نکید یه سایت میزنید و بعد چند ماه درامد ازش میگیرید نه خیر از این خبرا نیس چون حملات که بهش میشه و سرچ گوگل ((که به این راحتی ها هم نیس)) و مهمتر از همه اپدیت شدنش رو باید در نطر بگیرید دیدم که یکی از یوزرا داره میگه من ان دلار دارم از سایتم در میارم من نمیدونم این حرفا برا چی زده ولی با این رنکینگ اصلا از این خبرا نیس
بعضی از افراد رو حساب rlslog که یه کامنت میزنن و ان بار لینکاشون دانلود میخوره هوایی میشن ولی اینو نمیدونن که این سایت الان 5 سال است به شدت و سریع داره اپدیت میشه((دیگه حتما دیدید چند روزه است که خیلی داره down میشه))
منو یکی از دوستام اومدیم سایت dlmovie.org رو همین حساب را انداختیم البته بیشتر من ادیتور بودم ولی الان برید ببینید هک شدیم و اصلا هم نتیجه نگرفتیم چون اصلا به کار وارد نبودیم و دیگه بی خیال سایت و درس کردنش شدیم حتی از هک هم درش نیوردیم گذاشتیم باشه واسه یادگاری
اگه میخواید یه سایت داشته باشید یک نفری اصلا فایده نداره چند تا ادم پایه پایه باشید و یه سایت واحد راه بندازید و بیفتید به جونش و جدیدترین جدیدترین ها رو منتشر کنید نه اینکه با چند ساعت تاخیر
اینو لازم بود بگم دیگه هر جور میدونید

حرفای شما کاملا درسته ولی با نشستن و دعا خوندن یا چه می دونم با نا امیدی هیچ اتفاقی نمی افته
یادمه اون موقع هم که من آپلود رو شروع کرده بودم دوستام می گفتن بابا این همه آدم به تو چیزی نمی رسه ولی الان خدارو شکر یه پیشرفت هایی داشتم
حالا این سایت هم همینطور اگه بتونیم میاریمش بالا اگه هم نشد خب ما خیلی وقت نذاشتیم , همه بچه هایی که توی تیم هستن نهایت 2 تا کیلیک بیشتر می کنن برای پست گذاشتن
پس بنابر این از این خبرایی هم که شما می گی نیست
من به این دید به سایت نگاه می کنم که حتی اگه 10 نفر هم از فایلهام از طریق سایت دانلود کنن این یعنی پیشرفت
حالا شما می گی چون هک شدی و به آینده امیدوار نبودی خب ادامه ندادی که من فکر می کنم مشکل از شما بوده
ضمنا واسه هر کاری یه بسم الله نیازه بعد دیگه باید آینده رو دید تا برنامه ریزی کرد

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
نه عزیز
من تو حرفام حرفی از راه ننداختن نزدم فقط گفتم خیلی خیلی سخته و به این راحتی ها نیس

پس بنابر این از این خبرایی هم که شما می گی نیست

کدوم خبرا؟؟

اینم که این سایتو مثال زدم فقط واسه روشنتر شدن بود و گرنه میدونستیم که مشکل از خودمون بوده.غفلت کردیم و اینطور شد البته میشد درستش کرد که کلا بی خیالش شدیم

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
نه عزیز
من تو حرفام حرفی از راه ننداختن نزدم فقط گفتم خیلی خیلی سخته و به این راحتی ها نیس

کدوم خبرا؟؟

اینم که این سایتو مثال زدم فقط واسه روشنتر شدن بود و گرنه میدونستیم که مشکل از خودمون بوده.غفلت کردیم و اینطور شد البته میشد درستش کرد که کلا بی خیالش شدیم

منظورم همین هک و اینجور چیزا
همیشه هم به این داستان ختم نمی شه
ولی کلا گفتم با حرفات موافقم
کار راحتی نیستش و باید واسش زحمت کشید
اگه بچه ها فکر می کنن مثلا یکی دو ماهه می شن rlslog خب بیخیال بشن بهتره
چون این کار باید خوب و قوی و هماهنگ و البته با صبر زیاد همراه باشه
من از خود شما هم دعوت می کنم بیاد تو تیم و با هم سایت را بالا بکشیم
هنوز هم می گم من به این سایت امیدوارم

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
نه دوستان جدل رو بگذاريد كنار

من وقتي اين تاپيك و شروع كردم ميدونستم همين الانم خيلي ديره اما مطمئن بودم هستند كسايي كه بتونند اين راه و ادامه بدند.

الان تو سايتهاي مطرح وارز خيلي ايرانيها جزو ادمينها هستند كه سالهاست دارند كار ميكنند.

سايتهاي تازه وارد هم زياد هستند و هيچ سايت جديد التاسيسي رو نديدم كه مستقيما از سين ريليز كنه
فكر ميكنيد دسترسي سين از ايران چند نفره؟ قطعا بدونيد به زور به 10 نفر برسند.
خود من به 3 تا منبع دست دوم سين دسترسي دارم و خيلي هم آشنا داشتم و هر كاري كردم موفق نشدم دسترسي سين بگيرم فكر ميكنيد چرا

چون ما هنوز تو وارز تعدادمون كم هست - سايتهايي كه ايرانيها باشند كم هست يا اگرم باشه ترجيح ميدند شناخته نشند كه ايرانيند چراشو نميدونم اما همين عامل باعث شده ما رو تو دنياي وارز نشناسند اونوقت كشوري مثل ويتنام پر هست از وارز كارهاي ليچر كه كفر همه رو در آوردند اما با همين كارهاشون كاملا شناخته شده هستند

به نظر من هر حركتي ميتونه به ثمر بشينه بايد استقامت داشت و دلسرد نشد

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
نه دوستان جدل رو بگذاريد كنار

جدل کجا بود داریم صحبت میکنیم

چون ما هنوز تو وارز تعدادمون كم هست - سايتهايي كه ايرانيها باشند كم هست يا اگرم باشه ترجيح ميدند شناخته نشند كه ايرانيند چراشو نميدونم اما همين عامل باعث شده ما رو تو دنياي وارز نشناسند اونوقت كشوري مثل ويتنام پر هست از وارز كارهاي ليچر كه كفر همه رو در آوردند اما با همين كارهاشون كاملا شناخته شده هستند

من فک میکنم به خاطر سیاست و با هم نبودن اینطوری شده که ما تو این زمینه و اکثر میادین حرفی از ایران و ایرانی نیست مثال بارزش تو وارز رو بگم که بگم گجا کاریم حدود دو ماه پیش ریلیزی به نام PERSiAN کار خودش شروع کرد و اگه اشتب نکنم اولین ریلیزش ابن بود

http://scenereleases.info/2010/10/jackass-3d-2010-cam-xvid-persian.html

ولی بعد از چند تا کار که داد بیرون دیگه ادمه نداد حالا نمیدونم چرا ولش کردند ولی به احتمال زیاد به خاطر کم بودنشون و یا شاید به خاطر اسم ریلیز و یا عدم کیفیت کارو متوقف کردن به خاطر همینه ایرانی بودن ما دردسر شده و بعضی هام نمیخوان ایرانی بودنشونا خودشونا بروز بدن

Last edited:

1774

Registered User
لایک‌ها
33
منم به عنوان یکی از دوستان اگه قبول کنید باید بگم اگه می خواهید سایت بالا بره به چنتا نکته باید دقت کنید فقط راه نندازید و هی پست بدید
1- اگه از اسکریپتهای اماده استفاده میکنید تمام پچهای امنیتی را باید مرتب اپدیت کنید (واسه هک شدن)
2- اگه از پلاگینی واسه سایت استفاده میکنید حتما تاریخ اخرین اپدیت را چک کنید (از قدیمیها هر چند که خوب باشند استفاده نکنید مگر اینکه بدونید مشکلی واسه سایت پیش نمیاد)
3-واسه اول کار سایت را تخصصی بالا بیارید (روی یک موضوع زوم کنید و دنبال اخرین ریلیز باشید)
مثلا روی موسیقی اگه کار میکنید دنبال تمام البوها ، فول البوم ها باشید و ریلیز کنید .اینجوری تمام اونایی که دنبال موزیک هستند سایت شما را بوک مارک می کنند و مرتب به سایت سر میزنند .شلوغی پستها باعث فرار میشه !!!!
بعد که خوب بالا رفتید حالا می تونید همه چیز بدید
4-تمام سایتهای حرفه ای یه تیم دارن که مرتب پست میدن (تک نفری سخت میشه کار)
5-وقتی کتگوری ساختید هر قسمت باید یه ادمین داشته باشه تا پستای اون قسمت را ویرایش کنه(بعضیها پیشرفته کار میکنند)
یادمه خیلی وقت پیش تو یه سایت پست میدادم جالب اینجا بود که اجازه میرور نمیداد و به جاش خود سایت میرور میداد !!!!!

تکنیکهای بهینه سازی واسه موتور جستجو گر ها را خوب مطالعه کنید (اینجوری ره 100 ساله یه ساله طی میشه)

در پایان میگم فقط سایت راه نندازید اول پلن بچیند بعد اجرا کنید

نکات ریز هم در بحث نمی گنجه اگه مایل بودید ادامه میدم

1774

Registered User
لایک‌ها
33
اونایی که می خوان با وردپرس کار کنند واسه تست خرابکاریهاتون میتونید از وردپرس پورتابل استفاده کنند
دیگه احتیاجی به نصب هیچی ندارید

http://wordpress-portable.webnode.com/

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
منم به عنوان یکی از دوستان اگه قبول کنید باید بگم اگه می خواهید سایت بالا بره به چنتا نکته باید دقت کنید فقط راه نندازید و هی پست بدید
1- اگه از اسکریپتهای اماده استفاده میکنید تمام پچهای امنیتی را باید مرتب اپدیت کنید (واسه هک شدن)
2- اگه از پلاگینی واسه سایت استفاده میکنید حتما تاریخ اخرین اپدیت را چک کنید (از قدیمیها هر چند که خوب باشند استفاده نکنید مگر اینکه بدونید مشکلی واسه سایت پیش نمیاد)
3-واسه اول کار سایت را تخصصی بالا بیارید (روی یک موضوع زوم کنید و دنبال اخرین ریلیز باشید)
مثلا روی موسیقی اگه کار میکنید دنبال تمام البوها ، فول البوم ها باشید و ریلیز کنید .اینجوری تمام اونایی که دنبال موزیک هستند سایت شما را بوک مارک می کنند و مرتب به سایت سر میزنند .شلوغی پستها باعث فرار میشه !!!!
بعد که خوب بالا رفتید حالا می تونید همه چیز بدید
4-تمام سایتهای حرفه ای یه تیم دارن که مرتب پست میدن (تک نفری سخت میشه کار)
5-وقتی کتگوری ساختید هر قسمت باید یه ادمین داشته باشه تا پستای اون قسمت را ویرایش کنه(بعضیها پیشرفته کار میکنند)
یادمه خیلی وقت پیش تو یه سایت پست میدادم جالب اینجا بود که اجازه میرور نمیداد و به جاش خود سایت میرور میداد !!!!!

تکنیکهای بهینه سازی واسه موتور جستجو گر ها را خوب مطالعه کنید (اینجوری ره 100 ساله یه ساله طی میشه)

در پایان میگم فقط سایت راه نندازید اول پلن بچیند بعد اجرا کنید

ممنون از پیشنهاداتتون
اگه می تونید توی یاهو با هم صحبت کنیم تا از راهنماییهاتون بیشتر استفاده کنم
yahoo id : syrex_symbol

Immox

Registered User
لایک‌ها
3
اونایی که می خوان با وردپرس کار کنند واسه تست خرابکاریهاتون میتونید از وردپرس پورتابل استفاده کنند
دیگه احتیاجی به نصب هیچی ندارید

http://wordpress-portable.webnode.com/

بسیار عالی؛

ممنون از پیشنهاداتتون
اگه می تونید توی یاهو با هم صحبت کنیم تا از راهنماییهاتون بیشتر استفاده کنم

بهتر نیست نکات همینجا گفته بشه تا همه استفاده ببریم ؟!

لطف میکنید اگر ادامه بدید .

1774

Registered User
لایک‌ها
33
من خودم رو ورد پرس کار میکنم البته واسه مشتریهام نه واسه سایت وارز واسه خودم
اگر چیزی هم میگم فقط جهت اطلاع رسانیه (اونم تا اونجایی که بلدم)

اصولا شما قبل از اینکه سایت را با پست پر کنید اول باید طرح خودتون و هدف سایت را مشخص کنید بعد از اون با پلاگین و تکنیکهای خاص اونا مجهز کنید مثلا یه فایروال واسه سایتتون باید بزارید،صفحه ادمین را پسورد بزارید و غیره

مثلا واسه وارز از تمهای گیج کننده استفاده نکنید ساده و راحت باید باشن
تمام قسمتهای سایت از منو باید قابل دسترسی باشند
اگه تعداد 10 پست در هر صفحه اتخاب میشه باید اسکرول رو کم کنید
استفاده از تگ more در پست مهم هست 28 خط ننویسید بعد more بزارید
حداکثر 2 یا 3 خط اونم یه توضیح کوتاه و در ادامه بقبه را بگنجونید
ولی اگه کار گرافیکی می کنید باید یه تمی بزارید که از لحاظ رنگبندی چشم نواز باشه
و ......

اگه سوالی بود همینجا ، البته اگه سوادم برسه جواب میدم

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
تركر

کد:
http://mp3scene.org

ثبت نامش باز شد
اين تركر ريليز هاي سين اكثرا صوتي و موزيك ويدئو رو با كمترين اختلاف زماني منتشر ميكنه و براي كسايي كه تو اين زمينه فعال هستند ميتونه منبع بسيار خوبي به حساب بياد

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
برای tv show و app یا movie چیزی نمی شناسی ؟

ضمنا یه نکته و یه سوال
سوال اینکه از بچه هایی که اومدن توی تیم رپیدلیچ احتیاج دارید ؟
یعنی روی سرورم رپیدلیچ نصب کنم برای آپلود فایلهاتون ؟
اکانت خیلی از سایت ها رو هم دارم

و نکته هم اینکه با زحمت بچه ها فعلا ریت الکسای سایت 6 میلیون اومد پایین D:

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
برای tv show و app یا movie چیزی نمی شناسی ؟

ضمنا یه نکته و یه سوال
سوال اینکه از بچه هایی که اومدن توی تیم رپیدلیچ احتیاج دارید ؟
یعنی روی سرورم رپیدلیچ نصب کنم برای آپلود فایلهاتون ؟
اکانت خیلی از سایت ها رو هم دارم

و نکته هم اینکه با زحمت بچه ها فعلا ریت الکسای سایت 6 میلیون اومد پایین D:

من براي سريال براي سايت خودم از گروه باب ريلز ميگيرم
يكم تاخير داره تو پخش اونم واسه اينه كه ميخواد كانورت كنه
الان هم ميخوام يك سرور قوي بگيرم براي سريال هاي با حجم هاي 350 و 600 و 1000 مگابايتي كه تو سايت خودم براي دانلود قرار بدم

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
من از دوستان آپلودر علاقمند دعوت به همکاری میکنم برای فعالیت توی سایت http://www.fileget.us
برای روال کار هم اینطوره که پی ام میدید. با یوزر نیم و پس درخواستی و ایمیل
من براتون یوزر میسازم.
وارد میشید.
پست میدید و بعد من تایید میکنم.(یه سری ادیت روش انجام میشه و تایید میشه×!

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام من برای این ماه یه RDP گرفتم. ازش هم خیلی راضیم تا به الان(1 هفته میشه). گفتم اینجا هم بگم شاید کسی نیاز داشته باشه. مشخصات نودش اینه:
* 100 GB SATA2 HDD
* 1 Gbps Unmetered Bandwidth
* Intel Quad Xeon X3430
* 16 GB DDR3 RAM
* Windows Server 2008 R2 Enterprise Edition
* Working with RapidShare, MegaUpload, FileServe, HotFile, etc...

کسی خواست PM بده آدرس سایتش رو بفرستم براتون. اینجا بزارم شاید تبلیغ حساب بشه!
من 21 $ خریدمش.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام من برای این ماه یه RDP گرفتم. ازش هم خیلی راضیم تا به الان(1 هفته میشه). گفتم اینجا هم بگم شاید کسی نیاز داشته باشه. مشخصات نودش اینه:
* 100 GB SATA2 HDD
* 1 Gbps Unmetered Bandwidth
* Intel Quad Xeon X3430
* 16 GB DDR3 RAM
* Windows Server 2008 R2 Enterprise Edition
* Working with RapidShare, MegaUpload, FileServe, HotFile, etc...

کسی خواست PM بده آدرس سایتش رو بفرستم براتون. اینجا بزارم شاید تبلیغ حساب بشه!
من 21 $ خریدمش.

توضيح ميدي RDP چيه
تازه ميشنوم اسمشو

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
توضيح ميدي RDP چيه
تازه ميشنوم اسمشو

چند نفر Pm دادن در این مورد من جوابی رو که خود سرویس دهنده داده رو براتون میزارم.

An RDP comes with much more resources for a much lower price, the diskspace is guaranteed though. Most of the times you'll have 12 GB RAM to use. On an RDP there are certain rules. We install any program for you, but you need to request it as we can not hand out administrator rights.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
چند نفر Pm دادن در این مورد من جوابی رو که خود سرویس دهنده داده رو براتون میزارم.

ممنون از لطفت
چه جور امكاناتي داره ؟ يا بهتره بگم محيط كاربريش به چه صورته ؟

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
چند ماه می شد که فایل های سافت آرشیو رو روی فایل سونیک آپلود نمی کردم. وضعیت اکانتم هم فری بود.
امروز یکی از کارمندان فایل سونیک بهم پی ام داد و اکانتم رو به مدت شش ماه به صورت رایگان پرمیوم کرد. در ضمن گفت که اگر فایل هام رو روی سرورهای اونها هم آپلود کنم، شرایط ویژه ای بهم می ده که به کاربران عادی نمی دن. هنوز نمی دونم این شرایط چی هستن. منتظر پیامش هستم.

شما همچین پیامی از این شرکت دریافت کردید؟

راستی این سافت آرشیو یه چیزیش می شه ها. تعداد پست های تائید شده من داره به 300 می رسه ولی با این حال باز هم پست هام برای رفتن به صفحه اصلی نیاز به تائید مدیر داره. البته این مشکل محسوب نمی شه چون مدیر 99 درصد پست ها رو تائید می کنه.

بالا