rasoul2003
Registered User
- نوشتهها
- 462
- لایکها
- 10
ببینید بچه ها من کاری ندارم 1 روز اومدید تو کار واریز یا 10 سال یا اینکه 1 روزه با نت اشنا شدید یا 20 سال ولی واسه سایت زدن یه چیزی رو بگم واقعا واقعا سخته چون رقیبای سرسخت و قدری وجود داره نمونه بارزش oneddl رو ببینید الان 5000 الکسا است ولی به خاطر بازدیدش هنوز دارد لینک رپیدشیر میزاره و اپدیت شدنش هم میتونید ببینید خودتون شما فک نکید یه سایت میزنید و بعد چند ماه درامد ازش میگیرید نه خیر از این خبرا نیس چون حملات که بهش میشه و سرچ گوگل ((که به این راحتی ها هم نیس)) و مهمتر از همه اپدیت شدنش رو باید در نطر بگیرید دیدم که یکی از یوزرا داره میگه من ان دلار دارم از سایتم در میارم من نمیدونم این حرفا برا چی زده ولی با این رنکینگ اصلا از این خبرا نیس
بعضی از افراد رو حساب rlslog که یه کامنت میزنن و ان بار لینکاشون دانلود میخوره هوایی میشن ولی اینو نمیدونن که این سایت الان 5 سال است به شدت و سریع داره اپدیت میشه((دیگه حتما دیدید چند روزه است که خیلی داره down میشه))
منو یکی از دوستام اومدیم سایت dlmovie.org رو همین حساب را انداختیم البته بیشتر من ادیتور بودم ولی الان برید ببینید هک شدیم و اصلا هم نتیجه نگرفتیم چون اصلا به کار وارد نبودیم و دیگه بی خیال سایت و درس کردنش شدیم حتی از هک هم درش نیوردیم گذاشتیم باشه واسه یادگاری
اگه میخواید یه سایت داشته باشید یک نفری اصلا فایده نداره چند تا ادم پایه پایه باشید و یه سایت واحد راه بندازید و بیفتید به جونش و جدیدترین جدیدترین ها رو منتشر کنید نه اینکه با چند ساعت تاخیر
اینو لازم بود بگم دیگه هر جور میدونید
بعضی از افراد رو حساب rlslog که یه کامنت میزنن و ان بار لینکاشون دانلود میخوره هوایی میشن ولی اینو نمیدونن که این سایت الان 5 سال است به شدت و سریع داره اپدیت میشه((دیگه حتما دیدید چند روزه است که خیلی داره down میشه))
منو یکی از دوستام اومدیم سایت dlmovie.org رو همین حساب را انداختیم البته بیشتر من ادیتور بودم ولی الان برید ببینید هک شدیم و اصلا هم نتیجه نگرفتیم چون اصلا به کار وارد نبودیم و دیگه بی خیال سایت و درس کردنش شدیم حتی از هک هم درش نیوردیم گذاشتیم باشه واسه یادگاری
اگه میخواید یه سایت داشته باشید یک نفری اصلا فایده نداره چند تا ادم پایه پایه باشید و یه سایت واحد راه بندازید و بیفتید به جونش و جدیدترین جدیدترین ها رو منتشر کنید نه اینکه با چند ساعت تاخیر
اینو لازم بود بگم دیگه هر جور میدونید
Last edited: