- نوشتهها
- 2,000
- لایکها
- 72
بده دادااگه میتونی ماهی 8 دلار خرج کنی بگو تا بهت یه لیچر خوب که خودم برای این ماه گرفتم معرفی کنم.
در مورد آپ هم میتونی از FTP یا ریموت استفاده کنی( اگه رپیدلیچ داشته باشی خیلی راحت تر میشه این کارا...)
چطور با media player classic میشد عکس گرفت هرچی میگردم نمیدونم کجاشه
ممنون من از bs.player استفاده میکنم میخواستم اینم یه امتحانی بکنم ببینم چطوری است ولی فرق انچنانی با هم ندارنبرای اینکار باید از منوی File گزینه Save Thumbnails ... رو انتخاب کنید.
ممنون من از bs.player استفاده میکنم میخواستم اینم یه امتحانی بکنم ببینم چطوری است ولی فرق انچنانی با هم ندارن
کسی اینجا آپلودر هست خواست توی سایت جدید آپلود کنه من Bitshare رو معرفی میکنم. سایت خوبیه. من توش یکم آپلود کردم مجانی از ساپورتش 180 روز اکانت پریمیوم گرفتم!![]()
منم تصمیم گرفتم که این سایت هم به میرور هام اضافه کنم
الان من تو این سایت ها آپلود می کنم:
فایل سرو
فایل سونیک
مگا آپلود
بیت شیر
تو همشون فقط بازی آپلود می کنم.
به نظرتون سرورها خوبن یا عوضشون کنم؟
کسی اینجا آپلودر هست خواست توی سایت جدید آپلود کنه من Bitshare رو معرفی میکنم. سایت خوبیه. من توش یکم آپلود کردم مجانی از ساپورتش 180 روز اکانت پریمیوم گرفتم!![]()
آقا ما تو 15 روز سایت آپلود کردن و لیچ و لیچ بازی
1 دلار از فایل فکتوری و 1 دلار از هات فایل و 50 سنت از adf.ly در اووردیم !
شرایطمون هم این بوده:
vps نداشتم با همین شرایط و رپید لیچای معمولی بازی بازی میکردم
اکانت هات فایل و فایل فکتوری هم فری بوده
رو فایل فکتوری 8 گیگ و خورده ای اطلاعات دارم
رو هات فایل هم 10 و نیم گیگ حدودی!
حالا اساتید این کار پیشرفت داشتیم ؟میارزه ادامه بدیم ؟!چجوری بوده ریزالتمون ؟
-------------
کدوم سایتها بعد از اپلود زیاد اکانت پرمیوم مجانی میدن ؟!محدودیت های حجمی کشت مارو :d
مثلا یه نگاه به این عکس بکنید بنظر نمیاد که با مدیا پلیر کلاسیک گرفته شده باشه؟با چه نرم افزاری گرفته شده ؟خواهش می کنم. من اکثرا از مدیا پلیر کلاسیک برای این کار استفاده می کنم. من هم تا حالا تفاوت آشکاری در عملکرد این نرم افزارها مشاهده نکرده ام.
مثلا یه نگاه به این عکس بکنید بنظر نمیاد که با مدیا پلیر کلاسیک گرفته شده باشه؟با چه نرم افزاری گرفته شده ؟
http://i1086.photobucket.com/albums/j445/Rizwan_Satti/LittleFockers2010camxvidsantas.jpg
http://img812.imageshack.us/img812/8453/lackeyedpeasthetimedirt.jpg
مثلا یه نگاه به این عکس بکنید بنظر نمیاد که با مدیا پلیر کلاسیک گرفته شده باشه؟با چه نرم افزاری گرفته شده ؟
http://i1086.photobucket.com/albums/j445/Rizwan_Satti/LittleFockers2010camxvidsantas.jpg
این با یه Script تو لینوکس یا یک برنامه خیلی کم کوچیک تو ویندوز گرفته شده! که بدون باز کردن فیلم چند تا عکس ازش میگیرن.
از اونجایی این تاپیک شده یه تاپیک پولی و هر پی از هر کسی میخوای میگه 100 تومن بده منم ترجیح میدم این برنامه رو پابلیک نکنم.
این با یه Script تو لینوکس یا یک برنامه خیلی کم کوچیک تو ویندوز گرفته شده! که بدون باز کردن فیلم چند تا عکس ازش میگیرن.
از اونجایی این تاپیک شده یه تاپیک پولی و هر پی از هر کسی میخوای میگه 100 تومن بده منم ترجیح میدم این برنامه رو پابلیک نکنم.
عزیز این دیگه چیزی نیست که ...!
منظورتون اسکریپت MTN رپیدلیچ هست دیگه...
نخیر MTN چیز مخفی نیست که بخواد پابلیک شه! این اسکریپ رو ادمین یکی از سایت های وارز نوشته برا Poster های سایتش که خیلی چیز کاملی هستش. البته به جز عکس کارهای دیگه هم میکنه مثه رار کردن اتوماتیک و اضافه کردن آپلود به تمام فایل هاست ها به کلیک راست موس و ...