• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
اگه میتونی ماهی 8 دلار خرج کنی بگو تا بهت یه لیچر خوب که خودم برای این ماه گرفتم معرفی کنم.
در مورد آپ هم میتونی از FTP یا ریموت استفاده کنی( اگه رپیدلیچ داشته باشی خیلی راحت تر میشه این کارا...)
بده دادا:D

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
چطور با media player classic میشد عکس گرفت هرچی میگردم نمیدونم کجاشه

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
برای اینکار باید از منوی File گزینه Save Thumbnails ... رو انتخاب کنید.
ممنون من از bs.player استفاده میکنم میخواستم اینم یه امتحانی بکنم ببینم چطوری است ولی فرق انچنانی با هم ندارن

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
کسی اینجا آپلودر هست خواست توی سایت جدید آپلود کنه من Bitshare رو معرفی میکنم. سایت خوبیه. من توش یکم آپلود کردم مجانی از ساپورتش 180 روز اکانت پریمیوم گرفتم! :D

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
ممنون من از bs.player استفاده میکنم میخواستم اینم یه امتحانی بکنم ببینم چطوری است ولی فرق انچنانی با هم ندارن

خواهش می کنم. من اکثرا از مدیا پلیر کلاسیک برای این کار استفاده می کنم. من هم تا حالا تفاوت آشکاری در عملکرد این نرم افزارها مشاهده نکرده ام.

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
کسی اینجا آپلودر هست خواست توی سایت جدید آپلود کنه من Bitshare رو معرفی میکنم. سایت خوبیه. من توش یکم آپلود کردم مجانی از ساپورتش 180 روز اکانت پریمیوم گرفتم! :D

منم تصمیم گرفتم که این سایت هم به میرور هام اضافه کنم
الان من تو این سایت ها آپلود می کنم:
فایل سرو
فایل سونیک
مگا آپلود
بیت شیر

تو همشون فقط بازی آپلود می کنم.
به نظرتون سرورها خوبن یا عوضشون کنم؟

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
منم تصمیم گرفتم که این سایت هم به میرور هام اضافه کنم
الان من تو این سایت ها آپلود می کنم:
فایل سرو
فایل سونیک
مگا آپلود
بیت شیر

تو همشون فقط بازی آپلود می کنم.
به نظرتون سرورها خوبن یا عوضشون کنم؟

راستش سرعت بیتشر برای فری یوز ها فعلا خیلی خوبه. می ارزه میرور بزاری ازش.
در مورد مگا آپلود! شما پارت 100 مگ آپلود میکنید توش دیگه؟ بالا 100 مگ پوینت نمیده.
فایل سرو که کارش درسته به شرتی که پارت بازی هایی که آپ میکنی از 451 بالاتر باشه(باری حداکثر سود). با فایل سونیک کار نکردم.
اگه خوب آپلود کنید میتونید راحت فری Permium بگیرید( منظورم بیتشر بود).

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
آقا ما تو 15 روز سایت آپلود کردن و لیچ و لیچ بازی
1 دلار از فایل فکتوری و 1 دلار از هات فایل و 50 سنت از adf.ly در اووردیم !
شرایطمون هم این بوده:
vps نداشتم با همین شرایط و رپید لیچای معمولی بازی بازی میکردم
اکانت هات فایل و فایل فکتوری هم فری بوده
رو فایل فکتوری 8 گیگ و خورده ای اطلاعات دارم
رو هات فایل هم 10 و نیم گیگ حدودی!
حالا اساتید این کار پیشرفت داشتیم ؟میارزه ادامه بدیم ؟!چجوری بوده ریزالتمون ؟
-------------
کدوم سایتها بعد از اپلود زیاد اکانت پرمیوم مجانی میدن ؟!محدودیت های حجمی کشت مارو :d

1774

Registered User
لایک‌ها
33

سایت خوبیه و چون میخواد دور را از دست بقیه بگیره اومده چنتا کار خوب کرده
زیر مجموعه 25 % یعنی 5 % بیشتر از بقیه
شمارش تمام کشورها
در حالت پریمیوم واسه دانلود میتونید تایم تعریف کنید که اینجوری دانلود بیشتری میاندازه

توضیحات دیگه هم تو خود سایت

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
آقا ما تو 15 روز سایت آپلود کردن و لیچ و لیچ بازی
1 دلار از فایل فکتوری و 1 دلار از هات فایل و 50 سنت از adf.ly در اووردیم !
شرایطمون هم این بوده:
vps نداشتم با همین شرایط و رپید لیچای معمولی بازی بازی میکردم
اکانت هات فایل و فایل فکتوری هم فری بوده
رو فایل فکتوری 8 گیگ و خورده ای اطلاعات دارم
رو هات فایل هم 10 و نیم گیگ حدودی!
حالا اساتید این کار پیشرفت داشتیم ؟میارزه ادامه بدیم ؟!چجوری بوده ریزالتمون ؟
-------------
کدوم سایتها بعد از اپلود زیاد اکانت پرمیوم مجانی میدن ؟!محدودیت های حجمی کشت مارو :d

سایت هایی که دیگه شناخته شدن دیگه نمیان اکانت مجانی بدن. فقط سایت هایی که جدید هستا معمولا این کار رو برای Active آپلودر ها میکنن.
برای اینکه بتونی درآمدت رو افزایش بدی حتما یک رپیدلیچ بگیر. VPS خوب بخوای بگیری حداقل بالای 35 دلار باید خرج کنی.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
یه سایت دیگه هم هست Duckload! از این هم میتونم فری اکانت بگیرم! از بیتشر هم لینکاش بیشتر شده! خیلی ها فایل هاشونو Single لینک میزارن چون تا 15 گیگ فایل بهش پول میده ولی متاسفانه رنک داره مثل هاتفایل که من از این جور مسخره بازی ها خوشم نمیاد! :D
به نظر من باید آپلودر ها توی یه 3-4 تا سایت خاص آپلود هاشونو انجام بدن و به فکر دانلودر هم باشن! این طوری هر روز یک فایل هاست جدید میاد دانلودر نمیتونه از همه ی سایت ها اکانت تهیه کنه...

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
خواهش می کنم. من اکثرا از مدیا پلیر کلاسیک برای این کار استفاده می کنم. من هم تا حالا تفاوت آشکاری در عملکرد این نرم افزارها مشاهده نکرده ام.
مثلا یه نگاه به این عکس بکنید بنظر نمیاد که با مدیا پلیر کلاسیک گرفته شده باشه؟با چه نرم افزاری گرفته شده ؟

http://i1086.photobucket.com/albums/j445/Rizwan_Satti/LittleFockers2010camxvidsantas.jpg

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
مثلا یه نگاه به این عکس بکنید بنظر نمیاد که با مدیا پلیر کلاسیک گرفته شده باشه؟با چه نرم افزاری گرفته شده ؟

http://i1086.photobucket.com/albums/j445/Rizwan_Satti/LittleFockers2010camxvidsantas.jpg

با MPC یا همون مدیا پلیر کلاسیک گرفته شده. شما میتونی تعداد Screen Shot ها رو هم خیلی زیاد تر هم بکنی:
این همین االان گرفتم

کد:
http://img812.imageshack.us/img812/8453/lackeyedpeasthetimedirt.jpg

اگه RLP داشته باشی هم میتونی راحت این کارو انجام بدی.

uptl

Registered User
لایک‌ها
4

این با یه Script تو لینوکس یا یک برنامه خیلی کم کوچیک تو ویندوز گرفته شده! که بدون باز کردن فیلم چند تا عکس ازش میگیرن.

از اونجایی این تاپیک شده یه تاپیک پولی و هر پی از هر کسی میخوای میگه 100 تومن بده منم ترجیح میدم این برنامه رو پابلیک نکنم.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
این با یه Script تو لینوکس یا یک برنامه خیلی کم کوچیک تو ویندوز گرفته شده! که بدون باز کردن فیلم چند تا عکس ازش میگیرن.

از اونجایی این تاپیک شده یه تاپیک پولی و هر پی از هر کسی میخوای میگه 100 تومن بده منم ترجیح میدم این برنامه رو پابلیک نکنم.

می شه با مثال و اسم یوزر بفرمایید از چه کسی چه چیزی خواستید و نگفت؟ چون فرمودید هرکی و هرکی یه جمع محسوب می شه.:happy:

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10

عزیز این دیگه چیزی نیست که ...!

منظورتون اسکریپت MTN رپیدلیچ هست دیگه...

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
عزیز این دیگه چیزی نیست که ...!

منظورتون اسکریپت MTN رپیدلیچ هست دیگه...

نخیر MTN چیز مخفی نیست که بخواد پابلیک شه! این اسکریپ رو ادمین یکی از سایت های وارز نوشته برا Poster های سایتش که خیلی چیز کاملی هستش. البته به جز عکس کارهای دیگه هم میکنه مثه رار کردن اتوماتیک و اضافه کردن آپلود به تمام فایل هاست ها به کلیک راست موس و ...

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
نخیر MTN چیز مخفی نیست که بخواد پابلیک شه! این اسکریپ رو ادمین یکی از سایت های وارز نوشته برا Poster های سایتش که خیلی چیز کاملی هستش. البته به جز عکس کارهای دیگه هم میکنه مثه رار کردن اتوماتیک و اضافه کردن آپلود به تمام فایل هاست ها به کلیک راست موس و ...

آخه یه مدتی همین MTN رو میفروختن بعضی ها! :D

=========

در کل اگه RLP دارید که مشکلی ندارید. اگر هم که نه میتونید از MPC استفاده کنید یا یه سرچ تو گوگل Video Thumbnails Maker بزنید Freeware خوب هستن تو این زمینه.

============

دوستان یه سوال در زمینه Paypal! من خودم از Webmoney استفاده میکنم. میخواستم بدونم راهی هست که بشه دلار وب مانی رو به پی پال انتقال داد؟! اگه نه برای تایید یک اکانت پی پال چیکار باید کرد؟

بالا