• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

1774

Registered User
لایک‌ها
33
اگر می فرمایید که اون آمار دستکاری شده باید عرض کنم که به یکی از دوستان امروز داشتم یه سری آموزش می دادم
بصورت Remote به سیستم من وصل شده بود و این آمار رو دیده. اگر لازم بود بفرماید به ایشون که یکی از یوزرهای
با سابقه هستن بگم اینجا اعلام کنن. خودتون هم خواستید ریموت وصل بشید مشکلی نیست.
در مورد فایل هایی که به سایت من ارسال می کنید، من همونطور که گفتم سایت من فعالیتش در زمینه دیگه ای از
وارز بوده و هست و قسمت مدیا نوپا هستش. آمار دانلودهای فایل هایی که در زمینه اصلی فعالیت سایت هست رو
4 یوزر خارجی که در سایت من پست می زنن بهتر می دونن وگرنه وقت نمی زاشتن و هر روز چند پست بفرستن.
من برای درآمد کار نکردم و ذره ذره اون سایت رو ساختم و حالا دارم ازش جواب می گیرم. حالا بحث مدیا رو باز کردم تا
این قسمت هم ساخته بشه و سودش رو هم من و هم آپلودرها آروم آروم خواهند دید.
همه اینها رو عرض کردم آخرش به حرف دوستمون 1774 برسم که گفتن:

من خودم طراح سایت هم هستم خیلی سخته که رو براهش کنی ولی اگه راه بیافنه عالیه
دوست عزیز شما که استادی ولی سیستم رسیلر سایتتم راه بنداز 5 تا 15 درصد بهت سود میده بدون زحمت :p
البته مطمئنم که راه انداختی ولی فقط خواستم اشاره کنم

راستی ادرس سایتتو بده یه پست بدم ببینم دانلود چجوریه

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
رفیق من به هیچ عنوان جسارت نکردم شاید بد برداشت کردید !ولی ابراز خوشحالی کردم براتون ،شاید بد بیان کردم
بله من صبرم زیاده و تفریحی دارم این کارو میکنم
جند تا پست براتون فرستادم یه پست خیلی هات دیگه هم دارم آماده میکنم برای ارسال !;)
باز امیدوارم باعث ناراحتیتون نشده باشم;)

این چه حرفیه
s187.gif

امیدوارم از حرف های من هم برداشت بدی نکنید و به عنوان حرف های یه برادر کوچکتر از من قبول کنید.
من شیر کردن فایل ها رو از دانلود مستقیم شروع کردم. یعنی لینک مستقیم می دادم اما در وسعت کم. بعد بحث
Rapidshare و پوینت هاش اومد. با Rapidshare ادامه دادم و حالا هم با Hotfile و Fileserve .
بحث وارز برای من جدا از درآمد یجور عشقه. حتی می خواستم خیلی وقت پیش تورنت راه بندازم که با صحبت هایی که
با مدیر یکی از سایت های مطرح وارز کردم، از اینکار منصرف شدم.
حتی هنوز گاهی که شرکت هایی که فایل هاشون رو پخش می کنم کلید می کنن رو فایل هام لینک مستقیم و یا تورنت پخش می کنم.
صبر داشته باشید و برای خودتون هدف گذاری کنید به جایی می رسید که از دانلود 412 تایی تعجب که نمی کنید
هیچ، ناراحت هم می شید که چرا اینقدر کم دانلود داشتم.

مخلصــــیم
1-20070210065344.gif

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
این چه حرفیه
s187.gif

امیدوارم از حرف های من هم برداشت بدی نکنید و به عنوان حرف های یه برادر کوچکتر از من قبول کنید.
من شیر کردن فایل ها رو از دانلود مستقیم شروع کردم. یعنی لینک مستقیم می دادم اما در وسعت کم. بعد بحث
Rapidshare و پوینت هاش اومد. با Rapidshare ادامه دادم و حالا هم با Hotfile و Fileserve .
بحث وارز برای من جدا از درآمد یجور عشقه. حتی می خواستم خیلی وقت پیش تورنت راه بندازم که با صحبت هایی که
حتی هنوز گاهی که شرکت هایی که فایل هاشون رو پخش می کنم کلید می کنن رو فایل هام لینک مستقیم و یا تورنت پخش می کنم.
صبر داشته باشید و برای خودتون هدف گذاری کنید به جایی می رسید که از دانلود 412 تایی تعجب که نمی کنید

مخلصــــیم
1-20070210065344.gif

412 تا دانلود کمه !!! :blink: :D
دوستان لطفا یک منبع معرفی کنید برای عکس می خوام بزارم تو gfxta

1774

Registered User
لایک‌ها
33
412 تا دانلود کمه !!! :blink: :D
دوستان لطفا یک منبع معرفی کنید برای عکس می خوام بزارم تو gfxta

داخل تورنت بهترینها را پیدا می کنی دوتا شو دل کن عکسای خوبشا ادیت کن دوباره پک کن و اپلود کن یه پیش نمایشم تهیه کن . اینم نمونه کارای خودمه که پخش کردم

فایل های ضمیمه

• darkyvk.jpg
    darkyvk.jpg
    64.1 KB · نمایش ها: 72
Last edited:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
داخل تورنت بهترینها را پیدا می کنی دوتا شو دل کن عکسای خوبشا ادیت کن دوباره پک کن و اپلود کن یه پیش نمایشم تهیه کن . اینم نمونه کارای خودمه که پخش کردم

سلام
شما چطوری عکسها رو اینطوری پیش نمایش میگیری؟؟ با چه نرم افزاری؟

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
ماشالله حوصبت خوبه ها :D
من چون وی پی اس ندارم حوصلم سر میره لیچ میکنم چیز خوب هم توش باشه میزارم رو سایتم :rolleyes:

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
این چه حرفیه
s187.gif

مخلصــــیم
1-20070210065344.gif
مخلصم
فقط من 3-4 تا پست هات فرستادم هیچ کدوم تایید نشدن !چون دانلودشون به اینه که سریع ریلز شن اگه پستا براتون قابل قبول نیست نفرستم دیگه;)

1774

Registered User
لایک‌ها
33
ماشالله حوصبت خوبه ها :D
من چون وی پی اس ندارم حوصلم سر میره لیچ میکنم چیز خوب هم توش باشه میزارم رو سایتم :rolleyes:

عکس که حجمی نداره همه این کارا کلا 5 دقیقه هم وقت نمیبره
در ضمن وقتی لیچ میکنی در حقیقت تبلیغ اونی که فایلو اپ کردی میکنی ولی وقتی خودت اپ کنی ادرس سایتتم تو یه فایل اپ میکنی اینجوریه که وقتی طرف خوشش بیاد یه سرم به سایتت میزنه و فایلهای دیگه هم دانلود میکنه

در ضمن هر چی پستت تمیزتر و زیباتر باشه دانلود بیشتری داره همونی که همه میخوان

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
عکس که حجمی نداره همه این کارا کلا 5 دقیقه هم وقت نمیبره
در ضمن وقتی لیچ میکنی در حقیقت تبلیغ اونی که فایلو اپ کردی میکنی ولی وقتی خودت اپ کنی ادرس سایتتم تو یه فایل اپ میکنی اینجوریه که وقتی طرف خوشش بیاد یه سرم به سایتت میزنه و فایلهای دیگه هم دانلود میکنه

در ضمن هر چی پستت تمیزتر و زیباتر باشه دانلود بیشتری داره همونی که همه میخوان

با حرف این دوستمون شدیداً موافقم، من چون خودم طراحم روی کاور پست هام خیلی حساسم، گاهی شده 45 دقیقه برای یه کاور وقت گذاشتم!
الان کاورهای من تو زمینه ای که فایل می زارم به قولی برندسازی شده و همه می شناسن.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
شما چطوری عکسها رو اینطوری پیش نمایش میگیری؟؟ با چه نرم افزاری؟

دوست عزیز با فتوشاپ در عرض 1 دقیقه ساخته میشه :p

البته اين كاور شما هم مشكل داره

اولا يه فونت مخصوص براي خودتون داشته باشيد

نرم افزار xnview ابزار مناسبي داره براي پيش نمايش گرفتن عكسها بعد هم اونها رو با يه عكس بزرگتر تو فوتوشاپ درست كنيد
كار شكيلتر و بهتري در مي ياد

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
با حرف این دوستمون شدیداً موافقم، من چون خودم طراحم روی کاور پست هام خیلی حساسم، گاهی شده 45 دقیقه برای یه کاور وقت گذاشتم!
الان کاورهای من تو زمینه ای که فایل می زارم به قولی برندسازی شده و همه می شناسن.
هنوز منتظر جوابیم ها:rolleyes:

R3B

Registered User
لایک‌ها
161

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

1774

Registered User
لایک‌ها
33
البته اين كاور شما هم مشكل داره

اولا يه فونت مخصوص براي خودتون داشته باشيد

نرم افزار xnview ابزار مناسبي داره براي پيش نمايش گرفتن عكسها بعد هم اونها رو با يه عكس بزرگتر تو فوتوشاپ درست كنيد
كار شكيلتر و بهتري در مي ياد

نوشته نمیزارم چون بعضی از سایتها گیر میدن
هیچ نرم افزاری تو دنیا بهتر از و قوی تر از فتوشاپ در ضمینه طراحی عکس نیست تم های اماده xnview عمرا به پای هزاران فریم فتوشاپ نمیرسه :p دیگه اینقدر وقت گذاشتن هم ارزش نداره اگه واسه سایت بود حتما اینکارو می کردم مثل دوستمون ناکوت که عکساشو تیکت کرده....

ممنون از راهنمایی همه دوستان

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
آقا سایتایی که میشه لیچر بازی کرد توش رو میشه معرفی کنید ؟مثلا تو کامنت لینک میرور بدیم
ممنون

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان جدیدترین تورنت ها رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
منظورم سرچ نیست که اسم بدی بیاد ، خودش لیست باشه ( Latest Releases ) ????

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
دوستان جدیدترین تورنت ها رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
منظورم سرچ نیست که اسم بدی بیاد ، خودش لیست باشه ( Latest Releases ) ????

اكثر تركرها هر بخششون فيد مجزا داره كه ميتونيد فيدها رو تو برنامه feeddemon وارد كنيد و رو سيستمتون از جديدترين ريليزها و آپلودها آگاه بشيد
اين برنامه خودش اتومات چك ميكنه آلرت ميده و ... البته فيدهايي كه مربوط به فيد بارنر هستند فيل هستند و بايد با وي پي ان باشيد تا آگاه بشيد

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
اكثر تركرها هر بخششون فيد مجزا داره كه ميتونيد فيدها رو تو برنامه feeddemon وارد كنيد و رو سيستمتون از جديدترين ريليزها و آپلودها آگاه بشيد
اين برنامه خودش اتومات چك ميكنه آلرت ميده و ... البته فيدهايي كه مربوط به فيد بارنر هستند فيل هستند و بايد با وي پي ان باشيد تا آگاه بشيد

ممنون دوست عزیز که با راهنمایی هاتون کمکمون می کنید :rolleyes:

یه سوال هم من دارم. شما خودتون با اف تی پی بیشتر آپلود می کنید؟
برای من که هات فایل و فایل سرو و فایل سونیک اف تی پی شون مشکل داره به این صورت که هر فایل را چند دفعه آپلود می کنه. رو 2 تا وی پی اس امتحان کردم. یکی آلمان و دیگری هلند. متاسفانه تو هر 2 تا این مشکل بود. با چند تا نرم افزار آپلود هم تست کردم که نتیجه ای نداشت.
برای شما هم این مشکل وجود داره؟ :(

بالا