• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
والا یه سرچ بزنی همه سایتا توضیح دارن من زیاد اهل تایپ نیستم اگه مشکل خوردی کمکت میکنم ولی از اول .... یکمی تنبلیم می اد :p
سلام میشه به من کمک کنید
خواستم یه حساب وب مانی باز کنم.یه جا موندم.
مثلا اگه شماره موبایلی 09141773698 باشه اونجا باید 989141773698+ باید وارد کنم؟
Mobile/cell verification
تو قسمت بالایی موندم.

میگه اینو باید بنویسم.
Specify the code received on a mobile phone
ولی چیزی موبایلم نفرستاده:(

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام میشه به من کمک کنید
Mobile/cell verification
تو قسمت بالایی موندم.

میگه اینو باید بنویسم.

ارتباط از طریق اس ام اس با خارج فعلا قطع هست . نه می تونید دریافت کنید نه ارسال .
دلیلش رو نمی دونم :blink:

1774

Registered User
لایک‌ها
33
سلام میشه به من کمک کنید
Mobile/cell verification
تو قسمت بالایی موندم.

میگه اینو باید بنویسم.

من ایرانسل دادم بلا فاصله فرستاد
98935+

واسه ثابتم همینجوریه دوباره برگرد و شماره را بزن

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
شما کد 98 رو فقط اول شمارت اضافه کن بدون + سریع میفرسته! من همراه اول وارد کردن 1 دقیقه بعد فرستاد.
ممنون
امتحان کردم ولی نشد احتمالا ارسال اس ام اس از خارج به ایران فعلا مقدور نیست.:(

Last edited:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان حرفه ای عزیز من تو 20 تا فروم جدیدترین ریلیز ها رو قرار میدم ، همراه با 3 میرور تعداد دانلود ها فوقش 1 کی هست .
یکی نیست اینجا کمک کنه ؟!!! :f34r:
به جز اینکه بگید من این همه درآمد دارم چیز دیگه ای ما ندیدیم .
جناب R3B خدمت شما هم عرض کنم که آموزش های شما بدون آموزش نحوه ی افزایش دانلود هیچ ارزش ندارن ( با پوزش )
چون 1000 تا هم اینطوری پست بزنیم کسی که دانلود نکرد فایده ای نداره .

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
من والا تو سایت خودم میزارم خیلی بهتر نتیجه داده تا فروم ها !
اگه کسی مایل باشه باسه همکاری سایت پخ بزنه !

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان حرفه ای عزیز من تو 20 تا فروم جدیدترین ریلیز ها رو قرار میدم ، همراه با 3 میرور تعداد دانلود ها فوقش 1 کی هست .
.

شما باید حواست باشه که ریلیزهای جدید کی میاد!

من دکستر اپیزود 11 رو شبی که اومد پخش کردم تو فایل سرو 193 بار دان شد
ولی برای اپیزود 12 یک شب دیر جنبیدم به تعداد دان 10 هم نرسید.

در کل بگم اینم مثل بازار یک شمی میخواد . یعنی اینکه الان چی لازم هست که ریلیز کنم؟

مثلا بجای اینکه من بیام فیلمهای 2010 دو ماه گذشته رو بزارم ، میرم فیلمهای زیر سال 2005 (ولی معروفاش ) رو میزارم.(دقیقا دنبال چیزی هستم که تو بازار کمه)
من از پلنگ صورتی و تام و جری خیلی سود کردم .

Last edited:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
شما باید حواست باشه که ریلیزهای جدید کی میاد!

من دکستر اپیزود 11 رو شبی که اومد پخش کردم تو فایل سرو 193 بار دان شد
ولی برای اپیزود 12 یک شب دیر جنبیدم به تعداد دان 10 هم نرسید.

در کل بگم اینم مثل بازار یک شمی میخواد . یعنی اینکه الان چی لازم هست که ریلیز کنم؟

مثلا بجای اینکه من بیام فیلمهای 2010 دو ماه گذشته رو بزارم ، میرم فیلمهای زیر سال 2005 (ولی معروفاش ) رو میزارم.(دقیقا دنبال چیزی هستم که تو بازار کمه)
من از پلنگ صورتی و تام و جری خیلی سود کردم .

خوب لطف کنید بگید کجا شیر می کنید ؟ به چه نحو ؟

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
خوب لطف کنید بگید کجا شیر می کنید ؟ به چه نحو ؟

من چون سایت ندارم تو تمام فروم های معرفی در اینجا پست میدم .البته بگم در حال حاضر درآمد آنچنانی هم ندارم چون جدیدا اصلا وقت ندارم برای اینکه هر روز پست بدم.
ولی تو تمام فروم ها پست بده . من بعضی موقع ها هر پست رو (البته تو فروم های در پیت) 5 بار هم میدادم . از 30 تا فروم 2 تاش منو بن کرد (خب به ت خ . . که منو بن کردن)

من یک پیشنهاد بهت میدم ، برو با این دوستانی که اینجا اعلام کردن باند میخوان تشکیل بدن همکاری کن . 2 نفر هم اینجا گفتن برای سایت نیازمند پست دهنده هستند.با اونها همکاری کن و بعد نتیجه رو بگو

فقط بگم صبر تو این کار حرف اول رو میزنه که منم مثل شما کم دارم اونه الان زیاد دنبالش نیستم

1774

Registered User
لایک‌ها
33
به جز اینکه بگید من این همه درآمد دارم چیز دیگه ای ما ندیدیم .
جناب R3B خدمت شما هم عرض کنم که آموزش های شما بدون آموزش نحوه ی افزایش دانلود هیچ ارزش ندارن ( با پوزش )
چون 1000 تا هم اینطوری پست بزنیم کسی که دانلود نکرد فایده ای نداره .

دوست عزیز تعداد فایلهات چنتاست ؟؟؟؟؟
روند دانلود شما با افزایش تعداد فایلهات بیشتر میشه با 20 تا فایل کلا در روز به زور 20 تا میشه مگه فایلت خیلی خاص و جدید باشه ، وقتی تعداد فایلهان به 1000 تا یا بیشتر برسه میبینی که دانلودت به صورت صعودی بالا میره

در ضمن از من میشنوی از اول شروع نکن به آپلود فیلم نرم افزارهای کمیاب و کم حجم بزار ، نرم افزارهای سیستمی بیشتر بزار مثلا نرم افزار های booster اینا واسه من که از همه بیشتر دانلود داشتند
من winamp گذاشتم دیروز تا حالا 70 بار دانلود شده البته فقط تو یه فروم گذاشتم (وارز بی بی)

من 1000 با گفتم بازم میگم یکم صبر کن اگه صبر نداری بی خیال شو

بعدش یه مجموعه از سریالهایی که داره پخش میشه یا شده بزار مثلا سریال گمشدگان این جور سریالها همیشه دانلود دارند هر چند وقت یک بارم دوباره پستش کن
مستند بی بی سی هم خوبه انم همیشه دانلود داره
پست هاتم همیشه جدید یا خیلی قدیمی باشه (در مورد فیلم)

داستان زندگی مایکل جکسون رو آپ کن و پست کن خوبه :p (اینکارو فقط سایبر کنه ;))

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
این آمار هات فایل دیروزمه ! که یه پست دادم تو سایتم که اون 5 تا فایل آخری بقیش هم میرور بازی کردم !
ما فعلاً تو مرحله صبر استفامتیم !40-50 سنت نشده رو هم ! ولی خوب الان حس میکنم سعودی داره میره بالا !
i577073_888.jpg

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
ناکوت جان اون پنج تا فایل آخر من که میبینی برا وب سایت شما بوده !حالا من نمیدونم چه پستی دادی که ماشالله 412 بار دان شده !
هات فایل میل زده فری استایل شاهین نجفی به خاطر کپی رایت پاک شده !اسکلش در رفته :eek: کشکی حذف میکنه ؟!

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
ناکوت جان اون پنج تا فایل آخر من که میبینی برا وب سایت شما بوده !حالا من نمیدونم چه پستی دادی که ماشالله 412 بار دان شده !
هات فایل میل زده فری استایل شاهین نجفی به خاطر کپی رایت پاک شده !اسکلش در رفته :eek: کشکی حذف میکنه ؟!

اگر می فرمایید که اون آمار دستکاری شده باید عرض کنم که به یکی از دوستان امروز داشتم یه سری آموزش می دادم
بصورت Remote به سیستم من وصل شده بود و این آمار رو دیده. اگر لازم بود بفرماید به ایشون که یکی از یوزرهای
با سابقه هستن بگم اینجا اعلام کنن. خودتون هم خواستید ریموت وصل بشید مشکلی نیست.
در مورد فایل هایی که به سایت من ارسال می کنید، من همونطور که گفتم سایت من فعالیتش در زمینه دیگه ای از
وارز بوده و هست و قسمت مدیا نوپا هستش. آمار دانلودهای فایل هایی که در زمینه اصلی فعالیت سایت هست رو
4 یوزر خارجی که در سایت من پست می زنن بهتر می دونن وگرنه وقت نمی زاشتن و هر روز چند پست بفرستن.
من برای درآمد کار نکردم و ذره ذره اون سایت رو ساختم و حالا دارم ازش جواب می گیرم. حالا بحث مدیا رو باز کردم تا
این قسمت هم ساخته بشه و سودش رو هم من و هم آپلودرها آروم آروم خواهند دید.
همه اینها رو عرض کردم آخرش به حرف دوستمون 1774 برسم که گفتن:
صبر کن اگه صبر نداری بی خیال شو

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
اگر می فرمایید که اون آمار دستکاری شده باید عرض کنم که به یکی از دوستان امروز داشتم یه سری آموزش می دادم
بصورت Remote به سیستم من وصل شده بود و این آمار رو دیده. اگر لازم بود بفرماید به ایشون که یکی از یوزرهای
با سابقه هستن بگم اینجا اعلام کنن. خودتون هم خواستید ریموت وصل بشید مشکلی نیست.
در مورد فایل هایی که به سایت من ارسال می کنید، من همونطور که گفتم سایت من فعالیتش در زمینه دیگه ای از
وارز بوده و هست و قسمت مدیا نوپا هستش. آمار دانلودهای فایل هایی که در زمینه اصلی فعالیت سایت هست رو
4 یوزر خارجی که در سایت من پست می زنن بهتر می دونن وگرنه وقت نمی زاشتن و هر روز چند پست بفرستن.
من برای درآمد کار نکردم و ذره ذره اون سایت رو ساختم و حالا دارم ازش جواب می گیرم. حالا بحث مدیا رو باز کردم تا
این قسمت هم ساخته بشه و سودش رو هم من و هم آپلودرها آروم آروم خواهند دید.
همه اینها رو عرض کردم آخرش به حرف دوستمون 1774 برسم که گفتن:
رفیق من به هیچ عنوان جسارت نکردم شاید بد برداشت کردید !ولی ابراز خوشحالی کردم براتون ،شاید بد بیان کردم
بله من صبرم زیاده و تفریحی دارم این کارو میکنم
جند تا پست براتون فرستادم یه پست خیلی هات دیگه هم دارم آماده میکنم برای ارسال !;)
باز امیدوارم باعث ناراحتیتون نشده باشم;)

بالا