- نوشتهها
- 2,000
- لایکها
- 72
قربون دستت لینکشا برا ما بزار.
باز هم که عجله دارید تو 10 دقیقه 1000 تا هم میشه داد ولی این روش خوبی نیست ، حداقل واسه من اینطور بود
بزارید روش رو براتون توضیح بدم مفتی دونقطه دی
برنامه هایی هستند که به صورت اتوماتیک برای شما پست میفرستند
ولی چنتا مشکل دارند که براتون یکی یکی میگم
1- باید تو تمام سایتها عضو بشید یعنی 1000 تا پست 1000 تا ثبت نام که البته تو نصف بیشترشون نمی تونید پست بدبد شاید مجبور بشید تو 2000 تا ثبت نام کنید تا 1000 تا از توش در بیاد (اگه حال داشته باشید روش بدی نیست) خودم چون حال نداشتم این کارو نکردم
2- باید ایدی پست های تمام سایتهایی که عضو شدید را دستی به نرم افزار بدید
مثلا من که تو همه ضمینه کار میکنم هر سایت یه 10 تا 20 دقیقه وقت میبره تا تمام ایدی هارو در بیارم واسه همین چون تنبلم اینکارو نکردم
3- باید ادی ایکون و البته تگ هم واسه همشون دستی بدی
4- حالا باید تمام فروم های ثبت نامی را چک کنید که ببنید نرم افزار وصل میشه یا نه
5- اگر سایتها واسه فرستادن پست کد بخوان نمی تونید پست بدید
6- در صورت شناسایی از سایت اخراج میشید
اسم نرو افزار هم Multi auto poster هست با سرچ تو گوگل پیدا میشه
اگر هم نشد خودم بهتون میدم ............... مفت
بازم اگه سوالی بود در خدمتم
لطفا پیغام خصوصی ندید سوال شما ممکن هست سوال دیگران هم باشه
در مورد این نرم افزار توی همین تاپیک صحبت شد. همونطور که گفتم و دوستان دیگه هم اشاره کردن این نرم افزارها به علت استفاده اکثر سایت ها از Captcha غیر قابل استفاده هستند و چند تا سایت هم اگر مشکل Captcha نداشته باشن بعد از مدتی که نرم افزار با خطا ارسالی داشته باشه شما رو بن می کنن. مفت :دی
قربون دستت لینکشا برا ما بزار.
دوست عزیر منم که همینا را گفتم نگفتم استفاده کنید گفتم یه چنین چیزی هست اونم در جواب سوال دوستان بود در هر صورت اگه جواب دادن من مشکل داره چشم بی خیال میشم
لینک پیدا نکردم خودم داشتم آپلود کردم فقط قبل از اجرا چک کنید که ویروسی نباشه چون تو تمام سایتها نوع ویروسیش هست منم 5 تا ازش داشتم فکر کنم این سالم بود اما بازم چک کنید
دوستانی که توی کار آپلود فیلم و سریال، موزیک و موزیک ویدیو جدید هستن به بنده پ.خ بزنن، یه سایت با رنک
خوب و ایندکس عالی موجود هستش که بخش مدیاش زیاد فعال نیست می خوایم فعالش کنیم و کلاً
بسپریم به یک یا چند نفر. اگر فقط آپلودر تمیز هستید پ.خ بدید اطلاعات بدم خدمتتون.
دوستان نحوه ی کار با تورنت رو میشه بگید ؟
دانلود جدیدترین ریلیزها و آیا هزینه داره یا نه ؟
کلا هرچی که لازم هست![]()
پ خ شد .![]()
دوست عزیز از بابت نرم افزار ممنونم.
شما الان خودتون چطوری پست می دید؟ با همین نرم افزار؟
میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ چون فکر کنم به صورت مطمئن نمیشه با این نرم افزار کار کرد.
چه راه حلی سراغ دارید؟:wacko:
خداییش جایی از حرف من جنبه توهین داشت که این حرف رو می زنی؟![]()
من فقط یه سری اطلاعات دادم، نگفتم که شما حرف بدی زدی یا اطلاعات اشتباه گفتی.
خلاصه اگر از اون یه خط برداشت بدی کردی من شرمندم.![]()
دوستانی که توی کار آپلود فیلم و سریال، موزیک و موزیک ویدیو جدید هستن به بنده پ.خ بزنن، یه سایت با رنک
خوب و ایندکس عالی موجود هستش که بخش مدیاش زیاد فعال نیست می خوایم فعالش کنیم و کلاً
بسپریم به یک یا چند نفر. اگر فقط آپلودر تمیز هستید پ.خ بدید اطلاعات بدم خدمتتون.
دقیقا من همینو میگم تو 180 تا فروم پست کردم 2-3 تا دانلود به زور شد حالا تو سایت خودم بهتر دان میشهجناب R3B یکم آموزش بدید چطور فایل هامون 100-200-1000 و ... بار دانلود بشه.
من یک فیلم ، بازی ، سریال رو کمتر از 5 دقیقه بعد از ریلیز میزارم برای دانلود با تمام عکس ها ، توضیحات ، 3 تا میرور ، اما تعداد دانلود میشه 1 :blink:
ایجا یه چیزی هست که شما حرفه ای ها به ما نمی گین .
کمک کنید دیگه بابا !!!![]()
یه کوچولو درباره وب مانی توضیح میدی استاد؟چرا دوتا پی پال یکیشو وب مانی کن راحت هم هست دردسرای پی پال رو هم نداره
امروز لذت بردم از همكاري دوستان جديدمون
منتظر فعاليت بيشتر تون هستم
یه کوچولو درباره وب مانی توضیح میدی استاد؟
یه کوچولو درباره وب مانی توضیح میدی استاد؟