- نوشتهها
- 4,518
- لایکها
- 1,150
این که خوراکمونه ! منظورم به عیر این بود
این که خوراکمونه ! منظورم به عیر این بود
این که خوراکمونه ! منظورم به عیر این بود![]()
ممنون دوست عزیز که با راهنمایی هاتون کمکمون می کنید
یه سوال هم من دارم. شما خودتون با اف تی پی بیشتر آپلود می کنید؟
برای من که هات فایل و فایل سرو و فایل سونیک اف تی پی شون مشکل داره به این صورت که هر فایل را چند دفعه آپلود می کنه. رو 2 تا وی پی اس امتحان کردم. یکی آلمان و دیگری هلند. متاسفانه تو هر 2 تا این مشکل بود. با چند تا نرم افزار آپلود هم تست کردم که نتیجه ای نداشت.
برای شما هم این مشکل وجود داره؟![]()
این که خوراکمونه ! منظورم به عیر این بود![]()
http://rlsgame.org/
معذرت می خوام اینجا عنوان می کنم اما تعداد زیادی از دوستان بودن که نمی شد به همه پ.خ زد.
دوستانی که تا امروز لطف می کردن برای سایت من پست ارسال می کردند، لطفاً دیگه پستی ارسال نکنن.
(البته پست هایی که تا همین ساعت ارسال شده همگی Approve می شن )
کامنت های خوبی از بازدید کننده ها نگرفتم و عقیده اکثریت این بود که سایت شلوغ شده و از حالت تخصصی CG یعنی (Computer Graphic) خارج شده.
دقیقاً همون چیزی که نمی خواستم بشه و فرق اساسی سایت من با سایت های دیگه بود.
البته دوستانی که در رابط با گرافیک ارسالی داشتن کماکان لطف کنن کارشون رو ادامه بدن.
دوستانی هم که که از درآمدشون راضی نیستن براشون یه طرحی دارم.
البته این طرح مستلزم این هستش که طرف مقابل جنبه بالایی داشته باشه!
اما روی غلطک که بیوفتن درآمد Minimum روزی 20 دلار با روزی 2ساعت کار رو براشون داره. این طرح رو دارم با چندتا از دوستان در همین PT انجام می دیم.
اگر جواب بده ( که حتماً اگر درست وقت بزارن می ده) با شرایط خاصی اینجا عمومیش می کنم.
http://bolt.org/
شرمنده لیچر چیه؟ و لیچر بازی یعنی چی؟مرسی از سایتهایی که معرفی کردین باسه لیچر بازی اگه دارین بازم بدین![]()
دوستانی هم که که از درآمدشون راضی نیستن براشون یه طرحی دارم.
البته این طرح مستلزم این هستش که طرف مقابل جنبه بالایی داشته باشه!
اما روی غلطک که بیوفتن درآمد Minimum روزی 20 دلار با روزی 2ساعت کار رو براشون داره. این طرح رو دارم با چندتا از دوستان در همین PT انجام می دیم.
اگر جواب بده ( که حتماً اگر درست وقت بزارن می ده) با شرایط خاصی اینجا عمومیش می کنم.
یعنی میخواین در ازای دریافت چیزی بگید؟؟؟
اگر نه که همین الان بگید
نه سکته نکن، می دونم ایرانی جماعت دست دادن نداره! فقط می گیره.
هیچی، من به شما می گم چی آپلود کنید و بعد از آپلود فایل هاتون رو می دید به من ( البته نه هر چی که آپلود می کنید ) من براتون طوری شیر می کنم که دانلود بالایی داشته باشید.
شما هم تنها تعهدی که از نظر اخلاقی به من خواهید داشت این هستش که یک اکانت در HF و FS از رفرال من باز کنید و فایل هاتون رو بریزید توی اون.
در نتیجه شما درآمدتون می ره بالا، من هم از رفرال ها سهمم رو می گیرم.
این کار مستلزم وقت گذاشتن از سمت من هم هستش که فعلاً برام نمی صرفه و فعلاً با یکی دوتا از بچه ها دارم به همین صورت کار می کنم.
برای همین باید شرایطم ok بشه تا همچین کاری رو عمومی کنم.
الان 99% بچه هایی که تو ایران دارن وارز کار می کنن فقط انرژی حروم می کنن و وقتی که می زارن با درآمدی که دارن نمی خونه.
بگذریم
دادا این که حجماش زیر 4 گیگ نی :d پدر صاب بچه در میاد لیچش کنه :dبرای بازی اینجا پست بدید:
سایتش لینک دانلود نمیده و فقط عنوان رلیس شده هر روز شما لینک رو از تورنت یا جای دیگه بگیرید اینجا پست بدید. سایت خوبیهکد:http://rlsgame.org/
دادا این که حجماش زیر 4 گیگ نی :d پدر صاب بچه در میاد لیچش کنه :d
من از همین لیچرهای فری که تو نت ریخته استفاده میکنم ! ولی هیچکدوم 4 گیگ یا 5 گیگ رو نمیتونن لیچ کنن !تازه لیچ هم کنن کجا آپ کنم با اکانت فری:lol:
خوب بازی ها کنسول و PC همین هستن دیگه! من خودم بیشتر بازی های Wii پست میدم. حجمشون معمولا 4.3 گیگ هست.
اگه لیچرت خوب باشه مشکلی نداری. الان سرعت لیچت چنده از فایل هاست های دیگه؟ از کجا میگیری؟
من از همین لیچرهای فری که تو نت ریخته استفاده میکنم ! ولی هیچکدوم 4 گیگ یا 5 گیگ رو نمیتونن لیچ کنن !تازه لیچ هم کنن کجا آپ کنم با اکانت فری![]()