• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
قابل توجه اونایی که مشکل چند بار اپلود شدن دارن
این 3 تا کار رو که میگم به ترتیب انجام بدید ((یادتون باشه اولی رو که انجام دادید سرورتون روریستارت کنید و امتحان کنید اگه هنوز مشکل چند بار اپلود شدن دارید برید سراغ مراحل بعدی))

1.اگه NET Framework 2.0 نصب دارید unistall کنید و ریستارت کنید
2.اگه java نصب دارید unistall کنید و ریستارت کنید
3.اگه از نرم افزار خود رپیدشیر واسه اپلود استفاده میکنید unistall کنید و ریستارت کنید

Last edited:

1774

Registered User
لایک‌ها
33
ممنون دوست عزیز که با راهنمایی هاتون کمکمون می کنید :rolleyes:

یه سوال هم من دارم. شما خودتون با اف تی پی بیشتر آپلود می کنید؟
برای من که هات فایل و فایل سرو و فایل سونیک اف تی پی شون مشکل داره به این صورت که هر فایل را چند دفعه آپلود می کنه. رو 2 تا وی پی اس امتحان کردم. یکی آلمان و دیگری هلند. متاسفانه تو هر 2 تا این مشکل بود. با چند تا نرم افزار آپلود هم تست کردم که نتیجه ای نداشت.
برای شما هم این مشکل وجود داره؟ :(

من که از طریق خو سایت آپلود میکنم هیچ مشکلی هم نداره
فقط تنها مشکلی که هست البته مشکل نیست خود سایت در حال اپلود قطع میشه که نباید شما دوباره اپلود کنید ، یه چند دقیقه صبر کنید فایل منیجر را یه نگاه بندازید اگه واقعا نبود که واسه من تا حالا نشده که تو فایل منیجر نیاد دوباره اپلود کنید
در ضمن اگه اکانت دارید واسه دانلود از سرورهای دیگه لینک مستقیم را راحت به ریموت اپلود بدید
روش وارد کردن هم تو سایت هست

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
این که خوراکمونه ! منظورم به عیر این بود:D

برای بازی اینجا پست بدید:

کد:
http://rlsgame.org/

سایتش لینک دانلود نمیده و فقط عنوان رلیس شده هر روز شما لینک رو از تورنت یا جای دیگه بگیرید اینجا پست بدید. سایت خوبیه

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان عزیز قصد راه اندازی یک وبسایت رو دارم ، به چند نفر آپلودر نیاز دارم ، لطاف نمونه پست هاتون رو پ خ کنید.
ممنون .

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
معذرت می خوام اینجا عنوان می کنم اما تعداد زیادی از دوستان بودن که نمی شد به همه پ.خ زد.
دوستانی که تا امروز لطف می کردن برای سایت من پست ارسال می کردند، لطفاً دیگه پستی ارسال نکنن.
(البته پست هایی که تا همین ساعت ارسال شده همگی Approve می شن )
کامنت های خوبی از بازدید کننده ها نگرفتم و عقیده اکثریت این بود که سایت شلوغ شده و از حالت تخصصی CG یعنی (Computer Graphic) خارج شده.
دقیقاً همون چیزی که نمی خواستم بشه و فرق اساسی سایت من با سایت های دیگه بود.
البته دوستانی که در رابط با گرافیک ارسالی داشتن کماکان لطف کنن کارشون رو ادامه بدن.

دوستانی هم که که از درآمدشون راضی نیستن براشون یه طرحی دارم.
البته این طرح مستلزم این هستش که طرف مقابل جنبه بالایی داشته باشه!
اما روی غلطک که بیوفتن درآمد Minimum روزی 20 دلار با روزی 2ساعت کار رو براشون داره. این طرح رو دارم با چندتا از دوستان در همین PT انجام می دیم.
اگر جواب بده ( که حتماً اگر درست وقت بزارن می ده) با شرایط خاصی اینجا عمومیش می کنم.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
معذرت می خوام اینجا عنوان می کنم اما تعداد زیادی از دوستان بودن که نمی شد به همه پ.خ زد.
دوستانی که تا امروز لطف می کردن برای سایت من پست ارسال می کردند، لطفاً دیگه پستی ارسال نکنن.
(البته پست هایی که تا همین ساعت ارسال شده همگی Approve می شن )
کامنت های خوبی از بازدید کننده ها نگرفتم و عقیده اکثریت این بود که سایت شلوغ شده و از حالت تخصصی CG یعنی (Computer Graphic) خارج شده.
دقیقاً همون چیزی که نمی خواستم بشه و فرق اساسی سایت من با سایت های دیگه بود.
البته دوستانی که در رابط با گرافیک ارسالی داشتن کماکان لطف کنن کارشون رو ادامه بدن.

اما روی غلطک که بیوفتن درآمد Minimum روزی 20 دلار با روزی 2ساعت کار رو براشون داره. این طرح رو دارم با چندتا از دوستان در همین PT انجام می دیم.
اگر جواب بده ( که حتماً اگر درست وقت بزارن می ده) با شرایط خاصی اینجا عمومیش می کنم.

آخر تصمیم گرفتی بگی :D
مارو هم در نظر داشته باش.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام به همه ی شما دوستان عزیز
من شاگرد و کوچیک همه ی شما دوستان ماهر وارز کار هستم و قصد جسارت ندارم.
دوستانی که هات فایل کار میکنند ، سایت (فروم) زیر رو از یاد نندازید لطفا، چون بدجوری بازدید کننده داره.

کد:
http://bolt.org/

قبلا اگه اشتباه نکنم با نام rapid.org کار میکرد.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
مرسی از سایتهایی که معرفی کردین باسه لیچر بازی اگه دارین بازم بدین :D

armin321

Registered User
لایک‌ها
41

یعنی میخواین در ازای دریافت چیزی بگید؟؟؟
اگر نه که همین الان بگید

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
یعنی میخواین در ازای دریافت چیزی بگید؟؟؟
اگر نه که همین الان بگید

نه سکته نکن، می دونم ایرانی جماعت دست دادن نداره! فقط می گیره.;)
هیچی، من به شما می گم چی آپلود کنید و بعد از آپلود فایل هاتون رو می دید به من ( البته نه هر چی که آپلود می کنید ) من براتون طوری شیر می کنم که دانلود بالایی داشته باشید.
شما هم تنها تعهدی که از نظر اخلاقی به من خواهید داشت این هستش که یک اکانت در HF و FS از رفرال من باز کنید و فایل هاتون رو بریزید توی اون.
در نتیجه شما درآمدتون می ره بالا، من هم از رفرال ها سهمم رو می گیرم.
این کار مستلزم وقت گذاشتن از سمت من هم هستش که فعلاً برام نمی صرفه و فعلاً با یکی دوتا از بچه ها دارم به همین صورت کار می کنم.
برای همین باید شرایطم ok بشه تا همچین کاری رو عمومی کنم.
الان 99% بچه هایی که تو ایران دارن وارز کار می کنن فقط انرژی حروم می کنن و وقتی که می زارن با درآمدی که دارن نمی خونه.
بگذریم

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
نه سکته نکن، می دونم ایرانی جماعت دست دادن نداره! فقط می گیره.;)
هیچی، من به شما می گم چی آپلود کنید و بعد از آپلود فایل هاتون رو می دید به من ( البته نه هر چی که آپلود می کنید ) من براتون طوری شیر می کنم که دانلود بالایی داشته باشید.
شما هم تنها تعهدی که از نظر اخلاقی به من خواهید داشت این هستش که یک اکانت در HF و FS از رفرال من باز کنید و فایل هاتون رو بریزید توی اون.
در نتیجه شما درآمدتون می ره بالا، من هم از رفرال ها سهمم رو می گیرم.
این کار مستلزم وقت گذاشتن از سمت من هم هستش که فعلاً برام نمی صرفه و فعلاً با یکی دوتا از بچه ها دارم به همین صورت کار می کنم.
برای همین باید شرایطم ok بشه تا همچین کاری رو عمومی کنم.
الان 99% بچه هایی که تو ایران دارن وارز کار می کنن فقط انرژی حروم می کنن و وقتی که می زارن با درآمدی که دارن نمی خونه.
بگذریم

و مایی که اکانت داریم چی؟
:wacko:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
کسی هاست وارز سراغ نداره؟

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
برای بازی اینجا پست بدید:

کد:
http://rlsgame.org/
سایتش لینک دانلود نمیده و فقط عنوان رلیس شده هر روز شما لینک رو از تورنت یا جای دیگه بگیرید اینجا پست بدید. سایت خوبیه
دادا این که حجماش زیر 4 گیگ نی :d پدر صاب بچه در میاد لیچش کنه :d

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
دادا این که حجماش زیر 4 گیگ نی :d پدر صاب بچه در میاد لیچش کنه :d

:D:lol:

خوب بازی ها کنسول و PC همین هستن دیگه! من خودم بیشتر بازی های Wii پست میدم. حجمشون معمولا 4.3 گیگ هست.
اگه لیچرت خوب باشه مشکلی نداری. الان سرعت لیچت چنده از فایل هاست های دیگه؟ از کجا میگیری؟

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
:D:lol:

خوب بازی ها کنسول و PC همین هستن دیگه! من خودم بیشتر بازی های Wii پست میدم. حجمشون معمولا 4.3 گیگ هست.
اگه لیچرت خوب باشه مشکلی نداری. الان سرعت لیچت چنده از فایل هاست های دیگه؟ از کجا میگیری؟
من از همین لیچرهای فری که تو نت ریخته استفاده میکنم ! ولی هیچکدوم 4 گیگ یا 5 گیگ رو نمیتونن لیچ کنن !تازه لیچ هم کنن کجا آپ کنم با اکانت فری :D

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
من از همین لیچرهای فری که تو نت ریخته استفاده میکنم ! ولی هیچکدوم 4 گیگ یا 5 گیگ رو نمیتونن لیچ کنن !تازه لیچ هم کنن کجا آپ کنم با اکانت فری :D

اگه میتونی ماهی 8 دلار خرج کنی بگو تا بهت یه لیچر خوب که خودم برای این ماه گرفتم معرفی کنم.
در مورد آپ هم میتونی از FTP یا ریموت استفاده کنی( اگه رپیدلیچ داشته باشی خیلی راحت تر میشه این کارا...)

بالا