• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
بازم ممنونم که کمک می کنید
راستش من تو سه تا سرور هات فایل ، فایل سرو و فایل سونیک آپلود می کنم و لینک های همشون را هم پخش می کنم. می خواستم یه سرور دیگه غیر از اینا باشه که به عنوان بک آپ ازش استفاده کنم.
البته باید سروری باشه که فایل ها را بعد از یه مدت پاک نکنه... چون لینک های این سرور را پخش نخواهم کرد...
عزیز خیلی سادست
شما فایلی رو که به هات فایل آپ میکنید رو فایل سرو هم آپ کنید ولی با اسمهای مشابه این کارو نکنید، هر وقت دیدین لینک های هات فایل پاک شده از فایل سرو دانلود کنید بعدش رو هات فایل دوباره آپلود کنید. البته این کار مستلزم طبقه بندی اطلاعات به صورت دقیق و بی عیب و نقص از طرف شما روی فایلهای تکست میباشد.
مگه موقع پاک کردن مثلا هات فایل شرکت کل فایلهای توی اکانت شما رو پاک میکنه یا اونی که قانون کپی رایت رو نقض کرده؟

Last edited:

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز خیلی سادست
شما فایلی رو که به هات فایل آپ میکنید رو فایل سرو هم آپ کنید ولی با اسمهای مشابه این کارو نکنید، هر وقت دیدین لینک های هات فایل پاک شده از فایل سرو دانلود کنید بعدش رو هات فایل دوباره آپلود کنید. البته این کار مستلزم طبقه بندی اطلاعات به صورت دقیق و بی عیب و نقص از طرف شما روی فایلهای تکست میباشد.
مگه موقع پاک کردن مثلا هات فایل شرکت کل فایلهای توی اکانت شما رو پاک میکنه یا اونی که قانون کپی رایت رو نقض کرده؟

نه معمولا یه فایل پاک میشه
ممنون
الان افتاد :happy:

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

ایول خودشه
s187.gif

یه ایمیل می دم بهشون امیدوارم که بخونن. البته تا جایی که یادم هستش مدیر Freshwap ایرانی بود.

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
آهان فکر کردم فیلتر نیستش.
گفتم شاید فرومش رو میگی من سایتش عضو نیستم متاسفانه.
به احتمال قوی از اون وی پی ان باید باشه، بگو بچه ها یکی بهت درست کنند بدن با اون تست کن.
وقتی رو گزینه ادیت میزنی به یه صفحه ی خالی میره یا رو waiting کلا میمونه؟

وقتی رو آیکون ادیت کلیک می کنم دو گزینه ظاهر می شه. Quick Edit و Full Edit . روی Quick Edit که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته ولی وقتی روی Full Edit کلیک می کنم می ره تو Home Page .

ممنون دوست عزیز
پیدا کردم :happy:

خواهش می کنم.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
وقتی رو آیکون ادیت کلیک می کنم دو گزینه ظاهر می شه. Quick Edit و Full Edit . روی Quick Edit که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته ولی وقتی روی Full Edit کلیک می کنم می ره تو Home Page .

عزیز ، منظورت home page خالیه؟
به نظر من بالای 95 درصد مشکل از چیز پی ان شماست.
با چیز پی ان های دیگه امتحان کن.

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
اساتید چند تا سوال این بنده حقیر رو هم جواب بدن؟
آقا قاسم که خیلی به ما لطف داشته. رومون نمیشه هی pm بدیم بهش.

1. میشه برای جلوگیری از پاک شدن فایل هامون تو هاتفایل یا سایتهای مشابه، تو همون سایت یه بک اپ از فایلمون بگیریم؟
مثلا تو هاتفایل میشه فایل رو چند جا کپی کرد. کلا بهترین جا برای بک آپ کجاست؟

2. بهترین روش برای افزایش سرعت پست زدنمون چی شد بالاخره . بوکمارک کردن سایت ها و باز کردن و ... یعنی دستی دیگه؟

3. جاهایی مثل هاتفایل هیچ محدودیت حجمی یعنی نداره. 5 ترابایت؟ 20 ترابایت؟ بابا یه محدودیتی باید باشه بالاخره...

اگر دوستان vps خوبی هم سراغ داشتن ما رو بی دریغ نزارن. آقا قاسم یکی معرفی کرد ولی رو هوا تموم شد.

ممنون

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
عزیز ، منظورت home page خالیه؟
به نظر من بالای 95 درصد مشکل از چیز پی ان شماست.
با چیز پی ان های دیگه امتحان کن.

نه خالی نیست. منظورم اینه که تو صفحه اول سایت می ره به جای اینکه صفحه ادیت رو باز کنه.
حالا امتحان می کنم ببینم چی می شه.

ممنون

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
ایول خودشه
s187.gif

یه ایمیل می دم بهشون امیدوارم که بخونن. البته تا جایی که یادم هستش مدیر Freshwap ایرانی بود.

لطفا نتیجه را برای ما هم بنویسید
منم خیلی دوست دارم که بتونم تو این سایت پست بدم...

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
لطفا نتیجه را برای ما هم بنویسید
منم خیلی دوست دارم که بتونم تو این سایت پست بدم...

منتظر پاسخ از طرف اون ها هستم.
من بیشتر بخاطر این می خوام اونجا بتونم پست بدم تا جلو سوءاستفاده یه عده لیچر رو بگیرم!
فایل های من رو با همون کاوری که من طراحی کردم و اسم من روش هستش رو اونجا شیر می کنن!!

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
منتظر پاسخ از طرف اون ها هستم.
من بیشتر بخاطر این می خوام اونجا بتونم پست بدم تا جلو سوءاستفاده یه عده لیچر رو بگیرم!
فایل های من رو با همون کاوری که من طراحی کردم و اسم من روش هستش رو اونجا شیر می کنن!!

میشه لیست سایت هایی را که توشون پست می دید را بگین؟ ( فروم ها را نه )

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
یه فایل رو داشتم دان میکردم الان سرعت جالب شد گفتم بزارم ! :D

qebia1x18rsiiog9o4si.jpg

این امتحان ها هم دردسر شده نمیزاره پست بدم! :hmm:
یه چیز دیگه هم بگم بچه ها پست دادن تو فروم ها اگه توی اون فروم تازه عضو میشید هیچ فایده ای نداره! الان توی فروم ها انتقدر لیچر و اسپمر زیاد شده که توی 1 بار ریفرش صفحه تاپیک میره آخرا! کسی هم TNx نده دیگه ...! درآمد فقط توی پست دادن توی سایت هایی هست که دوستان گذاشتن...

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
اساتید چند تا سوال این بنده حقیر رو هم جواب بدن؟
آقا قاسم که خیلی به ما لطف داشته. رومون نمیشه هی pm بدیم بهش.

1. میشه برای جلوگیری از پاک شدن فایل هامون تو هاتفایل یا سایتهای مشابه، تو همون سایت یه بک اپ از فایلمون بگیریم؟
مثلا تو هاتفایل میشه فایل رو چند جا کپی کرد. کلا بهترین جا برای بک آپ کجاست؟

2. بهترین روش برای افزایش سرعت پست زدنمون چی شد بالاخره . بوکمارک کردن سایت ها و باز کردن و ... یعنی دستی دیگه؟

3. جاهایی مثل هاتفایل هیچ محدودیت حجمی یعنی نداره. 5 ترابایت؟ 20 ترابایت؟ بابا یه محدودیتی باید باشه بالاخره...

اگر دوستان vps خوبی هم سراغ داشتن ما رو بی دریغ نزارن. آقا قاسم یکی معرفی کرد ولی رو هوا تموم شد.

ممنون

آقا یه مقدار خودم فهمیدم یه مقدار هم شما کمک کنید دیگه...

1. تو هاتفایل میشه بدون محدودیت فایل آپلود کرد. کپی یا بک آپ گرفت. اما یه سوال جدید.
فایلی که دانلود نشه امتیاز منفی داره؟ منظورم تو هاتفایله

2. هنوز منتظر نظر اساتیدم.

3. جوابش تو 1 بود.

vps هم حل شد ایشالله.

منتظر ام اساتید

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
آقا یه مقدار خودم فهمیدم یه مقدار هم شما کمک کنید دیگه...

1. تو هاتفایل میشه بدون محدودیت فایل آپلود کرد. کپی یا بک آپ گرفت. اما یه سوال جدید.

2. هنوز منتظر نظر اساتیدم.

3. جوابش تو 1 بود.

vps هم حل شد ایشالله.

منتظر ام اساتید
سلام با مرام
هات فایل فری رو نمیدونم ولی اگه اکانت پولی داشته باشی به صورت نامحدود میتونی آپلود کنی.
کپی فایلها به این شکله که اگه فایلی رو آپ میکنی و احتمال میدی بعدا به دلیل نقض قانون کپی رایت پاک بشه ، بهترین کار اینه که همون فایل رو با یه اسم دیگه رو هات فایل آپ کنی و پیش خودت به صورت دقیق و تر و تمیز نگه داری و بعدا اگه دیدی پاک شد از اون لینک مخفی دانلود می کنی و بعدش اسمش رو هم عوض کنی و بعدا آپ کنی دوباره رو هات فایل، بهتره فولدر بسازی و تو اون جاش بدی، کم پیش می یاد که فولدر رو پاک کنند.
نه امتیاز منفی نداره ،ولی سخت پیش می یاد فایلی دانلود نشه : دی

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
یه فایل رو داشتم دان میکردم الان سرعت جالب شد گفتم بزارم ! :D

qebia1x18rsiiog9o4si.jpg

این امتحان ها هم دردسر شده نمیزاره پست بدم! :hmm:
یه چیز دیگه هم بگم بچه ها پست دادن تو فروم ها اگه توی اون فروم تازه عضو میشید هیچ فایده ای نداره! الان توی فروم ها انتقدر لیچر و اسپمر زیاد شده که توی 1 بار ریفرش صفحه تاپیک میره آخرا! کسی هم TNx نده دیگه ...! درآمد فقط توی پست دادن توی سایت هایی هست که دوستان گذاشتن...

واقعا عالیه عزیز:eek:
این دوکلود انصافا ترکونده:D
راستی فایلها تو دوکلود در حالت پریمیوم بعد از آپلود به صورت دائمی هستند یا پاک میشند بعدا ؟

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34

بله. هات فایل رنک داره. اگر فایل جدید آپلود کنید و دانلود نشه، رنکتون رو افزایش نمی ده. یا اگر رنک تون بالا باشه، با این کار کاهش پیدا می کنه.
البته نمی دونم این اتفاق با کپی کردن فایل ها تو پوشه های دیگر هم می افته یا نه.

بالا