• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
آقا یه مقدار خودم فهمیدم یه مقدار هم شما کمک کنید دیگه...

1. تو هاتفایل میشه بدون محدودیت فایل آپلود کرد. کپی یا بک آپ گرفت. اما یه سوال جدید.
فایلی که دانلود نشه امتیاز منفی داره؟ منظورم تو هاتفایله

2. هنوز منتظر نظر اساتیدم.

3. جوابش تو 1 بود.

vps هم حل شد ایشالله.

منتظر ام اساتید

در حالت پرميوم ميتونيد هر چقدر دوست داريد آپلود كنيد فقط حجم آپلود بره بالا داونلود نداشته باشي رنكت مي ياد پائين و سودت بشدت كم ميشه

ميتوني هر فايلت رو 3 تا كپي از روش بگيري فقط لينك اصلي رو نگذار چون اون اگه پاك بشه كپي ها هم پاك ميشن لينك كپي رو بگذار و آخر كه همه پاك شدند فايل اصليرو داونلود و دوباره آپلود كن و لينك اولو منتشر كن

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
بله. هات فایل رنک داره. اگر فایل جدید آپلود کنید و دانلود نشه، رنکتون رو افزایش نمی ده. یا اگر رنک تون بالا باشه، با این کار کاهش پیدا می کنه.
البته نمی دونم این اتفاق با کپی کردن فایل ها تو پوشه های دیگر هم می افته یا نه.
واقعا؟:(:(:(
من نمیدونستم.:(:(:(

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
در حالت پرميوم ميتونيد هر چقدر دوست داريد آپلود كنيد فقط حجم آپلود بره بالا داونلود نداشته باشي رنكت مي ياد پائين و سودت بشدت كم ميشه

ميتوني هر فايلت رو 3 تا كپي از روش بگيري فقط لينك اصلي رو نگذار چون اون اگه پاك بشه كپي ها هم پاك ميشن لينك كپي رو بگذار و آخر كه همه پاك شدند فايل اصليرو داونلود و دوباره آپلود كن و لينك اولو منتشر كن

ممنون از شما و دوستانی که جواب دادن.

خوب پس این خودش می تونه یه بحث اساسی باشه.
کمیت یا کیفیت؟
تو جایی خوندم که بجای اینکه مرتب آپلود کنید. سعی کنید مطالبی رو که آپلود کردید رو خوب پخش کنید تا خوب دانلود شه.

با توجه به چیزی که شما فرمودید می شه مثلا موقع آپلود در دو جا اپلود کرد. یکی تو فولدر shared و یکی تو فولدر backup؟ یا اینکار منطقی نیست؟
کلا بک آپ گیری تو هاتفایل توصیه می شه؟

راستی دوستان dl4all.com از فیل در اومد. من همیشه فایل هایی که می خواستم از اون پیدا می کردم

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
ممنون از شما و دوستانی که جواب دادن.

خوب پس این خودش می تونه یه بحث اساسی باشه.
کمیت یا کیفیت؟
تو جایی خوندم که بجای اینکه مرتب آپلود کنید. سعی کنید مطالبی رو که آپلود کردید رو خوب پخش کنید تا خوب دانلود شه.

با توجه به چیزی که شما فرمودید می شه مثلا موقع آپلود در دو جا اپلود کرد. یکی تو فولدر shared و یکی تو فولدر backup؟ یا اینکار منطقی نیست؟
کلا بک آپ گیری تو هاتفایل توصیه می شه؟

راستی دوستان dl4all.com از فیل در اومد. من همیشه فایل هایی که می خواستم از اون پیدا می کردم

بهترين روش پشتيبان گيري تو فايل سونيك هست با اكانت پرميوم تا هر چقدر دوست داريد ميتونيد كپي بگيريد از كپي هم ميتونيد كپي بگيريد و ال الاخر كپي ها هم هيچ ربطي به هم ندارند.

تو هات فايل اصلا بك آپ نگيريد مگر اين كه حداقل 6 ترا لينك پخش شده داشته باشيد كه ميزان آپلود بك آ؛پتون تاثيري تو رنكتون ايجاد نكنه

ادمين dl4all هم ايراني هست.

Last edited:

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
اقا می دونید این نکته هایی که شما می گید چقدر می تونه برای دوستان مفید واقع بشه؟
چه سوالی :D معلومه که شما می دونید. ولی بدونید که ما هم می دونیم:happy:

بابت تاپیک خوبتون ممنون.

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
با اینکه بعضی از دوستان با فروم حال نکردن این سه تا رو از دست ندین.

http://bolt.org/board/
600.000 یوزر داره. از قدیمی هاست. قبلا اسمش rapid.org بود

http://www.24hshared.com/
3000 تا یوزر آن لاین داره
http://www.katzforums.com/index.php
اینم بد نیست. 2000 تا آن لاین داره

ارادت

آقا یه سوال:

این لیچرها چطوری فایلی که مثلا تو هاتفایل یا فایل سرور هست رو به اکانت خودشون انتقال میدن؟ منظورم بدون دانلود و ریپک.
میشه از ریموت آپلود خود سرورها استفاده کرد؟ یا ریموت آپلود برای انتقال فایلهای خودمون از یه سرور به سرور دیگه است.

ممنون

Last edited:

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1

ارادت

ممنون دوست عزیز

1774

Registered User
لایک‌ها
33
بهترين روش پشتيبان گيري تو فايل سونيك هست با اكانت پرميوم تا هر چقدر دوست داريد ميتونيد كپي بگيريد از كپي هم ميتونيد كپي بگيريد و ال الاخر كپي ها هم هيچ ربطي به هم ندارند.

تو هات فايل اصلا بك آپ نگيريد مگر اين كه حداقل 6 ترا لينك پخش شده داشته باشيد كه ميزان آپلود بك آ؛پتون تاثيري تو رنكتون ايجاد نكنه

ادمين dl4all هم ايراني هست.

بک اپ گیری در هاتفایل به دو دلیل اشتباه

1- از اونجایی خیلی ها فایل را گرفته و در اکانت خود اپ می کنند در نتیجه md5 تمام فایلها یکی هست با پاک کردن یک فایل تمامی فایلها با اون md5 به طور کل پاک میشن این شامل کپی فایها هم میشه حتی اگه 100 تا کپی بگیرید

2- با کپی برداری دچار افت رنک میشید و کاهش در امد

بهترین روش بک اپ گیری گذاشتن همون لینکها در سروری دیگه هست تا در صورت پاک شده طرفی که پست شما را میبینه حتما دانلود داشته باشه

واسه بک اپ هم انتخاب سرور به عهده شماست ولی ترجیحا سروری انتخاب کنید که کاربر زیادی داره

موفق باشید

1774

Registered User
لایک‌ها
33

ارادت

آقا یه سوال:

این لیچرها چطوری فایلی که مثلا تو هاتفایل یا فایل سرور هست رو به اکانت خودشون انتقال میدن؟ منظورم بدون دانلود و ریپک.
میشه از ریموت آپلود خود سرورها استفاده کرد؟ یا ریموت آپلود برای انتقال فایلهای خودمون از یه سرور به سرور دیگه است.

ممنون

یه سایت لیچ ساپورت میگیرند و روی سایت می کشند بعد لینک مستقیم رو ریموت اپلود میکنند
تازه تمام کارهای پک و ری پک هم میشه با لیچ انجام داد

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
بک اپ گیری در هاتفایل به دو دلیل اشتباه

1- از اونجایی خیلی ها فایل را گرفته و در اکانت خود اپ می کنند در نتیجه md5 تمام فایلها یکی هست با پاک کردن یک فایل تمامی فایلها با اون md5 به طور کل پاک میشن این شامل کپی فایها هم میشه حتی اگه 100 تا کپی بگیرید

2- با کپی برداری دچار افت رنک میشید و کاهش در امد

بهترین روش بک اپ گیری گذاشتن همون لینکها در سروری دیگه هست تا در صورت پاک شده طرفی که پست شما را میبینه حتما دانلود داشته باشه

واسه بک اپ هم انتخاب سرور به عهده شماست ولی ترجیحا سروری انتخاب کنید که کاربر زیادی داره

موفق باشید

مورد اولتون اشتباه هست وقتي فايل بلك ليست ميشه امكان آپلود مجدد نداريد و نه اين كه كل اون md5 پاك بشه اگر اين طوري باشه براي هر فايل كل سرورهاشونو بايد سرچ كنند.
در ضمن تغيير md5 تنها با افزودن 1 بيت به فايل امكان پذيره و مشكلي نيست كه اسكريپتش موجوده

سرور بك آپ هم ربطي به كاربر نداره بايد سروري باشه كه اكانتش رو داشته باشيد تا بتونيد سريع ازش فايلها رو بكشيد بيرون و در ثاني فايلها اونجا دائم باشند و نه موقت تا امكان حذف فايل از بين بره

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
سرور بك آپ هم ربطي به كاربر نداره بايد سروري باشه كه اكانتش رو داشته باشيد تا بتونيد سريع ازش فايلها رو بكشيد بيرون و در ثاني فايلها اونجا دائم باشند و نه موقت تا امكان حذف فايل از بين بره

من اکانت پرمیوم فایل سونیک و مگاآپلود و ... رو دارم ولی نمی تونم از طریق ریموت آپلود فایل ها رو به هات فایل منتقل کنم. برای این کار چطور باید عمل کنم؟

ممنون.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
یه سایت لیچ ساپورت میگیرند و روی سایت می کشند بعد لینک مستقیم رو ریموت اپلود میکنند
تازه تمام کارهای پک و ری پک هم میشه با لیچ انجام داد
اگر منظورتون راپيد ليچ هست باز هم اشتباه هست
اين روش شما براي اول كار خوبه اما پس از مدتي جواب نميده به چند جهت
مثلا هات فايل 5 گيگ روزانه بهتون امكان ريموت آپلود ميده
اكثر سرورها فقط چند فايل رو بطور همزمان ريموت ميكنند كه اين زمان زيادي ميبره
راپيد ليچ قابليت زيپ و آنزيپ و رر و آنرر داره اما مشكلاتي كه هست

اگر زيپ تو فولدر باشه و شما آنزيپ كنيد ديگه نميتونيد فولدر رو از راپيد ليچ باز كنيد

آنرر هم هيچ فولدري نميسازه و همه فايلها رو تو روت براتون اكستركت ميكنه

راهش همون سرور ويندوز و آپلود مستقيم با اف تي پي هست اونم با كانكشنهاي زياد بسته به رم و پورت سرورتون
مثلا

9r7fdsr31vb58vm9pqx.jpg

من براي هر سايت 30 كانكشن در نظر گرفتم و كل كانكشنهاي همزمان هم 120 تا بنابر اين يك پك 5 گيگابايتي رو در عرض 2-5 دقيقه در 4 سرور بطور همزمان ميتونم آپلود كنم

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
من اکانت پرمیوم فایل سونیک و مگاآپلود و ... رو دارم ولی نمی تونم از طریق ریموت آپلود فایل ها رو به هات فایل منتقل کنم. برای این کار چطور باید عمل کنم؟

ممنون.

هات فايل از وقتي راپيد رو بالا سر خودش نديد كلا خودشو گم كرد بنا بر اين با يوزر و پس ساير اكانتها نميتونيد هيچ فايلي از هات فايل يا بالعكس ريموت كنيد
فقط و فقط لينك مستقيم

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
هات فايل از وقتي راپيد رو بالا سر خودش نديد كلا خودشو گم كرد بنا بر اين با يوزر و پس ساير اكانتها نميتونيد هيچ فايلي از هات فايل يا بالعكس ريموت كنيد
فقط و فقط لينك مستقيم

ممنون.

پس تنها را استفاده از رپیدلیچ هست. چون بعضی وقت ها نمی صرفه با VPS این کار رو انجام بدیم.

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون.

پس تنها را استفاده از رپیدلیچ هست. چون بعضی وقت ها نمی صرفه با VPS این کار رو انجام بدیم.

دوستان من هنوزم مشکل چند با آپلود شدن از طریق اف تی پی را دارم.
با چند تا نرم افزار اف تی پی هم تست کردم.
همشون یه فایل را چند بار آپلود می کنن.
راه حلی سراغ ندارید؟
وی پی اس ام هم ویندوز سرور 2003 هست
:(

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان من هنوزم مشکل چند با آپلود شدن از طریق اف تی پی را دارم.
با چند تا نرم افزار اف تی پی هم تست کردم.
همشون یه فایل را چند بار آپلود می کنن.
راه حلی سراغ ندارید؟
وی پی اس ام هم ویندوز سرور 2003 هست
:(
حدود 10 صفحه پیش در این مورد توضیحاتی دادم برید بخونید و عمل کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه

parsuser_com

Registered User
لایک‌ها
1
حدود 10 صفحه پیش در این مورد توضیحاتی دادم برید بخونید و عمل کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه

بله خوندم اون مطلب را
دستتون درد نکنه
منتها هم دات نت را پاک کردم و هم جاوا را
فایده ای نداشت
شما از ویندوز سرور 2003 استفاده می کنید یا 2008؟
می گم شاید از اینه؟

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
بله خوندم اون مطلب را
دستتون درد نکنه
منتها هم دات نت را پاک کردم و هم جاوا را
فایده ای نداشت
شما از ویندوز سرور 2003 استفاده می کنید یا 2008؟
می گم شاید از اینه؟
ربطی به ویندوزت نداره منم 2003 است من این کارو کردم و جواب گرفتم حالا خودت ببین چه برنامه ای نصب داری که اگه unistall کنی درست میشه

1774

Registered User
لایک‌ها
33
مورد اولتون اشتباه هست وقتي فايل بلك ليست ميشه امكان آپلود مجدد نداريد و نه اين كه كل اون md5 پاك بشه اگر اين طوري باشه براي هر فايل كل سرورهاشونو بايد سرچ كنند.
در ضمن تغيير md5 تنها با افزودن 1 بيت به فايل امكان پذيره و مشكلي نيست كه اسكريپتش موجوده

دوست عزیز پاک کردن از روی md5 را به شخصه تجربه کردم چون اموزش فتو شاپ را گرفتم و و اسم تمام فایلها را هم عوض کردم ولی هنوز لینک را پخش نکرده فایلها پاک شد ، و البته در خود سایت اصلی هم که لینک را گرفته بودم لینکها پاک شده بود

بلک لیستم نیست چون من فایلی که پاک شده بود را اسمشو تغییر دادم ولی بازم اپ نشد

البته همیشه از روی md5 پاک نمیکنند بستگی به نوع شکایت داره ، خیلی از مواقع از روی اسم فایل پاک میکنند

به خاطر این فکر کردم اینجوری پاک میشه ولی مثل اینکه اشتباه کردم

Last edited:

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
دوست عزیز پاک کردن از روی md5 را به شخصه تجربه کردم چون اموزش فتو شاپ را گرفتم و و اسم تمام فایلها را هم عوض کردم ولی هنوز لینک را پخش نکرده فایلها پاک شد ، و البته در خود سایت اصلی هم که لینک را گرفته بودم لینکها پاک شده بود

بلک لیستم نیست چون من فایلی که پاک شده بود را اسمشو تغییر دادم ولی بازم اپ نشد

البته همیشه از روی md5 پاک نمیکنند بستگی به نوع شکایت داره ، خیلی از مواقع از روی اسم فایل پاک میکنند

به خاطر این فکر کردم اینجوری پاک میشه ولی مثل اینکه اشتباه کردم

تغيير اسم فايل هيچ تاثيري بر روي MD5 نداره.
هات فايل هم مثل راپيد بر اساس MD5 داره عمل ميكنه شما تا فايلي تو بلك ليست نرفته ميتونيد اونو آپلود كنيد اما وقتي بلك ليست شد ديگه اجازه آپلود نميده
براي اون مورد اسكريپتي هست كه با اضافه كردن يك بيت به فايل باعث تغيير MD5 ميشه و ميتونيد فايل و آپلود كنيد

البته هميشه هم بلك ليست نيست و معلوم نيست چه سياستي داره

بالا