• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

1774

Registered User
لایک‌ها
33
اگر منظورتون راپيد ليچ هست باز هم اشتباه هست
اين روش شما براي اول كار خوبه اما پس از مدتي جواب نميده به چند جهت
مثلا هات فايل 5 گيگ روزانه بهتون امكان ريموت آپلود ميده
اكثر سرورها فقط چند فايل رو بطور همزمان ريموت ميكنند كه اين زمان زيادي ميبره
راپيد ليچ قابليت زيپ و آنزيپ و رر و آنرر داره اما مشكلاتي كه هست

اگر زيپ تو فولدر باشه و شما آنزيپ كنيد ديگه نميتونيد فولدر رو از راپيد ليچ باز كنيد

آنرر هم هيچ فولدري نميسازه و همه فايلها رو تو روت براتون اكستركت ميكنه

شما با من سر کل افتادیاااااا:D
دوستمون پرسید چجوری به همون صورت دوباره فایلها را پخش می کنند منم گفتم با راپید لیچ (نپرسید چجوری Rar و Unrar میشه) منم در همون حد گفتم
در مورد بقیه مسائل و مشکلات فکر کنم در صفحات قبل توضیح داد شده بود

من در زمانی که در حالت فری بودم در رنک گلد محدودیت 5 گیگم بر داشته شد نمی دونم سیستم جدید یا از قبل بوده

در مورد راپید لیچ هم به درد کار حرفه ای نمیخوره ولی با اضافه کردن اکانت پریمیوم خودتون می تونید به صورت نامحدود از سرورهای معروف فایل بگیرید

روش هم به این صورت
یه فایل 5 پارتی را به اتو ترنس میدن بستگی به سرعت سرور فایلها دانلود میشه و لینک مستقیم میده
بعد در قسمت لیست گزینه link list را انتخاب میکنند ادرس مستقیم فایلها را کپی کرده و در ریموت اپلود سایت همه را کلی وارد میکنید ، این کار هم به صورت هم زمان میتونید انجام بدید (البته لیچری هم دردسرای خودشا داره )

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
شما چه اصراری برای نگه داشتن فایل هاتون دارین ؟ یکی از دلایل بالا نرفتن رنک تو هافایل همن انبار کردن الکی فایلهای بدون دانلود هست.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
شما با من سر کل افتادیاااااا:D
دوستمون پرسید چجوری به همون صورت دوباره فایلها را پخش می کنند منم گفتم با راپید لیچ (نپرسید چجوری Rar و Unrar میشه) منم در همون حد گفتم
در مورد بقیه مسائل و مشکلات فکر کنم در صفحات قبل توضیح داد شده بود

من در زمانی که در حالت فری بودم در رنک گلد محدودیت 5 گیگم بر داشته شد نمی دونم سیستم جدید یا از قبل بوده

در مورد راپید لیچ هم به درد کار حرفه ای نمیخوره ولی با اضافه کردن اکانت پریمیوم خودتون می تونید به صورت نامحدود از سرورهای معروف فایل بگیرید

روش هم به این صورت
یه فایل 5 پارتی را به اتو ترنس میدن بستگی به سرعت سرور فایلها دانلود میشه و لینک مستقیم میده
بعد در قسمت لیست گزینه link list را انتخاب میکنند ادرس مستقیم فایلها را کپی کرده و در ریموت اپلود سایت همه را کلی وارد میکنید ، این کار هم به صورت هم زمان میتونید انجام بدید (البته لیچری هم دردسرای خودشا داره )

نه آقا چه كل انداختني

تمام حرفها براي اينه كه شايد بتونم به شما يا دوستان ديگه كمكي كرده باشم

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
برای نگه داشتن فایل ها راحت ترین کار و در واقع همون کاری که من می کنم اینه که
1.اگه از رپیدلیچ استفاده می کنید با change md5 hash بیاید و md5 فایل رو عوض کنید و توی یه اکانت کلا جدا آپلود کنید (من تو هاتفایل می ریزم)
2.اگه از ویندوز استفاده می کنید باز هم همین کار رو اما با یه برنامه md5 changer انجام بدید
نیازی هم به عوض کردن اسم و اینجوز چیزا نیستش
چون زمانی بحث پاک کردن به اسم میاد (البته علاوه بر hash فایل ) که فایل رو پخش کرده باشید و رسما از همون فایلتون شکایت شده باشه

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
پس تکلیف ریموت آپلود هم حل شد.فقط vps:)

R3B عزیز خیلی با مرامی.

یه خواهشی دارم از دوستان.

این دوست خوبمون این همه وقت عزیزشو صرف راه اندازی این تاپیک با ارزش کرده. احتمال اینکه از بین بچه های این تاپیک عده ای موفق بشن و یه آپلودر حرفه ای بشن زیاده. حالا حداقل کاری که دوستان می تونن بکنن اینه که با ریفرر ایشون ثبت نام کنن تا بنوعی قدردانی از زحماتشون بشه.

http://hotfile.com/

http://fileserve.com/

http://www.filefactory.com

آقا باز یه سوال:

این قضیه هاتفایل و شناسایی IP های یه شکل بدجوری نگرانم کرده.:blush:

همزمان لوگین شدن با یه IP به دو تا اکانت خطرناکه یا ثبت نام هم نباید با یه IP انجام بشه؟ در مورد فایل سرور هم همینطوره؟
ببخشید دارم زیاد وسواس به خرج می دم.

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
لطفا یه منبع برای دانلود مجله معرفی کنید که روی فایل ها واتر مارک نگذاشته باشه.

ممنون.

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
یه چیزه عجیب و خنده دار

من چند وقت پیش(2-3 ماه) 1 اکانت هاتفایل واسه یکی از رفیقام خریدم

دیروز همینطوری عشقی یه فایل آپلود کردم و لینکش و پخش کردم
32 بار دانلود شد

فقط هم همین یه فایل توش هست

الان که نگاه کردم ، دیدم که رنکش شده Platinium

شاخ در اوردم

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
گویا همینطوری عشقی پلاتنیوم میده!! کلا برچه اساسه؟ من هم الان این اکانت Hotfile ام رو باز کردم (که 3 ماه قبل کلی فایل داشتم روش و بیخیالش شده بودم کلاً) دیدم 2 روزه پلاتنیوم شده و درآمدش 5 برابر شده! :D

چطوریه این قضیه پلاتنیوم و ....

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
گویا همینطوری عشقی پلاتنیوم میده!! کلا برچه اساسه؟ من هم الان این اکانت Hotfile ام رو باز کردم (که 3 ماه قبل کلی فایل داشتم روش و بیخیالش شده بودم کلاً) دیدم 2 روزه پلاتنیوم شده و درآمدش 5 برابر شده! :D

چطوریه این قضیه پلاتنیوم و ....

اکثر کسایی که با هاتفایل پول خوب در میارن روی Gold یا silver هستند ( از خیلی از آپلودرهای WBB پرسیدم )
حالا اگه می خواید برید رو پلاتین.م کافیه که 1 هفته فایل آپلود کنید و پخش کنید بعد هم یه هفته دست به اکانتتون نزنید
راحت می رید پلاتینوم اما بعد 2 روز فایل آپلود کردن دوباره با افت رنک روبرو می شید :D

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
اکثر کسایی که با هاتفایل پول خوب در میارن روی Gold یا silver هستند ( از خیلی از آپلودرهای WBB پرسیدم )
حالا اگه می خواید برید رو پلاتین.م کافیه که 1 هفته فایل آپلود کنید و پخش کنید بعد هم یه هفته دست به اکانتتون نزنید
راحت می رید پلاتینوم اما بعد 2 روز فایل آپلود کردن دوباره با افت رنک روبرو می شید :D

پس آپلود نکنیم!!! :lol:

اگه آپلود کنیم احتمال اینکه برگردیم به Copper وجود داره؟! :rolleyes: من بیخیال شده بودم ها ولی داره وسوسم میکنه برگرم!! :lol:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
R3B عزیز خیلی با مرامی.
یه خواهشی دارم از دوستان.
این دوست خوبمون این همه وقت عزیزشو صرف راه اندازی این تاپیک با ارزش کرده. احتمال اینکه از بین بچه های این تاپیک عده ای موفق بشن و یه آپلودر حرفه ای بشن زیاده. حالا حداقل کاری که دوستان می تونن بکنن اینه که با ریفرر ایشون ثبت نام کنن تا بنوعی قدردانی از زحماتشون بشه.
.

واقعا با مرام هستند . من فایل فکتوری رو با لینک ایشون عضو شدم. متاسفانه بقیه اکانتها رو داشتم و گرنه حتما اینکار رو میکردم.

سایریکس جان این هاتفایل واقعا میره رو اعصاب
آخه این چه وضعیه!!بدون کوچکترین آپلودی . یکماه بود دقیقا روی گولد بودم یهو منو میکنه کوپر .درآمد میشه یک پنجم. اصلا وقت ندارم وگرنه باهاشون تماس میگرفتم میگفتم چی شده خودتونو گم کردید!!همه فایلهای من حداقل 10 بار دان شده
make a gif

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
وقت ندارم وگرنه باهاشون تماس میگرفتم میگفتم چی شده خودتونو گم کردید!!همه فایلهای من حداقل 10 بار دان شده

ایمیل هم بزنی جواب نمیدن سیاست کاریشون همینه اگه اپلود نکنی رنک رو میبرن بالا وقتی اپلود میکنی پس از چند روز میارندش پایین

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
ایمیل هم بزنی جواب نمیدن سیاست کاریشون همینه اگه اپلود نکنی رنک رو میبرن بالا وقتی اپلود میکنی پس از چند روز میارندش پایین

من هر روز آپلود می کنم ولی رنک اکانتم همون پلاتینیوم 99 درصده. الان چند ماهه اینطوریه و اصلا پائین نمیاد.

این روزها از فایل سرو راضی نیستم ولی فایل سونیک عالیه.

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
لطفا یه منبع برای دانلود مجله معرفی کنید که روی فایل ها واتر مارک نگذاشته باشه.

ممنون.

کسی جواب این سوال رو نمی دونه؟ یا حداقل راهی سراغ ندارید که بشه واترمارک فایل های PDF رو حذف کرد؟

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
من هر روز آپلود می کنم ولی رنک اکانتم همون پلاتینیوم 99 درصده. الان چند ماهه اینطوریه و اصلا پائین نمیاد.

این روزها از فایل سرو راضی نیستم ولی فایل سونیک عالیه.
من چند ماه گلد بودم 2 3 روز اپ نکردم شدم پلاتنیوم بعد از دو هفته امروز اومدم رو گلد دوباره این سیاستشون است که طرف رو تشویش به اپلود کند اکثرا رو گلد هستن تا پلاتنیوم

armin321

Registered User
لایک‌ها
41

جدی! پس خوب شد ایمیل نزدم

راستی من اصلا آپلود نکردم اینطور افت داشتم. بازم میگم حتی 1 مگ هم آپلود نکردم ولی تو عکس میبینید اینطور شدید افت رنک به من دادن.

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
سایت http://www.lulzimg.com اپلود عکس رو موقتا قطع کرده کسی سایت مشابهی سراغ نداره که addon واسه فایرفاکس داشته باشه

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
من چند ماه گلد بودم 2 3 روز اپ نکردم شدم پلاتنیوم بعد از دو هفته امروز اومدم رو گلد دوباره این سیاستشون است که طرف رو تشویش به اپلود کند اکثرا رو گلد هستن تا پلاتنیوم

:rolleyes: پس گول نمی خوریم و همچنان بیخیال باقی میمانیم!! :D

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
امروز BS اکانتم رو Disable کرد چون از اون Voucher کد هایی که موقع کریسمس رلیس کرده بود توی Facebook استفاده کردم! :eek: جالبه ساپورتش میگه شما چند سال به اکانتتون اضافه کردی در حالی که من 4 ماه بیشتر Add نکرده بودم!
توی این 1 ماه با اینکه سرعت ftp ش از همه کمتر بود و ... موندیم باهاش حالا جوابمون شده این! فقط خواستم بگم برای انتخاب فایل هاست دقت کنید!

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
امروز BS اکانتم رو Disable کرد چون از اون Voucher کد هایی که موقع کریسمس رلیس کرده بود توی Facebook استفاده کردم! :eek: جالبه ساپورتش میگه شما چند سال به اکانتتون اضافه کردی در حالی که من 4 ماه بیشتر Add نکرده بودم!
توی این 1 ماه با اینکه سرعت ftp ش از همه کمتر بود و ... موندیم باهاش حالا جوابمون شده این! فقط خواستم بگم برای انتخاب فایل هاست دقت کنید!

دقیقاً همین الان سایتش رو داشتم می دیدم اومدم از شما رفرال لینک بگیرم (چون قبلاً گفته بودید) که این پست رو دیدم.

فایل سونیک نسبت به هاتفایل الان خیلی بهتر هستش.
اما حیف که نمی شه بیخیال هاتفایل شد چون یوزرهای زیادی از هاتفایل اکانت دارن.

اون دوستی هم که از من پرسیده بود توی چه سایت هایی پست می زنم، ببخشید که دیر جواب می دم، من تو اکثر
سایت های مربوط به گرافیک کامپیوتری، مثل Heroturko ، Byhero ، gfxtoday و ... پست می دم.
یجورایی فقط تو Freshwap پست نمی دم، البته بجز فورومش.

بالا