• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
دقیقاً همین الان سایتش رو داشتم می دیدم اومدم از شما رفرال لینک بگیرم (چون قبلاً گفته بودید) که این پست رو دیدم.

فایل سونیک نسبت به هاتفایل الان خیلی بهتر هستش.
اما حیف که نمی شه بیخیال هاتفایل شد چون یوزرهای زیادی از هاتفایل اکانت دارن.

اون دوستی هم که از من پرسیده بود توی چه سایت هایی پست می زنم، ببخشید که دیر جواب می دم، من تو اکثر
سایت های مربوط به گرافیک کامپیوتری، مثل Heroturko ، Byhero ، gfxtoday و ... پست می دم.
یجورایی فقط تو Freshwap پست نمی دم، البته بجز فورومش.

جالبه جدیدا هم 4 هزار تا دیگه Voucher کد توی Facebook رلیس کردن! حتی کسی هم که 10 تا هم کد بیشتر وارد نکرده بود رو بن کردن! واقعا که! اگه اکانتم برگرده احتمالا آخرین پرداختم رو میگیرم و دیگه توش آپلود نمی کنم.
توی سایت های جدید DL خیلی سرعت آپ و دان خوبه ولی بدیش اینکه که پول نمیده زیاد! فایل سونیک هم که جدید ترکونده!

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
خدایش فایل سونیک داره میترکونه پرداختش که عالیه همیشه هم خودش پول رو به حسابم میریزه من تا حالا خودم درخواست پول ندادم ... هات فایل که واقعا افتضاحه دانلود هارو نمیشماره فابل سروره هم خوبه

ولی فایل سروه 10 دلار منو خورد چند روز پیش ...قبلا ازش اکونت خریده بودم نمیدونم چطور شده بود که تو حسابم auto payment واسه fileserve فعال شده بود چند روز پیش یه میل از پی پال اومد که auto payment به فابل سروه انجام شد منم رفتم حسابم رو چک کردم دیدم 10 دلار حسابم کم شده منم یه complain نوشتم که پولم رو برگردونه من اکونت نخواستم پولم رو که نداد هیچی اکونتم واسم فعال نکردن میلم میزنم جواب نمیدن....

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
خدایش فایل سونیک داره میترکونه پرداختش که عالیه همیشه هم خودش پول رو به حسابم میریزه من تا حالا خودم درخواست پول ندادم ... هات فایل که واقعا افتضاحه دانلود هارو نمیشماره فابل سروره هم خوبه

ولی فایل سروه 10 دلار منو خورد چند روز پیش ...قبلا ازش اکونت خریده بودم نمیدونم چطور شده بود که تو حسابم auto payment واسه fileserve فعال شده بود چند روز پیش یه میل از پی پال اومد که auto payment به فابل سروه انجام شد منم رفتم حسابم رو چک کردم دیدم 10 دلار حسابم کم شده منم یه complain نوشتم که پولم رو برگردونه من اکونت نخواستم پولم رو که نداد هیچی اکونتم واسم فعال نکردن میلم میزنم جواب نمیدن....

فایل سرو گزینه ای برای Auto Payment نداره! :blink: بعدش حداقل Transfer پول 20 دلار هست! شما به RickyFS توی WJ پیغام بدید سریع براتون رسیدگی میکنه.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
فایل سونیک یه تغییراتی تو صفحه Make Money داده، 4 Plan ایجاد کرده برای کسب درآمد.

آره! اون هایی که سایت دارند خیلی خوب میشه براشون(فروش اکانت و ...)

من از بن بیتشر در آمدم! :) حالا که محیطشو میبینم دلم نماید توش آپلود نکنم! :rolleyes:
فعلا همچنان پیش میریم تا ببینیم چی پیش میاد! :f34r:

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان یه مشکل.

من RDP گرفتم اما یه مشکلی دارم.
ویندوز من 7 هست و نمی تونم به RDP کانکت بشم.

شما با نرمافزار اینکارو می کنید یا با ریموت دسکتاپ کانکشن خود ویندوز 7

مرسی

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
سلام

دوستان، اینجا کسی عضو سایت rlslog.net هست؟ کسی می دونه تحت چه شرایطی عضو جدید می گیره؟

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان یه مشکل.

من RDP گرفتم اما یه مشکلی دارم.
ویندوز من 7 هست و نمی تونم به RDP کانکت بشم.

شما با نرمافزار اینکارو می کنید یا با ریموت دسکتاپ کانکشن خود ویندوز 7

مرسی

مشکل از سرور بود.

برای رفع اون هماهنگ شد.

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام

من مى خوام يك vps خوب بخرم از دوستان اگه كسى vps خوب ميدونه كجا ميفروشن لطفاً ادرس سايت رو بده.
من مى خوام دور و بر ٦٠ تومن خرج كنم و دنباله يك vps خوب هستم كه اجازه ى استفاده از تورنت و rar و unrar رو بده و پهناباند نامحدود داشته باشه

با تشكر

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان يه سوالي بود که تو همون اوايل (2 3 ماه پيش شروع کرده بودم و بيخيال شدمش) ذهنمو به خودش مشغول کرده بود!! خودم هم تجربه در اين زمينه نداشتم!!

همونطور که ميدونيد تو فروم WBB هر تاپيکي که بزنيد به 5 دقيقه نکشيده ميره صفحه بعد، حالا مي خواستم بدونم اگه يک راه حلي باشه که هر 1 ساعت يک بار (يا هر نيم ساعت يکبار در طول روز يا هرزمان که بخواهيم) به طريقي تاپيک بالا بياد تاثيري در تعداد دانلود ها داره؟ و يا اگه تعداد بازديد هاي تاپيک زياد بشه تاثيري داره؟
اگه دوستان باتجربه بگن که راه حلي هست من يه ايده دارم باحاله فقط يکم زمانبر هستش، واسه همين گفتم اول کار بپرسم تا زحمت بيخودي نکشيم....!! :D

در ضمن من ميخوام تو filesonic عضو بشم، از دوستان باتجربه کي قول ميده در آينده کمکم کنه که از لينک اون عضو بشم؟!! :D

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
با سلام

من مى خوام يك vps خوب بخرم از دوستان اگه كسى vps خوب ميدونه كجا ميفروشن لطفاً ادرس سايت رو بده.
من مى خوام دور و بر ٦٠ تومن خرج كنم و دنباله يك vps خوب هستم كه اجازه ى استفاده از تورنت و rar و unrar رو بده و پهناباند نامحدود داشته باشه

با تشكر

من آلمان دارم با لبات بازی میکنه خواستی برات بگیرم

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
اون برنامه هایی که گفته بودم برای بچه های تیم آماده می کنم رو یه دونش رو تقریبا 80 درصدش آماده شده
یه توضیح کوچیک می دم تا ان شالله تا روز های بعدی کامل کردم به همه اعضا می دم
کار برنامه اینه که از شما یک عنوان برای پستتون و همینطور متنی که حاوی کدهای phpbb هستش رو می گیره همراه tag یعنی مثلا hotfile , fileserve یا multi و بعد که send رو زدید در 1 تا 3 دقیقه تو 200 سایت پست می زنه
هیچ مشکل بن هم نداره چون خیلی وقته دارم استفاده می کنم ( فقط الان برایاعضای تیما دارم تکمیل ترش می کنم )
تمام اعضای فعال سایت لطفا از طریق پیغام خصوصی یه یوزر و پسورد برای نرم افزار بهم بگن تا براشون بسازم و توضیحات تکمیلی تر رو براشون بفرستم
ضمنا اگه هنوز دوستانی هستن که می خوان بیان توی تیم اعلام کنن
که تقریبا دیگه کامل شدیم و توی بعضی موضوعات نویسنده نیاز داریم

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
اون برنامه هایی که گفته بودم برای بچه های تیم آماده می کنم رو یه دونش رو تقریبا 80 درصدش آماده شده
یه توضیح کوچیک می دم تا ان شالله تا روز های بعدی کامل کردم به همه اعضا می دم
کار برنامه اینه که از شما یک عنوان برای پستتون و همینطور متنی که حاوی کدهای phpbb هستش رو می گیره همراه tag یعنی مثلا hotfile , fileserve یا multi و بعد که send رو زدید در 1 تا 3 دقیقه تو 200 سایت پست می زنه
هیچ مشکل بن هم نداره چون خیلی وقته دارم استفاده می کنم ( فقط الان برایاعضای تیما دارم تکمیل ترش می کنم )
تمام اعضای فعال سایت لطفا از طریق پیغام خصوصی یه یوزر و پسورد برای نرم افزار بهم بگن تا براشون بسازم و توضیحات تکمیلی تر رو براشون بفرستم
ضمنا اگه هنوز دوستانی هستن که می خوان بیان توی تیم اعلام کنن
که تقریبا دیگه کامل شدیم و توی بعضی موضوعات نویسنده نیاز داریم

عضویت تو تیم چطوریه؟!! :rolleyes:

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

دوستان، اینجا کسی عضو سایت rlslog.net هست؟ کسی می دونه تحت چه شرایطی عضو جدید می گیره؟

یعنی Editor شی ؟ بیخیال شو یکی از شرایطش اینه که از کشور های انگلیسی زبان باشی. تو این سایت هم یا باید آپلودر حرفه ای باشی یا یه دونه رلیز هم بهت نمیرسه

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
یعنی Editor شی ؟ بیخیال شو یکی از شرایطش اینه که از کشور های انگلیسی زبان باشی. تو این سایت هم یا باید آپلودر حرفه ای باشی یا یه دونه رلیز هم بهت نمیرسه

آره می خوام ادیتور بشم. از کشورهای انگلیسی زبان نیستم ولی خوب انگلیسی که بلدم. :D

آپلودر حرفه ای هم که هستم. دی.

من ویدئو کلیپ های کانال هایی مثل MTV HD رو ضبط و منتشر می کنم. خوب این سایت هم که در زمینه موزیک ویدئو هم فعالیت می کنه. یعنی قبول نمی کنن تو سایتشون فعالیت کنم؟

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
آره می خوام ادیتور بشم. از کشورهای انگلیسی زبان نیستم ولی خوب انگلیسی که بلدم. :D

آپلودر حرفه ای هم که هستم. دی.

من ویدئو کلیپ های کانال هایی مثل MTV HD رو ضبط و منتشر می کنم. خوب این سایت هم که در زمینه موزیک ویدئو هم فعالیت می کنه. یعنی قبول نمی کنن تو سایتشون فعالیت کنم؟
احتمالش صفر است در واقع اینقدر ادم مثه شما هست با بهترین امکانات که نگو

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
احتمالش صفر است در واقع اینقدر ادم مثه شما هست با بهترین امکانات که نگو

ولی به نظر من احتمالش صفر نیست. چند وقت پیش فعالیتم رو تو سایت سافت آرشیو قطع کردم. چون می گفتن حتما باید آدرس سایت تو اسم فایل هایی که آپلود می کنی وجود داشته باشه. بعد چند روز که دیدن نمی تونن مجبور کنن، خودشون بیخیال شدن.
حالا اینها هم به همون صورت. خیلی ها هستن که در این زمینه کار می کنن ولی کسانی که کارشون درسته خیلی کم هستند. البته من از خودم تعریف نمی کنم. این حرف ها کلی هست.

در ضمن به غیر از آواکس تو اکثر سایت های بزرگ وارز پست می دم. قبول هم نکنن، مهم نیست.

بالاخره من با این آواکس چکار کنم؟ نمی تونم باهاشون تماس بگیرم و مشکلم رو مطرح کنم.
کسی نیست راهی سراغ داشته باشه؟

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
اینا فقط رلیز های Scene و فقط بعضی وقتا p2p هارو پست میدن اونم رلیز های خیلی مهم تو فیلم بعضی وقتام موزیک! پس به شما احتیاجی ندارن

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
اینا فقط رلیز های Scene و فقط بعضی وقتا p2p هارو پست میدن اونم رلیز های خیلی مهم تو فیلم بعضی وقتام موزیک! پس به شما احتیاجی ندارن
اگه منظورت منم که خودم میدونم سیستم کاری اینا چطوری است قبلا هم خیلی کم p2p میزاشتن ولی تازگیا p2p بیشتر میزارن

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
این سافت آرشیو دیوانه شده.
میگه باید عکسهاتو توی http://Imgarchive.info بزاری
ولی اصلا نمیشه!

بالا