دوستان سلام اين فايل سونيك براي فروش اكانت هم بول ميده؟مثلا اكه 1 هفته 10 تا بفروشي جقدر ميده؟بعد نحوه فروش جطوره؟
چند تا سوال از اساتید دارم
1. این قضیه md5 چیه؟ یعنی اگرمی فایلی رو دانلود کنیم و نام یا حجم اون رو تغییر ندیم و مجددا آپلود کنیم، با پاک شدن فایل اول، فایل ما هم خودبخود حذف میشه؟ یا فقط تو ریموت آپلود اینجوریه؟
2. برای اطلاعا می خوام بدونم که اسکریپت یا لیچی که فایل ها رو دانلود و اپلود می کنه کجاست؟
3. قضیه ریکاوری رکورد چیه؟:blush:
4 با cuteftp نمیتونم فایلهای موجود در فایلسرور رو ببینم. مجبورم تو روت فایل رو بذارم
5 تو فایلسرور جابجایی فایل چجوری ممکنه؟ نرم افزار مناسبی برای مرتب کردن فایل سرور موجوده؟
عزیز فرقی ندارهدوست عزیز ممنون از جوابتون.
فقط سوال اول که فرمودین من جوابم توش گذاشتم... انگار خوب جواب خودم رو ندادم
1. در صورتیکه فایلی دانلود بشه و بعد بدون تغییر آپلود بشه با حذف فایل اول، فایل ما هم پیدا میشه و حذف خواهد شد.
2. در صورتیکه از ریموت آپلود استفاده کنیم این اتفاق می افته.
حالا کدوم جواب منه؟:happy:
مرسی از لطفتون
اگر دوباره سوال کردم بخاطر اینه که باورش سخته.
حالا میشه یه نرم افزار معرفی کنید.
گاهی پیش میاد که یه فیلم با حجم بالا دستتون می رسه.
باز کردن و دوباره بستن یه فیلم 40 گیگی خیلی زمان بره.
نرم افزاری که دوستمون گفت جواب نداد.
فایل rar رو نتونست باز کنه.
شاید چون حجمش زیاد بود
بچه ها من سایتی که گفته بودم رو بالا آوردم
دوستانی که میخوان یه نگاه بکنن ... همه چیش تکمیله ... رو تمام عناوین کار کردم از سئو گرفته تا گرافیک کاربری ...
به همه نکات توجه شده و برای بهره برداری فوق العاده آمادست ...
دامنه خوبی هم داره ... یه نگاه بندازید ...
برای ورود کلیک کنید
بچه ها من سایتی که گفته بودم رو بالا آوردم
دوستانی که میخوان یه نگاه بکنن ... همه چیش تکمیله ... رو تمام عناوین کار کردم از سئو گرفته تا گرافیک کاربری ...
به همه نکات توجه شده و برای بهره برداری فوق العاده آمادست ...
دامنه خوبی هم داره ... یه نگاه بندازید ...
برای ورود کلیک کنید
ادیتور ادیتور می کردی این بود؟ :دی
ادیتور Heroturko رو ببین! برا تو باید کدی وارد کرد، اون همینجوری کپی پیست کنی میاره.
روی ادیتورش کار کن + اینکه بدون Approve بزار پست های من بیاد ایندکس! :دی
باز تو اومدي اينجا يرگه
مارمين ميگم اين وال پيپر دانلود هم داره يا نه؟
عكسهاي قشنگي گذاشتيا:f34r:
قابل شما رو نداره! :lol:ادیتور رو میتونم همون جوری کپی پیست بزارمیه کلیکه ولی بیشتر دیدم BBC CODE پست میزنن حتی تو همون ادیتور پیشرفته هم میان بی بی سی میزارن ... از طرفی اگه ادیتور پیشرفته فعال شه افکت نمایش عکس ها از بین میره
//
انجام شد استاد![]()
من نذاشتم یه نویسنده خارجی اومده تو سایت مینویسه اصلا نمیدونم سایت رو از کجا پیدا کردهاین روسا بو میکشن سایت های وارز رو
//
پ.ن : بچه ها دوستانی که تو سایت عضو شدن ( خیلی لطف کردن واقعا ممنونم از این حس همکاری که بوجود اومده )
میتونن بعد از عضو شدن پست بدن ... ولی پستاشون نیاز به تایید داره
اگه یوزرشون رو برای من بفرستن من یوزرشون رو باز میکنم تا پست بدن
فقط یه نکته
اینکه شما میتونید پست های ارسالی خودتون رو ویرایش کنید ... با کلیک روی این آیکونمنوی ادیت باز میشه![]()
و اینکه موقع ارسال پست لطفا Tag include رو خالی نزارید بچه ها تاثیر خیلی مثبتی داره تگ دادن :X
و یکی دیگه از امکانات اینه که بازدید کننده میتونه لینک های شمارو به راحتی ریپورت بده ... پس نیازی به قرار دادن ایمیل و اینا نیس راحت باشی
موضوعاتی که پست میدین اگه تو سایت نبود بفرمایید اضافه کنم :x
بازم تشکر میکنم از این حس همکاریتون و همیاریتون .
از استاد خودمم تشکر میکنم![]()
دوستان، اینجا کسی هست که سایتش رو در Katz.Cd ثبت کرده باشه؟
می خواستم بدونم روال کار چطوریه و چقدر ترافیک روانه سایت می کنه؟ ارزش داره سایتمون رو در این سایت ثبت کنیم؟
ممنون
لوگوشو تو سايتت ميگذاري و لينكها رو براشون ميفرستيد.
بسته به اين كه چه لينكي بفرستيد ترافيك زيادي براتون ايجاد ميكنه
البته فاز هم هست كه از اونم ميتونيد استفاده كنيد
از لطفتون ممنونم.
آدرس سایت فاز، Phazeddl.com هست، درسته؟
ترافیکی که ارسال می کنه در حدی هست که قابل قبول باشه؟ منظورم Katz هست.
بله به نظر من خوبه, البته به رنک سایتتون تو katz و phase هم بستگی داره.هرچی رنک بالاتر باشه بازدید کننده ی بیشتری میاد.