اونو قبلاً یه برنامه ای امتحان کرده بودم 2-3 سال پیش
فکر کنم اسمش mass renamer یا یه همچین چیزی بود
راستش امتحان نکردم
چون دیگه اسم سایت روی فایل نمیزارم
ثابت شده دانلودش کم میشه
اگر یه فایل readme.txt یا html به نام سایتت بذاری تبلیغ بهتریه
دوستان Fileserve این هفته برای شما پرداخت داشت؟
من مثل همیشه سر موقع Payout کردم اما هنوز خبری نیست!
Fileserve یه سرویس بی ناموسی هم راه انداخته! حیف که پولش خوردن نداره!
حالا اين سرويس بي ناموسيش چي هستش؟
بايد چيكار كني؟
سایت Fileserve رو باز کنید یه بنر صورتی می بینی.
فیلم های بی ناموسی می زاری به نسبت تایم فیلم و بازدیدش بهت پول می ده.
منتهی من شخصاً اعتقاد دارم پول وارز این فیلم ها با فلان کشی کردن فرقی نداره!
من این هفته 58 دلار Payout کردم ازش. وب مانی بود.
به موقع یعنی کی؟!دوشنبه شب باید بزنید تا سه شنبه Transfer بشه 4 شنبه هم Payout میکنه.
سلامتغيير اسم فايلها بصورت كلي
ميخوام آخرشون اسم سايتم باشه
سلام
تقریبا در همه فایل هاستینگها میشه در قسمت فایلها اسم فایل رو ادیت کرد.
فکر نکنم نیاز به دانلود و آپلود مجدد داشته باشی.
کدوم فایل هاستینگ مد نظرتون هست؟
من با مگا كار ميكنم
ميدونم ميشه حرفي نيستش ولي تو خود وي پي اس باشه بهتره چون باز بعدا" اگه پاك بشه يا مشكل ديگه باز مشكل دار ميشم
سلام
نمیدونم والا چی بگم
اگه این جوری باشه باید یکی یکی بشینین دانلود کنین بعد اکسراکت کنین و بعد هم دوباره رار کنین و دوباره آپلود کنید.![]()
پول حلالش پايين نميره گير ميكنه آدمو خفه ميكنه ميكشه
چه برسه به اين
![]()
اون كه آرهمن جدیدا یکذره شل شدم تو کارم نمیدونم والا این کار که ما میکنیم حلاله یا نه؟
به نظر من که اصلا فرقی بین پور ن و وارز نیست.
ما بازی ها و فیلمهای اون شرکتی رو که داریم میذاریم ، حاصل ماهها یا شاید سالها کارشونه.
فقط بگم من اصلا بی عرضه نیستم تو کار آپلودری که نتونم پول در بیارم و بیام اینطوری بگم.
خدا شاهده من تا چند وقت پیش تو هاتفایل زپرتی به 7 تا 8 دلار در روز رسیده بودم ولی الان یک مدته دو دل شدم.
فقط خواهش میکنم شما هم نظر خودتون رو بدید تا تو این برزخ نمونم.
یک مدته میگم ebook رو پخش کنم اینطوری خودمو دلداری میدم که دارم به علم بشریت کمک میکنم . قبلش هم تو کار سریال بودم . چون میگفتم این سریالها داره از ماهواره ها پخش میشه.ولی دیدم سریالها در سایت آمازون و .... دارن میفروشن.
نمیدونم والا شما ها چه نطری دارین دوستان؟![]()
بحث جالبی شد چنتا نکته یاداور بشم فکر کنم خوبه
1 - اگه به حلال و حرومش فکر میکنی همین الان بیخیال شید چون وارز یعنی فایل کسی که بابتش زحمت کشیده شیر کنی
2 - در مورد فیلم پورنو هم گناهی بیشتر از همون مورد بالا شامل حال شما نمیشه ، تقریبا تمام دانلودرهای شما از این فیلمها تو کشورشون ریخته ضمن اینکه روش دسترسی به طرق مختلف تو کشورشون هست و شما اونا را به گناه نمیکشد(هزینه تولید پورتو بیشتر از 10000$ که نیست resident evil با هزینه 60.000.000 $ تولید شما که همه جهنمی ها از رو پرده ای گرفته تا بلوری را هر جا تونستند پخش کردند)
3 - اونایی که می خوان برند بهشت همین الان رسیورهاشونا از تمام شبکه های کارتی پاک کنند چون شما رسما با استفاده از این شبکه ها یه مجموعه چند صد نفری را دچار رکود میکنید این قضیه در مورد تمام موزیک ها فیلمها و کلا همه چیز در کامپیوتر شما صدق میکنه (بهشتیها سریعا کامپیوتر را خاموش کنید چون سیستم عامل شما 99% کپی هست)
نتیجه : به عهده خودتونه:lol::lol: