pooyan2012
Registered User
- نوشتهها
- 103
- لایکها
- 24
من سایت دارم و رنک سایتم تو هر دوی اینها 3* هستممنونم. لطفا اگر امکانش هست، دوستانی که سایت وارز دارند هم نظرشون رو در این مورد بیان کنن.
من سایت دارم و رنک سایتم تو هر دوی اینها 3* هستممنونم. لطفا اگر امکانش هست، دوستانی که سایت وارز دارند هم نظرشون رو در این مورد بیان کنن.
من سایت دارم و رنک سایتم تو هر دوی اینها 3* هست![]()
بچه ها من سایتی که گفته بودم رو بالا آوردم
دوستانی که میخوان یه نگاه بکنن ... همه چیش تکمیله ... رو تمام عناوین کار کردم از سئو گرفته تا گرافیک کاربری ...
به همه نکات توجه شده و برای بهره برداری فوق العاده آمادست ...
دامنه خوبی هم داره ... یه نگاه بندازید ...
برای ورود کلیک کنید
تبریک میگم واسه سایت گرافیکشم قشنگه
فقط یه مورد کوچولو که البته اختیاریه ... یونیک بودن اینتر فیس سایت تو جذب ویزیتور تاثیر زیادی داره ، اگر از تم امادهای استفاده میکند حتما یه سری تغییرات بدید که سایت شما از حالت شباهت به سایتهای دیگه مخصوصا اگر معروف باشند در بیاد
استفاده از فرم ها حق انتخاب کمتری در انتخاب گرافیک به مستر میده ولی بقیه اسکریپتا اینطوری نیستند
با این حال خیلی خوبه
یه نگاه به این سایتم بنداز
http://warezholicari.com
شما، روزانه چند تا ورودی از این سایت ها دارید؟
سلام برادرمخلصم ...
کدوم فرما ؟ میشه تغییر داد هر فرمی رو که میخوای ... شما به من نیشان بده
راستی بیا تبادل لینک کنیم با هم ، لینکتو اضافه کن لطفا :X
سایر دوستان هم که سایت دارن بیان با هم تبادل لینک کنیم خودمون تبدیل به گروه ایرانی مافیا کنیم
سایت ما بخش اضافه کردن لینک داره ... راحت لینکتون رو اضافه کنید خودش خودکار اضافه میکنه به بخش![]()
katz:~800 UV, phase:~200 UV
مواقعی که پست جدید ثبت میکنم بیشتره
بچه ها من سایتی که گفته بودم رو بالا آوردم
دوستانی که میخوان یه نگاه بکنن ... همه چیش تکمیله ... رو تمام عناوین کار کردم از سئو گرفته تا گرافیک کاربری ...
به همه نکات توجه شده و برای بهره برداری فوق العاده آمادست ...
دامنه خوبی هم داره ... یه نگاه بندازید ...
برای ورود کلیک کنید
سلام
من اومدم ثبت نام کردم با یوزر مهرداد(mehrdad
خوب حالا یه پیشنهاد بهت میدم
لینک هات را تو صفحه اول قرار بده
ولی مثلا برا فیلم هم ادرس اسکرین شات را بزار صفحه اول
ولی خود تصویر را بزار ادامه مطلب
دیگه رهجور مایلی![]()
سلام مهرداد جان مرسی از لطفت ... و نظری که دادی ... روش فکر کردم ولی اصولا تمام سایت های وارز اینجوری پست میدن ... زیاد نمیشه تغییر داد تو شیوه پست دادن ...
حالا گذشته از اینا ... باید بازدید سایت رو بالا ببریم ! یعنی بشیم سایت مرجع و سایت رو بکشیم بالا ... دوستان چه پیشنهادی میدین برای اینکه این سایت تبدیل بشه به سایت خودمون ؟!
فقط پست دادن مهم نیست متاسفانه تو بازدید بالا آوردن باید کاری کرد ...
پیشنهاد میکنم بچه ها هزینه هارو با هم Donate کنیم ( البته سایت الان هزینه ای نداره ) و یوزرای دوستان هم بکنیم مدیر کل سایت ... و تقسیم وظایف کنیم و لینک سایت رو تو فایل های آپلودی خودمون قرار بدیم تا کم کم بیایم بالا ...
باید یه فکری کرد خلاصه ...
متوجه منظورت نشدم
یعنی 100 تا فایل داری که حجم کلی همشون 150 مگ هست؟
فکر نکنم راهی باشه باید همون جدا جدا این کار رو انجام بدی
میخوای اپیزود سریال رو آپلود کنی؟
اسم فایل رو چی؟