R3B
Registered User
با درود به تمام دوستان
تعداد زيادي از دوستان در پ خ سوالاتي در مورد نحوه آپلود كردن و كسب در آمد سوالاتي داشتند كه در حد توان پاسخگو بودم اما با توجه به ازدياد پيامها و تكراري بودن اكثر سوالات تصميم گرفتم اين مطلب رو بنويسم.
در تاپيكهاي ديگه مطالبي رو شرح دادم كه گويا وارز كارهاي قدر بهشون برخورد و بجاي كمك همون عادت هميشگي ايرانيها بروز كرد يعني تخطئه ديگران و ايراد گرفتن.
همينجا اعلام ميكنم تمام كساني كه در پي تي عضو هستند از من بهتر و مسلط ترند پس نيازي نيست تو اين تاپيك بخواند خودشونو ثابت كنند.
تو كار وارز و آپلود هم قطئنا من كم كارتر و ناشي تر از همه هستم.
و اين مطلبي كه شرح ميدم
اولا اين كه تا بحال من جايي نديدم و كپي برداري نيست
صرفا تجربيات شخصي من هست و هيچ جنبه علمي نداره پس ميتونه كاربردي باشه يا نباشه
دوست ندارم اين تاپيك تبديل به بحث و جدل بشه هر كسي اگه مطلبي تو ذهنش هست كه ميتونه مفيد باشه عنوان كنه تا بقيه هم استفاده كنند.
قبل از هر بحثي يادتون باشه هدف اين تاپيك كمك هست و كمك و نه چيز ديگه اي
اگر در حين آموزش آمار و ارقامي اعلام ميشه به اين معني نيست كه ميخوام خودنمايي كنم بلكه فقط قصد اين هست كه مضنه دست دوستان بياد.
باز هم اعلام ميكنم ما كوچيك همه وارز كارها و آپلودرها هستيم لطفا كاري نكنيد كه آدم از كارش پشيمون بشه و ديگه به كسي نخواد كمك كنه.
سر فصلها تا اونجاييكه به نظرم مي ياد اينها هست
ملزومات ابتدايي آپلودر
ميزان درآمد از راه آپلود و مخارج اون
نحوه دسترسي به منابع تازه
انتخاب سرورهاي مناسب جهت آپلود
نحوه آپلود مطالب
چگونگي پخش لينكها
درطول آموزش اگه سوالاتي بود تحت يك سر فصل بهش پرداخته ميشه
حالا اگه كسي تمايل داشت اعلام كنه تا مطالب رو شروع كنيم
(اين تاپيك با توجه به اين كه اكثر آپلودرها در بازارچه هم حضور دارند قبلا در بخش بازارچه ايجاد شده بود كه با تذكر همكار بخش بازارچه حذف و در اين بخش ايجاد شد)
تعداد زيادي از دوستان در پ خ سوالاتي در مورد نحوه آپلود كردن و كسب در آمد سوالاتي داشتند كه در حد توان پاسخگو بودم اما با توجه به ازدياد پيامها و تكراري بودن اكثر سوالات تصميم گرفتم اين مطلب رو بنويسم.
در تاپيكهاي ديگه مطالبي رو شرح دادم كه گويا وارز كارهاي قدر بهشون برخورد و بجاي كمك همون عادت هميشگي ايرانيها بروز كرد يعني تخطئه ديگران و ايراد گرفتن.
همينجا اعلام ميكنم تمام كساني كه در پي تي عضو هستند از من بهتر و مسلط ترند پس نيازي نيست تو اين تاپيك بخواند خودشونو ثابت كنند.
تو كار وارز و آپلود هم قطئنا من كم كارتر و ناشي تر از همه هستم.
و اين مطلبي كه شرح ميدم
اولا اين كه تا بحال من جايي نديدم و كپي برداري نيست
صرفا تجربيات شخصي من هست و هيچ جنبه علمي نداره پس ميتونه كاربردي باشه يا نباشه
دوست ندارم اين تاپيك تبديل به بحث و جدل بشه هر كسي اگه مطلبي تو ذهنش هست كه ميتونه مفيد باشه عنوان كنه تا بقيه هم استفاده كنند.
قبل از هر بحثي يادتون باشه هدف اين تاپيك كمك هست و كمك و نه چيز ديگه اي
اگر در حين آموزش آمار و ارقامي اعلام ميشه به اين معني نيست كه ميخوام خودنمايي كنم بلكه فقط قصد اين هست كه مضنه دست دوستان بياد.
باز هم اعلام ميكنم ما كوچيك همه وارز كارها و آپلودرها هستيم لطفا كاري نكنيد كه آدم از كارش پشيمون بشه و ديگه به كسي نخواد كمك كنه.
سر فصلها تا اونجاييكه به نظرم مي ياد اينها هست
ملزومات ابتدايي آپلودر
ميزان درآمد از راه آپلود و مخارج اون
نحوه دسترسي به منابع تازه
انتخاب سرورهاي مناسب جهت آپلود
نحوه آپلود مطالب
چگونگي پخش لينكها
درطول آموزش اگه سوالاتي بود تحت يك سر فصل بهش پرداخته ميشه
حالا اگه كسي تمايل داشت اعلام كنه تا مطالب رو شروع كنيم
(اين تاپيك با توجه به اين كه اكثر آپلودرها در بازارچه هم حضور دارند قبلا در بخش بازارچه ايجاد شده بود كه با تذكر همكار بخش بازارچه حذف و در اين بخش ايجاد شد)