mehdisalehinia
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 22
- لایکها
- 20
استارتر محترم بیا پستو تحویل بگیر !!
پس با این حساب دو تا اکانت درست میکنیم و هر کدوم رو صد یورو شارژ میکنیم که با احتساب بانس میشه 200 یورو و یه بازی پیدا میکنیم که ضریب هر دو تیم 2 باشه که با برد میزبان یا حریفش بتونیم 200 یورو ببریم و با 100شارژ و 100بانس پولمون بدون ریسک مشه 400یورو و بعد از کم کردن باخت 100 یورو 300 تا میمونه یعنی صد تا سود !اگه اینجوری باشه تو یه روز ورشکست میشن که. یا میتونیم تیمی که ضربش بردش دو یا کمی کمتره بزنیم و حریفش رو تو اسبووبت برد مساوی بزنیم.اگه بردیم با 100یورو 200 میبریم اگرم باختیم از اسبوبت باختمون رو میگیریم .در هر دو صورت یه چیزی کاسب میشیمبانس 1x :
بانس به معنای این است که علاوه بر مبلغ واریزی شما به سایت ، یک مبلغی به صورت رایگان به حساب شما افزوده میشود .
مثلا بانس 100% یعنی شما اگر 50 هزار تومان واریز کنید ، حسابتان 100 هزار تومان میشود .
پس بهترین روز برای واریز جمعه ها میباشد ...
- بانس اولین واریز : این بانس برای اولین واریز است . 100% تا سقف 100 یورو
- بانس جمعه سیاه : در روزهای جمعه واریز کنید و 100% تا سقف 100 یورو دریافت کنید .
- بانس چهارشنبه 2x : این بانس فقط برای کاربرانی که بانس جمعه سیاه را دریافت کرده اند می باشد ، تا سقف 100 یورو
- بانس تولد : برای سالروز تولدی که شما در سایت ثبت کردید یک کد هدیه به شما کادو میدهد
موفق باشید
پس با این حساب دو تا اکانت درست میکنیم و هر کدوم رو صد یورو شارژ میکنیم که با احتساب بانس میشه 200 یورو و یه بازی پیدا میکنیم که ضریب هر دو تیم 2 باشه که با برد میزبان یا حریفش بتونیم 200 یورو ببریم و با 100شارژ و 100بانس پولمون بدون ریسک مشه 400یورو و بعد از کم کردن باخت 100 یورو 300 تا میمونه یعنی صد تا سود !اگه اینجوری باشه تو یه روز ورشکست میشن که. یا میتونیم تیمی که ضربش بردش دو یا کمی کمتره بزنیم و حریفش رو تو اسبووبت برد مساوی بزنیم.اگه بردیم با 100یورو 200 میبریم اگرم باختیم از اسبوبت باختمون رو میگیریم .در هر دو صورت یه چیزی کاسب میشیم
اینطور روش ها درصورتی منجر به شکست میشند که شما فاکتور طمع و دانش و آگاهی کم رو بهش اضافه کنید .روشی محکوم به شکست نهایتا
روشی فوق العاده "های ریسک" و خطرناک به اسم "آل این" که فقط به درد سردسته میخوره که به زیرمجموعه هاش این روش رو پیشنهاد بده تا با باختهای اونها درصدی گیرش بیاد و سود کنه وگرنه این روشها برای ما خاطره است دوست عزیز اینو اگر کسی هم بهت پیشنهاد داده یا واقعا تجربه اش کم بوده یا خواسته زیرمجموعه اش بشی
سلام به شمایا میتونیم بریم پوکر با دو اکانت مختلف و همون پول رو با جایزه ای که گرفتیم به اکانت دیگمون ببازیم و به جای 100 یورو 200یورو کاسب بشیم! اگه واقعا روزهای جمعه دو برابر واریزی شارژ میکنه مطمین باشین کلابرداره
سلام . سفر بودم ، بابت دیرکرد در پاسخ عذرخواهی میکنم
پس با این حساب دو تا اکانت درست میکنیم و هر کدوم رو صد یورو شارژ میکنیم که با احتساب بانس میشه 200 یورو و یه بازی پیدا میکنیم که ضریب هر دو تیم 2 باشه که با برد میزبان یا حریفش بتونیم 200 یورو ببریم و با 100شارژ و 100بانس پولمون بدون ریسک مشه 400یورو و بعد از کم کردن باخت 100 یورو 300 تا میمونه یعنی صد تا سود !اگه اینجوری باشه تو یه روز ورشکست میشن که. یا میتونیم تیمی که ضربش بردش دو یا کمی کمتره بزنیم و حریفش رو تو اسبووبت برد مساوی بزنیم.اگه بردیم با 100یورو 200 میبریم اگرم باختیم از اسبوبت باختمون رو میگیریم .در هر دو صورت یه چیزی کاسب میشیم
یا میتونیم بریم پوکر با دو اکانت مختلف و همون پول رو با جایزه ای که گرفتیم به اکانت دیگمون ببازیم و به جای 100 یورو 200یورو کاسب بشیم! اگه واقعا روزهای جمعه دو برابر واریزی شارژ میکنه مطمین باشین کلابرداره
دوست عزیزاینطور روش ها درصورتی منجر به شکست میشند که شما فاکتور طمع و دانش و آگاهی کم رو بهش اضافه کنید .
وگرنه با برنامه کار کردن میشه به یک روند خوب رسید .
درضمن مطمئن باشید اگر روشی 100% پیدا بشه ، اولین جایی که میفهمه سایت پیش بینی هست و اون اپشن رو مسدود میکنه ، این کاملا امری طبیعی هست .
اگر شما روشی میشناسید که بهتره خب معرفی کنید تا همه دوستان استفاده کنند .
ایشون احتمالا این روش رو امتحان نکردن و فقط تو این کانالا که صد جور روش بی پایه و اساس میگن این مطلبو دیدن و کپی کردن (البته نمیگم کانال بدیه اما منطق و علم پشتش نیست)دوست عزیز
بنده هیچوقت از روش خاص و فوقالعاده ای حرف نزدم و ادعایی هم در این مورد نکردم
اما شما که این روش رو تست کردید و به این نتیجه رسیدید که روش خوبیه و جواب میده (حتما امتحانش کردی دیگه چون فکر نکنم چیزی که خودت امتحان نکرده باشی رو بخوای اینجا برا دیگران پیشنهاد بدی)
لطف کنید یه شات از بت هیستوری بدید من و سایر دوستان تبدیل 10هزارتومن به 1میلیون رو ببینیم تا هم بهتر باور کنیم و هم انگیزه ای ایجاد بشه
البته میتونید هم ندید که در اون صورت قضاوت با دوستان خواهد بود
ممنون
Sent from my SM-G570F using Tapatalk
بله این کانال هم دیدمایشون احتمالا این روش رو امتحان نکردن و فقط تو این کانالا که صد جور روش بی پایه و اساس میگن این مطلبو دیدن و کپی کردن (البته نمیگم کانال بدیه اما منطق و علم پشتش نیست)
![]()
ایشون احتمالا این روش رو امتحان نکردن و فقط تو این کانالا که صد جور روش بی پایه و اساس میگن این مطلبو دیدن و کپی کردن (البته نمیگم کانال بدیه اما منطق و علم پشتش نیست)
![]()
ممنونم از شما دوست عزیزmehrashkan bango $$$bet$$$ Arash365
دوستان عزیز که در این تاپیک هستن لطف کنند و فقط بیننده و انتقاد کننده نباشند و تجاربشون رو در اختیار بقیه بزارند .
این فکر میکنم حداقل کار مفیدی هست که میشه انجام داد تا همه در کنار هم سود کنیم ...
من تجربه ای اصن ندارم که بخوام در اختیار دیگران بزارم . . . هنوز در حال یادگیری هستم و راه درازی در پیش دارم اما اینو میدونم که این روشا جواب نمیده و کل روحیه و سرمایتون رو از دست میدید تو این روش ها (روش اور نیم گل و این داستانا)mehrashkan bango $$$bet$$$ Arash365
دوستان عزیز که در این تاپیک هستن لطف کنند و فقط بیننده و انتقاد کننده نباشند و تجاربشون رو در اختیار بقیه بزارند .
این فکر میکنم حداقل کار مفیدی هست که میشه انجام داد تا همه در کنار هم سود کنیم ...