• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش کامل پیش بینی حرفه ای مسابقات ورزشی ( فوتبال ، بسکتبال ، والیبال و ... )

mehdisalehinia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
استارتر محترم بیا پستو تحویل بگیر !!

mohammad3854

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان كسي تا حالا در سايت
www.cannonbet.com
بازي كرده ؟

ايا مورد اعتماد هست ؟

roshane

Registered User
لایک‌ها
41
بانس 1x :
بانس به معنای این است که علاوه بر مبلغ واریزی شما به سایت ، یک مبلغی به صورت رایگان به حساب شما افزوده میشود .
مثلا بانس 100% یعنی شما اگر 50 هزار تومان واریز کنید ، حسابتان 100 هزار تومان میشود .

1. بانس اولین واریز : این بانس برای اولین واریز است . 100% تا سقف 100 یورو
  2. بانس جمعه سیاه : در روزهای جمعه واریز کنید و 100% تا سقف 100 یورو دریافت کنید .
  3. بانس چهارشنبه 2x : این بانس فقط برای کاربرانی که بانس جمعه سیاه را دریافت کرده اند می باشد ، تا سقف 100 یورو
  4. بانس تولد : برای سالروز تولدی که شما در سایت ثبت کردید یک کد هدیه به شما کادو میدهد
پس بهترین روز برای واریز جمعه ها میباشد ...
موفق باشید
پس با این حساب دو تا اکانت درست میکنیم و هر کدوم رو صد یورو شارژ میکنیم که با احتساب بانس میشه 200 یورو و یه بازی پیدا میکنیم که ضریب هر دو تیم 2 باشه که با برد میزبان یا حریفش بتونیم 200 یورو ببریم و با 100شارژ و 100بانس پولمون بدون ریسک مشه 400یورو و بعد از کم کردن باخت 100 یورو 300 تا میمونه یعنی صد تا سود !اگه اینجوری باشه تو یه روز ورشکست میشن که. یا میتونیم تیمی که ضربش بردش دو یا کمی کمتره بزنیم و حریفش رو تو اسبووبت برد مساوی بزنیم.اگه بردیم با 100یورو 200 میبریم اگرم باختیم از اسبوبت باختمون رو میگیریم .در هر دو صورت یه چیزی کاسب میشیم

Last edited:

roshane

Registered User
لایک‌ها
41
یا میتونیم بریم پوکر با دو اکانت مختلف و همون پول رو با جایزه ای که گرفتیم به اکانت دیگمون ببازیم و به جای 100 یورو 200یورو کاسب بشیم! اگه واقعا روزهای جمعه دو برابر واریزی شارژ میکنه مطمین باشین کلابرداره

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
پس با این حساب دو تا اکانت درست میکنیم و هر کدوم رو صد یورو شارژ میکنیم که با احتساب بانس میشه 200 یورو و یه بازی پیدا میکنیم که ضریب هر دو تیم 2 باشه که با برد میزبان یا حریفش بتونیم 200 یورو ببریم و با 100شارژ و 100بانس پولمون بدون ریسک مشه 400یورو و بعد از کم کردن باخت 100 یورو 300 تا میمونه یعنی صد تا سود !اگه اینجوری باشه تو یه روز ورشکست میشن که. یا میتونیم تیمی که ضربش بردش دو یا کمی کمتره بزنیم و حریفش رو تو اسبووبت برد مساوی بزنیم.اگه بردیم با 100یورو 200 میبریم اگرم باختیم از اسبوبت باختمون رو میگیریم .در هر دو صورت یه چیزی کاسب میشیم

To redeem the bonus, you must wager three times the bonus amount in accumulator bets within 24 hours of receiving the bonus, otherwise the bonus will be voided. Each accumulator bet must contain three events or more. At least three events within each accumulator must have odds of 1.40 or higher. Fill in a bet slip, enter a stake amount, select bonus account and press "Place a bet".

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
روشی محکوم به شکست نهایتا
روشی فوق العاده "های ریسک" و خطرناک به اسم "آل این" که فقط به درد سردسته میخوره که به زیرمجموعه هاش این روش رو پیشنهاد بده تا با باختهای اونها درصدی گیرش بیاد و سود کنه وگرنه این روشها برای ما خاطره است دوست عزیز اینو اگر کسی هم بهت پیشنهاد داده یا واقعا تجربه اش کم بوده یا خواسته زیرمجموعه اش بشی
اینطور روش ها درصورتی منجر به شکست میشند که شما فاکتور طمع و دانش و آگاهی کم رو بهش اضافه کنید .
وگرنه با برنامه کار کردن میشه به یک روند خوب رسید .
درضمن مطمئن باشید اگر روشی 100% پیدا بشه ، اولین جایی که میفهمه سایت پیش بینی هست و اون اپشن رو مسدود میکنه ، این کاملا امری طبیعی هست .
اگر شما روشی میشناسید که بهتره خب معرفی کنید تا همه دوستان استفاده کنند .

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
یا میتونیم بریم پوکر با دو اکانت مختلف و همون پول رو با جایزه ای که گرفتیم به اکانت دیگمون ببازیم و به جای 100 یورو 200یورو کاسب بشیم! اگه واقعا روزهای جمعه دو برابر واریزی شارژ میکنه مطمین باشین کلابرداره
سلام به شما
ببینید دوست عزیز ، اینکه بدون داشتن آگاهی کامل و صرفا روی هوا یک نتیجه گیری بکنیم به نظر من یک کاره بسیار ساده و در عین حال اشتباهه .
شما قوانین واسه واریز و برداشت رو کامل مطالعه کنید تا متوجه بشید که شما باید چقدر خوب کار کنید تا بتونید از اون مبلغ هدیه استفاده کنید .
ممنون از نظرتون

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
سلام دوستان كسي تا حالا در سايت
www.cannonbet.com
بازي كرده ؟

ايا مورد اعتماد هست ؟
سلام . سفر بودم ، بابت دیرکرد در پاسخ عذرخواهی میکنم
خیر این سایت معتبر نیست .
وقتی من یک گزینه 99.8% معتبر بهتون معرفی میکنم که امکاناتش بسیار عالیه ، چرا به دنبال یک سایت جدید هستید ؟
وان ایکس کاملا معتبره . چون یک سایت ایرانی نیست و فقط یک نمایندگی در ایران داره که دوستانِ بسیار با ذوقی هستند و به سایت پر و بال دادند. اگر کسی خلاف این بحث به شما گفت ازش مدرک و سند بخواید چون مطمئن باشید منافعشون در خطر افتاده که چنین بحثی رو مطرح کردند .
باتشکر

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86

خواب دیدی خیر باشه جیگر:general404: یک اینکه تا از چیزی آگاهی نداری از واژه مطمئن استفاده نکن دو اینکه بونوس رو خیلی از سایتا میدن کلاهبرداری هم نیست ولی برای براشت یه سری قوانین میزارن که شما نتونی سس کلک بازی دربیاری

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اینطور روش ها درصورتی منجر به شکست میشند که شما فاکتور طمع و دانش و آگاهی کم رو بهش اضافه کنید .
وگرنه با برنامه کار کردن میشه به یک روند خوب رسید .
درضمن مطمئن باشید اگر روشی 100% پیدا بشه ، اولین جایی که میفهمه سایت پیش بینی هست و اون اپشن رو مسدود میکنه ، این کاملا امری طبیعی هست .
اگر شما روشی میشناسید که بهتره خب معرفی کنید تا همه دوستان استفاده کنند .
دوست عزیز
بنده هیچوقت از روش خاص و فوق‌العاده ای حرف نزدم و ادعایی هم در این مورد نکردم
اما شما که این روش رو تست کردید و به این نتیجه رسیدید که روش خوبیه و جواب میده (حتما امتحانش کردی دیگه چون فکر نکنم چیزی که خودت امتحان نکرده باشی رو بخوای اینجا برا دیگران پیشنهاد بدی)
لطف کنید یه شات از بت هیستوری بدید من و سایر دوستان تبدیل 10هزارتومن به 1میلیون رو ببینیم تا هم بهتر باور کنیم و هم انگیزه ای ایجاد بشه
البته میتونید هم ندید که در اون صورت قضاوت با دوستان خواهد بود
ممنون

Sent from my SM-G570F using Tapatalk

bango

Registered User
لایک‌ها
60
دوست عزیز
بنده هیچوقت از روش خاص و فوق‌العاده ای حرف نزدم و ادعایی هم در این مورد نکردم
اما شما که این روش رو تست کردید و به این نتیجه رسیدید که روش خوبیه و جواب میده (حتما امتحانش کردی دیگه چون فکر نکنم چیزی که خودت امتحان نکرده باشی رو بخوای اینجا برا دیگران پیشنهاد بدی)
لطف کنید یه شات از بت هیستوری بدید من و سایر دوستان تبدیل 10هزارتومن به 1میلیون رو ببینیم تا هم بهتر باور کنیم و هم انگیزه ای ایجاد بشه
البته میتونید هم ندید که در اون صورت قضاوت با دوستان خواهد بود
ممنون

ایشون احتمالا این روش رو امتحان نکردن و فقط تو این کانالا که صد جور روش بی پایه و اساس میگن این مطلبو دیدن و کپی کردن (البته نمیگم کانال بدیه اما منطق و علم پشتش نیست)
x67b_capture_2017_07_29_14_59_49_580.png

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ایشون احتمالا این روش رو امتحان نکردن و فقط تو این کانالا که صد جور روش بی پایه و اساس میگن این مطلبو دیدن و کپی کردن (البته نمیگم کانال بدیه اما منطق و علم پشتش نیست)
بله این کانال هم دیدم
به ندرت گاهی مطالب خوب میذاره اما اکثر مطالب ظاهرا مفیدش شدیدا مسخره و مضحک هستن
متن هم که بله
کپی و....

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66

باسلام خدمت شما
متاسفانه من این کانال رو ندیده بودم و این متن رو یکی از دوستان واسم فرستاد و گذاشتم بقیه هم استفاده کنند .
ممنون از اطلاع رسانیتون

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
mehrashkan bango $$$bet$$$ Arash365
دوستان عزیز که در این تاپیک هستن لطف کنند و فقط بیننده و انتقاد کننده نباشند و تجاربشون رو در اختیار بقیه بزارند .
این فکر میکنم حداقل کار مفیدی هست که میشه انجام داد تا همه در کنار هم سود کنیم ...

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوستان عزیز که در این تاپیک هستن لطف کنند و فقط بیننده و انتقاد کننده نباشند و تجاربشون رو در اختیار بقیه بزارند .
این فکر میکنم حداقل کار مفیدی هست که میشه انجام داد تا همه در کنار هم سود کنیم ...
متاسفانه تجربه شیرینی از اشتراک گذاری تجاربم ندارم اما در حد توانم پاسخگوی سوالات دوستان بودم و هستم

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
وختی میوفتی روی دور باخت همه کائنات دست به دست هم میدن تا ب گا بری. چه روز شخمی رو گذروندم دیروز.:general208::general208:

bango

Registered User
لایک‌ها
60
من تجربه ای اصن ندارم که بخوام در اختیار دیگران بزارم . . . هنوز در حال یادگیری هستم و راه درازی در پیش دارم اما اینو میدونم که این روشا جواب نمیده و کل روحیه و سرمایتون رو از دست میدید تو این روش ها (روش اور نیم گل و این داستانا)

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
بازی های پیشنهادی امروز :
Over 1.5 Foolad - Gostaresh ضریب : 1.72
Over 1.5 Padide - Esteghlal khouzestan ضریب 1.54
میکس : 2.6

هم اکنون ثبت نام کنید و از بونس (شارژ رایگان) استفاده کنید

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها