با عرض سلام
دوستان دنبال این بورس مبادلات ارزی و طلا هستم
شنیدم سود خوبی داره
حتی بعضی از دوستان در مدت کم سود زیادی کردن
کسی در این باره برنامه ای داره؟
آموزش کاربردی خواصی هست؟
با عرض سلام
دوستان دنبال این بورس مبادلات ارزی و طلا هستم
شنیدم سود خوبی داره
حتی بعضی از دوستان در مدت کم سود زیادی کردن
کسی در این باره برنامه ای داره؟
آموزش کاربردی خواصی هست؟
آقا سود داشته باشه ما زندگیمونو میذاریم براش
لطفاً راههای که نباید بریم هم که بر اساس تجربه ارزشمندت جمع آوری شده که ممکنه شکست بخوریم رو بیان کن
فردا بیا توضیح بده بزنیم تو کار سهام
میگن تو قیمت پایین بخری هیچ موقع ضرر نمیکنی چون از اون قیمت پایین پایینتر نمیره![]()
مشتاق تر شدیم
لطفاً به ما بگید هزینه اولیه چقدر برای سرمایه گذاری لازمه و چزور میشه پولهارو انتقال داد
نکته ای که یادم رفته بود در پست های قبلیم بگم اینه که شما می تونید یک حساب آزمایشی داشته باشید که برای تازه کارها قرار دادن تا بتونند این شغل رو یاد بگیرید این حساب از لحاظ حرکت قیمتی و شکل نمودارها هیچ تفاوتی با حساب واقعی نداره جز اینکه در حساب آزمایشی یا دمو سفارشی که می دید به شکل صوری انجام گرفته می شه و شما می تونید حساب کار دستتون بیاد که آیا یاد گرفتین یا نه بعد از اون وارد حساب واقعی می شید که البته در این حساب به خاطر اینکه پای سود و ضرر در میان هست گاهی معامله گرا دچار احساسات یا طمع زیادی می شندو ممکنه معاملات احساسی و غیر منطقی هم بزنند که باعث میشه ضرر زیادی بکنند .
و حالا جواب سوال شما
بعضی بروکرها(کارگزاران) با یک دلار هم اجازه می دن ولی ان شاءاله زمانی که یاد گرفتین با یک مقدار پول کم در حد 50 دلار یک حساب واقعی باز می کنید و در هر معامله با کمترین حجم ممکن وارد می شوید که اگر خدای نکرده اشتباهی بکنید ضرر آنچنانی نکنید و خودتون رو توی واقعیت محک بزنید وقتی توی حساب واقعی هم قوی شدید یواش یواش حسابتون رو بزرگتر می کنید و می تونید بعنوان شغل اول یا دوم روی درآمد اون حساب کنید .
برای انتقال پول هم از همون کارگزاری که پیش اون حساب باز کردین و موقع ثبت نام مدارکتون و از جمله شماره حساب بانکی تون به او داده اید می خواید که مثلا nمقدار دلار به شماره حسابتون واریز بشه در عرض یک روز مبلغ درخواستی تون به حسابتون واریز میشه . قیمت دلار هم به روز و به دلار آزاد حساب میشه و به تومن به حساب بانکی تون میاد از این لحاظ مشکلی وجود نداره . از طریق نمایندگی اونها توی ایران هم می تونید پول براشون واریز کنید بعضی از کارگزارها هم با وب مانی مشکلی ندارند از این طریق هم می شه .
من الان نوبت پزشک دارم باید برم سوالاتتون رو بنویسید وقتی برگشتم جوابتون رو می دم فعلا خدانگهدار
ممنون از راهنماییهاتون. در مورد حساب بانکی منظورتون حساب ارزی که در بانک های کشورمون هست یا حسابهای مجازی مثل لایبرتی و پرفکت مانی و غیره.
بعدش در مورد آموزشها اگه بتونید منایعی در اختیارمون قرار بدین که بتونیم سریعتر راه بیوفتیم و هم چنین تجربه ارزشمندی که کسب کردین ترفندها و نکات مهم و بیشتر در چه مواقعی چه کاری انجام بدیم. و چیکار کنیم کمتر شکست بخوریم. و اینکه لیستی از سایتهای آزمایشی
سلام
دادا ببخشید
اما توضیحات شما درست! چطور میشه کار کرد!؟ از کجا شروع کرد!؟ تو چه سایتی؟ چجوری پول میدن؟ چجوری پول بدیم؟ چجوری آزمایشی کار کنیم؟ و .... اااااااااااااااااااااااااا چقدر سوال شد!!!!: دی![]()
آها یادم رفت
با این روش که شما میگیم
روزانه چقدر درآمد دارین؟ و چقدر میشه در آورد...