• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش crack...فقط علاقه مندان لطفاً

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خيلي خوب بود تازه از اين اصطلاحات يكم سر در آوردم.ادامه بده...

davood00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ردييييييييييييييييييييييييييييييييييييفه
فقط جون داداش هم ادامه بده هم اگه مي توني زود به زود بيا

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا من چند روز وسط هفته نيستم و گير دانشگاه هستم ديگه شرمنده...بقيه موارد هم depress هستم و دارم يک گوشه تأسف ميخرم
بقيه موارد که ندر هست رو خوب ميام اینجا مينويسم!!!

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا يکی از چيزايی که بايد ياد بگيريد assembly هست..
آقا يك كتاب خوب براي اسمبلي سراغ داري؟آخه اين كتاب جفر نژاد قمي كه توي دانشگاه ها است واقعا اشغاله :evil:

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام .
خوبي en2fa
چشم حتما. وقت كردم اديتش ميكنم
اگه خواستي مي توني از ش استفاده كني . من گذاشتم تا ديگران ياد بگيرن . كسي كه به ما سر نمي زنه بزن تو اينجا شايد كسي بخوندش. يا علي
tnl2003

Sassan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
34
[left:c7b565a5de]Guys check this link too:

<a href='http://neworder.box.sk/codebox.links.php?key=cracking[/left:c7b565a5de]' target='_blank'>http://neworder.box.sk/codebox.links.php?k...eft:c7b565a5de]</a>

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب...
من نبودم اینجا کمکی اینجا شلوخ پلوخ شده انگار..چند نکته قبل از هر چيز...
assembly برای کار ما لازم و ضروری هست اما من الان نيازی نميبينم که خيلی وقتتون رو روش بزاريد..يعنی اینکه با توجه به لينک هايی
که داده شد(من خودم هيچ کدوم رو وقت نکردم ببينم)اما اگر ديديد و خوب متوجه نشديد اصلاً نا اميد نشيد
آروم آروم همه چيز رو ياد ميگيريد(البته اگر بخوايد)
نکته ديگه اینکه خوشبختانه ی متأسفانه saeedsmk هم کارش رو با ما شروع کرده و البته به نفع شما اما خوب متمعنم که مشکل ایجاد ميشه
چون روش ها شايد فرق کنه و من الان ميخواستم يک مشت چيز بگم اما خوب چون شما مطالب اون رو هم خوندين کمی هم تکراری ميشه هم نه
و هم اینکه منم قاطی ميکنم چی بايد ایندفعه بگم و چی شما ها ميدونيد و نه..چون اینجا به شکل پرسش و پاسخ هست کمی
با blog فرق ميکنه اما خوب...کمی فکر کردم و به این نتيجه رسيدم بهتره که ما کاره خودمون رو کنيم يعنی من...
من هر چيزی رو که لازم بدونم اینجا ميگم و بالاخره با پرسش و پاسخ به يک جايی ميرسيم..و البته خوب شما هم مختاريد
از هر منبعی که دوست داريد استفاده کنيد و به اطلاعاتتون اضافه کنيد!

Bluemen جان الان وقتش رو ندارم که دقيقاً بهت بگم اما در اکثر جاها بايد کد assembly رو نشون بدن حتا فکر کنم Vb هم این کار رو ميکنه
ببين گزينه ای تو مايه های attach to another process پيدا ميکنی يا run another application در این صورت هيچ چاره ای جز نمايش assembly نيست در
visual c هم که ميشه و همچنين اکثر محصولات borland این هم به عنوان تمرين بگرد و پيداش کن(البته چون خودم وقت ندارم اگر پيدا نکردی
مجبورم این vb رو نصب کنم ديگه..اما قاعدتاً بايد داشته باشه)

در مورد کتاب هم من خودم "رهنمای کامل زبان اسمبلی"از نشر سرنا رو خوندم و شروع کردم که البته فکر نکنم خوب بود اما خودت بايد ازش مطلب کشف کنی
من n بار خوندم این کتاب رو آخر سر حتا حفظ بودم اما باز هم نميفهميدم...کتاب های norton(در 2 جلد)هم بد نيستند...ديگه خيلی نميدونم
اینها همه مال خيلی وقت پيشند فکر کنم کتاب های بهتر هم بايد امده باشه...ديگران نظری ندارند؟

درس امروز باز هم در مورد assembly و ساختار زيرين کامپيوتر هست ....
البته من يک مطلب ديگر هم همينجا بگم که اینجا کلاس اسمبلی نيست واسه همين خيلی از چيز ها رو نميگم
کشف این مطالب ديگه به شما مربوط ميشه..و مهمترين قسمت هم مربوط به تبديل hex ها و غيره هست
که من چون خيلی بدم مياد نميگم...اما حتماً تبديل به hex و کار کردن باهاش رو ياد بگيريد..(حالا اصلاً چيز سختی نيست ها
بچه بازی يه اما خوب من بدم مياد)

کامپيوتر دارای حافظه هست و اطلاعات در حافظه کامپيوتر نگاه داری ميشند
شما پس بايد راهی برای دسترسی به این حافظه داشته باشيد مثلاً برای ارجا کردن به متغيری و ...

مثلاً قطعه برنامه زير را ببينيد(به زبان خاصی نيست)

a : byte
b : character
c : Word

c = 10;
b = "A"
c = 654

در تمامی این حالات ما داريم به قسمتی از حافظه کامپيوتر مقداری رو نسبت ميديم اما خوب فرق بين a با b در چی هست؟
اینها هر کدام به قسمت های متفاوتی از حافظه اشره ميکنند و برای همين با هم فرق ميکنند
compiler در هنگام ترجمه با اسم هايی نظير a و b طرف نيست بلکه اینها قرار دادهايی هستند برای شما که
نميتونيد با آدرس های حافظه کار کنيد اما اینها در کل تبديل به عباراتی نظير
[34455]=10
[34565]=65(اگه اشتباه نکنم)
تبديل ميشوند يعنی 34455 آدرس این حافظه هست...اما خوب کمی توضيح بيشتر..
(برم يک چايی بخورم بعد)

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چگونه ما حافظه رو آدرس دهی ميکنيم؟

برای راحتی به این نتيجه رسيدند که بهترين کار بری حافظه تبديل آن به واحد های بزرگ و سپس تبديل آن به واحد
های کوچکتر هست.

!!!!!!!!!!!!!!!!
البته يک نکته که بحث اسمبلی ما فعلاً در محدوده پردازنده های 16 بيتی هست و وابسته به interl architecture
تمامی این بحثا در غير intel based ها منتفی هست(amd هم اینتل based هست ناراحت نشيد)
!!!!!!!!!!!!!!!!!

نکته رو کيف کرديد..الان این تريپ رو اختراع کردم برای نکته باحاله نه..اما خود نکته
چرا 16 بيت؟برای اینکه پردازنده ما 16 بيت هست بدين معنی که تمامی کرها با 16 بيت انجام ميشه و در نتيجه
ثبات ها نيز 16 بيتی هستند که با اینها ما آدرس دهی ميکنيم(more on this later)

پس محدوده مجاز برای ما از 0000h )h برای نشان دادن hex بودن عدد بکار ميرود)تا
FFFFh که ميشود 64kb.
البته این خيلی کم هست اما با ایجاد تکنيکی که از 20 بيت برای آدرس دهی استفاده ميشود این مقدار افزيش پيدا
کرد.
آدرس ها به شکل segment و offset تقسيم ميشوند و آدرس واقعی با جمع ایندو حاصل ميشود
پس آدرس موثر=segment + offset
پس با بالا و پايين کردن offset ميتوانيم يک محدوده 64k را نيز پوشش بديم.
حرکت آدرس موثر در محدوده 00000H تا FFFFFH خواهد بود که در نتيجه با داشتن این 20 بيت ميتوانيم
1mg را آدرس دهی کنيم(و صد در صد نه 640kb که اکثراً به اشتباه فکر ميکنند)

يک نکته بسيار مهم اینجاست به پين توجه کنيد!!
Segment Offset effective addres
8000h 1111h 81111h
8001h 1110h 81111h
نکته بسيار مهمی هست ها...روش فکر کنيد چرا...
اما چگونه آدرس را نشان ميديم به این شکل segment:eek:ffset که حتماً بعداً خواهيد ديد.

همينجا pascal کاران عزيز و احتمالاً basic کاران(داس) فهميدند که چرا نميتونستيد يک آرايه بزرگتر از 65536 بسازيد
و يا error هايی چون data segment is full رو مواجه ميشديد!!چرا؟

يک نکته ديگر هم اینکه باز تمامی این مطالب بيشتر در real-mode کاربرد دارند و نه Virtual/protected mode
که کل این مباحث به شکل ديگری هستند؟اگر نمدونيد فرق REal با PRotected چی هست هم خوب اگر وقت شد توضيح ميدم اما
اونهمه مهم نيست!

نکته مهم ديگری که هست این است که Intel 80XX family به صورت little endian مقادير را در حافظه نگاه داری ميکنند
که باعث اکثر اشتباهات شما همين دردسر خواهد بود...
بديم معنی که مقادير را وارونه در حافظه نگاه داری ميکنن و هميشه مقادير پايينی اول مياند و بعد بالايی
يعنی اگر عدد 1234H را ذخيره کنيد در آدرس 100h در 100h خواهيد داشت 34 و در 101h خواهيد داشت 12h
مسخرست نه؟به هر حال خيلی خيلی خيلی مهم هست...مخصوصاً در crack که بايد يادتون باشه اینها رو برای ياداشت
کردن وارونه کنيد!1(البته اکثر برنامه ها این عمل رو از شما مخفی ميکنند اما توصيه من اینه که بفهميد چی به چی شد)
البته توجه کرديد که گفتم مقادير پايين و بالا...حالا بگيد ببينم اگر يک مقدار 4 word رو نگاه داريم چجوری ذخيره ميشه؟!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 byte=byte
2 byte=word
3 byte=زور نزن نداريم
4 byte= DWord(Double Word)
8 byte=Quad Word
16 byte=Paragraph
این 2 تا آخری البته به دردتون نميخوره
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر حسش امد ثبات ها هم ميگم اگر نه که رفت تا فردا(این هفته اصلاً دانشگاه نرفتم :)) )

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
الان که خودم خوندم چی نوشتم خندم اومد بقول دادشم همون تو بايد ميرفتی
En2Fa رو مينوشتی با این slangت..خيلی بد مينويسم ها..همه فعل ها برعکس و جابجا....
اما خوب من که نخاستم درس بدم شما خاصتيد و این هم ديگه مشکل شماست

اما 2 نکته نميدونم چرا این عدد ها برعکس ميشند و این ور اونور ميرند؟
بايد يک فکری کنم چون بعداً مشکل ایجاد ميشه در فهم مطالب...

از دفعه بعد سعی ميکنم آروم تر بنويسم و هم اینکه دقت بيشتری کنم اما تا حالا اگر هر چيزی رو
نميفهميد بپرسيد تا من اصلاح کنمهمش تقصير این بنده خدا seadsmk هست ها..هی خاصتم بهش برسم باز هم نشد
اما خوب ما باز هم کار خودمون رو ميکنيم...

ehsan202

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دمتون گرم
خليلي باحال بود هر كي مطلب خوبي داره يك كپيش هم بده من بگذترم در سايتم در اينجا :
آموزش كرك
<a href='http://www.ehsan8.netfirms.com/' target='_blank'>http://www.ehsan8.netfirms.com/</a>

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
1- چشم ما منتظر شما مي مونيم تا شما مطالب بعدي تون رو يزنيد بعد ما مطالب مون ر و ميزنيم.
2- براي اينكه قاطي پاتي نشه خوب مي توننيم از روش همكاري استفاده كننيم
3- يه راهشم اينكه من ديگخه چيزي ننويسم ؟ دو نقطه دي

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين ان.تو.فا جان ، اینا که گفتی خیلی پراکنده است ، میدونم خیلی هاش جنبه اطلاعاتی دارند و تو کرک کردن شاید استفاده نشه ، ولی خیلی تخصصی و پراکنده داری پیش میری . من این درس اسمبلی رو پاس کردم و بیشتر این چیزایی که گفتی فهمیدم و لی نمیدونم کسایی که قبلا" اسمبلی نخونده باشند هم بفهمن یا نه. در هر صورت این آموزش کرک با آموزش اچ.تی.ام.ال خیلی فرق داره ، هم یاد دادنش بیشتر زمان میبره هم یاد گرفتنش ؛ به خصوص برای کسایی که هارد کور برنامه نویسی نکردن فکر میکنم خیلی سخت باشه ، اگه میشه یک مرور کلی داشته باش به کل درسهایی که میخواهی ارائه بدی ، بعد حتی اگر لازم شد بگو بریم فلان قسمت رو خودمون بخونیم و بیایم ، اینجوری هم زحمت تو کم تر میشه هم درسهات روال عادی تری رو طی میکنند.
مثلا" منظورت از تبدیل هگز چی بود ؟ تبدیل اعداد هگزا دسیمال به دسیمال ( یا چی؟ ) یا کدهای هگز ؟ یا منظورت از ذخیره World چی بود ، کلمه World رو میخواستی ذخیره کنی یا نوع داده World ؟ اصلا نوع داده World که نداریم ، ولی بالاتر تو اون مثالت یه همچین برداشتی کردم من .
از این جور نکات مبهم زیاد نوشتی ، فکر میکنم کار خیلی سختی باشه که بخوای همه رو توضیح بدی ولی اگر ندی درسهات فقط به درد یک عده خیلی خاص میخوره که بدون این توضیح ها هم فقط با دونستن چند راه و روش میتونن خودشون یاد بگیرند. من بیشتر این چیزا که میگی رو میفهمم ولی بعید میدونم کسی که قبلا برنامه اسمبلی ننوشته یا با این کدهای حافظه درگیر نشده باشه چیزی ازش بفهمه . خودت بهتر میدونی ...... . من درسهات رو دنبال میکنم.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قبل از هر چيز این مطالب فقط برای persiantools هست و حق نسخه برداری رو نداريد!!!

اما جالب بيد!!!!..
در مورد اینکه جمله بندی ها همه مشکل داره خوب حرفی نيست!

اما در مورد پراکندگی خيلی موافق نسيتم دارم روال رو پيش ميرم اما گفتم که اینجا محل درس اسمبلی نيست بلکه خيلی خيلی سريع ميخوايم برسيم به crack
این رو هم برای این ميگم که من چند جا moderator در forum کرک بودم و اونجا ها هم همينجری شروع کرديم و بسيار بسيار سريع تر يعنی يک درس در مورد اسمبلی داديم و رفتيم سراغ کرک
من اینجا گفتم که بيشتر چيز ياد بگيريد وگرنا کلاً اینکه از اینها چيزی بفهميد يا نه خيلی مهم نيست در مرور زمان آروم آروم همه چيز رو ياد ميگيريد...

اما اصلاً تخصصی نبود..جدی ميگم...مثلاً کدوم قسمت فکر کردی پراکنده يا تخصصی هست؟
در مورد بقيه هم خوب شما که فهميديد(هر چند که چند نکته رو ميگم)بقيه هم خوب بياند يک درصدی بگند که چقدر فهميديد..در ضمن هيچ لزومی نداره که بفهميد همه چيز رو اما برای گفتن من فکر ميکنم بايد يک چيزايی رو من بگم چه شما نفهميد و چه
بفهميد!اما اگر موافق نيستيد خوب من هم زحمت تايپ نميدم به خودم!

در مورد اینکه چی ميخوام بگم ترجيح ميدم خودتون ببينيد تا اینکه برنامه درسی بدم...اینو دقيقاً به خاطر تجربه در این forum ها ميگم...حالا آخر کار ميگم چرا!

در مورد اینکه بگم هم بريد فلان قسمت رو بخونيد حرف خوبی هست اما مطمئنم که هيچ کس نميره پس ترجيح دادم که اینکار رو نکنم و خودم بگم

منظورم هم از تبديل hex همان تبديل هگزا دسيمال به دسيمال بود..حالا مثلاً اینو نفهميدی چی شد؟ :)) جدی ميگم گفتم که مهم نيست اما بايد ياد بگيريد که با عدد های هگز کار کنيد ضرب جمع و... همين سخت بود؟(البته در این مورد بد نوشتم قبول دارم)

هيچ جايی هم من حرفی از world نزدم...world تا جايی که من ميدونم يعنی دنيا و دنيا رو هيچ جوری نميشه تو کامپيوتر نگاه داشت :))
اما گفتم word که ميشه معنيش کرد کلمه...ok...بعد چرا چنين داده ای نداريم.ميشه توضيح بديد؟
بعد من اصلاً جايی مگه نوشتم world که ميگی ميخواستم world رو نگاه دارم يا نوع داده world رو؟بخدا edit هم نکردم..اما هيچ جا نديدم که نوشته باشم world...شما که اسمبلی بلتی فوقشم اگر نوشته باشم خوب بفهم که اشتباه نوشتم و منظورم word بوده

بعدش هم گفتم که پيش نياز کار کردن در اینجا آگاه بودن به يک زبان برنامه نويسی هست که ديگه من نخوام توضيح بدم که اصلاً داده ها نوع دارند،مقدار دارند،حافظه دارند و يا نه
حتا همون بحث حافظه هم بايد بلد ميبوديد همه، چون همه زبان ها pointer دارند پس بايد فرق محل حافظه با خود محل متقير با مقدار متغير رو بدونيد...اما خوب ما این رو هم توضيح داديم!!!

در مورد real mode/protected mode و برعکس نگاه داشته شدن مقدير هم خوب بيخيال اصلاً ولش just ignore these

در مورد اینکه 2 بايت رو ميگن word و غيره هم بايد يک اديتی بشه شايد بهتر تونستم بگم(البته فعلاً تا جوابت اديت نميکنم که خودت ببينی من هيچ جا world ننوشتم...يه کم آروم بخوون من هم آروم مينويسم که ير به ير شيم :) )

در مورد effective addres و سگمنت و افست هم شرمنده بايد اینو ديگه ياد بگيريد..اگر هنوز مبهم هست بگيد توضيح بهتری ميدم

در مورد اینکه وسط درس هم چيزا ديگه ميگم اینو هم کوتاه ميام ديگه نميگم...فکر کردم شايد شيرين تر بشه...بخدا این ديگه ساختار مغز منه اما بخاطر شما اینرو هم يک کاری ميکنم
ديگه اگر باز هم نميفهميد و فکر ميکنيد مشکل مواجه ميشيد خوب ديگه ما اینيم..هيچ اصراری هم من به درس دادن ندارم و هر کس که بهتر بلد هست
خوب ميتونه بياد و ادامه بده(همين الان هم هر کسی ميتونه)...نه ميخوام معروف بشم نه تعداد پست هام زياد بشه نه هيچ چيز ديگه..جدی ميگم نه ناراحت ميشم نه هيچ چيز ديگه...
انقدر هم از سايت های مختلف اخراج شدم و يا ملت تحويل نگرفتن که اصلاً برام مهم نيست(نه اینکه بگم اینجا هم همين شکله ها..just example)

به هر حال این هم جواب ما blueman جان...سؤالی نبود؟

امروز ميخواستم ثابت ها رو بگم که حالا فعلاً دست نگاه ميدارم تا ببينم جريان چی ميشه و اینکه مطالب قبلی (با توجه به حذفيات امروز :)) [مثل مدرسه کلی ذوق کردين درس ها رو حذف کردم ها نه؟])
رو گرفتيد يا نه!!
يکم باز هم شلوغ شد...بگم انتظار دارم چی الان بلد باشيد يا شده اید::

1.بايد فرق بين مقدار يک متغير،ادرسی که به ان اشاره ميشود(به مقدار ان)و يا اینکه ادرسی که متقير در خود دارد واقف باشيد!
2.يک سيستم به اسم hex داريم...يعنی نمايش اعداد در مبنا 16...همين..بعداً باهاش کار ميکنيد!
3.سگمنت و افست چی هستند..و آدرس کلی چجوری ساخته ميشه
4. Byte / Word / DWord چی هستند..بقيه هم حذف شد!!!

همين...وسلام...اگر هم نفهميديد يک توضيح کوچيک هم اینجا الان باز ميدم و اگر ديگه نفهميديد خنگيد شکی هم نکنيد

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بر فرض اینکه مطالب قبلی کمی گنگ بود...جدا از هر چی که فهميديد اینها رو بايد ياد بگيريد..از حذف و مذف هم خبری نيست..Ok?

آقا يک کامپيوتر داريم که برای کار حافظه داره.این حافظه رو بايد يک جوری بشه بهش دسترسی پيدا کرد برای این کار مفاهيمی چون segment و offset رو ساختند
بدين طريق که اون رو به قطعه های بزرگ segment و هر segment به قسمت های کوچک تر offset تقسيم ميشند پس برای نشان دادن مقدار يک محل هم به segment و هم به offset نياز داريم
که با هم جمع ميشوند(این قسمت اطلاعات جنبی بود مهم نيست که طرز جمع شدن رو بفهميد)

ما این قسمت ها رو بر اساس اندازه ای که دارند نام گزاری ميکنيم همانگونه که در هر زبان برنامه نويسی نوع های متفاوت از داده ها داريم که هر کدام دارای اندازه(size)مختلفی هستند..منظورم از اندازه مقداری است که در حافظه اشغال ميکنند
ما به يک byte(که کچيکترين مقدار هست)ميگيم يک byte(نه بابا)..به 2 byte ميگيم Word...به 4 بيته ميگيم DWord يا Double Word
البته هر byte رو به مقادير کوچک تری هم تقسيم ميکنند به نامه bit که حتماً شنيديد که هر Byte دارای 8 بيت هست.

ما عدد ها رو در مبنا 10 استفاده ميکنيم که يک مبنا ديگری هم هست به اسم هگزا دسيمال که مبنا 16 هست...ديگه در دبيرستان تبديل مبنا رو که انشالّه خونديد؟

توجه کنيد که هر متغير همانگونه که يک مقدار دارد پس بايد ان مقدار را در محلی از حافظه نگاه دارد پس ادرسی از حافظه نيز به ان تعلق ميگيرد...که خود ان مقدار نيز ميتواند نقش يک آدرس ديگر را برای ما داشته باشد که به این شک از متغير ها ميگويند pointer

همين......
درس بعد اگر در خدمت شما بوديم توضيح مختصری از ثبات های کامپيوتر است و يا در همان بحث يا بحث ديگر هم اشاره ای به jmp ها ميکنيم و بعد هم معرفی چند برنامه که بدردتان ميخرد و بعد هم ميريم سراغ يک پروژه عملی و از ان به بعد ديگه درس خاصی نخواهيم داشت
حالا blueman جان راضی شدی؟هم برنامه درسی رو گفتم هم ديگه از توضيحات کاستم...اما خودمونيم ها من که از خدام بود يکی ميومد این چيزا رو بهم ميگفت جای اینکه کلی پول کتاب بدم ياد بگيرم...من تا حالا در بين 10-12 نفر فارغ تحصيل کامپيوتر نديدم کسی بدونه protected mode/real mode چيه و يا اینکه اصلاً intel base ها little endian هستند و...اصلاً چی هست این little endian و
الان مگه برعکس همه چيز ذخيره ميشه...جدی ميگم هر چند که assembly هم ميخونند...بد بود ياد ميگرفتيد؟بگزريم......

فعلاً تا پنجشنبه...or maybe sooner..

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد اینکه وسط درس هم چيزا ديگه ميگم اینو هم کوتاه ميام ديگه نميگم...فکر کردم شايد شيرين تر بشه...بخدا این ديگه ساختار مغز منه اما بخاطر شما اینرو هم يک کاری ميکنم
ديگه اگر باز هم نميفهميد و فکر ميکنيد مشکل مواجه ميشيد خوب ديگه ما اینيم..هيچ اصراری هم من به درس دادن ندارم و هر کس که بهتر بلد هست
خوب ميتونه بياد و ادامه بده(همين الان هم هر کسی ميتونه)...نه ميخوام معروف بشم نه تعداد پست هام زياد بشه نه هيچ چيز ديگه..جدی ميگم نه ناراحت ميشم نه هيچ چيز ديگه...
انقدر هم از سايت های مختلف اخراج شدم و يا ملت تحويل نگرفتن که اصلاً برام مهم نيست(نه اینکه بگم اینجا هم همين شکله ها..just example)
چه زود بهت بر میخوره ! OK من دیگه چیزی نمینویسم ، هر جور راحتی ادامه بده .
همین رو ادیت کردم که بی خودی تعداد پست های این بحث زیاد نشه :
هر جور راحتی ادامه بده یعنی برای من کلاس خصوصی نزاشتی که ، یک پیشنهاد دادم دادت دراومد که اگر کسی بلده خودش بیاد و اسراری به درس دادن ندارم و .... . خوب تو که حتی پیشنهاد فقط یک نفر اینقدر برات سنگینه هرجور دوست داری و راحتی بنویس ، منم میشم سایلنت ریدر ، پیشنهاداتم رو هم برای خودم نگه میدارم . راجع به کرکری هم اصلا نفهمیدم چی نوشتی ، وراستش نمیخوام که بفهمم. حالا بعد این توضیح هم بهت بر میخوره یا نه دیگه مهم نیست ، مهم اینه که اینا رو فقط من قرار نبود بخونم ، هستند کسای دیگه که دارندمیخونن و میخوان که ادامه بدی.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوبه که نوشتم just example که نگی اینو..الان بهم برخورد..بعدش هم اینهمه چيز نوشتم از همين تيکه به این استدلال رسيدی؟
نه اصلاً بهم برنخورد همنجوری که گفتم...بقيه مطالب هم حقيقته..هيچ نيازی نيست که من وقتی چيزی رو شما نميفهميد و من هم خوب نميتونم بيان کنم ادامه بديم...اگه اینو بگم معنيش اینه که بهم برخورده؟

بعد اینهمه کر کری ميگی هر جور راحتی ادامه بده؟ادامه بدم واسه عمم؟وقتی استفاده نميکنيد؟اینها رو نوشتم که بگم من تا اون حدود که ميتونم کوتاه ميام
و همونطور که ديدی هم از زوايد کاستم هم يک راست رفتم سراقه کرک ديگه...این از من...اما اینکه تو اینو بنويسی ديگه برام زور داشت جدی...الان ديگه بهم برخورد...

ehsan202

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پيش از هر چيز حق تاليف و اينجور چيزها براي من معني خاصي نداره = (90)

ولي دوست عزيز هميشه وقتي كه كاري رو شروع ميكني ممكنه وسطش اين احساس عدم اطمينان به سراغت بياد و فكر كني كه كاري كه ميكني بي ارزشه و اصلا به درد سرش نميارزه ... به هر حال قانون اين جور كارها اينجوريه ديگه . يا مكن با پيلبان دوستي يا بنا كن خانه اي كه فيلش توش بره.
فكر كنم چيزهايي كه در مورد اسمبلي گفتي مفيد باشه ولي از تعارف كم كن و بر مبلغ افزا
در خصوص حافظه پروتكت شده و غير پروتكت شده هم من يه كمي ميدونم ... خيلي ها هم هستند از من نوعي خيلي بيشتر ميدونند
براي كار با ديباگر و اين چيزها هم من كلي مثال ترجمه و نوشته شده در سايتم چاپوندم و حالا اگه ميخوايي طبق نظر من به عنوان يك خواننده رفتار كني لطفا كمي بيشتر در خصوص اسمبلي توضيح بديد.
غرض نقشيست كه ما بماند از ما به يادگار

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
با سلام
اقايون و خانمها بهتر برسيم سر اصل مطلب .مهم ياد گيريه. در مورد ديباگر ها هم مثه بقيه چيزا مطلب زياده ولي تا نتوني از اون ها استفاده كني اين مطالب بدرد نمي خوره پس بهتر هر چي كه ياد دهنده ميگه ياد بگيريم . هر جاشم نفهميديم فقط بپرسم. اينطوري فكر كنم ( اين نظر منه هركي هم نظري دازه ) بهتر بتونيم پيش بريم. يعني تا ندونيم حالت حفاظت شده. assambley چيه و ادرس دهي چيه نمي نونيم از ديباگر ها استفاده كنيم. در ضمن هر كسي شيوه بيانش يه جوريه. مسئله رو همين جا تمومش كنيد.لطفا

بالا