قبل از هر چيز این مطالب فقط برای persiantools هست و حق نسخه برداری رو نداريد!!!
اما جالب بيد!!!!..
در مورد اینکه جمله بندی ها همه مشکل داره خوب حرفی نيست!
اما در مورد پراکندگی خيلی موافق نسيتم دارم روال رو پيش ميرم اما گفتم که اینجا محل درس اسمبلی نيست بلکه خيلی خيلی سريع ميخوايم برسيم به crack
این رو هم برای این ميگم که من چند جا moderator در forum کرک بودم و اونجا ها هم همينجری شروع کرديم و بسيار بسيار سريع تر يعنی يک درس در مورد اسمبلی داديم و رفتيم سراغ کرک
من اینجا گفتم که بيشتر چيز ياد بگيريد وگرنا کلاً اینکه از اینها چيزی بفهميد يا نه خيلی مهم نيست در مرور زمان آروم آروم همه چيز رو ياد ميگيريد...
اما اصلاً تخصصی نبود..جدی ميگم...مثلاً کدوم قسمت فکر کردی پراکنده يا تخصصی هست؟
در مورد بقيه هم خوب شما که فهميديد(هر چند که چند نکته رو ميگم)بقيه هم خوب بياند يک درصدی بگند که چقدر فهميديد..در ضمن هيچ لزومی نداره که بفهميد همه چيز رو اما برای گفتن من فکر ميکنم بايد يک چيزايی رو من بگم چه شما نفهميد و چه
بفهميد!اما اگر موافق نيستيد خوب من هم زحمت تايپ نميدم به خودم!
در مورد اینکه چی ميخوام بگم ترجيح ميدم خودتون ببينيد تا اینکه برنامه درسی بدم...اینو دقيقاً به خاطر تجربه در این forum ها ميگم...حالا آخر کار ميگم چرا!
در مورد اینکه بگم هم بريد فلان قسمت رو بخونيد حرف خوبی هست اما مطمئنم که هيچ کس نميره پس ترجيح دادم که اینکار رو نکنم و خودم بگم
منظورم هم از تبديل hex همان تبديل هگزا دسيمال به دسيمال بود..حالا مثلاً اینو نفهميدی چی شد؟

) جدی ميگم گفتم که مهم نيست اما بايد ياد بگيريد که با عدد های هگز کار کنيد ضرب جمع و... همين سخت بود؟(البته در این مورد بد نوشتم قبول دارم)
هيچ جايی هم من حرفی از world نزدم...world تا جايی که من ميدونم يعنی دنيا و دنيا رو هيچ جوری نميشه تو کامپيوتر نگاه داشت

)
اما گفتم word که ميشه معنيش کرد کلمه...ok...بعد چرا چنين داده ای نداريم.ميشه توضيح بديد؟
بعد من اصلاً جايی مگه نوشتم world که ميگی ميخواستم world رو نگاه دارم يا نوع داده world رو؟بخدا edit هم نکردم..اما هيچ جا نديدم که نوشته باشم world...شما که اسمبلی بلتی فوقشم اگر نوشته باشم خوب بفهم که اشتباه نوشتم و منظورم word بوده
بعدش هم گفتم که پيش نياز کار کردن در اینجا آگاه بودن به يک زبان برنامه نويسی هست که ديگه من نخوام توضيح بدم که اصلاً داده ها نوع دارند،مقدار دارند،حافظه دارند و يا نه
حتا همون بحث حافظه هم بايد بلد ميبوديد همه، چون همه زبان ها pointer دارند پس بايد فرق محل حافظه با خود محل متقير با مقدار متغير رو بدونيد...اما خوب ما این رو هم توضيح داديم!!!
در مورد real mode/protected mode و برعکس نگاه داشته شدن مقدير هم خوب بيخيال اصلاً ولش just ignore these
در مورد اینکه 2 بايت رو ميگن word و غيره هم بايد يک اديتی بشه شايد بهتر تونستم بگم(البته فعلاً تا جوابت اديت نميکنم که خودت ببينی من هيچ جا world ننوشتم...يه کم آروم بخوون من هم آروم مينويسم که ير به ير شيم

)
در مورد effective addres و سگمنت و افست هم شرمنده بايد اینو ديگه ياد بگيريد..اگر هنوز مبهم هست بگيد توضيح بهتری ميدم
در مورد اینکه وسط درس هم چيزا ديگه ميگم اینو هم کوتاه ميام ديگه نميگم...فکر کردم شايد شيرين تر بشه...بخدا این ديگه ساختار مغز منه اما بخاطر شما اینرو هم يک کاری ميکنم
ديگه اگر باز هم نميفهميد و فکر ميکنيد مشکل مواجه ميشيد خوب ديگه ما اینيم..هيچ اصراری هم من به درس دادن ندارم و هر کس که بهتر بلد هست
خوب ميتونه بياد و ادامه بده(همين الان هم هر کسی ميتونه)...نه ميخوام معروف بشم نه تعداد پست هام زياد بشه نه هيچ چيز ديگه..جدی ميگم نه ناراحت ميشم نه هيچ چيز ديگه...
انقدر هم از سايت های مختلف اخراج شدم و يا ملت تحويل نگرفتن که اصلاً برام مهم نيست(نه اینکه بگم اینجا هم همين شکله ها..just example)
به هر حال این هم جواب ما blueman جان...سؤالی نبود؟
امروز ميخواستم ثابت ها رو بگم که حالا فعلاً دست نگاه ميدارم تا ببينم جريان چی ميشه و اینکه مطالب قبلی (با توجه به حذفيات امروز

) [مثل مدرسه کلی ذوق کردين درس ها رو حذف کردم ها نه؟])
رو گرفتيد يا نه!!
يکم باز هم شلوغ شد...بگم انتظار دارم چی الان بلد باشيد يا شده اید::
1.بايد فرق بين مقدار يک متغير،ادرسی که به ان اشاره ميشود(به مقدار ان)و يا اینکه ادرسی که متقير در خود دارد واقف باشيد!
2.يک سيستم به اسم hex داريم...يعنی نمايش اعداد در مبنا 16...همين..بعداً باهاش کار ميکنيد!
3.سگمنت و افست چی هستند..و آدرس کلی چجوری ساخته ميشه
4. Byte / Word / DWord چی هستند..بقيه هم حذف شد!!!
همين...وسلام...اگر هم نفهميديد يک توضيح کوچيک هم اینجا الان باز ميدم و اگر ديگه نفهميديد خنگيد شکی هم نکنيد