برگزیده های پرشین تولز

آهاي هوار. برنامه نويساي دلفي هم دل دارن!

شما كدوم يكي ؟؟؟و چرا؟؟؟

  • عالي

    Votes: 2 33.3%
  • خوب

    Votes: 0 0.0%
  • بد

    Votes: 0 0.0%
  • utf-8

    Votes: 3 50.0%
  • char-1256

    Votes: 0 0.0%
  • بلي . . چه اشكالي داره . . . هم فاله و هم تماشا

    Votes: 0 0.0%
  • نه آقا!.. اينجا يك مكان علميه! . . . پول قاطي اينجا نكن!

    Votes: 0 0.0%
  • برام فرقي نمي كنه! . . .

    Votes: 0 0.0%
  • كمتر از 500 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 500 تا 800 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 800 تا 1000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 1000 تا 1500 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 1500 تا 2000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 2000 تا 3000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 3000 تا 4000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بيشتر از 4000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • MAFIA

    Votes: 0 0.0%
  • MAX PAYNE

    Votes: 0 0.0%
  • The Sims

    Votes: 0 0.0%
  • Grand Theft Auto

    Votes: 0 0.0%
  • Age of Empire

    Votes: 0 0.0%
  • NeverHood

    Votes: 0 0.0%
  • شار

    Votes: 0 0.0%
  • بهار13

    Votes: 0 0.0%
  • لندني فارسي

    Votes: 0 0.0%
  • آرش خ(arash_kh)

    Votes: 0 0.0%
  • گزمر(ghazmar)

    Votes: 0 0.0%
  • علي

    Votes: 0 0.0%
  • صفرويك

    Votes: 0 0.0%
  • احسان

    Votes: 0 0.0%
  • عابر پياده

    Votes: 0 0.0%
  • خودم

    Votes: 0 0.0%
  • به به خوشمزس!

    Votes: 0 0.0%
  • اه اين كه از غذاي دانشگاهمونم بدتره!!!

    Votes: 0 0.0%
  • مرسي سيرم (نظري ندارم)

    Votes: 0 0.0%
  • Eminem

    Votes: 0 0.0%
  • Scooter

    Votes: 0 0.0%
  • ِALEX

    Votes: 0 0.0%
  • Britney Spears

    Votes: 0 0.0%
  • Jenifer Lopez

    Votes: 0 0.0%
  • Madonna

    Votes: 0 0.0%
  • Shakira

    Votes: 0 0.0%
  • Celine Dion

    Votes: 0 0.0%
  • Nirovana

    Votes: 0 0.0%
  • Chris De Burgh

    Votes: 0 0.0%
  • ويژوال بيسيك

    Votes: 0 0.0%
  • دلفي

    Votes: 1 16.7%
  • ويژوال سي

    Votes: 0 0.0%
  • همه - هيچكدوم - يا شايد يه زبون ديگه؟؟(زير سرتون بلند شده!)

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    6

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
شايد من اشتباه كنم ولي delphi يا vb سيستمهاي RAD هستن نه MFC يا OWL كه Class Library هستن. البته كامپوننت ها هم به شكل class نوشته ميشن اما كلاً چه نوشتن و چه استفادشون متفاوت هست.

در مورد builder تجربه شخصي خودم رو گفتم. خيلي دوست داشتم باهاش كار كنم چون C رو بيشتر از پاسكال دوست دارم و با delphi هم راحتم ولي وقتي باهاش كار كردم نااميد شدم. كند، ضعيف، به هم ريخته، كلاً از سر باز كني كامل.

يك نمونه كه تفاوت كيفيت MFC و OWL رو نشون ميده Corel DRAW هست كه نسخه 5 با OWL بود و نسخه 6 به بعد با MFC. با دلفي بعيد ميدونم بشه همچين چيزي نوشت. بماند كه به نظر من يكي از دلايل عقب موندن PhotoPaint از Photoshop همين استفاده از يك ابزار عام هست كه باعث ميشه حافظه و زمان بيشتري براي اجرا نياز داشته باشه.[/left]
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
مثل اينكه بحث زيادي جدي شده.
در مورد MFC منم خودم دل خوني ازش دارم اما اين دليل نميشه كه از قدرتش چيزي نگم. اما هر كي از MFC خوشش نمياد مشكلي نيست! برنامه هايي كه از اون استفاده نميكنن زياده خيلي زياد! نميدنم با NSIS كار كردين؟؟ كلا جدا از MFC هست و جالب. تمام بازي ها هم MFC رو كنار ميذارنو همه بدون استفاده از اون مقدمات برنامه نويسي رو ايجاد ميكنن. در كل ميشه از MFC چشم پوشي كرد بي اينكه مشكلي پيش بياد در مورد RTL دلفي هم همينطوره! شما هم VCL و هم CLX رو ميتونين ناديده بگيرين(اگه به اندازه كافي ديوونه باشين!) ولي در كل هيچ مشكلي پيش نمياد بازم منتظر توضيحات شما هستم راستي كي ميگه كه C++ BUILDER مشكل داره؟ حداقل ده نفر از بچه هاي ما پروژه ها شونو با اون نوشتن و همشون هم راضي بودن.

( ;<
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
نميگم حرفت غلطه ولي بايد در نظر داشت كه پروژه درسي با كار جدي زمين تا آسمون فرق دارن.
 

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,642
لایک‌ها
8
سن
41
محل سکونت
tehran
در حقيقت خيلی فرقی بينه rad و يا class library نيست.
rad يعنی چی؟يعنی يک مشت وسيله که کارتو آسون ميکنن همين.
جفتشون بنظره من rad هستن.

در مورد نسخه هايه تجاری هم بيشتر بخاطره support خوبی هست که microsoft ميکنه
در برابره borland،اما همينتور که این خرگوشه هم گفت من کمتر برنامه خفن از لحاضه مهندسی
ديدم که با mfc باشه،ترجيه ميدن خودشون همه کارا رو بکنن،
اما microsoft اصلا rad نيست در برابره borland ،که هدفه mfc هم ساده کردن کارست
و گر نه چيزی جز يک مشت windows api نيست که!!!

در ضمن من خودم چند تا project نيمه سنگين داشتم که متاسفانه کارفرما
به borland رضايت نميداد و ميبايستی با visual c مينوشتم (البته با .net هنوز خوب کار نکردم با visual studio 2000 بود)
واقا منو ديوونه کرد،به سرعت موقع debug ،crash ميکرد و کلا debuggerش منو ناميد کرد.
و اگه هم يه کم باهاش بد ور ميرفتی ديگه درست کردن ideش کار حضرت فيل بود.
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
نميگم حرفت غلطه ولي بايد در نظر داشت كه پروژه درسي با كار جدي زمين تا آسمون فرق دارن.

اما نه پروژه هاي اينها. واقعا عالي كار كردن و پروژه هاشون جدي بوده.

( ;<
 

fdavood

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 آگوست 2003
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
0
حالا كه همه با دلفي موافقند ( صد البته اكثريت )

يه اقاي خوب، باحال ، با شخصيت ، و ....
يك ورژن كامل و بودن نقص و قابل اطمينان از اين FastReport را كه قابليت راست به جپ داشته باشه با كركش به من بده

به خدا مردوم!

منتظرم :( :( :( :( :( :( :( :(
اگر به من ايميل بزنيد بسيار خوشحال خواهم شد .
 

nautilus

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
سلام &nbsp;
مثل اينكه دومين نفر شدم.
منم با نظر اين دوستمون موافقم اما مساله يه كم فراتر از اينه كه اين دوستمون گفت.
براي كار حرفه اي يه خورده سخت نيسن يه كم بيشتر از يه خورده سخته. البته منكر اين نيستم كه قابليت هاش خيلي هست وخصوصا سازگاري عالي اون با نرم افزارهاي مايكروسافت و حتي بعضي كمپاني هاي ديگه مثل اتودسك (با محصول معروفشون اتوكد) اونو خيلي محبوب كرده اما كلي هم مشكل داره كه من يكي دوتاشونو ذكر ميكنم :

1. وي بي قابليت پردازش پيغام هاي Custome نداره. در صورتي كه تو دلفي اين كار مثل آب خوردنه و تو ويژوال سي اين كار اساس روش برنامه نويسي اونه.

2. DLL هاي وي بي قابليت Export كردن تابع ندارن.در صورتي كه اساس و پايه برنامه نويسي ويندوز همين Dll ها هستند(و Api كه همون توابع Export شده Dll هاي استاندارد ويندوز هستن)

3.سرعتش خيلي كمه! مثال ميخوايد؟؟ برنامه اي كه براي مثال در تاپيك 1 2 3 نوشته شده (براي AnimateWindow) ببينيد. من بعدا كد دلفي رو هم مينويسم خودتون مقايسه كنيد.

بازم هست اگه شد بازم مي نويسم.

( ;<
شما چقدر با وي بي كار كرده ايد؟
1. وي بي قابليت پردازش پيغامهاي custom را دارد! تقريبا به همان روشي كه در ويژوال سي ميتوان اين كار را كرد.
2. در ويژوال بيسيك ميتوانيد dll اي درست كنيد كه يك كلاس export كند! من شخصا اين را به يك كتابخانه از توابع ترجيح ميدهم.
3. درباره سرعت... شاید آره، شاید هم نه! قاعدتا نظر دادن درباره همچین چیزی چندان کار راحتی نیست. و با یک یا دو مثال نمیشه چیزی گفت. حتما تو ریاضی خوانده اید که برای اثبات یک مطلب دلیل لازم است نه مثال![/left]
 

nautilus

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
فقط مي‌تونم بگم VB بيشتر شبيه اسباب‌بازيه تا ابزار برنامه‌نويسي ;)
من شخصاً فقط كمي با VB DOS و يك مقدار بيشتر با VB 1.0 كه اون موقع اگه اشتباه نكنم سه تا ديسك بود و روي Windows 3.1 اجرا مي‌شد كار كردم اما با دلفي 2، 4 و 6 هفت هشت تا كار كامل كردم و روش خيلي تعصب دارم . به نظرم دلفي خيلي كامل‌تر، محكم‌تر و انعطاف پذير‌تر
هست و برعكس VB ميشه كاملاً بهش اعتماد كرد.

البته از حق نگذريم كل پكيج Visual Studio و به خصوص ++VC به همراه MFC خيلي قوي‌تر از دلفي و .. هست و خيلي از نرم‌افزارهاي بزرگ تجاري با اون نوشته ميشن.
جناب ولينژاد از شما بعيده!
قاعدتا vb dos را نميتوان با delphi 6 مقايسه کرد! بهتر است نسخه هايي را که در يک سال ساخته شده اند با هم مقايسه کنيم. مثلا Delphi7 را با VB.Net مقايسه کنيم که هردو محصول سال 2002 هستند. احتمالا ميدانيد که از QB و VB Dos فقط شکل ظاهري دستورات باقي مانده (که آن هم در مواردي مانند دستورات کار با فايل تغيير کرده) پس بهتر است اصلا حرف آنها را هم نزنيم! خوب حالا delphi براي مقابله با ASP.Net که کد طرف سرورش VB.Net است چي داره؟

ناتيلوس
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
شما چقدر با وي بي كار كرده ايد؟
1. وي بي قابليت پردازش پيغامهاي custom را دارد! تقريبا به همان روشي كه در ويژوال سي ميتوان اين كار را كرد.
2. در ويژوال بيسيك ميتوانيد dll اي درست كنيد كه يك كلاس export كند! من شخصا اين را به يك كتابخانه از توابع ترجيح ميدهم.
3. درباره سرعت... شاید آره، شاید هم نه! قاعدتا نظر دادن درباره همچین چیزی چندان کار راحتی نیست. و با یک یا دو مثال نمیشه چیزی گفت. حتما تو ریاضی خوانده اید که برای اثبات یک مطلب دلیل لازم است نه مثال![/left]
سلام
خيلي خوشحال ميشم اگه روش پردازش پيغامهاي دلخواه در ماژول فرم را به من هم ياد بدهيد(طبيعي است كه منظور شما استفاده از شگردهاي هوك نبوده چون اين روش ويژوال سي نيست.)
لطف كنيد كد يك دي ال ال كه تابعي دلخواه شما Export مي كند را همين زير اضافه كنيد (و كد برنامه مقصد را كه مثلا در دلفي يا سي از اين دي ال ال و تابع آن استفاده ميكند.) در ثاني اين دي ال ال ها كه كلاس را معرفي ميكنند فقط در خود وي بي قابل استفاده اند.

اما سرعت. من ياد گرفتم كه به جاي اثبات قضيه از آن استفاده كنم!!! من اصلا دنبال اثبات چيزي نيستم فقط ميخواهم كه ياد بگيرم.
من با ديدن برنامه هايي كه با سه زبان مختلف نوشتم به اين نتيجه رسيدم كه وي بي از همه كند تر است همين.

با تشكر

خرگوش كوچولو

( ;<
 

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,642
لایک‌ها
8
سن
41
محل سکونت
tehran
بعضی وقتا هوار هم دردی از دردها رو دوا نميکنه!!!
 

tina_f

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
0
هر چند يكهو پا برهنه وارد ميشم
ولي بايد بگم هر محيط برنامه نويسي درسته امكانات خاص خودش رو داره ولي باز هم به خود برنامه نويس مربوط مي شه كه با كدوم محيط راحتتره مثلا خود من هميشه با دلفي راحتترم ولي به وي بي كارهاي عزيز هم احترام مي گذارم و معتقدم يك پروژه بايد كامل و دقيق باشه توي هر محيطي كه مي خواد باشه ...
 

shaghaiegh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2004
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
بايد خدمت دوستان متذكر بشم حداقل تا زماني كه رو windows برنامه نويسي ميكنيد انقدر از اين vb بيچاره بد نگين... :blush:
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
به نقل از shaghaiegh :
بايد خدمت دوستان متذكر بشم حداقل تا زماني كه رو windows برنامه نويسي ميكنيد انقدر از اين vb بيچاره بد نگين... :blush:
اتفاقا بدتره مثا اين ميمونه كه بچه همسايه با دوچرخه بچه شما بهتر بازي ميكنه تا بچه خودتون
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
منم زياد با وي بي ميونه ندارم. اما بهر حال ميتونه مقدمه اي باشه واسه كسايي كه ميخوان شروع كنن. rmb_ali اين بنده خداها رو نا اميد نكن!!
 

shaghaiegh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2004
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
به نقل از rmb_ali :
اتفاقا بدتره مثا اين ميمونه كه بچه همسايه با دوچرخه بچه شما بهتر بازي ميكنه تا بچه خودتون
درسته !
ولي بچه همسايه اگه هم دوچرخه رو بگيره بازي كنه و هم برگرده بگه بازي تو بدرد نميخوره . ;) به نظر من خيلي پرو و بي ادبه... نظر شما چيه
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
چه گيريه به دلفي؟ و وي بي؟ من جلوتر معايبي رو كه ميشناسم گفتم و اين مساله با تغيير نام بخش حل شده!!!
 

plutonium

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2004
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
به نقل از rezavalinezhad :
فقط مي‌تونم بگم VB بيشتر شبيه اسباب‌بازيه تا ابزار برنامه‌نويسي ;)
من شخصاً فقط كمي با VB DOS و يك مقدار بيشتر با VB 1.0 كه اون موقع اگه اشتباه نكنم سه تا ديسك بود و روي Windows 3.1 اجرا مي‌شد كار كردم اما با دلفي 2، 4 و 6 هفت هشت تا كار كامل كردم و روش خيلي تعصب دارم . به نظرم دلفي خيلي كامل‌تر، محكم‌تر و انعطاف پذير‌تر
هست و برعكس VB ميشه كاملاً بهش اعتماد كرد.

البته از حق نگذريم كل پكيج Visual Studio و به خصوص ++VC به همراه MFC خيلي قوي‌تر از دلفي و .. هست و خيلي از نرم‌افزارهاي بزرگ تجاري با اون نوشته ميشن.

البته بسیاری از شرکت ها حتی از MFC هم استفاده نمي كنند.
 
بالا