• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آهاي هوار. برنامه نويساي دلفي هم دل دارن!

شما كدوم يكي ؟؟؟و چرا؟؟؟

• عالي

Votes: 2 33.3%
  • خوب

Votes: 0 0.0%
  • بد

• utf-8

Votes: 3 50.0%
  • char-1256

• بلي . . چه اشكالي داره . . . هم فاله و هم تماشا

• نه آقا!.. اينجا يك مكان علميه! . . . پول قاطي اينجا نكن!

• برام فرقي نمي كنه! . . .

• كمتر از 500 تومان در هفته

• بين 500 تا 800 تومان در هفته

• بين 800 تا 1000 تومان در هفته

• بين 1000 تا 1500 تومان در هفته

• بين 1500 تا 2000 تومان در هفته

• بين 2000 تا 3000 تومان در هفته

• بين 3000 تا 4000 تومان در هفته

• بيشتر از 4000 تومان در هفته

• MAFIA

• MAX PAYNE

• The Sims

• Grand Theft Auto

• Age of Empire

• NeverHood

• شار

• بهار13

• لندني فارسي

• آرش خ(arash_kh)

• گزمر(ghazmar)

• علي

• صفرويك

• احسان

• عابر پياده

• خودم

• به به خوشمزس!

• اه اين كه از غذاي دانشگاهمونم بدتره!!!

• مرسي سيرم (نظري ندارم)

• Eminem

• Scooter

• ِALEX

• Britney Spears

• Jenifer Lopez

• Madonna

• Shakira

• Celine Dion

• Nirovana

• Chris De Burgh

• ويژوال بيسيك

• دلفي

Votes: 1 16.7%
  • ويژوال سي

• همه - هيچكدوم - يا شايد يه زبون ديگه؟؟(زير سرتون بلند شده!)

• Total voters
    6

plutonium

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rmb_ali :
اقا دو كلمه ام از مادر عروس
اون موقعي كه تو به سيب زميني می گفتي تيب ديميني
من با ++Visual C برنامه می نوشتم! :D :D :D

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از plutonium :
اون موقعي كه تو به سيب زميني می گفتي تيب ديميني
من با ++Visual C برنامه می نوشتم! :D :D :D
شانکی تو هستی بلا گرفته :blink: :blink: :blink: :blink:

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اينجور بحثا لطفا --->>>> گفتگوي آزاد! دعوا هم نكنيد . من هنوزم به سيب زميني ميگم تيب ديميني
ولي اصولا ربطي به برنامه نويس بودنم نداره. من نميدونم چرا دست از سر اين تاپيك ور نميداريد! اين موضوع حل شده !!!

SlyCode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلااااااااااام
ميدونم كه اين Post واسه قديم بوده اما خوب لازم ديدم نكاتي رو اضافه كنم.

1- شما ميتونيد به صورت مستقيم كدهاي اسمبلي رو وارد كنيد و در اين سطح برنامه نويسي كنيد.
2- دلفي داراي كامپونتنهاي بسيار متنوعي ميباشد و مزيت اينها نسبت به كامپوننتهاي VB اينه كه در داخل فايل اجرايي قرار ميگيرن و نيازي به فايلهاي Run Time ندارن.
3- همانطور كه گفته شد شما با دلفي ميتونيد برنامه مستقل و بدون نياز به فايلهايي اضافي توليد كنيد كه اين موجب افزايش سرعت هم ميشه
4- يك Unit بسيار خوب براي ارتباط با API ويندوز داره كه نيازي نداره ادرس توابع رو وارد كنيد.
5- شما اگه در حالت بدون فرم برنامه نويسي كنيد، ميتونيد فايلهايي با ظرفيت پايين يعني كمتر از 10 kb توليد كنيد.
6- شما برنامه دلفي رو ميتونيد با مقدار كمي تغيير در Linux هم استفاده كنيد البته بعد از Compile شدن در kylix
7- قابليت بالايي جهت ارتباط با اكثر بانكهاي اطلاعاتي رو داره
8- به نظر من محيط دلفي داراي رابط كاربر بسياط قويتر از بقيه برنامه هاست، چون من خودم خيلي از محيط هاي برنامه نويسي تحت ويندوز رو تست كردم
99- ...
:cool:

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
چه عجب يكي اومد يه چيزي گفت كه به اصل موضوع ارتباط داشت. مرسي.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام
اصلا مقايسه عادلانه اي نيست شما داريد
چرا شما ها وي بي دات نت رو با دلفي مقايسه نميكنيد عمرا بتونيد دات نت 10 تا دلفي رو ميزاره تو جيب چپش :D
همه زبونها قابليتهايي دارن كه نميشه دست كم گرفتش :happy:
اما درباره وي بي و دلفي :blink:
اره قبول دارم دلفي يه خورده بيشتر از وي بي به كاربر توجه كرده ;)
ولي نبايد وي بي رو هم دست كم بگيريد شما هر برنامه اي بخوايد تو دلفي بنويسيد تو وي بي هم ميشه :eek:
اصلا بزاريد زبانهاي برنامه نويسي رو اينجوري مقايسه كنيم به زبان استادمون اقا اشكان ;)
:cool: اينا رو اقا اشكان گفته تو ايران ويج
حدود 10 سال پيش يه حرفي بين توربو پاسكال(من نمايندش بودم ) و توربو سي (به نمايندگي يكي از دوستام) شد نتيجه جنگ اين شد كه هر كدوم از ما يه برنامه ساده بنويسه با زبون مورد علاقش و كمپايل كنه و فايل اجرايي رو با هم مقايسه بشه.
عمليات اين بود كه از يك تا 10000 شمرده بشه و دست آخر فقط يك OK چاپ كنه .
بعداز عمليات فايل اجرايي پاسكال حداقل 4 كيلو بايت كمتر بود و از نظر سرعت اجرا هم چيزي حدود 1 ثانيه كمتر اجرا شد .
ولي اين دوست من قوبل كرد كه پاسكال از سي بهتره ( عجيبترين چيز ممكن) ولي بعدها وقتي كدهاي كمپايل شده برنامه هاش رو ميديدم برام تعجب داشت چون خيلي منظم و بهينه شده بود و اونجا بود كه فهميدم اين برنامه نميتونست نشون بده حتما پاسكال بهتره .
پاسكال خوبه ولي نه هميشه ، سي خوبه ولي نه هميشه ، دات نت خوبه ولي نه هميشه ، دلفي و وي بي و .... همه و همه خوبن ولي نه هميشه و نه همه جا و نه هر برنامه اي.
به زبون ساده و مثالي : اگه ميخوايي كار ديتا بيسي بكني بهترين وسيله اكسس Access هست ولي با دات نت و وي بي و سي و ... هم ميتوني انجام بدي.
اگه ميخوايي دموي گرافيكي بسازي پاور پوينت و فلش بهترين هستن ولي با دات نت و وي بي و سي و ... هم ميتوني انجام بدي.
اگه ميخوايي نمودار و اينطور كارها انجام بدي بهترين وسيله Excel هست ولي با دات نت و وي بي و سي و ... هم ميتوني انجام بدي.
اگه ميخوايي ويژوال خالص انجام بدي بهترين وسيله دات نت هست ولي با وي بي و سي و ... هم ميتوني انجام بدي.
اگه ميخوايي برنامه رو سريع بنويسي و تا حدودي هم جالب باشه وي بي بهترينه ولي با دات نت و سي و ... هم ميتوني انجام بدي
اگه ميخوايي با سخت افزار به بهترين روش ارتباط برقرار كني سي بهترينه ولي با دات نت و وي بي و ... هم ميتوني انجام بدي.

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
1- دلفي هم اگه قراره با دات نت مفايسه بشه پس يهتره كه نسخه دات نت دلفي مقايسه بشه و اونوقت ميفهمين كه دات نت دلفي از وي بي دات نت بهتره (جالبه كه تو دات نت 2005 دلفي . سي شارپ هم جز’ محيط دلفي هست ) و اگه خيلي فكر ميكني وي بي دات نت خوبه دلفي 2005 رو ببين كه هم دات نته و هم WIN32 اونوقت نظر بده رفيق.

موفق باشي (راستي تو كه ميگي همه برنامه هايي كه با دلفي و سي ميشه نوشت يه تاپيك هست -گرفتن كلمه پاسورد بدون برداشتن توپي - اونو با وي بي بنويس!!! من با دلفيشو ميذارم تو با ويبي همونو بنويس. موفق باشي.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
متاسفانه من كامپيوترمو برا ارتقا فروختم :(
ولي اين كه ميگي هيلي سادست كدشو ديدم با ا پي اي تو فصل سكيوريتي ام اس دي ان 2003 كامل گزاشته با توضيح :happy:

اقا من با وي بي ساب سون رو نوشتم تو تابستون هم قرار بود بعد از اگزكت پي اس ريليز كنم ميخواستم ديال پس رو هم اضافه كنم كه متاسفانه مشكلي پيش اومد نتونستم :(

من با وي بي هر چي كه به ذهنم ميومده نوشتم همه چي بعضي هاش رو هم پيدا كردم احتمالا با دلفي هم ميشه نوشت :)
اصلا يه كار ديگه اين ليست سورس كدهاي من هست
اينجا

شما هم ماله خودتو بده :lol: مقايسه كنيم :blink:

من زياد با دلفي مخالف نيستم حتي دو تا مقاله اموزش هم دادم ولي مثل اينكه شماها با وي بي كلا مخالفيد
و خيلي دست كم گرفتيد :wacko:
:f34r:

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خيلي هم مخالفم و اينم بگم نزديك دو سال وي بي كار بودم و هنوزم مينويسم!

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
در ثاني منظورم رو نفهميدي . كاري كه تو اون تاپيك گفتم نميشه انجام داد رو انجام بده (اجراي تابع از طريق آدرس )

موفق باشي

amirkarimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام !

هر برنامه نويسي اول از يكجا شروع ميكنه ! (من از QBasic شروع كردم ) و به مرور با بقيه زبونها آشنا ميشه .

اگر قرار بود يك زبان برنامه نويسي از بقيه زبونها بهتر باشه ، شك نميكردم كه تنها زبان برنامه نويسي دنيا اون ميشد !

اين جور سوالها كه ، كدوم زبون بهتره و ... به نظر من سوال مفيدي نيست !

گفتم از QBasic شروع كردم ! بدون حتي يه استاد و بدون اينكه كسي بهم بگه كدوم زبون بهتره !!! ولي الان رسيدم به ++C !!! داستانش مفصله . ميتونيد اينجا بخونيدش : http://yek-jaye-rahat.persianblog.com

و به هيچ كس هم توصيه نمي كنم به يه زبون گير بده ! ولي توصيه ميكنم ! با همه زبوتها آشنا باشيم و در يك زبون تخصص داشته باشيم !
مثل يك آچار فرانسه اي كه يك سر ديگش ! يه آچار با نمره ي خاصه . ( ميدونيد كه با آچار فرانسه نميشه هيچ مهره اي رو خيلي عالي سفت كرد و براي هر مهره اي آچار مخصوصي وجود داره ! )

و اينم بگم كه من خيلي كوچيك تر از اونم كه بخوام به كسي توصيه كنم . :blush:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از littlerabbit :
1- دلفي هم اگه قراره با دات نت مفايسه بشه پس يهتره كه نسخه دات نت دلفي مقايسه بشه و اونوقت ميفهمين كه دات نت دلفي از وي بي دات نت بهتره (جالبه كه تو دات نت 2005 دلفي . سي شارپ هم جز’ محيط دلفي هست ) و اگه خيلي فكر ميكني وي بي دات نت خوبه دلفي 2005 رو ببين كه هم دات نته و هم WIN32 اونوقت نظر بده رفيق.

موفق باشي (راستي تو كه ميگي همه برنامه هايي كه با دلفي و سي ميشه نوشت يه تاپيك هست -گرفتن كلمه پاسورد بدون برداشتن توپي - اونو با وي بي بنويس!!! من با دلفيشو ميذارم تو با ويبي همونو بنويس. موفق باشي.
:lol: :lol: ميخواستم تو تعطيلات عيد درست كنم ولي به طور اتفاقي تو ايران ويج اين برنامه رو ديدم :happy:

برنامشو بهزاد نوشته ميتوني نگاه كني

http://iranvig.com/modules.php?name=News&file=log&sid=1157&kind=1

ديگه چي :D :D

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
شدمنده ولی این که کامل نیست. اون قسمتی گه من گفتم ننوشته. با برنامه اصلي مقايسش كن ميفهمي--- دو نقطه دی به میران لارم.---- :D :D
شما ديگه چي ؟؟؟؟؟

PersianAmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
بهترين زبان برنامه نويسي از نظر من:
در محيط ويندوز C#.Net
در ساير محيطها Java
با دلفي زياد کار نکردم به همين دليل نمي تونم در رابطه با قدرت دلفي نظري بدهم.
به هر حال براي استارت برنامه نويسي بهتره از يک زبان ساده تر شروع کرد.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
اقا اين كه چه محيطي براي برنامه نويسي خوبه بيشتر به نحوه نگاه كردن طرف شرايط و ... برميگرده و نه اينكه ايا واقعا اون محيط بهتره با بدتره. يه مثال ساده اينكه براي اينكه بخواي بري مثلا شهر x مي توني كارهاي زير رو انجام يدي
1- با قطار بري
2- با ماشسن يري
3- با هواپيما بري ويا هلكوپتر ( چرخبال)
.حالا تصميم گرفتي از راه هوايي بري مي توني اين كارها رو بكنب
1- بليط بگيري
2- به دوست كه چرخبال داره بگي ببرت
3- يا يه هواپيما بسازي با اون بري
.همه راه ها درستن فقط بايد ببيني كه چقدر پول داري و چقدر زمان و... و در كل ايا ارزش داره يا نه؟

من توي زبون هاي سطح بالا كه براي ويندوز ميشه برنامه نوشت فقط با وي بي اشنايي نسبتا كامل ( نه كامل كامل )دارم. پس نميتونم اينا رو با هم مقايسه كنم .
ولي با بعضي از چيزا ميشه يه كارو كرد با بعضي از چيزا نميشه . مثلا ايا كدي به زبون وي بي و يا دلفي ميشه نوشت كه يه ديباگر رو تشخيص بده از روش vxd يا نه؟ ولي با سي و اسمبلي ميشه . اين دليل نميشه كه وي بي و دلفي بهتره و يا سي و دلفي . درست مثل مثال بالا ميشه يه هواپيما ساخت ( يه dll) كه اين كار رو بكنه و بعد از اون استفاده كرد ( import) .
در كل از كسايي كه هم به وي بي و هم به دلفي آشنا بودند . سئوال كردم گفتن دلفي بهتره ولي در بعضي از موارد وي بي راحتره ( اين نكته رو بايد يادمون باشه كه ويندوز رو همون گروهي نوشته كه وي بي رو منظورم شركت سازندس) .شما اگه بخواين يه ماكرو توي اكسل بسازين لازمش اينه كه vba بلد باشين اگه دلفي فقط بلد باشنيه ذره كارتون سخت ميشه اول كار ولي بعدن تقريبا يكسان ميشه . براي برنامه كاربردي دلفي به نظر بيشتر دوستان بهتره .
من كه بلد نيستم ولي ايا براي يه تازه كار مثل من زياد فرق ميكنه كه ويبي بلد باشم يا دلفي . بايد اصول برنامه نويسي رو ياد بگيرم . حالا زبون كاريمو بر اساس شرايط ( باد بودن و يا نبودن زبون راحتر برنامه نويسي كردن و سرعت اجرا و .... ) انتخاب كنم .
حالا اگه كسي لطف كنه بياد اين زبون رو اموزش بده براي ما تازه كارها بهتره تا اينكه حرفه اي ها با هم بحث كنن
:lol:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
دقیقا درسته
مهم نیست کدوم زبون بهتره مهم اینه که پاستوریزه باشه :D

در حقیقت مهم اینه که بتونه نیازهای برنامه نویس رو براورده کنه من با وی بی بیشتر کار کردم هرچی دلم بخواد میتونم بسازم !
اهم !

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
مهم نیست کدوم زبون بهتره مهم اینه که پاستوریزه باشه
پس كپي رايت چي؟ :D :rolleyes: (چطوري مهدي جان ;))

من خودم هميشه در چند گانگي ممتد و متوالي بين گزينش تمامي زبان هاي مذكور گرفتار بودم :blink: از اين شاخه به اون شاخه پريدن جز تلف كردن وقت حاصلي نداره. پس يكي رو انتخاب كنيم و ادامه بديم.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بچه ها یه سوال داشتم ازتون . حتما با مرورگرهای موزیلا و فایرفاکس کار کردید . مرورگر موزیلا یه مرورگری بود که تقریبا با شکست مواجه شد و بنیاد موزیلا اومد دوباره فایرفاکس رو نوشت که که معایب موزیلا مثل کندی رو نداشته باشه نداشته باشه. این طور که به نظر میاد در واقع فایر فاکس یه جورایی ورژن 2 موزیلا قرار بود بشه و خیلی شبیه هم هستند. میخاستم بدونم این موزیلا با چه برنامه هایی نوشته شده بود که اینقدر کند هست ،و بر عکس موزیلا سریع ؟

hojjats

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دويست سالى دير رسيدم نه؟!
فايرفاكس كه در واقع زياد هم شبيه ورژن 2 موزيلا نيست (!) با C و ++C نوشته شده به گمانم.
خود جناب ويندوز هم با همين زبونا نوشته شده.
ممنون

بالا