آهاي هوار. برنامه نويساي دلفي هم دل دارن!

شما كدوم يكي ؟؟؟و چرا؟؟؟

  • عالي

    Votes: 2 33.3%
  • خوب

    Votes: 0 0.0%
  • بد

    Votes: 0 0.0%
  • utf-8

    Votes: 3 50.0%
  • char-1256

    Votes: 0 0.0%
  • بلي . . چه اشكالي داره . . . هم فاله و هم تماشا

    Votes: 0 0.0%
  • نه آقا!.. اينجا يك مكان علميه! . . . پول قاطي اينجا نكن!

    Votes: 0 0.0%
  • برام فرقي نمي كنه! . . .

    Votes: 0 0.0%
  • كمتر از 500 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 500 تا 800 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 800 تا 1000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 1000 تا 1500 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 1500 تا 2000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 2000 تا 3000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 3000 تا 4000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بيشتر از 4000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • MAFIA

    Votes: 0 0.0%
  • MAX PAYNE

    Votes: 0 0.0%
  • The Sims

    Votes: 0 0.0%
  • Grand Theft Auto

    Votes: 0 0.0%
  • Age of Empire

    Votes: 0 0.0%
  • NeverHood

    Votes: 0 0.0%
  • شار

    Votes: 0 0.0%
  • بهار13

    Votes: 0 0.0%
  • لندني فارسي

    Votes: 0 0.0%
  • آرش خ(arash_kh)

    Votes: 0 0.0%
  • گزمر(ghazmar)

    Votes: 0 0.0%
  • علي

    Votes: 0 0.0%
  • صفرويك

    Votes: 0 0.0%
  • احسان

    Votes: 0 0.0%
  • عابر پياده

    Votes: 0 0.0%
  • خودم

    Votes: 0 0.0%
  • به به خوشمزس!

    Votes: 0 0.0%
  • اه اين كه از غذاي دانشگاهمونم بدتره!!!

    Votes: 0 0.0%
  • مرسي سيرم (نظري ندارم)

    Votes: 0 0.0%
  • Eminem

    Votes: 0 0.0%
  • Scooter

    Votes: 0 0.0%
  • ِALEX

    Votes: 0 0.0%
  • Britney Spears

    Votes: 0 0.0%
  • Jenifer Lopez

    Votes: 0 0.0%
  • Madonna

    Votes: 0 0.0%
  • Shakira

    Votes: 0 0.0%
  • Celine Dion

    Votes: 0 0.0%
  • Nirovana

    Votes: 0 0.0%
  • Chris De Burgh

    Votes: 0 0.0%
  • ويژوال بيسيك

    Votes: 0 0.0%
  • دلفي

    Votes: 1 16.7%
  • ويژوال سي

    Votes: 0 0.0%
  • همه - هيچكدوم - يا شايد يه زبون ديگه؟؟(زير سرتون بلند شده!)

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    6

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
667
لایک‌ها
5
سن
38
محل سکونت
Iran
سلام
من كه خودم كلي شاكيم.اگر چه من برنامه نويسي ويندوز رو با وي بي شروع كردم اما وقتي كه رفتم سراغ دلفي با يه چيز ديگه روبرو شدم.الان هم از هر دو زبان استفاده مي كنم هر كدوم به جاي خودش اما حالا ديگه ميخوام اينجا مطلب در مورد دلفي هم پست كنم حالا هر چند اسم اينجا فروم ويژوال بيسيك باشه.
اول از همه يه جور آمارگيري راه ميندازيم. ميخوام بدونم شما با دلفي بيشتر حال ميكنيد يا با ويژوال بيسيك؟ اصلا شايد عشق سي هستيد؟؟ اصلا برنامه نويسي ميكنيد يا دوست داريد برنامه نويسي كنيد؟ به هر صورت اينجا جاييه كه بايد در مورد اينا نظر بديد. بذاريد يه كسي كه ميخواد برنامه نويسي رو شروع كنه بتونه تصميمشو با اومدن به اينجا راحت تر بگيره.
خودم فردا اولين نفر راي ميدم و نظرم رو ميگم.
به هرصورت شروعش با من ادامه دادنش با شما.

مخلص همگي شما.
خرگوش كوچولو.
( ;<
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
مقايسه اين دوت سخته ولي به هر حال مثلا اگر قرار باشه به اونا از 100 نمره بديم وي بي ميشه 95 و دلفي 100 و سازگاري وي بي با ويندوز و بقيه نرم افزار هاي مايكروسافت بيشتره ولي يه كم غير حرفه ايي تره البته نه به مفهوم كلي اون مثل همون امتياز دهيه و در ضمن چون وي بي توسعه يه نرم افزار آموزشي بوده شايد كار باهاش روان تره ولي براي كار حرفه ايي شايد يه خورده سخت باشه به هر حال به نظر من مهم نيست با چي شروع ميكني مهم اينه كه چه جوري تمومش ميكني يعني تا آخرش بري و تبحر پيدا كني اين مهمه ;)
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
667
لایک‌ها
5
سن
38
محل سکونت
Iran
سلام
مثل اينكه دومين نفر شدم.
منم با نظر اين دوستمون موافقم اما مساله يه كم فراتر از اينه كه اين دوستمون گفت.
براي كار حرفه اي يه خورده سخت نيسن يه كم بيشتر از يه خورده سخته. البته منكر اين نيستم كه قابليت هاش خيلي هست وخصوصا سازگاري عالي اون با نرم افزارهاي مايكروسافت و حتي بعضي كمپاني هاي ديگه مثل اتودسك (با محصول معروفشون اتوكد) اونو خيلي محبوب كرده اما كلي هم مشكل داره كه من يكي دوتاشونو ذكر ميكنم :

1. وي بي قابليت پردازش پيغام هاي Custome نداره. در صورتي كه تو دلفي اين كار مثل آب خوردنه و تو ويژوال سي اين كار اساس روش برنامه نويسي اونه.

2. DLL هاي وي بي قابليت Export كردن تابع ندارن.در صورتي كه اساس و پايه برنامه نويسي ويندوز همين Dll ها هستند(و Api كه همون توابع Export شده Dll هاي استاندارد ويندوز هستن)

3.سرعتش خيلي كمه! مثال ميخوايد؟؟ برنامه اي كه براي مثال در تاپيك 1 2 3 نوشته شده (براي AnimateWindow) ببينيد. من بعدا كد دلفي رو هم مينويسم خودتون مقايسه كنيد.

بازم هست اگه شد بازم مي نويسم.

( ;<
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
قديما يادمه توي اين قسمت خيلي فعاليت ميشد. آلفا يكي از پايه هاش بود... ولي مثل اينكه همه گرفتارن! :?
 

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,630
لایک‌ها
8
سن
38
محل سکونت
tehran
ایول topic خیلی خوبییه،

اگا نظر منو بخین vb رو باید ریخت دور،البته واسه کسایی که میخن تازه
برنامه نویسی رو شروع کنن همه توصیه میکنن اما من حالم رو بهم میزنه،

بنظر من اگه با یک برنامه شروع کنید و تو این فکر باشین که بعدن عوضش کنین
هیچ وقت این کارو نمیکنین،چون دیگه دلبستگی به ان زبان نمیزاره،

من خودم با pascal شروع کردم و بعد رفتم سراقه assembly و بعدش هم
c/c++ اما هنوز تاسف میخرم که چرا مثلن با c/c++ شروع نکردم،

و هنوز با pascal/delphi رو ترجیه میدم،البته خوبن ها اما بازم c/c++ نمیشن.

بهر هال من که موفقه شدید ایجد topic به delphi,assembly,java,c هستم،
و حاضرم هر چه در توان هم دارم وسش بزارم.
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
اگه تعريف از خودم نباشه بايد بگم خيلي برنامه نويسي كردم. ولي با هيچ محيطي به اندازه دلفي راحت نبوده ام. البته من موافق نيستم با مقايسه اونم مقايسه مطلق.(يعني اينكه بگيم كدوم بهتره كدوم بدتر). به تازه كارها هم بايد بگم كه اصلا غصه اينكه از كدوم زبون رو شروع كنيم رو نخوريد. به چند دليل
1- اينكه شما برنامه نويسي رو بلد هستيد و روش مسلطيد نتيجه ميده كه ميتونيددر عرض يكي دو هفته يه زبون جديد ياد بگيريد. چون سينتكس زبانها معمولا مثل هم هستند.
2- اگر يك زبان برنامه نويسي رو كاملا توش حرفه اي بشيد هيچ نيازي به زبان ديگري نخواهيد داشت. البته براي يك برنامه نويس امتياز بزرگيه كه چند زبان رو كار كرده باشه اما معمولا كارفرما از شما توقع نداره كه شما برنامشو با زبون خاصي بنويسيد.
3-دلايل ديگر!!!
 

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,630
لایک‌ها
8
سن
38
محل سکونت
tehran
من البته با کلییته این حرفا موافقم اما :

دروسته که اگه تویه یک زبان حرفه ای شید نیازی به زبون های دیگه نیست،
اما با بعضی زبون ها بعضی کارها رو نمیشه کرد،هر چند هم که حرفه ای باشید،

بعضی زبونها کلی bug و مشکلاته دیگه دارن،support خوبی ندارن (چه از لحاضه خوده شرکته سازنده و یا چه از لحاضه منابعه internety,و یا source )

خیلی از کارفرما ها برایه کارهایه جدی چون میخان بعدن کار رو به دیگران بدن واسه همین از شما میخان که با یک زبان خاص براشون بنویسین.

از لحاض کلی هر چقدر (البته به نظر من )زبان سطحه پایین رو یاد بگیرین،
زبان هایه سطحه بالا تر ری راحت تر میتنین یاد بگیرین.
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
667
لایک‌ها
5
سن
38
محل سکونت
Iran
سلام
خوشحالم كه بالاخره چند نفر اينجا پيداشون شد.
در مورد اين نظر خواهي بهتره يه كم توضيح بدم.
من برنامه نويس ويندوز هستم. اين يه كم بزرگتر از دهنمه ولي در كل من برنامه نويس ويندوز هستم. بيشتر به كارآييهاي يه زبان در ويندوز توجه دارم و مي خواهم بيشتر از قابليت ها ي ويندوز بهره ببرم.در اين ميانه وي بي تا حد زيادي كم مياورد.

دوم اينكه ياد گيري زبان ديگر كار سختي نيست اما در كل به دردسرش نمي ارزد چرا كه هر چقدر هم دقيق باشي گاهي همه چيز به هم ميريزد مثلا من هميشه به خاطر = و := (بين وي بي و دلفي )مشكل پيدا ميكنم .اين تازه احمقانه ترين و ساده ترين مشكل من هست.

تا بعد

( ;<
 

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,630
لایک‌ها
8
سن
38
محل سکونت
tehran
اینهمه هوار زدیم چی شد آخر سر نتیجه؟

بابا یک forum واسه این delphi کارا بدبخت بزنین دیگه.....
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
667
لایک‌ها
5
سن
38
محل سکونت
Iran
سلام
روزبه جان منتظر تاپيك دلفي كه شما شروع ميكني هستم خودم هم به زودي شروع ميكنم. :arrow:

( ;<
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
667
لایک‌ها
5
سن
38
محل سکونت
Iran
قديما يادمه توي اين قسمت خيلي فعاليت ميشد. آلفا يكي از پايه هاش بود... ولي مثل اينكه همه گرفتارن! :?
نشونشون ميدم كه گرفتار بودن يعني چي!! 8)

منتظر باش كه اينجا بتركه!! :D

( ;<
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
667
لایک‌ها
5
سن
38
محل سکونت
Iran
دلفي كجا. وي بي كجا ...
سلام
ميشه دقيق بگي چرا؟؟ دليلت چيه؟ خيلي دوست دارم دليل شما(و همه افراد ديگه) رو براي انتخابشون بدونم. :p

ممنون.
( ;<
 

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,630
لایک‌ها
8
سن
38
محل سکونت
tehran
روزبه جان منتظر تاپيك دلفي كه شما شروع ميكني هستم خودم هم به زودي شروع ميكنم.
یعنی تویه همین فروم topic رو باز کنیم؟
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
فقط مي‌تونم بگم VB بيشتر شبيه اسباب‌بازيه تا ابزار برنامه‌نويسي ;)
من شخصاً فقط كمي با VB DOS و يك مقدار بيشتر با VB 1.0 كه اون موقع اگه اشتباه نكنم سه تا ديسك بود و روي Windows 3.1 اجرا مي‌شد كار كردم اما با دلفي 2، 4 و 6 هفت هشت تا كار كامل كردم و روش خيلي تعصب دارم . به نظرم دلفي خيلي كامل‌تر، محكم‌تر و انعطاف پذير‌تر
هست و برعكس VB ميشه كاملاً بهش اعتماد كرد.

البته از حق نگذريم كل پكيج Visual Studio و به خصوص ++VC به همراه MFC خيلي قوي‌تر از دلفي و .. هست و خيلي از نرم‌افزارهاي بزرگ تجاري با اون نوشته ميشن.
 

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,630
لایک‌ها
8
سن
38
محل سکونت
tehran
به نظر من که mfc یک چیز کاملن مزخرفی هست و به هیچ وجه نمیشه با
vcl مقایسه کرد،من هیچ وقت نفهمیدم چرا این microsoftی ها یک همچین چیزی دروست کردن
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
منم همين نظر رو دارم. البته كارهاي سطح پايين خيلي راحت تر با ام اف سي انجام ميشه تا وي سي ال. چون خود VCL با توابع سطح پايين API نوشته ميشوند. ولي به قول يكي از اعضاي Newsgroup بورلند كه ميگه: Borland Forever منم كاملا روي دلفي تعصب دارم.
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
به نظر من مقايسه MFC با VCL مقايسه درستي نيست چون جنسشون كلاً متفاوت هست.

بورلند همون موقع كه خواست با MFC رقابت كنه يك چيزي داد به اسم Object Windows كه فرزند Turbo Vision حساب ميشد ولي موفق نبود و بعد از يك مدت كم فراموش شد. كلاً بورلند توي ويندوز و زبان C اصلاً نتونست موفق باشه. مثالش C++ Builder كه واقعاً غير قابل استفاده است.
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
مثالش C++ Builder كه واقعاً غير قابل استفاده است.
موافق نيستم... البته شايد توي ايران كسي دور و بر c++ builder نره ولي اونم بازار كار خودشو داره... البته در كل بازار كار delphi و c++ builder هر دو نسبت به سالهاي پيش در دنيا كمتر شده.
 

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,630
لایک‌ها
8
سن
38
محل سکونت
tehran
در عوض با c++ builder میشه mfc هم نوشت هر چند کر احمقانه ای هست
اما با Visual c++ عمری!!!

در ضمن چرا مقایسه MFC با VCL غلته؟
جفتشون یک system برایه rad کردن برنامنویسی هستن و کاملن قابل مقایسه...

C++ builder هم چرا واقعا غیر قابل استفاده؟؟
تنها علتی که برنامنویس هایه c دوستش ندارن استفاده pascal تویه بعضی از vclها هست...
تنها علتی که در استفاده از visual c++ برایه برنامه هایه تجاری هست اینه که پشتسرش microsoft هست و support خیلی خوبی هم ازش میکنه
و چون همه همین فکر رو میکنن پس وساش هم برنامه هایه 3rd party بیشتری هم هست...

کلن من با هر گونه استفاده از microsoft مخالفم چون کاملن تبعیضی عمل میکنه و همچیز رو برایه خودش میخاد.
 
بالا