پاسخ به لایو فور وات :
قربان تو بشم
، تو مثل اینکه حتی نوشته من رو درست نخوندی
من نگفتم از هر 10 تا ایرانی زنده ، نه تاش به دست عرب ها کشته شده !
من گفتم از هر 10 ایرانی که کشته شده ، نه تاش را عرب ها کشتن !
فرق دارن اینها ، یکمی روش فکر کن ...
از اینها گذشته ، برای اطلاع خودت بگم که جمعیت ایران در زمان ساسانیان (یعنی ایران کنونی + 11 کشور همسایه کنونی) کلا 140 میلیون نفر بوده .
در مورد اقتصاد عرب ها من نمی دونم چرا کاسه داغ تر از آش شدی ، ولی کمی از اون کتاب های اقتصاد که می گن با جاذبه گردشگری می شه تولید داخلی رو جبران کرد بده ما هم بخونیم ، ولی پیش از اون به من چند تا از جاذبه های گردشگری کشور امارات رو نشون بده که جای دیگه دنیا وجود نداشته باشه ، اگر منظورت همین چند تا ساختمون سر به فلک کشیده است ، که عزیز من تمام دنیا از اینها دارند ، حتی برزیل و افریقای جنوبی هم از این ساختمون ها دارند ، ولی ما چون نداریم (خوب واقعا نداریم دیگه ، بی شوحی) فکر می کنیم این ساختمون ها نشان دهنده اقتصاد کارآمد هستند ، نه عزیز من اینجوری نیست ، ژاپن زمانی گفت ما اقتصاد موفقی داریم که میانگین قد مردمش 11.8 سانت بلندتر شده بود ، نمی دونم لازم به توضیح است که چرا قد مهمه یا نه ، ولی از نظر اقتصادی و اجتماعی و چیزهای دیگه بلند شدن میانگین قد یک جامعه نشون دهنده افزایش رفاه اون جامعه است . ما هم که می بینی هز سال داریم آب می ریم :lol:
کل اقتصاد کشور امارات بر پایه دلالی شکل گرفته ، آره می دونم دلالی خیلی بی کلاسه ، الان می گن ترانزیت و از این حرف ها ، ولی اصلش همون دلالیه ، یک سری کالا ها هستن که ما دوست داریم امریکاییش رو بخریم ولی نمی تونیم ، زنگ می زنیم دوبی ، می خرن بعدش ما از اونها می خریم ، البته بعد از یه مدت دیگه نیازی به زنگ ما نیست ، خودشون می خرن منتظر ما می شن تا بریم بخریم ، این حرف هایی که می گن سود گمرکی کم و فلان و فلان همش کشکه ، چرا کشکه ؟ چون از تو پول گمرکی رو کمتر می گیرن ولی بار تو رو 10 روز بیشتر می ذارن توی انبار ، پول انبار رو موقع ترخیص از تو می گیرین ، همین ... از سوخت هواپیما گرفته تا گوشی نوکیا ان93 و سی دی خام و کارت تلویزیون شوتایم همه و همه رو اماراتی ها دلالی می کنند ، اسمش رو هم یه چیز دیگه می ذارن .
حالا اینکه توی بخش تاریخ و باستان شناسی ، چقدر درسته که ما بشینیم از اقتصاد حرف بزنیم بماند ، ولی در کل دوست ندارم (و نباید) هیچ تاپیکی منحرف بشه ، پس برمی گردم به موضوع اصلی ، آیا ایرانیان عرب ستیز هستند ؟ پاسخ : چرا نباید باشند ؟ مگر الان ارمنی ها عاشق ترک ها هستند ؟ یا لهستانی ها عاشق آلمانی ها ؟ ما که داریم به طور ادامه دار نقش کامران مظفر زرگنده رو بازی می کنیم
:blink: ، و یه سیلی می خوریم می گیم یکی دیگه هم بزن ولی در کل ، اگر هم نخواهیم پاسخی (منظور از پاسخ ، انتقامه ، بله انتقام چیزه خیلی خوبیه) به عرب ها بدیم ، اگر اونقدر بی رگ و ریشه شده باشیم که احساس خنثی ایی نسبت بهشون داشته باشیم دست کم حتی ظاهری هم که شده می تونیم بگیم ما از این ها بدمان می آید ، همین ...
منظور از رگ و ریشه : منظور از داشتن رگ و ریشه ، کینه شتری نیست ، مثلا اینکه فکر کنیم الان همه مردم مقدونیه الکساندر هستن و باید از اونها تنفر داشته باشیم ... نه
منظور از رگ و ریشه داشتن اینه که خود رو متعلق به جایی دانستن.
پس ترجمه جمله آخر من اینه :
اگر خود را متعلق به ایران نمی دانیم و انسان های آسمان جلی شده ایم و در نتیجه گذشته و حال* را فراموش کرده ایم ، دست کم می توانیم برای آبرو داری ، در ظاهر از آنها بدمان بیاید ، چون اگر اینکار را هم نکنیم این شانس را از آیندگانمان هم گرفته ایم ، شاید زمانی فرزندانمان بخواهند دوباره ایرانی شوند ...
* منظور از "حال" : منظور از حال اینه که گند زدن به ایران و ایرانیان تنها به گذشته عرب ها مربوط نیست ، از خلیج همیشه پارس بگیرید تا ابوریحان بیرونی و فلان و فلان و فلان ... عرب ها حتی همین الانه هم دارند راه گذشته رو با سرعت ادامه می دن ! کسی می دونه چند میلیارد دلار به صدام کمک مالی کردند که جنگ با ایران رو پیروز بشه ؟ کسی می دونه به موزه لوور چقدر پول دادند که نقشه دیواری تازه اش رو بدون نام خلیج فارس درست کنه ؟ کسی می دونه چفدر به مایکروسافت پول دادند که ابوریحان بیرونی توی دانشنامه انکارتا عرب نام بگیره ؟ می خواهید ادامه بدم یا بسه ؟
یادمه یکی از بزرگان کرد ها گفته بود " کوردی که خودش رو ایرانی ندونه کورد نیست"
حالا منم این رو می گم " ایرانی که از عرب ها بدش نیاد ایرانی نیست"
توضیح جمله بالا :
می شد گفت "ایرانی که از عرب ها خوشش میاد ایرانی نیست" ، ولی این رو نگفتم، چون اینکه شما از دشمنت خوشت بیاد اصلا یک مشکل روانیه و "خود - کامران مظفر زرگنده - بینی" بزرگیه !!! و اگر هم بگی از دشمنت خوشت نمیاد هنر نکردی ، هیچ مرغی هم از گربه خوشش نمیاد ، یه چیز طبیعیه ! پس در جمله بالا تاکید شد که از عرب ها بدش بیاد و کامران مظفر زرگنده یا مرغ نباشه...
توضیح حالات احتمالی :
یک عده ممکنه بگن : یه عده که نشون دهنده همه نیستن ، عرب خوب هم هست !
بر منکرش لعنت ، ما نمی گیم عرب خوب وجود نداره ، ما می گیم عربی که بتونه به ایرانی جماعت ضربه بزنه ولی این کار رو به دلیلی به جز ترس انجام نده وجود نداره ، اگر پیدا کردید خیلی سریع به موزه تحویل بدید و جایزه بگیرید چون این نوع نه در گذشته نه در حال نه در آینده و نه در زمین و نه مریخ و حتی بیرون کهکشان راه شیری یافت نشده ...
یک عده دیگه ممکنه بگن : حالا کی گفته اینها با ما دشمن هستن ؟
ما در پاسخ ، عاجزانه دعا می کنیم خیلی زود دانشمندان داروی آلزایمر رو بسازند و پس از اون در صورت لزوم راهی برای درمان کوری و کری، پیدا کنند .
آها یک عده هم ممکنه بگن : چرا انتقام میگی خوبه ؟
انتقام اصولا باید وجود داشته باشه ، اگر انتقام وجود نداشته باشه مجازات یا پاداشی هم وجود نخواهد داشت و ایجوری خیلی بد می شه ، کسی دیگه به خودش زحمت نمی ده که کار بدی نکنه و کار خوب انجام بده ، دیگه دنیا همش می شه هرچه پیش آید خوش آید ، و همه هر کاری که بیشتر دوست دارند انجام می دن ، اون چیزی که توی تلویزیون می گن بد است ، انتقام شخصیه ، یعنی یکی از زیر چشمت برای کاشت بادنجون استفاده کنه و تو به جای اینکه بری به پلیس بگی ، خودت دست به کار بشه و انتقام بگیری ، این نوع انتقام ، کلا شخصیه و سبب هرج و مرج میشه و خوب نیست ... پس اصل انتقام نه تنها خوبه بلکه خیلی هم نیاز است.
چقدر من اینجا نوشتم !
چون نمی دونستم کی دوباره وقت می کنم اینجا رو بخونم این همه نوشتم ، در کل ببخشید این بنده کوچکترین را ...
شما حق دارید از آنها بدتان بیاید .
اما ، امروز چه ؟
فکر کنم ما بایست نخست از آنها در همه جهات بهتر شویم و سپس از آنها خوشمان نیاید . تکیه بر برتری ایرانیان باستان در قیاس با اعراب 1400 سال پیش و در نقاط ضعف کنونی خود در جا زدن ما را روز به روز نسبت به همین عربهایی که مرتب به انها ابراز نفرت می کنیم عقب تر می برد .
ببین دوست من ، یادم میاد سر جریان نشنال جئوگرافیک ، یه نفر گفت بابا شما دیگه چقدر بیکارید به این نقشه ها و اینا گیر دادید ، ما این همه مشکل بیکاری و فلان و فلان داریم ، برید اونا رو اول حل کنید بعدا بیایید اینجا شلوغ بازی در بیارید ...
به نظر شما و اون آقا ما باید اول اقتصاد ایران رو درست می کردیم بعدش می رفتیم روی چاپ 90ام نقشه های جعلی نشنال جئوگرافیک اعتراض می کردیم ؟
من نمی دونم ما ایرانی ها چزا فکر می کنیم مالتی تسکینگ گناهه !!! آخه یک کم هم فکر کنید ، هر که را بهر کاری ساختند !!! پس به من مربوط نیست فلان شرکت ژاپنی ساختمون 800 طبقه بزنه توی دوبی و چون ما ندریم اول باید بریم ساختمون 800 طبقه بسازیم بعدش بیایم بگیم خوب کجا بودیم ؟ آها ابوریحان و اینا ...
در ضمن ایرانیان باستان از عرب ها برتری داشتند و الان هم دارند ! بله ایرانیان زمان باستان نه تنها از عرب های 1400 سال پیش برتری داشتند ، از عرب های الان هم برتری دارند ! و خود ما هم از عرب های الان برتری داریم .
شما مطمئن باش اگر قزاقستان و ترکمنستان می شد محل سرمایه گذاری شرکت های ساختمون سازی الان می گفتید "هاااا ای خوبه " باید بگذاریم قزاقستان و ترکمنستان هر غلطی می خواد بکنه و باید کر و لال باشیم چون شرکت های ساختمون سازی و چه و چه و چه نمیان توی ایران سرمایه گذاری کنند ...
در ضمن بخش هایی از پاسخ به لایو فور وات ، پاسخ شما هم هست