• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آکواریوم ، ساخت و نگهداری

برای ساخت آکواریوم با سایزی که در پست اول اشاره شد، میبایست از چه شیشه ای استفاده کرد

• Total voters
    68

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بلك گوست خيلي حساسه خود به خود ميميره يه دفعه ولي طرز شنا كردنش باحاله
اصلا اينطور نيست
من تنها ماهي كه داشتم خود بخود مرده اسكات بوده
هميشه اتومات ميميره
ميگن ماله اب شوره از بچگي عادتش ميدن به اب شيرين بخاطر همينه كه ميميره

forrest_gump

Registered User
لایک‌ها
40
لوچ دلقك
يكي از سرگرم‌كننده‌ترين ماهيهاي آكواريومي. دردسري هم نداره. من لوچ رو با پرت، گرين ترور، دالر و بارب نگه مي‌دارم. هيچ مشكي با هم ندارند.
اگر خواستيد از اين ماهي داشته باشيد، سعي كنيد بيش از دو تا باشند. اگر تنها باشه گوشه‌گير مي‌شه.
حركات خيلي جذابي داره. حتي اداي ساير ماهي‌ها رو هم در مي‌آره.
از اون ماهي‌هايي است كه آدم از خريدشون پشيمون نمي‌شه.

DSCF5503.jpg

Arash_Em

Registered User
لایک‌ها
0
لوچ دلقك يكي از سرگرم‌كننده‌ترين ماهيهاي آكواريومي. دردسري هم نداره.

حركات خيلي جذابي داره. حتي اداي ساير ماهي‌ها رو هم در مي‌آره.

تایید میشه ... اسمش هم خیلی بهش میاد!
28.gif

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اصلا اينطور نيست
من تنها ماهي كه داشتم خود بخود مرده اسكات بوده
هميشه اتومات ميميره
ميگن ماله اب شوره از بچگي عادتش ميدن به اب شيرين بخاطر همينه كه ميميره

من 2 تا داشتم يكيش خود به خود مرد اون يكي هم بعد يه مدت يه دفعه مرد اب هم از همه لحاظ سالم بود تو چند تا فروم هم مطرح كردم نظر منو داشتن يه دفعه ميميره

pany

Registered User
لایک‌ها
19
من دو تا گلد فیش 10سنتی داشتم تو این اکواریوم های 2 لیتری کوچیک , هر دو تا مردن , دوستم میگه لای این گیاه پلاستیکی ها گیر کردن خفه شدن , من واقعا نمیدونم .میخوام دوباره بخرم , چی کار کنم نمیرن? من از اکواریوم سر در نمیارم. میگم شایداز صدای بلند ضبط یا t.v مردن ? ترسیدن بعد مردن .
امیر علی و همه کمک کنن لطفا
مرسی

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
یه عسک بزار گونه های اینا زیاده ماهی قرمز های شب عید هم از همینان
اگر از اوناس باید بگم اونا تو اب تمیز نمیتونن مدت زیادی زنده باشن اما اگر از گونه های اکواریومیه
با این که برای خودمم پیش اومده (یه ماهی داشتم که بنظرم میومد گیر کرده و خفه شده البته گلدفیش نبود) اما داییم بهم خندید گفت امکان نداره من خودم تو این مورد به نتیجه ای نرسیدم ولی منطقی تر همون گیر نکردنه چون ماهی ها تشخیص میدن که توی اون فضا گیر میکنن یا نه و وارد گیاهان و صخره ها نمیشن ولی خوب غیر ممکن هم نیست(البته ممکنه گیاه فضای زیادی از اون تانک رو اشغال کرده باشه با توجه به اینکه شما هم میگی ظرفت 2 لیتری بوده یعنی خیلی کوچیکه برای 2 تا ماهی)
در مورد صدا هم باید بگم اینطور نیست چون همین داییم طول اکواریومش از عرض اتاقش بیشتره (3-2.5متری فک کنم باشه) ولی اکثرا ولوم ضبطش رو اخره من که میرم سرم درد میگیره ولی ماهیاش مشکلی ندارن
گونه هم زیاد دارن
مرواریدی
images
و کله شیری
images
از معروفترینشونن
oranda.gif

BLACKORANDA.jpg

moor2.jpg

forrest_gump

Registered User
لایک‌ها
40
من دو تا گلد فیش 10سنتی داشتم تو این اکواریوم های 2 لیتری کوچیک , هر دو تا مردن , دوستم میگه لای این گیاه پلاستیکی ها گیر کردن خفه شدن , من واقعا نمیدونم .میخوام دوباره بخرم , چی کار کنم نمیرن? من از اکواریوم سر در نمیارم. میگم شایداز صدای بلند ضبط یا t.v مردن ? ترسیدن بعد مردن .
امیر علی و همه کمک کنن لطفا
مرسی

همونطور كه گفتند، احتمال گير كردن ماهي توي گياه و خفه شدن اون به اين دليل خيلي كمه. البته در مورد گلدفيش مرواريدي (Pearlscale) با توجه به مشكلي كه در تحرك داره اين احتمال بيشتر به نظر مي‌رسه.
اما چيزي كه شايد لازم باشه به عنوان علت اصلي مرگ ماهي شما بهش توجه بشه، كوچك بدون تانك شماست. هرقدر آكواريوم كوچكتر باشه، تعادل شيميايي آب آن (در اثر افزايش فضولات ماهي در آن) سريع‌تر به هم مي‌خوره كه اين خودش باعث مرگ ماهي مي‌شه.
اين مشكل وقتي حادتر بروز مي‌كنه كه ماهي هم از نوعي باشه كه زياد فضولات داشته باشه، درست مثل گلدفيش.
به نظرم اگر علاقه به نگه داشتن ماهي داريد لازمه كه به فكر يه آكواريوم بزرگتر باشيد.

meysamghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من ۲ تا بوفالو و ۲ تا تگزاس دارم به نظر شما دیگه چی بخرم که مثل بوفالو سگ جون باشه؟
اسکار خوبه؟
در مورد بخاری فکر کنم اتوماتیکش خراب شده میشه تعمیرش کرد؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کسی در مورد محل خرید ماهی اکواریوم اب شور می تونه کمک کنه ؟
کجا میشه ماهی خوب و به قیمت پیدا کرد ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کجای نواب ؟ ادرس دقیق تر بهم بده ! !!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
زیرزمین پلاسکو هم چند تا ماهی فروشی هست ! منتها اب شور رو مطمئن نیستم ! ولی اگه مغازه کامل و قشنگ میخوای برو شریعتی -روبروی بهار شیراز ! کنار سینما ایران ! همه چی داره ! اسم مغازش رو یادم نیست ! بری اونجا راحت پیدا میکنی !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خب رفتم اما هیچکدوم چیزی نداشتن یعنی ماهی اب شور
گفتن هفته بعد :(

s e v d a

Registered User
لایک‌ها
1,500
مگه میشه نداشته باشه؟

برو ماهیران تو نواب

اصن بیشتر تخصصشون ماهی آب شوره

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خب رفتم اما هیچکدوم چیزی نداشتن یعنی ماهی اب شور
گفتن هفته بعد :(

سلام
تو شریعتی از سینما ایران به سمت شمال که میای 2-3 تا مغازه اکواریوم هست ولی من یه بار رفتم میدان شیخ بهایی اون بازارچه هست که وسطش اون پایینه یه مغازه اکواریوم بود کلی ماهی داشت البته آب شورش رو نمی دونم.
آدرسش میشه: میدان ونک - خ ملاصدرا - خ شیخ بهایی - میدان شیخ بهایی - اسم بازارچه نمی دونم چیه - ولی تابلویه اونجا ، سطحش از خیابون پایین تره.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
مگه میشه نداشته باشه؟

برو ماهیران تو نواب

اصن بیشتر تخصصشون ماهی آب شوره
اقا تمام مغازه های قبل تونل توحید رو رفتم به مارین هم زنگ زدم گفت شنبه ! پشت سینما ایران هم رفتم اصلا نداشت گفت سه شنبه
اخه موضوع یه کم پیچیده است اگر نه زمان ا خیلی مهم نبود ! یه اکواریوم دستم بوده امانت تلفات داده ...
حالا شنبه به این چندجا سر میزنم
جای دیگه ای مشناسید

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
زیرزمین پلاسکو هم چند تا ماهی فروشی هست ! منتها اب شور رو مطمئن نیستم ! ولی اگه مغازه کامل و قشنگ میخوای برو شریعتی -روبروی بهار شیراز ! کنار سینما ایران ! همه چی داره ! اسم مغازش رو یادم نیست ! بری اونجا راحت پیدا میکنی !
اكواريم م صطفي اسمش هست زيادم مال نيست

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
ای بابا نگیر . این بیچاره ها رو زندانی نکن اینا هم روحو روان دارن . مگه نشنیدی که استاد می گه : پرنده های قفسی عادت دارن به بی کسی . عمرشونو بی هم نفس کز می کنن کنج قفس ...
اینا هم فرقی با پرنده ندارن ...

بالا