• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون بخرم یا نه؟

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
سلام دوستان تا الان با اندروید کار کردم اما دیگه یکنواخت شده.دلم میخواد ios رو هم امتحان کنم اما تردید دارم و میترسم نتونم باهاش کنار بیام. به نظدتون چیکار کنم؟

Sent from my GT-N7100

babialex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
یه اپل آیدی بساز خودت برنامه بریز لذت آی او اس رو ببر اونوقت میفهمی اپل چیه ... من چهارسال اندروید داشتم و چهار سال اشتباه کردم دیر اومدم سمت اپل

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
سلام دوستان تا الان با اندروید کار کردم اما دیگه یکنواخت شده.دلم میخواد ios رو هم امتحان کنم اما تردید دارم و میترسم نتونم باهاش کنار بیام. به نظدتون چیکار کنم؟

Sent from my GT-N7100
بخر
اگه پولشو داری خیلی مشتی

Doctor Splinter

Registered User
لایک‌ها
703
تجربه ناب IOS فقط در آیپد نمایان می شود ترجیها ورژن ۳ به بالا!

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
دوستانی که تعریف آیفون می کنن، میشه با مثال مزایای آیفون رو شرح بدن؟

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
بستگی به خودت داره امتحان کن بد نیست

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
اگه از Ios خوشت میاد بخر.بعضیا هستن نمیتونن با محدودیت هایی که نسبت به اندروید داره کنار بیان.ولی در مجموع اگه اهل ور رفتن با سیستم عامل نیستی عالیه.
من توصیه میکنم بزار 6 بیاد بخر.صفحه ش بزرگتر میشه و احتمال داره چهارهسته ای بشه!رو دو هسته ای پرواز میکنه چهارهسته ای بشه چی میشه!:eek::D

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
کسی مزایاش رو با مثال توضیح نداد...
زیبایی و کلاس و... به کنار. دیگه چه مزیتی داره؟ من به شخصه با سیستم عامل هایی که برای نصب برنامه محدودیت ایجاد می کنن مشکل دارم.

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
کسی مزایاش رو با مثال توضیح نداد...
زیبایی و کلاس و... به کنار. دیگه چه مزیتی داره؟ من به شخصه با سیستم عامل هایی که برای نصب برنامه محدودیت ایجاد می کنن مشکل دارم.
برای نصب برنامه محدودیت ایجاد میکنن؟:rolleyes:
مثال میزنی.

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزيزمن خودم به عنوان كسي كه از اندرويد اومدم سراغ ios از امكاناتش زياد راضي نيسم بيشتر به خاطر كلاسشه و گوشي سر و سنگينيه، اگه راحتي استفاده از برنامه ها يا محدوديت برات مهمه اندرويد بهتر جواب ميده

zanko

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز اگه سایز صفحه برات مهم نیست آیفون بخر
هم گیم انحصاری داری و دسترسی زودتر به گیمها
اکثر نرم افزارهام اول واسه آیفون میاد تازه رابط کاربریشونم خیلی بهتره

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
برای نصب برنامه محدودیت ایجاد میکنن؟:rolleyes:
مثال میزنی.

استفاده به صورت قانونی: فکر کنم مثل سیمبیان باشه. باید نرم افزارهاش رو از فروشگاه اپل تهیه کنی. اینطور که من شنیدم محصولات اپل یعنی "پول خرج کردن" برای همه چیز باید چند برابر پول خرج کنی.
البته اکثرا گوشی هاشون رو جیلبریک می کنن (یه جورایی مثل شکستن قفل سیستم عامل می مونه) تا بتونن از برنامه های کرک و... استفاده کنن.

به نقل از kaghaz.net
بسیاری معتقد هستند کاربران محصولات اپل ( مثل آیفون ) در زندانی که این شرکت برای آنها درسته کرده قرار دارند زیرا اپل محدودیت های بسیاری برای آنها ایجاد کرده و هیچ گونه دسترسی به فایل ها و قسمت های مختلف سیستم و فریمورک ندارند ، آنها مجبورند فقط و فقط از برنامه ها و محصولاتی که در فروشگاه اپل عرضه می شوند استفاده کنند .

جیلبریک فرآیندی است که با اجرای آن قفل های زندان باز می شوند و محدودیت هایی که توسط اپل بروی سیستم اعمال شده اند از بین می روند ، این نرم افزارها با تغییراتی که در سیستم و فریمورک اعمال می کند اجازه دسترسی به نقاط مختلف را می دهند .

جیلبریک به شما اجازه می دهد هر نرم افزاری که برای دستگاه شما ارائه شده بروی آن نصب کنید ، پوسته و ظاهر دلخواه خود را داشته باشید و به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشید ، خلاصه هر بلایی می خواهید سر دستگاه خود بیاورید .

معمولا مدت زیادی طول نمی کشد و پس از انتشار هر فریمورک ، هکر ها آن را هک کرده و برنامه جیلبریک آن را عرضه می کنند ، و این چرخه ادامه پیدا می کند چون اپل حفره استفاده شده توسط هکر ها برای جیلبریک را می بنندد و سپس فریمورک جدیدش را ارائه می کند .

یکی از شایع ترین کاربرد های جیلبریک آماده کردن بستر آنلاک ( Unlock ) است ، همانطور که می دانید گوشی های آیفون به دو صورت قفل شده و قفل نشده ( Unlock Factory ) به بازار عرضه می گردند ، گوشی های قفل شده و یا لاک ( Lock ) فقط با سیم کارت سرویس دهنده مخابراتی ( مانند AT&T ) که برای آن تعریف شده کار می کند و با آنلاک دستگاه شما می توانید از سیم کارت های دیگر نیز استفاده کنید .

جیلبریک به شما این امکان را می دهد که نرم افزارهای پولی را به صورت قفل شکسته و رایگان بروی دستگاه خود نصب کنید و با توجه به اینکه خرید نرم افزار های اپل از داخل ابران به راحتی امکان پذیر نیست پس دستگاه جیلبریک نشده کارایی زیادی برای شما نخواهد داشت ، لذا سعی کنید همیشه قبل از نصب فریمورک جدید از وجود جیلبریک آن مطمئن شوید .

بالا