سلام
بنده گوشی اندرویدی دارم و تبلتم آیپد هست. برای دیدن فیلم 1080 یا 4k با ios از nplayer یا hd player استفاده کنید و برای office از نرم افزار office HD که مانند office کامپیوتر فایل ها را بعد از چند دقیقه به طور اتوماتیک save می کنه که فکر نکنم چنین قابلیتی تو openoffice باشه در ضمن نرم افزارهای pages - numbers نرم افزار های دیگر هستند در ضمن مایکروسافت نرم افزار های آفیس رو برای ios منتشر کرده
با نصب نرم افزار ifile می توان داخل فایل ها رو دید که باید جیل بریک بشه که فرقی نداره در اندروید هم روت می کنیم
بهتره اول نحوه استفاده و نرم افزار های موجود رو یاد بگیریم تا ایراد الکی نگیریم
سرعت ios هم که قابل مقایسه با اندروید نیست ساده ترین روش تست سرعت باز کردن دوربین است دوربین رو در ios باز کنید و سرعت بالا آمدن آن را با اندروید مقایسه کنید متوجه می شید چی میگم
من هم گوشی آیفون رو تست کردم هم تبلت آیپد. گوشی رو نگه داشتم ولی آیپد قابل تحمل نبود. خیلی به نسبت اندروید بستست. یدونه ویدیو رو از روی هارد اکسترنال شبکه میخواستم نگاه کنم باید هفت خان رستم رو طی میکردی کلی نرم افزار تست کردم همشون مشکل داشتن، با هیچکدوم نتوسنتم یک فیلم 1080 از شبکه نگاه کنم. الان تو تبلت اندروید با فایل منیجر خودش به راحتی تمام فیلم های NAS رو تماشا میکنم. یک مشکل دیگه نرم افزار OpenOffice اندروید بود (AndrOpen) انصافا بدون این نرم افزار شماها با چی فایل های آفیس رو تو iOS باز می کنید ؟ با هر چی باز کنید فایل به هم میریزه و جدول و زیرنویس شکل و فرمول و ... رو درست نشون نمیده. هزاران مشکل دیگه از این قبیل با iOS در تبلت داشتم که باعث شد سریعا از تبلت iOS به تبلت اندرویدی برگردم.
اما در مورد گوشی استفاده من به مکالمه، پیام، اینترنت گردی کوتاه مدت، بازی کوتاه مدت،بعضا عکس گرفتن و شبکه های اجتماعی موبایلی محدود میشه و برای اینکارها آیفون به نظرم بهتره. کارهای روتین رو بهتر از اندروید انجام میده. به خاطر همین هم گوشیم آیفون موند.
در کل پیشنهادم اینه : اگر کاربرد حرفه ای دارید سراغ iOS نرید. اما اگر کاربرد معمول دارید iOS خیلی خوبه.