آره گاهی که باش کار می کنی و مقایسه میکنه با گوشی های دیگه میبینی صفحه اش کوچیک اما یجورایی خیلی را دست تسلط داری با یه دست باش کار کنی@saeedtz
واقعا چه دل و جراتی داشتی که تاپیک رو دوباره آپ کردی! یه دفعه دیدی 40~50 صفحه دیگه تاپیک جلو رفت ها!
منم یه چیزی بگم!:
ولی خودمونیم؛ صفحه آیفون به نسبت کوچیکه ها...
آره گاهی که باش کار می کنی و مقایسه میکنه با گوشی های دیگه میبینی صفحه اش کوچیک اما یجورایی خیلی را دست تسلط داری با یه دست باش کار کنی
ادم تسلط داشتن رو گوشی رو به داشتن یه سینی گنده به اسم گلکسی ترجیح میدهخخخخخخخخ
LG L7 II
پوریا جان برنامه های کلی واسه وین فون اوکی؟ وایبر و تاپاتاک و این چیزا؟اقو یکی از دلایلی که میخوام ایفونبگیرم همینسایز صفحشه.من معتقدم تبلت بتید تبلت باشه و گوشی باید گوشی باشه
گوشی الان لومیا 820 دارم.میگم بزرگه.همون 4 اینچ ایفون واسه من عالیه
من 9 ماه هم وینفون دارم.یه سال هم اندو.بزار ایفون بگیر.از ای او اس هم یه نظر دقیث میدم
فعلا اینوبگم که دیگه امکان نداره برگردم اندروید.دیشب اس 3 و لومیا 82چ رو از نظر سخت افزار و قدرت و توانایی دوربین و صفحه و گیرندگی وای فای انداختم به جون هم.لومیا قوورتش داد:-D
روونی سیستم عاملم که دیگه وین فون مشخصه
براساس نیاز من وین فون بهتر از اندرویده ;-)
Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
پوریا جان برنامه های کلی واسه وین فون اوکی؟ وایبر و تاپاتاک و این چیزا؟
بدم نمیاد یه تن بزنم وین فون
Sent from my F**king life
شوخی نیست پشت ویندوز فون ماکروسافته!اره دادا،اوکیههههه
اینم یه پیام از ۸۲۰ که خیالت راحت بشه
وایسا تا اواسط اردیبهشت ۸.۱ میاد.میترکووووونه وینفون.به جان خودم فروش اندروید بدجوره نزول میکنه.فقط وایسا ۸.۱ بیاد
۶۴ تا آپدیت اضافه میشه به وین فون
ببین فقط نسخه از ۸ شد ۸.۱ .ولی این همه تغییر!
Sent from my Nokia lumia 820 italy_232 using Tapatalk
من خودم لومیا دارم.واقعا عالی است.اره دادا،اوکیههههه
اینم یه پیام از ۸۲۰ که خیالت راحت بشه
وایسا تا اواسط اردیبهشت ۸.۱ میاد.میترکووووونه وینفون.به جان خودم فروش اندروید بدجوره نزول میکنه.فقط وایسا ۸.۱ بیاد
۶۴ تا آپدیت اضافه میشه به وین فون
ببین فقط نسخه از ۸ شد ۸.۱ .ولی این همه تغییر!
Sent from my Nokia lumia 820 italy_232 using Tapatalk
یعنی هرکی پول نداشته باشه میتونه اپل بخره . کاش بی پول بودمداداش اپل محدودیت داره ولی دیگه خیلی بزرگش کردی!
جدیدترین نرم افزارها و بازی ها اول واسه IOS میاد و کیفیتشون نسبت به اندرویدیا بالاتره.خیلی از برنامه و بازی ها رایگان تو اپ استور میتونی دانلود کنی یعنی چی فقط پول خرج کردنه؟!!هرکی همچین حرفی زده یا پولشو نداشته یا دانش استفاده ازش نداشته!منم پولشو ندارم!
داداش یعنی چی هرکی پول نداشته باشه میتونه اپل بخره؟یعنی هرکی پول نداشته باشه میتونه اپل بخره . کاش بی پول بودم
بستگی داره چیکار بخوای کنی باهاش.ببخشین دوستان آیپاد ارزش خرید داره منظورم آیپاد 4 هست 32 گیگ چند قیمت دست دومش رو بخرم ضرر نکردم؟
اتفاقا اکثرموارد رده بالای اندروید رو داشتم و کار کردم. گوشیهای سامسونگ همه رابط مشابه دارند سونی و بقیه بماند.شما یه دونه سامسونگ بیار که تاریخ ساخت یا معرفیش 2010 باشه و به جدیدترین نسخه اندروید بروزرسانی شده باشه؟عزیز اندروید باز نیستی کی میگی برات یکنواخت شده
وگرنه میتونی کله گوشی همه چیشو هر جاشو دلت بخواد تغییر بدی تو اندروید حتی نرم افزار های سیستمی رو
اپل فقط پول تو جوب ریختنه