• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون بخرم یا نه؟

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
من الان حرفی از حجم زدم ؟ :eek:

یه اپ 20 مگی رو چطوری باید برای یکی فرستاد ؟
طرف اگر برنامه ارسال و دریافت با wifi رو نداشته باشه ، از طریق وحی براش بفرستم ؟

خوشم میاد چه سریع هم ندونسته واسه خودتون می برید و می دوزید :D
1 خط پایینترش رو میخوندی متوجه قضیه می شدی ;)
من قصه بلوتوث رو برات گفتم که دیگه بدرد نمی‌خوره و یه فناوری کهنه‌اس...

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
عزیز دل رفرنس از این بالاتر که ایفون 3gs بسیار روون هست اما یه اندرویدی باید 40 تا هسته و خداتا رم داشته باشه ,باشد که هنگ نکند؟! :D

Sent from my F**king life
عزیزم چون 3gs چیزی نداره که 40 تا هسته بخواد کلا یه تمه فقط. همین کپی پیست هم به زور تو ios اومد
ایفون تری جی اس داشتم،هنوووز دارم!
ایپد ۲ داشتم تا همین امسال!
گالکسی اس۴ و نوت ۳ هم داشتم!
همیشه کاراشونو خودم کردم، نصب نرمافزار و اپل ایدی و جیلبریک و ...
الان هر روز کتکم بزنن یا روزی کلی پاداش بهم بدن حاظر نیستم گوشی یاتبلت اصلیم از خانواده اپل باشه
هر کسی با اندروید کار کنه به همین نتیجه میرسه
من هنوزم با اطمینان میگم تمام کسانی که اطرافم گوشی اندرویدی دارن دوس دارن یه روزی بتونن آیفون بخرن...
جدا؟ نه بابا؟ پس ما چرا دلمون نمیخواد؟ پولش هست ولی دلمون نمیخواد چرا؟
من با هر اپلی بگی کار کردم آیفون 4 آیفون 5 و 5s آیپد 2 آیپد ایر اما بازم راحتی اندروید و حتی روونیه اندروید تو گوشی ها و تبلت های سطح بالا رو ندارن
اقا کلا بحث سلیقه ای هستش
اونایی که بد سلیقه ان اندروید بازن
خوش سلیقه هام که ios
:D:D:D

شما چه قدر خوش سلیقه ای واقعا ، چیجوری بین 4 تاگوشی اینقدر خوب انتخاب میکنی؟ اندرویدو ببینی 100 هزار تا گوشی داره هر کانفیگی که بخوای هست اما آیفون چی؟ کارگر ساختمونم بخواد بخره باید همونی که یه توسعه دهنده میخره بخره. جالبه واقعا
شدیدا باهات موافقم بحث همون گربه هستش که دستش به گوشت نمیرسه!!!ببینید دوستان کسی که ادعاش میشه میخاد گوشی هوشمند استفاده کنه باید بتونه ساده ترین کارهاشو لاقل خودش انجام بده اینکه ما بیایم بگیم وای خدایا جیلبریک کردن خیلی سخته..دیتا ریختن تو اندروید سخته اینا میشه یه مقایسه سطحی نگرانه...هرکسی یه سلیقه ای داره..من چون هم با گوشی های های اند اندروید هم اپل کارکردم..هردوشونو دوس دارم..مثلا از نوت3 صفحه بزرگش...قلمش..دوربین خوبشو دوس دارم..از آیفون 5 اس..روون بودن برنامه هاش ..قیافه شیک و با کلاسش..تکتولوژی اثر انگشتش اینکه اولین گیم ها همیشه واسه آی او اس میاد.....و.. من خودم بخام انتخاب کنم همیشه انتخاب اولم آیفون هستش...مقایسه کنید از لحاظ امکانات نه جیلبریک سخته دیتا ریختن سخته...یجوری حرف بزنید کسی که داره میخونه یه چیزی دستگیرش بشه تعصب کورکورانه همیشه خوب نیست..
من که خودم با اکثر سیستم عامل ها کار کردم دیگه نظری که دارم میدم کور کورانه نیست که :|

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
عزیزم چون 3gs چیزی نداره که 40 تا هسته بخواد کلا یه تمه فقط. همین کپی پیست هم به زور تو ios اومد

من با هر اپلی بگی کار کردم آیفون 4 آیفون 5 و 5s آیپد 2 آیپد ایر اما بازم راحتی اندروید و حتی روونیه اندروید تو گوشی ها و تبلت های سطح بالا رو ندارن

شما چه قدر خوش سلیقه ای واقعا ، چیجوری بین 4 تاگوشی اینقدر خوب انتخاب میکنی؟ اندرویدو ببینی 100 هزار تا گوشی داره هر کانفیگی که بخوای هست اما آیفون چی؟ کارگر ساختمونم بخواد بخره باید همونی که یه توسعه دهنده میخره بخره. جالبه واقعا

من که خودم با اکثر سیستم عامل ها کار کردم دیگه نظری که دارم میدم کور کورانه نیست که :|
شما از اون دسته ای که نتونستی با ای او اس کار کنی !
اندروید واسه شما بهتره

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
شما از اون دسته ای که نتونستی با ای او اس کار کنی !
اندروید واسه شما بهتره
شما خودت اندروید داشتی کار کردی عزیز؟
شما هم کار کنی میای تو دسته ما :d کلا کار با اندروید خیای خیلی راحت تره این حرف که ios چیزی نداره اما راحت تره اشتباهه کاملا
اندروید با وجود آپشن های زیاد کار کردن باهاش خیلی راحت تره

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
آندروید: xperia arc-xperia sp-galaxy s3
آی او اس: iphone 4-iphone 4s-iphone 5-ipad mini
من با اینا کار کردم
کی گفته آندروید از آی او اس روون تره؟
ریختن برنامه رو آی او اس راحته یا آندروید؟
تنوع اپ واسه کدوم بهتره؟
پشتیانیه کدوم بهتره؟
کیفیت کدوم بالاست؟
آندروید بد نیست.خیلیم خوبه.اما این یه امر کاملا سلیقه ای هست
ملاک هر کس واسه سیستم عامل و گوشیه محبوبش با بقیه فرق داره

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273

از نظراتت معلومه که اصلا تعصب نداری و نظرات کورکورانه نمیدی!""آیفون پول تو جوب ریختنه!""اندرویدی های سطح بالا از آیفون 5اس روون ترن!!!""جک سال بود واقعا.
نمیدونم شما به تعصب چی میگی.
کسی که پول آیفون داره حتما میتونسته هر مدل گوشی اندرویدی بخره که نخریده!حالا پول خودش بوده دوست داشته به قول شما بریزه بیرون!منم اگه داشتم حتما میخریدم.یکی دیگه ام با ویندوزفون حال میکنه.حتما باید بهش بگیم پولت نریز بیرون!
آدم نظرات بعضیا رو که میخونه واقعا فکر میکنه کمپانی ها مال باباشونه.

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
از نظراتت معلومه که اصلا تعصب نداری و نظرات کورکورانه نمیدی!""آیفون پول تو جوب ریختنه!""اندرویدی های سطح بالا از آیفون 5اس روون ترن!!!""جک سال بود واقعا.
کسی که پول آیفون داره حتما میتونسته هر مدل گوشی اندرویدی بخره که نخریده!حالا پول خودش بوده دوست داشته به قول شما بریزه بیرون!منم اگه داشتم حتما میخریدم.یکی دیگه ام با ویندوزفون حال میکنه.حتما باید بهش بگیم پولت نریز بیرون!
دقيقا همينه من پول دارم دوس دارم بنز بگيرم مگه مجبورم برم پرايد بگيرم دوستان يجورى حرف ميزنن اندرويد اندرويد ميكنن انگار ايفون بوده كه از رو اندرويد كپى شده...دوستان مقايسه شما مقايسه مع الفارغ هستش ايفون كجا اندرويد كجا اصلا بهم ربطى ندارن...

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
من کی گفتم هر کی جز اندروید بخره پول تو جوب ریخته؟ چرا جو سازی میکنی؟:d کار کردم که این حرفو میزنم رو هیچ تعصبی هم نیست
نمیدونم شما روونی رو تو چی معنی میکنین
اما یه چیزیو بگم من با ایفون مشکلی ندارم با ios و اپل مشکل دارم
در واقع عاشق فیزیک آیفونم اما با سیستم عامل مشکل دارم

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
دقيقا همينه من پول دارم دوس دارم بنز بگيرم مگه مجبورم برم پرايد بگيرم دوستان يجورى حرف ميزنن اندرويد اندرويد ميكنن انگار ايفون بوده كه از رو اندرويد كپى شده...دوستان مقايسه شما مقايسه مع الفارغ هستش ايفون كجا اندرويد كجا اصلا بهم ربطى ندارن...
الان z1 و one و z ultra و s4 و note 3 اینا پرایدن آیفون بنز نه؟
واقعا من تعصبی نظر میدم شما بدون تعصب

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
آخه طوری از اپل حرف میزنن انگار جی ال ایکسه!
یکی میگه تو جوب پول ریختنه و هیچی نیست بعدش میگن فقط پوسته س و سیستم عامل نیست!اگه سیستم عامل نیست خودمون جمع بشیم یه پوسته بسازیم بندازیم به مردم!یکی میگه نمیتونی اپ بفرستی:eek:!!!آخه برادر تو IOS هر برنامه ای که از اپ استور دانلود میکنی مال خودت میشه کس دیگه نمیتونه ازش استفاده کنه!حالا فرض کن اگه میشد بلوتوثش کنی که باید اپل آیدیتم بدی به طرف!اگه قرار بود سیستم عامل ها کاملا مثل هم بشن که دیگه اسماشون فرق نمیکرد!
توجه دوستانی که از لینوکس استفاده میکنن خیلی اشتباه میکنن چون گیم های روز نمیتونن بازی کنن!!!:eek:

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
آخه طوری از اپل حرف میزنن انگار جی ال ایکسه!
یکی میگه تو جوب پول ریختنه و هیچی نیست بعدش میگن فقط پوسته س و سیستم عامل نیست!اگه سیستم عامل نیست خودمون جمع بشیم یه پوسته بسازیم بندازیم به مردم!یکی میگه نمیتونی اپ بفرستی:eek:!!!آخه برادر تو IOS هر برنامه ای که از اپ استور دانلود میکنی مال خودت میشه کس دیگه نمیتونه ازش استفاده کنه!حالا فرض کن اگه میشد بلوتوثش کنی که باید اپل آیدیتم بدی به طرف!اگه قرار بود سیستم عامل ها کاملا مثل هم بشن که دیگه اسماشون فرق نمیکرد!
توجه دوستانی که از لینوکس استفاده میکنن خیلی اشتباه میکنن چون گیم های روز نمیتونن بازی کنن!!!:eek:
اصلا قابل قياس نيستن باهم من بازم ميگم داستان اون مثالس گربه دستش به گوشت نميرسه،،،بيخيال اين بحث كسل كننده وتكرارى شده به كسيم كمكى نميكنه بهتره ادامه پيدا نكنه،

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
آقا بیخیال، ۱۱ صفحه که هیچی، ۱۱۰۰۰ صفحه هم بحث کنیم نه اندرویدیا تسلیم میشن و آی‌او‌اسی میشن و نه آی‌اواسیا اندرویدی میشن...

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
من کی گفتم هر کی جز اندروید بخره پول تو جوب ریخته؟ چرا جو سازی میکنی؟:d کار کردم که این حرفو میزنم رو هیچ تعصبی هم نیست
نمیدونم شما روونی رو تو چی معنی میکنین
اما یه چیزیو بگم من با ایفون مشکلی ندارم با ios و اپل مشکل دارم
در واقع عاشق فیزیک آیفونم اما با سیستم عامل مشکل دارم
عزیز اندروید باز نیستی کی میگی برات یکنواخت شده
وگرنه میتونی کله گوشی همه چیشو هر جاشو دلت بخواد تغییر بدی تو اندروید حتی نرم افزار های سیستمی رو
اپل فقط پول تو جوب ریختنه

داداش مثلا چه موضوع مهمیه که بخوام واسش جو سازی کنم!:eek:
الان این کامنت کی داده بود؟نظره شما محترمه ولی یادت رفته!حال میکنی حافظه رو!:p:D
منم کاملا شمارو درک میکنم که میگی که نمیتونی با IOS کار کنی.
خب هر کس یه سلیقه ای داره.
من بحثم تموم شد گفتنی ها گفته شد.:D

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
هر کسی با اندروید کار کنه به همین نتیجه میرسه|
البته به شرطی که مغزش به بزرگی اندروید باشه و نه به محدودی و بستگی (بسته بودن) اونیکی سیستم عامل!

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
البته به شرطی که مغزش به بزرگی اندروید باشه و نه به محدودی و بستگی (بسته بودن) اونیکی سیستم عامل!
فعلا که اون محدود همه بازارو گرفته! :D
اگه مثل اون مغز گنده هه بود که الان باس هرروز سه تا گوشی میداد بیرون باشد که پسندیده شود! :D

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
داداش ویندوز فون خودش تو محدودیت فرق زیادی با IOS نداره!نوشته های لینک پایین بخون خوب توضیح داده شده.
http://opda.ir/showthread.php?t=77154
ممنون از لینک.
نتیجه گیری کاربر M-Bagheri در پست شماره 3 از لینک بالا جالب بود.

اینجور که در مقاله نوشته بود، متاسفانه (برای ما) ویندوزفون هم محدودیت نصب نرم افزار رو داره.

یکی از کاربران گفت که نرم افزارهای ویندوزفون همون نرم افزارهایی است که برای ویندوز8 میاد. آیا این حرف صحت داره؟ مثل PC میشه از کرک و... استفاده کرد؟ یا هویت نرم افزار رو چک می کنه؟ اگه در ویندوزفون کرک و... کار نمی کنه پس سیستم عامل ویندوزفون با ویندوز8 تفاوت داره. درسته؟

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
به فرض gameloft می خواد یدونه بازی بده بیرون خیلی شیک و مجلسی میاد واسه ایفون و ایپد می ده بیرون چون خبر داره که اقا این سخت افزار فقط قراره اجراش کنه بعد تکلیف سیستم عامل دیگه چیه؟!
یکی می خواد رو samsung galaxy s4 اجرا کنه یکی می خواد رو سونی z اجرا کنه اون یکی رو ....
اینم در نظر بگیر که خیلی محدود می شه اپدیت گرفت برا گوشی های اندروید بر خلاف ایفون که ۴ سال اینا اپدیت می شه
نظرتون درباره مطلب "نقل شده بالا" چیه؟ به نظرم منطقی میاد. همین وضعیت وجود نسخه های مختلف از یک نرم افزار در مورد لینوکس و شاخه هاش هم وجود داره که هم نوعی مزیت محسوب میشه و هم عیب. اما به نظر من اگه کاربر یکبار یه وقت اساسی روی خانواده لینوکس و اندروید بذاره و به قول معروف دل و روده اش رو دربیاره، خیلی از مشکلاتش حل میشه. (البته مسلما یه کاربر خیلی عادی چنین دانشی نداره که بخواد با صرف وقت به هدف مورد نظر برسه!) موافقید؟

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
اقا یه ایفون میخوای بخری ها صدای همه رو در اوردی تا تک تک کاربرای سایت نظر ندن فکر کنم نمیخوای گوشی بخری؟
بیا من ایفونمو بدم بهت انقدر سخت نگیر یه گوشی میخوای بگیریا

بالا