• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون بخرم یا نه؟

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
قربون شکلت ما بحث فنی‌ می‌کنیم میگیم آیفون ۳g هم خیلی‌ روونو خوب اما اندروید با کلی‌ هسته باز لگ داره باز روون نیس شما حرف خودتو میزنی‌! میایم بحث تجاریش می‌کنیم باز میزنی‌ به بحث فنی‌؟! :D:D
شما جواب منو بده لطفا:android10:
چطور یه شرکت با یه گوشی فقط با یه گوشی موفقیتی به دست میاره که ۲۰ تا شرکت هرکدوم با حداقل ۲۰ مدل گوشی نمیتونن به دست بیارن؟!
این ساده‌ترین سوال در مورد آیفون و بقیه گوشیاس
شما یه بار پست قبلی منو با دقت بخون
من گفتم 5 تا دلیل بیارید که من برای خرید آیفون و اختلاف 700 تومنی مجاب بشم
من کی گفتم دلیلتون فنی یا تجاری باشه ؟
من گفتم مشخصات فنی رو با هم مقایسه کنید ؟
من میگم این اختلاف 700 تومنیه چیه و تا جوابم رو نگیرم ، جواب سوال شمارو نمیدم :D

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
ازتون میخوام برین تحقیق کنید در کشورهای اروپایی یا امریکا با نسخه قراردادی قیمتشون چقدره.اختلاف دارن؟پس گرون بودن کالاهای آمریکایی مشکل کشور ماست.
شما پنج دلیل بیار ما گلکسی اس5 بخریم؟
شما از اندروید و تاچ ویز جدا نمیشی چون علاقه به شخصی سازی داری.
ملاک ما قیمت نسخه آنلاک هست و داخل ایران
اگر بخوایم بیرون از ایران در نظر بگیریم ، شاید حرفای منم تغییر کنه

شما چرا دست گذاشتید رو اس 5 ؟
مگه سامسونگ مال پدر منه که همش ازش دفاع کنم :D
بهتون قول میدم اس 5 بزرگترین شکست سامسونگه
منم به برند کاری ندارم ؛ برای من گوشی مهم هست که بتونه نیازم رو برطرف کنه و برای خریدش دلیل محکمی داشته باشم
میخواد اپل باشه ، glx یا سامسونگ

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
من نظرم با جابز یکیه به نظر من گوشی باید ساده و جمعو جور باشه چون ما نباید وظیفه اساسی گوشی یعنی تماس و پیامهای متنی و صوتی و..رو فراموش کنیم گوشی نوت3 که بهترین گوشی اندرویدی هستش از نظر من ولی من یه مدت داشتم باهاش که سرکار میرفتم هرلحظه استرس نابود شدنشو داشتم با اون جنس بدنه فوق العاده سامسونگ:) کسایی هم که دنبال صفحه بزرگ هستن واسه نت به نظرم باید برن سراغ تبلت...مثلا یه گوشی مثه z ultra رو آدم باید دقیقاً کجاش بزاره؟؟؟:p

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
شما یه بار پست قبلی منو با دقت بخون
من گفتم 5 تا دلیل بیارید که من برای خرید آیفون و اختلاف 700 تومنی مجاب بشم
من کی گفتم دلیلتون فنی یا تجاری باشه ؟
من گفتم مشخصات فنی رو با هم مقایسه کنید ؟
من میگم این اختلاف 700 تومنیه چیه و تا جوابم رو نگیرم ، جواب سوال شمارو نمیدم :D
دوست من جسارتاً خیلی‌ بی‌ معنی سوال شما!
مگه نت ۳ مرجع ما هست ک آیفون رو با اون مقایسه می‌کنید؟!
اگه اینجوریه شما دلیل بیار ک چرا من نرم ۱۱۰۰ بخرم ۶۰ تومن بیام اختلاف قیمت میلیونی بدم نت ۳ بخرم؟!
دیدی رفیق سوال به این سادگیو(چطور یه شرکت با یه گوشی فقط با یه گوشی موفقیتی به دست میاره که ۲۰ تا شرکت هرکدوم با حداقل ۲۰ مدل گوشی نمیتونن به دست بیارن؟!) جواب ندادی چون میدونی جوابش چیه ;)

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
اگه اینجوریه شما دلیل بیار ک چرا من نرم ۱۱۰۰ بخرم ۶۰ تومن بیام اختلاف قیمت میلیونی بدم نت ۳ بخرم؟!
دیدی رفیق سوال به این سادگیو(چطور یه شرکت با یه گوشی فقط با یه گوشی موفقیتی به دست میاره که ۲۰ تا شرکت هرکدوم با حداقل ۲۰ مدل گوشی نمیتونن به دست بیارن؟!) جواب ندادی چون میدونی جوابش چیه ;)
تازه اینم باید در نظر گرفت..اپل تا به حال چن تا کمپانی رو با برند و سیستم عاملهای مختلف به خاک سیاه نشونده؟؟؟!!ابهت نوکیا..موتورولا..سونی اریکسون با اون جاوای مسخرش...اچ تی سی...بلک بری و...یکم آدم باید فکر کنه ..تو این مدت زیاد عمر اپل کلاً چن تا گوشی آیفون بیرون اومده؟؟؟

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
باور کن من تا حالا سوال رو نخوندم !
الانم نمیخونمش ! به خدا من حاضرم بی طرف بهتون جواب بدم چون من نه سودی می برم نه نشان افتخاری به من میدن !
ولی هنوز منتظر جوابم !

چون نوت 3 یه گوشی قوی اندرویدی با قیمت مناسب بود ملاکش کردم !

1100 چون صفحه لمسی نداره ، بازی روش اجرا نمیشه ، pdf رو باز نمیکنه ، آفیس نداره ، فرمت های مختلف فیلم رو پشتیبانی نمیکنه و دوربین نداره من میرم برای مثال نوت رو انتخاب می کنم :D:D
حالا شما هم 5 تا دلیل ( مثل همینا ولی با سطح بالاتر :D ) بفرما که نشانگر برتری آیفون بر اون پرچمدار اندرویدی باشه !
اابته با در نظر گرفتن اختلاف وجه رایج مملکت

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اصلا من اون سینی! که شما بش می‌گید نت ۳ رو گوشی نمی‌دونم!
گوشی یعنی‌ اینکه توی جیب جا بشه قابل حمل باشه!
داداش سوال به اون سادگیو جواب نمیدی چون جوابش یه کلمه اس که شما ازش فراری هستی‌ : آیفون فوق‌العادس (Iphone is awesome) :android10::android21:

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
داداش سوال به اون سادگیو جواب نمیدی چون جوابش یه کلمه اس که شما ازش فراری هستی‌ : آیفون فوق‌العادس (Iphone is awesome) :android10::android21:
دقیقاً منم موافقم آیفون فوق العادس....به تمام دلایلی که دوستان تا به حال ذکر کردن.....به خاطر کلاس کاریش به خاطر اینکه دست همه کس نمیفته...به خاطر جنس بدنه واستحکام خوبش..بخاطر اینکه منشأ تمامی نوآوریها توی گوشی های هوشمند بوده......و در نهایت به خاطر دانشمند بزرگ فقید استیو جابز

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
من نظرم با جابز یکیه به نظر من گوشی باید ساده و جمعو جور باشه چون ما نباید وظیفه اساسی گوشی یعنی تماس و پیامهای متنی و صوتی و..رو فراموش کنیم گوشی نوت3 که بهترین گوشی اندرویدی هستش از نظر من ولی من یه مدت داشتم باهاش که سرکار میرفتم هرلحظه استرس نابود شدنشو داشتم با اون جنس بدنه فوق العاده سامسونگ:) کسایی هم که دنبال صفحه بزرگ هستن واسه نت به نظرم باید برن سراغ تبلت...مثلا یه گوشی مثه z ultra رو آدم باید دقیقاً کجاش بزاره؟؟؟:p

جابز رو که خدا رحمتش کنه :D
الان اگر اپل 27 شهریور یه گوشی 5.5 اینچی رو معرفی کنه به نظر شما تکلیف چیه ؟
2 تا حالت داره :
یا از محصول 5.5 دفاع می کنید و تمام صحبت هاتون میره کنار
یا از استیو جابز دفاع می کنید در صورتی که تمام ملاک هاش زیر پا گذاشته شده ! و اپل اون اپل همیشگی با سیاست 3.5 نیست

بعد اون موقع هم حرف شما همینه ؟

ما که بحث صفحه و فبلت رو نداشتیم ! من مشخصات نوت رو مثال زدم
سایز صفحه نمایش سلیقه ای هست ...

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
باور کن من تا حالا سوال رو نخوندم !
الانم نمیخونمش ! به خدا من حاضرم بی طرف بهتون جواب بدم چون من نه سودی می برم نه نشان افتخاری به من میدن !
ولی هنوز منتظر جوابم !

چون نوت 3 یه گوشی قوی اندرویدی با قیمت مناسب بود ملاکش کردم !

1100 چون صفحه لمسی نداره ، بازی روش اجرا نمیشه ، pdf رو باز نمیکنه ، آفیس نداره ، فرمت های مختلف فیلم رو پشتیبانی نمیکنه و دوربین نداره من میرم برای مثال نوت رو انتخاب می کنم :D:D
حالا شما هم 5 تا دلیل ( مثل همینا ولی با سطح بالاتر :D ) بفرما که نشانگر برتری آیفون بر اون پرچمدار اندرویدی باشه !
اابته با در نظر گرفتن اختلاف وجه رایج مملکت

من بهت میگم داداش
میرن اپل میخرن چون اول از همه وجه داره تو ایران , که البته قربون اون وجه برم من !!! تو سر سگ میزنی از جیبش ایفون میوفته دیگه که با وام و قرض قوله رفته خریده
اپل میخرم چون قاب های رنگی پنگی براش زیاده , کاری ندارم یه قاب دو دلاریو نود هزار تومن میکنن تو پاچم
اپل میخرم چون فروشگاهاش خوشگله , کاری ندارم برم توش بیام بیرون یارو شلوارمو درورده انقدر تو پاچم کرده
اپل میخرم چون برنده امریکاییه و هرچی مال امریگا باشه از همه بهتره و خیلی بهتره
اپل میخرم چون مخترع خیلی چیزا بوده , کاری ندارم مخترع چیزی نبوده بلکه فقط یه بازار یاب بزرگ بوده !
میخرم چون به همه ثابت کنم که من خیلی دارم و خیلی حالیم میشه
بگم بازم ؟

حالا چرا اندروید نمیخرم و میام اینجا مسخرش میکنم و کلی ایتم و سیگنال و عدد و رقم رو میکوبم ؟! چون کلی پول یه گوشی دادم که بلوتوث نداره و اگه با کلی دوز و کلک وصلش کردم باهاش همه چی رو نمیشه فرستاد ! برعکس اندروید که حتی فایل های نرم افزار رو هم میتونی بفرستی .
چون اندروید دست و بالت رو بسته نمیکنه و کلی کاستومایز میتونی بکنی , که اصلا یزه خوبی نیست چون من هرچی شرکت اپل تصمیم بگیره میگم چششششم !

اگه دنیا به کامه اون استیو جابز گرسنه بود , الان هیشکی نمیتونست گوشی لمسی بخره با یه سیستم عامل ازاد و راحت و مشتری مدار مثل اندروید و همه باید خروار خروار پول میریختن تو جیبش که یه گوشی قفل شده تو یه جعبه ی خوشگل تحویلشون بده !

LG L7 II

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
چشم آیفون فوق العادس
ولی من هنوز جواب میخوام ؛ اگر جواب ندارید پس پایان گفتگو رو با کنار کشیدن شما اعلام می کنم :D
سوالو که با سوال جواب نمیدن
هر وقت من جوابی ازتون دریافت کردم ؛ شما هم انتظار جواب گرفتن از من رو داشته باشید ;)

mortezas2

Registered User
لایک‌ها
39
اگه از Ios خوشت میاد بخر.بعضیا هستن نمیتونن با محدودیت هایی که نسبت به اندروید داره کنار بیان.ولی در مجموع اگه اهل ور رفتن با سیستم عامل نیستی عالیه.
من توصیه میکنم بزار 6 بیاد بخر.صفحه ش بزرگتر میشه و احتمال داره چهارهسته ای بشه!رو دو هسته ای پرواز میکنه چهارهسته ای بشه چی میشه!:eek::D
برعكس ايفون با قابليت جيلبريك به حدي قابليت كاستمايز پيدا ميكنه كه نميدونيد از كجا شروع كنيد!

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
من از این بحث کنار میکشم تا دوستان برنده این گفتگو بشن و مدال پلاستیکی سامسونگ رو گردنشون بندازن..اینجا بحث سر کمک به یه کسی بود که یه سوالی مطرح کرده بود ولی متاسفانه...!!!

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
100 تا لایک تقدیم به تهرانی :D
من دیگه کنار میکشم ؛ با این دلایل من کاملا قانع شدم

استارتر عزیز هم شما آیفون بگیر
مطمین باش تو مزیت هاش غرق میشی

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
برعكس ايفون با قابليت جيلبريك به حدي قابليت كاستمايز پيدا ميكنه كه نميدونيد از كجا شروع كنيد!
داداش خودم میدونم.ولی بعضیا وقتی نمیتونن از اپ استور دانلود کنن چه انتظاری داری بتونن توییک نصب کنن!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350

ایشون راست میگن , من شنیدم حتی بعد از جیلبریک امکان استفاده از جدیدترین فناوری دنیا برای انتقال فایلها , به اسم بلوتوث میشه استفاده کرد :D:eek::p:D

LG L7 II

mortezas2

Registered User
لایک‌ها
39
داداش خودم میدونم.ولی بعضیا وقتی نمیتونن از اپ استور دانلود کنن چه انتظاری داری بتونن توییک نصب کنن!
شما كه در جرياني اون عده هم كه به خاطر كلاس ميخرن بزارين به حال خودشون باشن! ارزش نداره واسشون وقت بزاري.

mortezas2

Registered User
لایک‌ها
39
ایشون راست میگن , من شنیدم حتی بعد از جیلبریک امکان استفاده از جدیدترین فناوری دنیا برای انتقال فایلها , به اسم بلوتوث میشه استفاده کرد :D:eek::p:D

LG L7 II
عزيز با تمسخر نميتونيد به جايي برسيد.شما در سال چندبار نياز به ارسال اطلاعات از طريق بلوتوث داريد؟براي بنده نهايت چند عدد عكس هست كه بعد جيلبريك از طريق بلوتوث خود ديوايس قابل انتقال خواهد بود.

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
من از این بحث کنار میکشم تا دوستان برنده این گفتگو بشن و مدال پلاستیکی سامسونگ رو گردنشون بندازن..اینجا بحث سر کمک به یه کسی بود که یه سوالی مطرح کرده بود ولی متاسفانه...!!!

وقتی 3 نفر نمیتونن 5 تا دلیل ساده برای من بیارن و هی طفره میرن ، انتظار دارید که بحثو ادامه بدم ؟!

دیوار حاشا همیشه بلنده ...

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
من بهت میگم داداش
میرن اپل میخرن چون اول از همه وجه داره تو ایران , که البته قربون اون وجه برم من !!! تو سر سگ میزنی از جیبش ایفون میوفته دیگه که با وام و قرض قوله رفته خریده
اپل میخرم چون قاب های رنگی پنگی براش زیاده , کاری ندارم یه قاب دو دلاریو نود هزار تومن میکنن تو پاچم
اپل میخرم چون فروشگاهاش خوشگله , کاری ندارم برم توش بیام بیرون یارو شلوارمو درورده انقدر تو پاچم کرده
اپل میخرم چون برنده امریکاییه و هرچی مال امریگا باشه از همه بهتره و خیلی بهتره
اپل میخرم چون مخترع خیلی چیزا بوده , کاری ندارم مخترع چیزی نبوده بلکه فقط یه بازار یاب بزرگ بوده !
میخرم چون به همه ثابت کنم که من خیلی دارم و خیلی حالیم میشه
بگم بازم ؟

حالا چرا اندروید نمیخرم و میام اینجا مسخرش میکنم و کلی ایتم و سیگنال و عدد و رقم رو میکوبم ؟! چون کلی پول یه گوشی دادم که بلوتوث نداره و اگه با کلی دوز و کلک وصلش کردم باهاش همه چی رو نمیشه فرستاد ! برعکس اندروید که حتی فایل های نرم افزار رو هم میتونی بفرستی .
چون اندروید دست و بالت رو بسته نمیکنه و کلی کاستومایز میتونی بکنی , که اصلا یزه خوبی نیست چون من هرچی شرکت اپل تصمیم بگیره میگم چششششم !

اگه دنیا به کامه اون استیو جابز گرسنه بود , الان هیشکی نمیتونست گوشی لمسی بخره با یه سیستم عامل ازاد و راحت و مشتری مدار مثل اندروید و همه باید خروار خروار پول میریختن تو جیبش که یه گوشی قفل شده تو یه جعبه ی خوشگل تحویلشون بده !

LG L7 II
من اینهمه سال آی‌اواس داشتم یه قرون بگو یه ریال پول برنامه ندادم! نه پامو مغازه خوشگلا گذشتم نه کسی‌ جرات داشته دست به شلوارم بزنه! :D
از نظر قاب ک دیگه خودت گفتی‌ دنیای قابو محافظ واسش بهترین رنگ شیکترینشو علاالدین طبقه ۴،۵ می‌تونی با ۱۰ تومن بخری همین ۲ هفته پیش خریدیم واسه دوستم اگه ارزونتر نشده باشه!
دقیقا یه قانون مطلق که هرچی‌ آمریکایی باشه جنس درجه یک هست،از شما بعید بود این حرف o_O
عزیز من دوستان میگن ما اندروید میگیریم پدرشو در میاریم زیرو روش می‌کنیم فلان می‌کنیم روت می‌کنیم بعد آیفون میگیری یه جیل کردن برنامه بلوتوث ریختن نمیتونی؟! عجبا

دنیا مزیت این گوشیو ول کردید چسبیدید به یه بلوتوث ؟! که اونم حل شدس
تهرانی‌ عزیز سوالی‌ ک از دوستمون پرسیدم رو از شما می‌پرسم لطفا شما جواب بده دوستمون ک متاسفانه نتونست جوابی‌ بده :android10:
چطور یه شرکت با یه گوشی فقط با یه گوشی موفقیتی به دست میاره که ۲۰ تا شرکت هرکدوم با حداقل ۲۰ مدل گوشی نمیتونن به دست بیارن؟!

بالا