• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون بخرم یا نه؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
شما حرفه‌ای، ما مبتدی! :)

والا من ۴ ساله آیپاد تاچ دارم، تا حالا هنگ نکرده... ببینید دیگه اپل چقدر به کارش اطمینان داره که به شما اجازه درآوردن باطری رو نمیده!

فقط اپل دیوایس بدون درب باطری داره ؟ بعد اگه من یه دیوایس اندرویدی با همین قابلیت معرفی کنم نشونه ی چیزی نیست براتون ؟

LG L7 II

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اطلاعات اشتباه؟!
بگین کجاش اشتباهه تا بحث کنیم

والا هی دارم میخونم چیزی دستگیرم شه , متاسفانه هنش برداشتای شخصی!! از سال فلان همه دارن تلاش میکنن ولی نمیتونن ! روونترینه ولی فلان ! بقیه فلان ولی این بهترین ! ایفون 4 اپدیت میاد پس یعنی فلان !! شما خودت بگرد ببین یه رفرنسی چیزی گیرت میاد از حرفات بعد بحث هم میکنیم !
LG L7 II

sir pouya

Registered User
لایک‌ها
36
از رم استفاده نمیشه ؟ پس رم 3 گیگ این وسط الکی هست و جنبه تبلیغاتی داره ؟
عزیزم اگر کاربرد نداشت که روش نمیزاشتن !

واقعا با مورد 2 ت هم حال کردم !
متمدن ؟ :D
تمدن اینه که برم روزی 20 تومن برای دولت کار کنم بعد بیام گیفت کارت بخرم و با نصب 4 تا انگری بریدز کل پولم رو حروم کنم !
متمدن اینه ؟ به ریالی مثقالی در بیاری به من دلاری خرج کنی ؟!!
مفهموم تمدن رو درک کردم !

من تا حالا ۴۰$ گیفت خریدم نزدیک ۲۵۰ $ برنامه دارم.
الان اپل هر هفته یدونه بازی فری می کنه خودش
ign,sturbucks هر هفته برنامه و گیم فری می دن
اکقر برنامه هاش تخفیف می خوره،یعنی برنامه نبوده که تخفیف نخورده باشه یا فری نشده باشه!
همین انگری بردز هایی که می گی من واسه یکیشون هم پول ندادم ولی همشون رو اکانتمن،وقتی فری بودن گرفتم
البته عزیز من چرا توجه نمی کنی،این مورد واسه کسی گفتم که نخواد جیلبریک کنه یا از این نرم افزارهای چینی استفاده کنه.
شما طوری نقل فول کردی انگاری که تنها راه نصب برنامه پرداخت پول هست!!!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
از رم استفاده نمیشه ؟ پس رم 3 گیگ این وسط الکی هست و جنبه تبلیغاتی داره ؟
عزیزم اگر کاربرد نداشت که روش نمیزاشتن !

واقعا با مورد 2 ت هم حال کردم !
متمدن ؟ :D
تمدن اینه که برم روزی 20 تومن برای دولت کار کنم بعد بیام گیفت کارت بخرم و با نصب 4 تا انگری بریدز کل پولم رو حروم کنم !
متمدن اینه ؟ به ریالی مثقالی در بیاری به من دلاری خرج کنی ؟!!
مفهموم تمدن رو درک کردم !
جالبه دنبال بحث کردن هم میگرده ! به رفرنسها میگه یه سری اعداد و ارقام که بدرد نمیخورن چون اپل روونه !! یه اپل ایدی بساز و راحت !! همین عین اب خوردن دیگه کاری نداره که دو تا کیلیکه !!
تو همین فروم خودمون برین ببینین چندتا تاپیک ساخت اپل ایدی هست !!! اگه انقدر راحته پس اینا چیه ؟!

LG L7 II

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
والا من که نفهمیدم چی گفتی سعید !

LG L7 II
میگم به اندروید میرسه همه دست به اچار میشیدو اینکاره! به ایفون میرسه باس بری بدی یه برنامه رو با پول بریزن واست؟! :D:D
عجبا

Sent from my F**king life

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
جالبه دنبال بحث کردن هم میگرده ! به رفرنسها میگه یه سری اعداد و ارقام که بدرد نمیخورن چون اپل روونه !! یه اپل ایدی بساز و راحت !! همین عین اب خوردن دیگه کاری نداره که دو تا کیلیکه !!
تو همین فروم خودمون برین ببینین چندتا تاپیک ساخت اپل ایدی هست !!! اگه انقدر راحته پس اینا چیه ؟!

LG L7 II
عزیز دل رفرنس از این بالاتر که ایفون 3gs بسیار روون هست اما یه اندرویدی باید 40 تا هسته و خداتا رم داشته باشه ,باشد که هنگ نکند؟! :D

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
من تا حالا ۴۰$ گیفت خریدم نزدیک ۲۵۰ $ برنامه دارم.
الان اپل هر هفته یدونه بازی فری می کنه خودش
ign,sturbucks هر هفته برنامه و گیم فری می دن
اکقر برنامه هاش تخفیف می خوره،یعنی برنامه نبوده که تخفیف نخورده باشه یا فری نشده باشه!
همین انگری بردز هایی که می گی من واسه یکیشون هم پول ندادم ولی همشون رو اکانتمن،وقتی فری بودن گرفتم
البته عزیز من چرا توجه نمی کنی،این مورد واسه کسی گفتم که نخواد جیلبریک کنه یا از این نرم افزارهای چینی استفاده کنه.
شما طوری نقل فول کردی انگاری که تنها راه نصب برنامه پرداخت پول هست!!!
والا به شخصه که زورم میاد تو ایران برای اپ پول بدم ! یا هر دقیقه برم آیتونز رو چک کنم که شاید فرجی شد و یه کسی بیاد که برنامش رو رایگان کنه !

جیل که از اینم بدتره ! یعنی این همه وقت بزارم که جیل بشه تا زور بزنم یه اپ نصب کنم ؟

در ضمن جیل کردن حرام است ؛ چون شما میتونید گیفت کارت بخرید و خرید از اپ استورتون براتون مشکل نیست
ولی گوگل پلی کلا تحریمه و نمیشه کاریش کرد
پس نصب اپ برای ما حلال هست
بند اضافه هم خواستی ، عن صار هس :D

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
عزیز دل رفرنس از این بالاتر که ایفون 3gs بسیار روون هست اما یه اندرویدی باید 40 تا هسته و خداتا رم داشته باشه ,باشد که هنگ نکند؟! :D

شما بگیر یه گوشی اندرویدی رو تست اولیه کن
یعنی با امکانات اولیش آشنا شو
کم کم 1 ساعت باید تو صفحات و تنظیماتش بچرخی .... چون گسترده هست

ولی آیفون خام فقط یه پوسته هست که 2 تا صفحه داره !! زیر 2 ثانیه میتوتی امکاناتش رو متوجه بشی ! و بدون اپ هاش به هیچ دردی نمیخوره !

هسته اضافه برای این هست !

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
تبلت اندرویدی شما سعید جان ساخت یکی از پارکینگای شانگهای بود , دلیل نمیشه بهش استناد کنی
من الان یه n8000 سامسونگ دارم که در جریانش هستی, تا حالا نتونستم ایرادی بگیرم ازش! رفیقم ایفون 5 رو رفت فروخت یدونه از اینا گرفت !!

مشکل بزرگ اینه که دوستان سوار ژیان میشن بعد میان میگن موتور بنزینی بده !!! نمیگه که باهمون موتور بنزینی یه مرسدس اس کلاس هم حرکت میکنه !
دلایل کاربرا رو میخونم , متاسفانه همه تحت تاثیر تبلیغات و انواع شایعات فقط حرف میزنن... چه طرفدارا و چه مخالفای هر دو برند. وقتی تو یه نقدی میبینم طرف از کلمه ی بهترین و برترین استفاده میکنه بلافاصله از دایره ی مهم بودن میوفته چون مسلمه که داره بزرگنمایی میکنه و از دید خودش حرف میزنه و این عناوین رو میده به برند مورد علاقش. هر کدوم از این برند اگه بهترین بودن دیگه اپدیتی نمیومد واسشون !
یه زمانی بود که پرستیژ محصوللت اپل خیلی بالا بود و کاربرای ایرانی که زمانی گوشی های خنده داری مثل 8800 رو میلیونی میخریدن , سویچ کردن روی اپل و پز دادن با اون... الان دیگه وقتی سرایدار ما رفته یه فصل حقوقش رو داده اپل خریده چه وجهه ای داره ؟ بهتره اون پز دادن رو بزاریم کنار و بدونیم دیگه محصولات اپل گرونترین ها نیستن و کمی هم به مشخصات توجه کنیم

مثال بگم ,به وفوور دیدم دکمه ی هوم اپل ها خراب میشه و یکی از اصلی ترین بخش های تعمییری این دیوایس همینه , ولی انقدر مغروریم که هیچجا هیچ اشاره ای نمیکنیم به این مشکل !

LG L7 II
دوست عزیز همین تبلت ساخت پارکینگ های شانگهای چطور وقتی بحث سهم بازار میشه مهم محسوب میشه!یا میگن اندروید یکی از خوبیاش اینه که برای همه سلیقه هاس و رنج قیمتی متفاوتی داره!رفیق منم گلکسیش فروخت آیفون خرید!چه ربطی داره آخه!
به مشخصات نگاه کنیم؟به بازی با اعداد در گوشی های اندرویدی نگاه کنیم!هر سری حداقل 3مگاپیکسل میزارن رو دوربین چرا؟چون عوام فکر میکنن مگاپیکسل بالاتر برابره با کیفیت بیشتر.البته بیشتر حافظه اشغال میکنه نه کیفیت بهتر!
اگه با دکمه ش کشتی گرفته نشه سالم میمونه.چطور آیپاد 4 من بعد چهار سال دکمه ش کند یا خراب نشده؟ولی یکی از دوستام یه سال نشده دکمه آیفون 4 کند شده بود.اینم بستگی به استفاده داره.
والا بحث تعمییر و پول دور ریختن که میاد وسط پرچم اپل میره کره ی ماه ! واسه یه برنامه کوچولو ریختن باید پاشن برن یه مغازه کلی طرف تلکه شون کنه که برنامه بریزه و کلی پول اراجیف بدن !!
LG L7 II
دیگه همه میدونن محصولات اپل کیفیت بسیار بالایی دارن!بحث تعمیر که میاد وسط نام کمپانی های کره ای میدرخشد!البته نوکیا و سونی هم کیفیت خیلی خوبی دارن.
بالاترم گفتم اگه دانش استفاده از یه گجت نداشته باشی حتما باید بری مغازه با کلی پول واست برنامه بزنن!
اپل باز ؟ ممکنه توضیح بدی ؟
من خودمو میگم ... وصل شدن به وای فای... سایت بازار.. دان کردن بازار و تمام !!
شمای اپل باز تعریف کن چه مسیری رو باید یه اپل باز بره !

قبلش یادت باشه که سادگی کاربری یکی از مهمترین ایتم های اشاره شده توسط اپل داراست!

LG L7 II
منم واسه خودم میگم:
وصل شدن به وای فای.........باز کردن اپ استور!!!.........دانلود کردن هزاران برنامه رایگان!
الان نمیدونم این مراحل کسی نتونه بره باید با نوکیا 1100 کار کنه.
معلومه سادگی کاربریه.همه چیز ساده و روون و با سرعت شکل میگیره بدونه امکانات بدرد نخور.

سعید جان این الان حرفه اخه شما میزنی ؟ تعمیرش پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه ؟! بعد این پنج دقیقه رو شما ایستاده و در منزل انجام میدی ؟ یا باید بری جایی و هزینه ای پرداخت کنی ؟ بعد گوشیت باز شده محسوب نمیشه دیگه ؟
اشاره به دکمه ی هوم مجازی کردی , جایی که به نظر من پاشنه ی اشیله ایفونه.... چرا از اول اون دکمه هارو رو روی بدنه کار نزاشتن؟!؟! و چرا از روی اندورید دیوایس ها کپی کردن ؟!؟! اون هن به این شکل افتضاح !!! یه لکه روی تصویر هست که بزنیش فلان دکمه ها ظاهر میشه !!! خنده دار نیست به نظرت که هر جا بری روی صفحه یه لکه روش هست ؟!؟
به نظر من اپل کم اورد توی این قضیه و خودشم خوب فهمید که فقدان این پکیج به ضررش داره تموم میشه ولی به جای تعبیه دکمه ها , و احتمالا از ترس sue شدن توسط اندروید اون لکه رو طراحی کرد!

LG L7 II
آقا اگه بگی اون دکمه مجازی کپه که اون وقت باید بگیم کل اندروید کپی از IOS!
شکل افتضاح کپی میشه سنسور اثر انگشت سامسونگ رو اس5 گفت که دقیقا وایستاده ببینه اپل چیکار میکنه همون کارو بکنه!بخاطره همینه هر روز تو دادگاه ها محاکمه میشه.هرچند خودم بحث کپی قبول ندارم و تا وقتی پتنت نقض نشه اشکالی نداره
شما خودت میگی کسی منطقی نقد نمیکنه ولی خودت ماشالا از همه بیشتر تعصبی نظر میدی!
وقتی کسی میگه خرید محصولات اپل پول دور ریختنه دیگه هیچ حرفی نمیشه زد.

sir pouya

Registered User
لایک‌ها
36
والا به شخصه که زورم میاد تو ایران برای اپ پول بدم ! یا هر دقیقه برم آیتونز رو چک کنم که شاید فرجی شد و یه کسی بیاد که برنامش رو رایگان کنه !

جیل که از اینم بدتره ! یعنی این همه وقت بزارم که جیل بشه تا زور بزنم یه اپ نصب کنم ؟

در ضمن جیل کردن حرام است ؛ چون شما میتونید گیفت کارت بخرید و خرید از اپ استورتون براتون مشکل نیست
ولی گوگل پلی کلا تحریمه و نمیشه کاریش کرد
پس نصب اپ برای ما حلال هست
بند اضافه هم خواستی ، عن صار هس :D

بله به اپ پول دادن واقعا زور می خواد خودمم قبول دارم و با وسواس شدید خرید می کنم

۱-۲ سال پیش تنها راه جیل بود
الان این نرم افزار چینیا خوبن دردسرم ندارن ان چنان
کلا من منکر این نیستم که اکثر افرادی که ایفون دارن نمی تونن برنامه نصب کنن!

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
بله به اپ پول دادن واقعا زور می خواد خودمم قبول دارم و با وسواس شدید خرید می کنم

۱-۲ سال پیش تنها راه جیل بود
الان این نرم افزار چینیا خوبن دردسرم ندارن ان چنان
کلا من منکر این نیستم که اکثر افرادی که ایفون دارن نمی تونن برنامه نصب کنن!

نتیجه : بحث نصب نرم افزار تموم شد و دوستان قانع شدن
یک هیچ اندروید :cool:
بریم سر سابجکت بعدی ! :D

sir pouya

Registered User
لایک‌ها
36

LG L7 II

به نظرم لحنتون محترمانه نیست زیاد ما که دنبال دعوا نیستیم!
همین به قول شما رفرنسها و رم های چند گیگی و سی پی یو های چند هسته ای چی کار کردن که ایفون با سخت افزارش که به مراتب اعدادش کمتره،نمی تونه بکنه؟!
این که خیلی ها نمی تونن اپل ایدی بسازن مشکل ایفون نیست به هیچ وجه! بر می گرده به توانایی اونا و کلاه برداری خیلی ها که می گن اقا اپل ایدی الان نمی شه فری ساخت!
دلیل این که اپل ایدی هم باید برا امریکا بسازیم برمیگرده به سیاست هایی که باعث شدن ایران با این همه جمعیت اپ استور نداشته باشه،الان کوچکرین کشور ها هم اپ استور دارن برا خودشون

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
دوست عزیز همین تبلت ساخت پارکینگ های شانگهای چطور وقتی بحث سهم بازار میشه مهم محسوب میشه!یا میگن اندروید یکی از خوبیاش اینه که برای همه سلیقه هاس و رنج قیمتی متفاوتی داره!رفیق منم گلکسیش فروخت آیفون خرید!چه ربطی داره آخه!
به مشخصات نگاه کنیم؟به بازی با اعداد در گوشی های اندرویدی نگاه کنیم!هر سری حداقل 3مگاپیکسل میزارن رو دوربین چرا؟چون عوام فکر میکنن مگاپیکسل بالاتر برابره با کیفیت بیشتر.البته بیشتر حافظه اشغال میکنه نه کیفیت بهتر!
اگه با دکمه ش کشتی گرفته نشه سالم میمونه.چطور آیپاد 4 من بعد چهار سال دکمه ش کند یا خراب نشده؟ولی یکی از دوستام یه سال نشده دکمه آیفون 4 کند شده بود.اینم بستگی به استفاده داره.

دیگه همه میدونن محصولات اپل کیفیت بسیار بالایی دارن!بحث تعمیر که میاد وسط نام کمپانی های کره ای میدرخشد!البته نوکیا و سونی هم کیفیت خیلی خوبی دارن.
بالاترم گفتم اگه دانش استفاده از یه گجت نداشته باشی حتما باید بری مغازه با کلی پول واست برنامه بزنن!

منم واسه خودم میگم:
وصل شدن به وای فای.........باز کردن اپ استور!!!.........دانلود کردن هزاران برنامه رایگان!
الان نمیدونم این مراحل کسی نتونه بره باید با نوکیا 1100 کار کنه.
معلومه سادگی کاربریه.همه چیز ساده و روون و با سرعت شکل میگیره بدونه امکانات بدرد نخور.

آقا اگه بگی اون دکمه مجازی کپه که اون وقت باید بگیم کل اندروید کپی از IOS!
شکل افتضاح کپی میشه سنسور اثر انگشت سامسونگ رو اس5 گفت که دقیقا وایستاده ببینه اپل چیکار میکنه همون کارو بکنه!بخاطره همینه هر روز تو دادگاه ها محاکمه میشه.هرچند خودم بحث کپی قبول ندارم و تا وقتی پتنت نقض نشه اشکالی نداره
شما خودت میگی کسی منطقی نقد نمیکنه ولی خودت ماشالا از همه بیشتر تعصبی نظر میدی!
وقتی کسی میگه خرید محصولات اپل پول دور ریختنه دیگه هیچ حرفی نمیشه زد.
داداش مشکل اول اینه که شما می فرمایی گلکسیش رو فروخت و آیفون خرید !
اون گلکسی ممکنه پاکت باشه و آیفون 5s
یا اون نوت 3 یا وان یا g2 باشه و آیفون عهد بوق 2008 !
پس فروختن یه شخص ملاک هیچ چیزی نیست !
بازم میگم : شما گوشی تاپ رو بزار تو گود و مقایسه کن ؛ نه گوشی 200 تومنی اندروید رو با یه گوشی 2 تومنی !
بعد اون گوشی هم که کم آورد شما میزاری پای اندروید !

اگر اون کپی باشه ، پس کل گوشی های دنیا کپی هست
چون قابلیت برقراری تماس دارن و اون کسی که اولین بار این اختراع رو کرد باید از همه شکایت کنه !
سامسونگ برای اولین بار رم 3 زد ، حالا اگر سونی زد باید ازش شکایت بشه ؟
تکنولوژی جدید هم همینه ؛ اگر شرکت اولی تواناییش رو داشته باشه تا آخر اون نوآوری تو ذهن همه میمونه و دلیلی برای کپی بودنش نمیارن

همین که اپل از فروش سامسونگ تو آمریکا میترسه و میخواد فروشش رو متوقف کنه و از فروش هر محصولش 40 دلار بگیره خودش گواه موضوع هست !
یک بجه بازی به تمام معنا در دنیای تکنولوژی با این عظمت . فقط به فکر فروش محصولات و سود خودش هست !

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
ایفون تری جی اس داشتم،هنوووز دارم!
ایپد ۲ داشتم تا همین امسال!
گالکسی اس۴ و نوت ۳ هم داشتم!
همیشه کاراشونو خودم کردم، نصب نرمافزار و اپل ایدی و جیلبریک و ...
الان هر روز کتکم بزنن یا روزی کلی پاداش بهم بدن حاظر نیستم گوشی یاتبلت اصلیم از خانواده اپل باشه

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
من هنوزم با اطمینان میگم تمام کسانی که اطرافم گوشی اندرویدی دارن دوس دارن یه روزی بتونن آیفون بخرن...

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
داداش مشکل اول اینه که شما می فرمایی گلکسیش رو فروخت و آیفون خرید !
اون گلکسی ممکنه پاکت باشه و آیفون 5s
یا اون نوت 3 یا وان یا g2 باشه و آیفون عهد بوق 2008 !
پس فروختن یه شخص ملاک هیچ چیزی نیست !
بازم میگم : شما گوشی تاپ رو بزار تو گود و مقایسه کن ؛ نه گوشی 200 تومنی اندروید رو با یه گوشی 2 تومنی !
بعد اون گوشی هم که کم آورد شما میزاری پای اندروید !

اگر اون کپی باشه ، پس کل گوشی های دنیا کپی هست
چون قابلیت برقراری تماس دارن و اون کسی که اولین بار این اختراع رو کرد باید از همه شکایت کنه !
سامسونگ برای اولین بار رم 3 زد ، حالا اگر سونی زد باید ازش شکایت بشه ؟
تکنولوژی جدید هم همینه ؛ اگر شرکت اولی تواناییش رو داشته باشه تا آخر اون نوآوری تو ذهن همه میمونه و دلیلی برای کپی بودنش نمیارن

همین که اپل از فروش سامسونگ تو آمریکا میترسه و میخواد فروشش رو متوقف کنه و از فروش هر محصولش 40 دلار بگیره خودش گواه موضوع هست !
یک بجه بازی به تمام معنا در دنیای تکنولوژی با این عظمت . فقط به فکر فروش محصولات و سود خودش هست !
گلکسی نوت 2 بود!خب منم خواستم بگم ربطی نداره.شاید یکی آیفون 5اس بفروشه بیاد نوت 3 بگیره.این یعنی نوت 3 در کل بهتره؟نه خیر یعنی اون شخص نوت 3 بیشتر به دردش میخوره.شخصا خودم تو محصولات سامسونگ فقط سری نوت قبول دارم.
بابا من اونا رو مثال زدم گفتم قبول دارم کپی نیست!تا وقتی پتنت(ثبت اختراع)نقض نشه هیچ مشکلی نداره.
وقتی سامسونگ نقض پتنت میکنه باید منتظر دادگاه ها باشه!حالا فرق نمیکنه اپلم نقض کنه ازش شکایت میکنن.ولی سامسونگ و اپل اینقدر پولدارن که هرچه قدرم محاکمه بشن بازم عین خیالشون نیست!:Dچرا باید اپل از سامسونگ نترسه؟الان گوگلم دنبال اینه نزاره سامسونگ از اینی که هست بزرگتر بشه به همین خاطر سامسونگ دنبال تایزنه.
بچه بازی چیه اونجا واسه خودش قانون داره مثل ایران هرکی هرکی نیست.شرکت های بزرگ بهترین وکیل ها رو دارن.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اقا کلا بحث سلیقه ای هستش
اونایی که بد سلیقه ان اندروید بازن
خوش سلیقه هام که ios
:D:D:D

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
من هنوزم با اطمینان میگم تمام کسانی که اطرافم گوشی اندرویدی دارن دوس دارن یه روزی بتونن آیفون بخرن...

یه روزی دوست دارن ؟؟
من پارسال گوشی خودم میخواستم عوض کنم ، یه مقدار پول دستم بود
رفتم یه 5 کاکرده گرفتم ، چندان تحفه ای نبود
سر یه هفته فروختمش
البته قبلش هم میدونستم که چه شاهکاری هست، ولی خواستم یه بار تستش کنم که بیشتر قانع شدم !

همچین میگین یه روزی دوست دارن ، انگار آیفون فقط برای ملکه انگلیس ساخته شده !

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
شدیدا باهات موافقم بحث همون گربه هستش که دستش به گوشت نمیرسه!!!ببینید دوستان کسی که ادعاش میشه میخاد گوشی هوشمند استفاده کنه باید بتونه ساده ترین کارهاشو لاقل خودش انجام بده اینکه ما بیایم بگیم وای خدایا جیلبریک کردن خیلی سخته..دیتا ریختن تو اندروید سخته اینا میشه یه مقایسه سطحی نگرانه...هرکسی یه سلیقه ای داره..من چون هم با گوشی های های اند اندروید هم اپل کارکردم..هردوشونو دوس دارم..مثلا از نوت3 صفحه بزرگش...قلمش..دوربین خوبشو دوس دارم..از آیفون 5 اس..روون بودن برنامه هاش ..قیافه شیک و با کلاسش..تکتولوژی اثر انگشتش اینکه اولین گیم ها همیشه واسه آی او اس میاد.....و.. من خودم بخام انتخاب کنم همیشه انتخاب اولم آیفون هستش...مقایسه کنید از لحاظ امکانات نه جیلبریک سخته دیتا ریختن سخته...یجوری حرف بزنید کسی که داره میخونه یه چیزی دستگیرش بشه تعصب کورکورانه همیشه خوب نیست..

بالا