• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون بخرم یا نه؟

sir pouya

Registered User
لایک‌ها
36
اگه بودجت می رسه شک نکن
ایفون به نظر من یک سر و گردن بالاتر از رقیباشه!از سال ۲۰۰۷ ایفون هست بقیه هرکاری می کنن نمی تونن ب ایفون برسن
بزار یک مثال خیلی ساده بزنم برات
ایفون ۴!
ماله چندین سال پیش هست و هنوزم اپدیت می شه هنوزم می تونی باهاش کلی حال کنی با توجه به این که گوشی ۴ سال پیش هست
روونی که تو ios هست عمرا جای دیگه ای ببینی
به فرض gameloft می خواد یدونه بازی بده بیرون خیلی شیک و مجلسی میاد واسه ایفون و ایپد می ده بیرون چون خبر داره که اقا این سخت افزار فقط قراره اجراش کنه بعد تکلیف سیستم عامل دیگه چیه؟!
یکی می خواد رو samsung galaxy s4 اجرا کنه یکی می خواد رو سونی z اجرا کنه اون یکی رو ....
اینم در نظر بگیر که خیلی محدود می شه اپدیت گرفت برا گوشی های اندروید بر خلاف ایفون که ۴ سال اینا اپدیت می شه
بعدش شاید با خودت بگی خوب چه می دونم گالاکسی اس ۴ رم ۲-۳ گیگ داره!اینو یادت باشه اینا فقط عدد هستن!فقط عدد،هر وقت تونستن از این سخت افزار استفاده کنن کاربرد داره،ios اونقدر سبک هست که نیازی به اینا نداره
یکیم این که جنس و خوش دستی ایفون بی نظیره مثل بعضیا پلاستیکی نیست!
در مورد محدودیت و اینا بگم واسم،راستش خیلی ها که ایفون می خرن بلد نیستن برنامه نصب کنن روش و بقیه می گن اقا این فلان بهمان!
کاری اسونتر از برنامه نصب کردن رو ایفون نیست
۱-یا جیلبریک می کنی و یا از سیستم های جدید نصب نرم افزار که جیل هم نمی خوان استفاده می کنی
۲-یدونه اپل ایدی می سازی شارژ می کنی و به صورت متمدنانه برنامه می خری
در مورد بلوتوث اینا هم بگم کافیه جیل کنی ایفون رو بعد هر بلایی خواستی سرش بیاری
هر بلایی!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اگه بودجت می رسه شک نکن
ایفون به نظر من یک سر و گردن بالاتر از رقیباشه!از سال ۲۰۰۷ ایفون هست بقیه هرکاری می کنن نمی تونن ب ایفون برسن
ایفون ۴!
ماله چندین سال پیش هست و هنوزم اپدیت می شه هنوزم می تونی باهاش کلی حال کنی با توجه به این که گوشی ۴ سال پیش هست
به فرض gameloft می خواد یدونه بازی بده بیرون خیلی شیک و مجلسی میاد واسه ایفون و ایپد می ده بیرون چون خبر داره که اقا این سخت افزار فقط قراره اجراش کنه بعد تکلیف سیستم عامل دیگه چیه؟!
یکی می خواد رو samsung galaxy s4 اجرا کنه یکی می خواد رو سونی z اجرا کنه اون یکی رو ....
اینم در نظر بگیر که خیلی محدود می شه اپدیت گرفت برا گوشی های اندروید بر خلاف ایفون که ۴ سال اینا اپدیت می شه
بعدش شاید با خودت بگی خوب چه می دونم گالاکسی اس ۴ رم ۲-۳ گیگ داره!اینو یادت باشه اینا فقط عدد هستن!فقط عدد،هر وقت تونستن از این سخت افزار استفاده کنن کاربرد داره،ios اونقدر سبک هست که نیازی به اینا نداره
در مورد محدودیت و اینا بگم واسم،راستش خیلی ها که ایفون می خرن بلد نیستن برنامه نصب کنن روش و بقیه می گن اقا این فلان بهمان!
۱-یا جیلبریک می کنی و یا از سیستم های جدید نصب نرم افزار که جیل هم نمی خوان استفاده می کنی
هر بلایی!

دو پاراگراف اطلاعات اشتباه رو ول میکنی توی نت... سودش چیه ؟!

LG L7 II

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
واقعاً یکی از فجایع اندروید همین آپدیتشه... فقط واسه گوشیای گرون میاد اونم یه مدت زمان محدود! گوشی که یکم از بورس افتاد دیگه سیستم‌عاملش از رده خارج میشه... گوشیای ارزونشم که اصن آدم حساب نمیکنن که بخوان آپدیتش کنن!

mrehsan

Registered User
لایک‌ها
17
واقعاً یکی از فجایع اندروید همین آپدیتشه... فقط واسه گوشیای گرون میاد اونم یه مدت زمان محدود! گوشی که یکم از بورس افتاد دیگه سیستم‌عاملش از رده خارج میشه... گوشیای ارزونشم که اصن آدم حساب نمیکنن که بخوان آپدیتش کنن!
کاملا درسته...

Sent from my LT26ii using Tapatalk

mrehsan

Registered User
لایک‌ها
17
کلاسشم البته هستا...شما مثلا Z1 بگی دستت تو خیابون راه برو...مثلا 3gs هم ک قدیمیه بگیر دستت راه برو...تفاوت را احساس کنید :) :)

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
دوست عزیز گوشی رو یه خانم مسن یه دانش اموز یه جوون یه خانم خانه دار همه قشری گوشی رو میخرن که راحت استفاده کنن
چیپست و اینا به درد یه تعمیرکار گوشی میخوره نه یه یوزر که میخواد از گوشیشی لذت ببره!
گوشی رو میگیرن که استفاده کنن حال کنن نه اینکه بگیرن دل و رودش بریزن بیرون روت کنن فلان کنن تا تازه بشه اونی که میخوای!

Sent from my F**king life
شما خودتونو با یه خانومه خونه دار یکی میدونی دیگه
مشکل کار همینجاست
پس همون آیفون استفاده کنین بهتره
لذتش به همینه که دل و رودشو بریزی بیرون :d نه فقط مصرف کننده باشی
در ضمن من تو این پنج سالی که اندروید دارم تا حالا نشده هیچ کدوم از گوشیام یک بارم هنگ کنه
در ضمن گوشیای میان رده اندروید که قیمت یک سوم آیفون دارنو با آیفون مقایسه نکنین

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
جدا از مسایلی که دوستان اشاره کردن اصلا اینکه کجا بریزی فایل دیتارو مصیبته!
تبلت اندرویدی داشتم بیچاره میشدم تا این فایل نصب شه و بازی بیاد
راستی اینم بگم که تو کل سه, چهار سالی که با ios کار کردم فقط دوبار هنگ کرد!

تبلت اندرویدی شما سعید جان ساخت یکی از پارکینگای شانگهای بود , دلیل نمیشه بهش استناد کنی
من الان یه n8000 سامسونگ دارم که در جریانش هستی, تا حالا نتونستم ایرادی بگیرم ازش! رفیقم ایفون 5 رو رفت فروخت یدونه از اینا گرفت !!

مشکل بزرگ اینه که دوستان سوار ژیان میشن بعد میان میگن موتور بنزینی بده !!! نمیگه که باهمون موتور بنزینی یه مرسدس اس کلاس هم حرکت میکنه !
دلایل کاربرا رو میخونم , متاسفانه همه تحت تاثیر تبلیغات و انواع شایعات فقط حرف میزنن... چه طرفدارا و چه مخالفای هر دو برند. وقتی تو یه نقدی میبینم طرف از کلمه ی بهترین و برترین استفاده میکنه بلافاصله از دایره ی مهم بودن میوفته چون مسلمه که داره بزرگنمایی میکنه و از دید خودش حرف میزنه و این عناوین رو میده به برند مورد علاقش. هر کدوم از این برند اگه بهترین بودن دیگه اپدیتی نمیومد واسشون !
یه زمانی بود که پرستیژ محصوللت اپل خیلی بالا بود و کاربرای ایرانی که زمانی گوشی های خنده داری مثل 8800 رو میلیونی میخریدن , سویچ کردن روی اپل و پز دادن با اون... الان دیگه وقتی سرایدار ما رفته یه فصل حقوقش رو داده اپل خریده چه وجهه ای داره ؟ بهتره اون پز دادن رو بزاریم کنار و بدونیم دیگه محصولات اپل گرونترین ها نیستن و کمی هم به مشخصات توجه کنیم

مثال بگم ,به وفوور دیدم دکمه ی هوم اپل ها خراب میشه و یکی از اصلی ترین بخش های تعمییری این دیوایس همینه , ولی انقدر مغروریم که هیچجا هیچ اشاره ای نمیکنیم به این مشکل !

LG L7 II

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
شما خودتونو با یه خانومه خونه دار یکی میدونی دیگه
مشکل کار همینجاست
پس همون آیفون استفاده کنین بهتره
لذتش به همینه که دل و رودشو بریزی بیرون :d نه فقط مصرف کننده باشی
در ضمن من تو این پنج سالی که اندروید دارم تا حالا نشده هیچ کدوم از گوشیام یک بارم هنگ کنه
در ضمن گوشیای میان رده اندروید که قیمت یک سوم آیفون دارنو با آیفون مقایسه نکنین
پس میفرمایید کسی نره بنز بخره راحت سوار شه استفاده کنه به جاش بره پیکان یا رنو بخره بیفته به جونش ببینخ اخرش راه میره یا نه؟!
پس شما دوست من وقت اضافه واسه تعمیر و رفتن با دیوایس های داغون رو دارید! :)

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
پس میفرمایید کسی نره بنز بخره راحت سوار شه استفاده کنه به جاش بره پیکان یا رنو بخره بیفته به جونش ببینخ اخرش راه میره یا نه؟!
پس شما دوست من وقت اضافه واسه تعمیر و رفتن با دیوایس های داغون رو دارید! :)

والا بحث تعمییر و پول دور ریختن که میاد وسط پرچم اپل میره کره ی ماه ! واسه یه برنامه کوچولو ریختن باید پاشن برن یه مغازه کلی طرف تلکه شون کنه که برنامه بریزه و کلی پول اراجیف بدن !!
LG L7 II

mrehsan

Registered User
لایک‌ها
17
والا بحث تعمییر و پول دور ریختن که میاد وسط پرچم اپل میره کره ی ماه ! واسه یه برنامه کوچولو ریختن باید پاشن برن یه مغازه کلی طرف تلکه شون کنه که برنامه بریزه و کلی پول اراجیف بدن !!
LG L7 II
داداش من کسی که اپل داره،برنامه هاشو میده مغازه دار بریزه کلی هم پول میده...یا اصلا اپل باز نیست...یا مرفح بی درده :) چون کلا ب نظر من برنامه ریختن مغازه چیزه چرتیه...:)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
تبلت اندرویدی شما سعید جان ساخت یکی از پارکینگای شانگهای بود , دلیل نمیشه بهش استناد کنی
من الان یه n8000 سامسونگ دارم که در جریانش هستی, تا حالا نتونستم ایرادی بگیرم ازش! رفیقم ایفون 5 رو رفت فروخت یدونه از اینا گرفت !!

مشکل بزرگ اینه که دوستان سوار ژیان میشن بعد میان میگن موتور بنزینی بده !!! نمیگه که باهمون موتور بنزینی یه مرسدس اس کلاس هم حرکت میکنه !
دلایل کاربرا رو میخونم , متاسفانه همه تحت تاثیر تبلیغات و انواع شایعات فقط حرف میزنن... چه طرفدارا و چه مخالفای هر دو برند. وقتی تو یه نقدی میبینم طرف از کلمه ی بهترین و برترین استفاده میکنه بلافاصله از دایره ی مهم بودن میوفته چون مسلمه که داره بزرگنمایی میکنه و از دید خودش حرف میزنه و این عناوین رو میده به برند مورد علاقش. هر کدوم از این برند اگه بهترین بودن دیگه اپدیتی نمیومد واسشون !
یه زمانی بود که پرستیژ محصوللت اپل خیلی بالا بود و کاربرای ایرانی که زمانی گوشی های خنده داری مثل 8800 رو میلیونی میخریدن , سویچ کردن روی اپل و پز دادن با اون... الان دیگه وقتی سرایدار ما رفته یه فصل حقوقش رو داده اپل خریده چه وجهه ای داره ؟ بهتره اون پز دادن رو بزاریم کنار و بدونیم دیگه محصولات اپل گرونترین ها نیستن و کمی هم به مشخصات توجه کنیم

مثال بگم ,به وفوور دیدم دکمه ی هوم اپل ها خراب میشه و یکی از اصلی ترین بخش های تعمییری این دیوایس همینه , ولی انقدر مغروریم که هیچجا هیچ اشاره ای نمیکنیم به این مشکل !

LG L7 II
تهرانی عزیز بحث رو به جاهای جور واجری کشوندی که من دونه دونه اشاره میکنم بهشون
اول اینکه شما دوستانی که طرفدار پدر گوشی رو تو اندروید دراوردن هستید باید بدونید که دکمه هوم به سختی پیش میاد که خراب بشه که اگرم بشه دکمه هوم مجازی تعبیه شده و اصلا از همه اینا گذشته تعمیر دکمه هوم کمتر از 5 دقیقه طول میکشه! واسه همینه که کسی چیزی نمیگه استاد ;)
حالا سوال اساسی من از شما اینه که ایا با هردو سیستم عامل کار کردین و این نظر رو میدین یا خیر؟ چون تو حرفاتون یه کینه قدیمی نسبت به ایفون دیده میشه :D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
داداش من کسی که اپل داره،برنامه هاشو میده مغازه دار بریزه کلی هم پول میده...یا اصلا اپل باز نیست...یا مرفح بی درده :) چون کلا ب نظر من برنامه ریختن مغازه چیزه چرتیه...:)

اپل باز ؟ ممکنه توضیح بدی ؟
من خودمو میگم ... وصل شدن به وای فای... سایت بازار.. دان کردن بازار و تمام !!
شمای اپل باز تعریف کن چه مسیری رو باید یه اپل باز بره !

قبلش یادت باشه که سادگی کاربری یکی از مهمترین ایتم های اشاره شده توسط اپل داراست!

LG L7 II

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
تهرانی عزیز بحث رو به جاهای جور واجری کشوندی که من دونه دونه اشاره میکنم بهشون
اول اینکه شما دوستانی که طرفدار پدر گوشی رو تو اندروید دراوردن هستید باید بدونید که دکمه هوم به سختی پیش میاد که خراب بشه که اگرم بشه دکمه هوم مجازی تعبیه شده و اصلا از همه اینا گذشته تعمیر دکمه هوم کمتر از 5 دقیقه طول میکشه! واسه همینه که کسی چیزی نمیگه استاد ;)
حالا سوال اساسی من از شما اینه که ایا با هردو سیستم عامل کار کردین و این نظر رو میدین یا خیر؟ چون تو حرفاتون یه کینه قدیمی نسبت به ایفون دیده میشه :D

سعید جان این الان حرفه اخه شما میزنی ؟ تعمیرش پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه ؟! بعد این پنج دقیقه رو شما ایستاده و در منزل انجام میدی ؟ یا باید بری جایی و هزینه ای پرداخت کنی ؟ بعد گوشیت باز شده محسوب نمیشه دیگه ؟
اشاره به دکمه ی هوم مجازی کردی , جایی که به نظر من پاشنه ی اشیله ایفونه.... چرا از اول اون دکمه هارو رو روی بدنه کار نزاشتن؟!؟! و چرا از روی اندورید دیوایس ها کپی کردن ؟!؟! اون هن به این شکل افتضاح !!! یه لکه روی تصویر هست که بزنیش فلان دکمه ها ظاهر میشه !!! خنده دار نیست به نظرت که هر جا بری روی صفحه یه لکه روش هست ؟!؟
به نظر من اپل کم اورد توی این قضیه و خودشم خوب فهمید که فقدان این پکیج به ضررش داره تموم میشه ولی به جای تعبیه دکمه ها , و احتمالا از ترس sue شدن توسط اندروید اون لکه رو طراحی کرد!

LG L7 II

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
یه سوال پرسیده شد ببین چجوری ملت افتادن به جوووون هم .ماشالا . اقا اصلا ول کن ایفون اندروید اینا رو . از تلفن خووونه استفاده کن بیرونم از کیوسک بهره بگیر .

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
سعید جان این الان حرفه اخه شما میزنی ؟ تعمیرش پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه ؟! بعد این پنج دقیقه رو شما ایستاده و در منزل انجام میدی ؟ یا باید بری جایی و هزینه ای پرداخت کنی ؟ بعد گوشیت باز شده محسوب نمیشه دیگه ؟
اشاره به دکمه ی هوم مجازی کردی , جایی که به نظر من پاشنه ی اشیله ایفونه.... چرا از اول اون دکمه هارو رو روی بدنه کار نزاشتن؟!؟! و چرا از روی اندورید دیوایس ها کپی کردن ؟!؟! اون هن به این شکل افتضاح !!! یه لکه روی تصویر هست که بزنیش فلان دکمه ها ظاهر میشه !!! خنده دار نیست به نظرت که هر جا بری روی صفحه یه لکه روش هست ؟!؟
به نظر من اپل کم اورد توی این قضیه و خودشم خوب فهمید که فقدان این پکیج به ضررش داره تموم میشه ولی به جای تعبیه دکمه ها , و احتمالا از ترس sue شدن توسط اندروید اون لکه رو طراحی کرد!

LG L7 II

یه مورد دیگه که اشاره کردی اینکه من تا حالا اپل داشتم یا نه باید بگم که طرز فکر من و اینکه برادرم و چند تن دیگه از اطرافیان زمانی اپل گیک بودن و بعد اندروید گیک شدن و همیچنین به روز بودن اطلاعات خودم , جلوی خریداری شخصی محصولات اپل رو گرفت و اگر اشارت برای اینه که بگی خب چون نداشتی داری این حرف میزنی باید بگم که برای تست کردن و فهمیدن معایب و یا مزایای یه محصول نیازی به خریداری اون نیست !

جواب شما یکم دور از شخصیتیه که من میشناسم چون عین اینه که یه منتقد راجع به رییس جمهور چیزی بگه و شما بگی : تو چی میگی اصلا خودت تا حالا رییس جمهور بودی ؟! ;)

LG L7 II

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
LG L7 II
توجه کن تفاوت رو!!
کسی که اندروید داره میفته به جونش و فلان! بعد کسی که ایفون داره واسه یه برنامه میره پول میده!
خود شما داری اعتراف میکنی که ایفون که گرفتی اینقد خودت رو های کلتس میدونی که از اپ استور نمیتونی دان کنی نصب کنی؟
میبینی ایفون تصور داشتنشم چه ابهتی بت داده ;):cool:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
یه سوال پرسیده شد ببین چجوری ملت افتادن به جوووون هم .ماشالا . اقا اصلا ول کن ایفون اندروید اینا رو . از تلفن خووونه استفاده کن بیرونم از کیوسک بهره بگیر .

سعید رفیقه منه با هم مراوده داریم , بحث هم مودبانه ست داداش به جاهای خواصی کشیده نمیشه نگران نباش
این حرفها اگر توی یه کافه زده میشد دور یه میز و چند تا فنجون قهوه , شاید دیگه ادامه نمیدادم ولی...
تصور کنین یه بنده خدایی واقعا یه پولی جمع کرده میخواد یه گوشی بخره و میره تو نت سرچ میکنه و صاف میاد تو فروم ما .... نامردیه اگه بدونم و چیزی نگم که ثبت بشه , اونم با این طرفدارای های متعصبانه ی اپل گیک ها

LG L7 II

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
اگه بودجت می رسه شک نکن
ایفون ۴!
هر بلایی!
از رم استفاده نمیشه ؟ پس رم 3 گیگ این وسط الکی هست و جنبه تبلیغاتی داره ؟
عزیزم اگر کاربرد نداشت که روش نمیزاشتن !

واقعا با مورد 2 ت هم حال کردم !
متمدن ؟ :D
تمدن اینه که برم روزی 20 تومن برای دولت کار کنم بعد بیام گیفت کارت بخرم و با نصب 4 تا انگری بریدز کل پولم رو حروم کنم !
متمدن اینه ؟ به ریالی مثقالی در بیاری به من دلاری خرج کنی ؟!!
مفهموم تمدن رو درک کردم !

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
توجه کن تفاوت رو!!
کسی که اندروید داره میفته به جونش و فلان! بعد کسی که ایفون داره واسه یه برنامه میره پول میده!
خود شما داری اعتراف میکنی که ایفون که گرفتی اینقد خودت رو های کلتس میدونی که از اپ استور نمیتونی دان کنی نصب کنی؟
میبینی ایفون تصور داشتنشم چه ابهتی بت داده ;):cool:

والا من که نفهمیدم چی گفتی سعید !

LG L7 II

بالا