• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون بخرم یا نه؟

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
تو رنج صد تومن چی پیشنهاد میدین؟!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
به گفته ی اکثر افراد آیپد بهترین تبلت جهانه ولی برای کسی که میخواد از طریق کابل otg به فلش هر نوع فایلی انتقال بده مناسب نیست!پس این نیاز ماس که مشخص میکنه چه گجتی برای ما مناسبه.
شخصا تبلتی دوست دارم به زیبایی و ابعاد آیپد ایر و به قدرت سرفیس پرو2 و سیستم عامل ویندوز 8 که بتونه همه برنامه هارو تو صفحه لمسی ساپورت کنه!!!:eek::p:eek::D:D:D

عالی گفتی دوست من. +کاستومایز اندروید :D

ولی به نظرم زیره صد تومن بهترین گزینه تو ایران از نظر صدا همون کریتیو.من که تو ارزونا صدایی به شفافیت و گرمی کریتیو ندیدم.نسبت به قیمتش واقعا مید و ساند استیج خوبی داشت مال من.

خیلی بیش از حد باس داره. با اکولایزر هم خیلی توفیری نمیکنه

status

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
سلام در اینکه ios از اندروید بالاتر و بهتره شکی نیست فقط سیاستهای بد اپل باعث شده طرفتارهای خاص خودشو داشته باشه که کم هم نیستن ولی خیلیها هم اندروید و میپسندن به خاطر بی شیله پیله بودنش

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
اینم در نظر بگیرید سرفیس پرو ۲ به شدت سنگین وزنه و ۳-۴ ساعت باطریش جواب نمیده و ویندوز کلی از حافظشو اشغال میکنه،
من که تو این مدت یه نمونه تو دست مردم ندیدم یا نمونه پشت ویترین مغازه دار ها !!!!
الان همه نرم افزار ها برای ios و اندروید اومده ،ویندوز حرفی واسه گفتن نداره

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
اینم در نظر بگیرید سرفیس پرو ۲ به شدت سنگین وزنه و ۳-۴ ساعت باطریش جواب نمیده و ویندوز کلی از حافظشو اشغال میکنه،
من که تو این مدت یه نمونه تو دست مردم ندیدم یا نمونه پشت ویترین مغازه دار ها !!!!
الان همه نرم افزار ها برای ios و اندروید اومده ،ویندوز حرفی واسه گفتن نداره
خب من گفتم ابعادی در حد آیپد ایر اگه میشد!:eek:
آره با 3 میلیون میتونی مک بوک ایر بخری!تو ایران واسه ما خیلی گرونه سرفیس.
داداش ویندوزش همون 8 کامپیوتره ویندوزفون نیستش.برنامه هاشم خب مثل کامپیوتره و اگه همه ی برنامه ها با صفحه لمسی ساپورت کنن عالی میشه.مثلا کسی که میخواد با آفیس کار کنه سرفیس میخره.
ولی در کل آیپد برای عموم افراد مناسب تره.

Last edited:

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
رفیقم 5s داره
گفتم بیا بلوتوثت رو روشن کن یه عکس 200 مگی برات بفرستم ، کیفیت صفحه نمایش رو مقایسه کنیم
سرش رو انددخت پایین گفت اصلا بلوتوث ندارم !!

گفتم بیا حالت های مختلف دوبینش رو تست کنیم ، اصلا تو دوربینش چیزی به عنوان حالت های مختلف عکسبرداری نداشت !
فقط با ادیتور ها عکس رو درست کرد !

یه نرم افزار روش بریزی شیرت در میاد !

کل آیفون تو 2 صفحه خلاصه میشه و هیچ دسترسی دیگه ای هم نداری !
به این نمیگن محیط بسته ؟؟

حالا بگید رمش 1 هست و سرعتش بالاس
چون اصلا سیستم عاملی نداره که بخواد از رم استفاده کنه !
سیستم ios رونه ؟؟ آره درسته چون فقط یه پوسته هست و من سیستم عاملی توش نمی بینم !

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
تنها نبلتی که بیشتر از آیپد می‌پسندم، تبلت‌های ویندوزی من‌جمله سری سرفیس مایکروسافته... واقعاً رویایی هستن!
250917_suicide2.gif

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
شما که میخوای صدتومن خرج کنی سی چهل تومن روش بزار سنهایزر بگیر.بهترین گزینه تو ایران همینه.
بشین باهاش مارشال گوش کن!
دو ماهی میشه از نعمت شنیدن صدای استاد با آیپاد محرومم!
23115_weep.gif

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
رفیقم 5s داره
گفتم بیا بلوتوثت رو روشن کن یه عکس 200 مگی برات بفرستم ، کیفیت صفحه نمایش رو مقایسه کنیم
سرش رو انددخت پایین گفت اصلا بلوتوث ندارم !!

گفتم بیا حالت های مختلف دوبینش رو تست کنیم ، اصلا تو دوربینش چیزی به عنوان حالت های مختلف عکسبرداری نداشت !
فقط با ادیتور ها عکس رو درست کرد !

یه نرم افزار روش بریزی شیرت در میاد !

کل آیفون تو 2 صفحه خلاصه میشه و هیچ دسترسی دیگه ای هم نداری !
به این نمیگن محیط بسته ؟؟

حالا بگید رمش 1 هست و سرعتش بالاس
چون اصلا سیستم عاملی نداره که بخواد از رم استفاده کنه !
سیستم ios رونه ؟؟ آره درسته چون فقط یه پوسته هست و من سیستم عاملی توش نمی بینم !

عکس 200مگی بفرستی؟با چه دوربینی گرفته شده؟!!!ما یه ویدئو هشتاد مگی با برنامه در عرض 10ثانیه به اندروید میفرستیم!:Dجدا 200مگ با بلوتوث میفرستین؟
داداش رفیقت دانش استفاده ازIOS نداشته برنامه بریزه!اصلا سخت نیست.
کاش سرعت عکس برداری چک میکردی چقدره!!!تو اپ استور صدها برنامه عکس برداری با حالت های مختلف وجود داره.کسایی که گوشی اندرویدی دارن 90درصد تنظیمات دوربینشون نمیدونن چیه!فقط باعث سنگینی سرعت عکاسی تو گوشی میشه.ولی تو IOS هر حالتی که نیاز داری راحت اپ مخصوصش دانلود میکنی.
من چند ماه پیش آیپاد 5 داشتم دوستان اندرویدیم هر روز میپرسیدن اسم این نرم جدید که زدی چیه منم اسمش میگفتم برن دانلود کنن.بعدش میومدن میگفتن نتونستیم تو گوگل پلی پیدا کنیم!
سیستم عامل نیست!حتما اندروید سیستم عامله که هنوزم که هنوزه نتونستن بهینه ش کنن!باید حتما رم 3 و پردازنده ی چهار یا هشت هسته ای بزاری روش تا لگ و هنگ کمتری داشته باشه!تعریف شما از سیستم عامل چیه؟حتما باید همشون اپن سورس باشن تا انواع و اقسام بدافزار و ویروس توش زندگی کنن!
IOS و ویندوزفون از پایه قوی ساخته شدن و نسبت به اندروید بهینه هستن.
در ضمن آمارش یادم نیست ولی فکر کنم بالای 95درصد گوشی های اندرویدی هنوز کیت کت رسمی نگرفتن و نخواهند گرفت.

Last edited:

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
عکس 200مگی بفرستی؟با چه دوربینی گرفته شده؟!!!ما یه ویدئو هشتاد مگی با برنامه در عرض 10ثانیه به اندروید میفرستیم!:Dجدا 200مگ با بلوتوث میفرستین؟
داداش رفیقت سواد استفاده ازIOS نداشته برنامه بریزه!اصلا سخت نیست.
کاش سرعت عکس برداری چک میکردی چقدره!!!تو اپ استور صدها برنامه عکس برداری با حالت های مختلف وجود داره.کسایی که گوشی اندرویدی دارن 90درصد تنظیمات دوربینشون نمیدونن چیه!فقط باعث سنگینی سرعت عکاسی تو گوشی میشه.ولی تو IOS هر حالتی که نیاز داری راحت اپ مخصوصش دانلود میکنی.
من چند ماه پیش آیپاد 5 داشتم دوستان اندرویدیم هر روز میپرسیدن اسم این نرم جدید که زدی چیه منم اسمش میگفتم برن دانلود کنن.بعدش میومدن میگفتن نتونستیم تو گوگل پلی پیدا کنیم!
سیستم عامل نیست!حتما اندروید سیستم عامله که هنوزم که هنوزه نتونستن بهینه ش کنن!باید حتما رم 3 بزاری روش تا لگ و هنگ کمتری داشته باشه!تعریف شما از سیستم عامل چیه؟حتما باید همشون اپن سورس باشن تا انواع و اقسام بدافزار و ویروس توش زندگی کنن!
IOS و ویندوزفون از پایه قوی ساخته شدن و نسبت به اندروید بهینه هستن.

عکس کره مریخ بود که ناسا گرفته بود ، دوربینش نمی دونم چی بوده :D ولی وقتی زوم می کردی تا فیها خالدونش میرفت تو !

بحث ارسال پیش اومد ؛ راستی آیفون چیزی شبیه اندروید بیم داره ؟؟ ایشالا که سرعتش رو می دونید ...

50 گیگ نرم افزار ریخته بود ،ولی بحث دردسره
جیلبریک ، اپل آیدی و ...

مشکل اینه که خود دوربین هیچ افکت و حالی نداره . منم تو اندروید الان 10 تا برنامه عکاسی دارم ، ولی وقتی میخوام عکس بگیرم میرم سراغ اونا یا دوبین خود گوشی ؟

گفتم که اندروید سنگین تر از ios هست و 3 گیگ رم براش نیازه ، حتی الان 3 گیگ هم پاسخگوی من نیست ! ولی برای ios همون 1 هم کفایت میکنه
حالا یه عده این دوتا رو با هم مقایسه می کنن و میگن چون ios به رم کمتری احتیاج داره پس بهتره !

داداش شما یه هفته یه وان مکس یا نوت 3 گیر بیار و دقیق باهاش کار کن .( منظورم تست نیست و کارکرد واقعیه ) اون وقت مفهموم دقیق سیستم عامل رو درک می کنید
با این گوشی های رده پایین اندروید کاری نداشته باشید !
تازه قیمت این 2 تا گوشی از آیفون شما کمتره ، پس خاندان اندروید رو کلا با یه چوب نزنید . چون اندروید واقعی همون 4 و 8 هسته ای هست !!

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
عزیز اندروید باز نیستی کی میگی برات یکنواخت شده
وگرنه میتونی کله گوشی همه چیشو هر جاشو دلت بخواد تغییر بدی تو اندروید حتی نرم افزار های سیستمی رو
اپل فقط پول تو جوب ریختنه

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
عکس کره مریخ بود که ناسا گرفته بود ، دوربینش نمی دونم چی بوده :D ولی وقتی زوم می کردی تا فیها خالدونش میرفت تو !

بحث ارسال پیش اومد ؛ راستی آیفون چیزی شبیه اندروید بیم داره ؟؟ ایشالا که سرعتش رو می دونید ...

50 گیگ نرم افزار ریخته بود ،ولی بحث دردسره
جیلبریک ، اپل آیدی و ...

مشکل اینه که خود دوربین هیچ افکت و حالی نداره . منم تو اندروید الان 10 تا برنامه عکاسی دارم ، ولی وقتی میخوام عکس بگیرم میرم سراغ اونا یا دوبین خود گوشی ؟

گفتم که اندروید سنگین تر از ios هست و 3 گیگ رم براش نیازه ، حتی الان 3 گیگ هم پاسخگوی من نیست ! ولی برای ios همون 1 هم کفایت میکنه
حالا یه عده این دوتا رو با هم مقایسه می کنن و میگن چون ios به رم کمتری احتیاج داره پس بهتره !

داداش شما یه هفته یه وان مکس یا نوت 3 گیر بیار و دقیق باهاش کار کن .( منظورم تست نیست و کارکرد واقعیه ) اون وقت مفهموم دقیق سیستم عامل رو درک می کنید
با این گوشی های رده پایین اندروید کاری نداشته باشید !
تازه قیمت این 2 تا گوشی از آیفون شما کمتره ، پس خاندان اندروید رو کلا با یه چوب نزنید . چون اندروید واقعی همون 4 و 8 هسته ای هست !!
حتما از اون عکسای هزارمگاپیکسلی بوده!:eek::D
اندروید بیم اطلاعی از سرعتش ندارم.ثانیه ای سرعتش چقدره؟از ده مگ بیشتره؟با همه ی دیوایسا کار میکنه؟نباید که بچسبونی به هم؟!
آخه جیلبرک چه ربطی به نرم افزار داره؟من بدون جیلبرک هر نرم افزاری که میخواستم دانلود میکردم.
برنامه های IOS که در بخش عکاسی واقعا عالی هستن.من چنتا مال اندروید دیدم کیفیتش با عکسای خود دوربین خیلی فرق داشت.
خب چرا ویندوز فون به سخت افزار ضعیف تری نیاز داره؟یکی از دلایلش ساده و سبک بودنشه ولی مهمترین دلیلش بهینه بودنشه.
قیمت جهانیشون تقریبا عین همه ولی به لطف دلالان عزیز آیفون گرونتره!o_O
داداش من کارتن خوابم آیفونم کجا بود!:confused:2میلیون داشته باشم آیپد میخرم نه آیفون چون کاراییش واسم بیشتره.
شما برین تست بنچ مارک آف اسکرین A7 اپل با اسنپ 800 مقایسه کنین!اپل با دوهسته تونسته بود اسنپ 800 در اکثر تست ها شکست بده!اونم آف اسکرین!نگی چون سیستم عاملش سبکه و فقط پوسته داره پس نتیجه بهتری گرفته!
اینارم نگاه کن به آف اسکرین بودن توجه کن:
http://anandtech.com/show/7335/the-iphone-5s-review/5
http://anandtech.com/show/7335/the-iphone-5s-review/7
الجی جی 2 روهم ببین که اینقدر ازش تعریف میشه!تازه با اورکلاک کردن و قضیه ی تقلب تو بنچ مارکا بازم بهش نرسیده!

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
حتما از اون عکسای هزارمگاپیکسلی بوده!:eek::D
اندروید بیم اطلاعی از سرعتش ندارم.ثانیه ای سرعتش چقدره؟از ده مگ بیشتره؟با همه ی دیوایسا کار میکنه؟نباید که بچسبونی به هم؟!
آخه جیلبرک چه ربطی به نرم افزار داره؟من بدون جیلبرک هر نرم افزاری که میخواستم دانلود میکردم.
برنامه های IOS که در بخش عکاسی واقعا عالی هستن.من چنتا مال اندروید دیدم کیفیتش با عکسای خود دوربین خیلی فرق داشت.
خب چرا ویندوز فون به سخت افزار ضعیف تری نیاز داره؟یکی از دلایلش ساده و سبک بودنشه ولی مهمترین دلیلش بهینه بودنشه.
قیمت جهانیشون تقریبا عین همه ولی به لطف دلالان عزیز آیفون گرونتره!o_O
داداش من کارتن خوابم آیفونم کجا بود!:confused:2میلیون داشته باشم آیپد میخرم نه آیفون چون کاراییش واسم بیشتره.
شما برین تست بنچ مارک آف اسکرین A7 اپل با اسنپ 800 مقایسه کنین!اپل با دوهسته تونسته بود اسنپ 800 در اکثر تست ها شکست بده!اونم آف اسکرین!نگی چون سیستم عاملش سبکه و فقط پوسته داره پس نتیجه بهتری گرفته!
اینارم نگاه کن به آف اسکرین بودن توجه کن:
http://anandtech.com/show/7335/the-iphone-5s-review/5
http://anandtech.com/show/7335/the-iphone-5s-review/7
الجی جی 2 روهم ببین که اینقدر ازش تعریف میشه!تازه با اورکلاک کردن و قضیه ی تقلب تو بنچ مارکا بازم بهش نرسیده!
آره از همونایی هست که باید بچسبونی :D
والا الان منبع دقیقی از سرعتش پیدا نکردم ولی فکر کنم بیشتر باشه ...
بدون جیل هم میشه ، ولی خداییش قبول کنید که دردسر داره !
والا ما که ویندوز نداشتیم که بدونیم بهینه هست یا نه ؛ ولی همون یه هفته ای که 5 دستم به غلط کردن افتاده بودم ! تا دلتون هم بخواد با اندروید تفاوت داره
نیست داداش من ، یکی نیست ! نوت 3 الان 530 هست ولی s قیمتش 750 هست !! ( نوت 32 هست و منم قیمت 32 اون رو دادم )
به نظرتون 220 دلار کم پولیه ؟ چه ربطی به دلال بدبخت داره ؟!

چشم نمیگم پوسته هست :D ولی من همیشه میگم که نباید این دوتا رو تو سرعت با هم مقایسه کرد چون کار اشتباهیه
بین دوتا گوشی اندرویدی میشه مقایسه کرد ، اما بین ویندوز و ios مقایسه چندان جالب نیست چون هیچ ربطی به هم ندارن !
ما داریم از ماهیت سیستم عامل میگیم
بنچ مارک هم نمیشه معیار و ملاک ما باشن ( دلیلش رو گفتم )
به کاغذ هم کاری نداشته باش ؛ دوتا گوشی رو بزار کنار هم مقایسه کن

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
آره از همونایی هست که باید بچسبونی :D
والا الان منبع دقیقی از سرعتش پیدا نکردم ولی فکر کنم بیشتر باشه ...
بدون جیل هم میشه ، ولی خداییش قبول کنید که دردسر داره !
والا ما که ویندوز نداشتیم که بدونیم بهینه هست یا نه ؛ ولی همون یه هفته ای که 5 دستم به غلط کردن افتاده بودم ! تا دلتون هم بخواد با اندروید تفاوت داره
نیست داداش من ، یکی نیست ! نوت 3 الان 530 هست ولی s قیمتش 750 هست !! ( نوت 32 هست و منم قیمت 32 اون رو دادم )
به نظرتون 220 دلار کم پولیه ؟ چه ربطی به دلال بدبخت داره ؟!

چشم نمیگم پوسته هست :D ولی من همیشه میگم که نباید این دوتا رو تو سرعت با هم مقایسه کرد چون کار اشتباهیه
بین دوتا گوشی اندرویدی میشه مقایسه کرد ، اما بین ویندوز و ios مقایسه چندان جالب نیست چون هیچ ربطی به هم ندارن !
ما داریم از ماهیت سیستم عامل میگیم
بنچ مارک هم نمیشه معیار و ملاک ما باشن ( دلیلش رو گفتم )
به کاغذ هم کاری نداشته باش ؛ دوتا گوشی رو بزار کنار هم مقایسه کن
خب هر سیستم عاملی طرفدارای خودش داره!مگه من گفتم اندروید بده IOS خوبه؟گفتم هرکی نسبت به نیازش انتخاب میکنه.:p
ویندوزفون فوق العاده روونه و تنها ضعفش اینه که نسبت به اندروید و IOS اپلیکیشن هاش کمتره.
نوت 3 32گیگ اسنپ تو آمازون زده 600دلار!بعدشم کشورهای دیگه تحت قرار میگیرن فکر کنم یکی میشه!
الان یکی نیست ولی موقع اینکه اول عرضه میشن قیمتاشون یکیه.ولی مال اپل ثابته چون میدونه به فروش میره نامرد کم نمیکنه!:confused:البته اپل سالی یه گوشی میده.ولی مال سامسونگ سری جدید میاد قبلیارو باید کم کنه.
نوت و سری اس فکر کنم سری اول کره میزنه و بعد یه مدت چین و ویتنام میزنه ارزون میشه!
به دلال ها ربطی نداره وقتی آیفون میاد تو کشور 3تومن میفروشن؟آیفون که قیمتش ثابته پس چرا رفته رفته قیمتش ارزون تر میشه تو ایران؟کشور دسته دلال هاس!
خب وقتی دوتا گوشی میزاری کنار هم معمولا سرعت اندازه میگیرن چون سیستم عامل که مشخصه چیه!:D
در کل سلیقه ای هستش!:D

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
ببین دوست عزیز من از آیفون 3g آیفون داشتم بارها این وسط عوض کردم آیفونمو..گلکسی اس..2..نوت2...سونی زد..و...ولی هرچی از آیفون دور شدم دوباره یه دور زدم باز برگشتم سر خونه اولم آیفون خریدم..یه چیز خاص هستش..هیچوقت خز نمیشه..محدودیت هاش هم شیرینه...ساپرت عای هنوزم که هنوز آیفون 4 ساپرت میشه..همیشه بهترین بازیها و برنامه ها واسه این میادو...

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
یه خوبیه ایفون اینه که اقا بازی میخوای بریزی واسش 500 مگ دان کن بریز بازی کن تمام! اما این اندروید پدر مارو دراورد با این دیتا ریختن و این داستاناش :confused:

Sent from my F**king life

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
یه خوبیه ایفون اینه که اقا بازی میخوای بریزی واسش 500 مگ دان کن بریز بازی کن تمام! اما این اندروید پدر مارو دراورد با این دیتا ریختن و این داستاناش :confused:
میشه در مورد مشکلات دیتاریختن روی اندروید یه توضیح کوچیک بدید؟

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
میشه در مورد مشکلات دیتاریختن روی اندروید یه توضیح کوچیک بدید؟
ديتا ريختن روى اندرويد مشكلش اينه كه اولا واسه هربازى ٢٠جور ديتا مياد كه تازه اين ديتاها بعضيا جواب ميدن بعضيا نه..٧٠درصد گوشيها به خصوص گوشيهاى ميانرده سونى اصلا روت كردنشون مكافاته چه برسه بخاى ديتاي بازي رو رو حافظه خارجى كپى كنى و هميشه با كمبود حافظه روبه رو هستى من طرفدار پروپا قرصه ايفون نيستم اونم مشكلات خودشو داره ولى از اندرويد به نظر من جذابتره..اينم بگم واسه كاربراى عادى اندرويد بسيار بهتر هستش...

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
در مورد بازیهای خیلی سنگین و گرافیک بالا اینطوریه داستان:
ios: یکباره همه حجم بازی را دانلود میکنی از اپ استور (مثلا 500مگ)، و روی گوشی نصب میشه.
اندروید: بازی را دانلود میکنی (مثلا با حجم 50مگ)، در اولین اجرا برنامه وصل میشه به اینترنت و بقیه فایلهای مورد نیازش را دانلود میکنه که بهش میگن دیتای بازی (یعنی مثلا 450 مگ بقیه را)

وقتی بخوای از برنامه کرکی استفاده بکنی، در ios فقط یه فایل دانلود میکنی، نصبش میکنی و والسلام.
در اندروید، بازی موقع اجرا شدن، اصالت خرید و کرک نبودن را چک میکنه و سپس اجازه دانلود فایهای باقیمانده را میده. پس در روند بازیهای کرکی، اول باید بازی را نصب کنی، بعد دیتای بازی (را که یکی دیگه قبلا دانلود کرده و برای شما پک کرده) در یک فولدر خاص در گوشی قرار بدی. با توجه به چیپستهای مختلفی گرافیکی در گوشیهای اندروید، ممکنه یک بازی چند تا دیتا داشته باشه که شما باید با توجه به دیوایس خودتون، دیتا را دانلود کنید.

بالا