با توجه به جو تاپیک، اتهامات فوق
و صحبتهای دوستان، فکر نکنم کسی اینجا جرئت داشته باشه بد بگه از آیفون.
به عنوان کسی که از IOS به آندروید اومده:
من خودم بهترین تبلت را آیپد میدونم ولی در مورد آیفون با دوستان هم عقیده نیستم. خیلی از دوستان فکر میکنن اپل مال باباشونه و اگر ازش طرفداری کنن یعنی آدمهای باکلاسی هستند. امریکایی ها هم بخاطر امریکایی بودن اپل تعصب خاصی روش دارن (قبلا برای موتورولا هم همین جو را داشتن). به نظر من آیفون یه زمانی آیفون بود و فاصله ش با بقیه زیاد بود ولی الان خیلی از گوشیهای آندرویدی چیزی کم از آیفون ندارن و حتی بهتر هستند (بخصوص بعد از آندروید 4) باز میگم. فقط و فقط سلیقه کاربر مهمه. در صورتی که کاربر معمولی باشید و اهل Customize کردن نباشید، در وهله اول با آیفون راحتتر خواهید بود (خیلی Noob friendly تر از آندرویده) . تجریه من نشون داده که افت قیمت آیفون (فروش بعنوان دست2) کمتره و خریدار بهتری هم داره. با وجود عدم تحریم اپ استور و سیبچه و... برای اپل، در مورد نصب نرم افزار آندروید راحتتره. قبلا کیفیت برنامه های آیفون نسبت با اندروید خیلی بهتر بود (یعنی مثلا اسکایپ در آیفون در مقایسه با اسکایپ آندروید)، ولی الان برابری میکنه. خیلی از قابلیتها و نرم افزارها هم بخاطر اکوسیستم بسته اپل، طبیعتا جایی در آیفون نداره (ملموس ترین: قیلطرشکن ها - برنامه های سیستمی - لانچرها- برنامه های SMS و Dialer). طیف وسیع گوشیهای آندرویدی هم بهت حق انتخاب بر اساس قیمت و امکانات را میده. این را هم در نظر داشته باشید با حدود 1میلیون تومان میتونید یه آندرویدی خوب بگیرید ولی برای آیفون باید 2حداقل برابر هزینه کنید.
آمارها نشون داده 80 درصد کسایی که از محصولات اپل استفاده میکنن دیگه نمیخوان از برند دیگه استفاده کنن.همین آیفون تو ایران متاسفانه خیلی کلاس داره و قیمتاش نجومیه.درحالی که در کشورهای دیگه قیمته پرچمدارها تقریبا یکسانه.حالا اینکه ما ایرانیا چیزهای گرون باکلاس میدونیم بحثش جداس!
الان گوشی های اندرویدی چیزی کم ندارن ولی فکر نکنم بهتر هم باشن.
نصب نرم افزار تو اپل اصلا سخت نیست.راحت به اپ استور یا آیتونز وصل میشی دانلود میکنی.اگه منظور شما استفاده از برنامه های کرک شده س روش هایی مثل تانگبو وجود داره میتونید استفاده کنید.ولی تو اندروید باید برای بازی دنبال دیتا باشی!
اصلا تنوع برنامه های IOS با اندروید نمیشه مقایسه کرد.مثلا تو دوربین نوت 3 انواع و اقسام مدل های عکاسی وجود داره در حالی که تو گوشی های میان رده اندرویدی همچین برنامه هایی نمیتونی پیدا کنی تازه اگه پیدا کنی کیفیت خیلی پایینی دارن نسبت به خود دوربین گوشی.ولی تو IOS همه ی اینا موجوده.همچنین برنامه های تخصصی خیلی بیشتری داره برای رشته های مختلف.بالا گفتم تعداد و کیفیت برنامه های مخصوص آپید اصلا نمیشه با تبلت های اندرویدی مقایسه کرد.
IOS مگه VP*N نداره؟برای سایت های فیلتر شده میتونید از OPEN DOOR استفاده کنید.ولی خب راه های هیلترشکنی تو اندروید بیشتره.اینم مشکل از کشوره!
مثلا نیازی به جیلبرک برای فعال کردن بلوتوث نیست شما نرم افزار ZAPYA نصب کن با سرعت بالا میتونید عکس و فیلم به دستگاهای اندرویدی بفرستید.
اپل داره IOS کم کم سنگینتر میکنه و شاید سالهای بعد لانچر و ویجت و غیره بزاره.چون اعتقاد دارن همه چی باید با سرعت و به بهترین نحو صورت بگیره.مثلا به احتمال زیاد مالتی تسکینگ مثل اندروید در آینده ای نزدیک تو IOS خواهیم دید.اگه تا حالا قرار نداده به خاطر صفحه کوچیک آیفون و کند شدن آیفون ها و آیپد های قبلی بوده.
درسته وقتی آیفون میگیری باید بیشتر هزینه کنی ولی مطمئنی با کیفیتی که داره مثل بعضی از گلکسی ها دچار مرگ ناگهانی نمیشه!
صحبت شما ناقض حرف من نیست. کلا تعصب خاصی روی "امریکایی بودن" دارند. نگاهی به سریالها و فیلمهای امریکایی بندازین. غالبا آیفون میبینید. بلک بری کانادایی درخشش سابق را نداره بخاطر همینه که اوضاعش وخیمه. کلا امریکایی ها، کاربران آندروید را بی کلاس و سطح پایین میدونن.
2- طبیعتا باز بودن و در دسترس همه بودن، ویروس و بدافزار را هم داره. بخصوص اگر نرم افزار Sideload کنید (از گوگل پلی استفاده نکنید)
کی گفته امریکایی ها اندروید بی کلاس و سطح پایین میدونن؟شما برو آمار تعداد گوش هایی که تو آمریکا فروخته میشه رو ببین سری گلکسی اس فروشش خیلی نزدیک به آیفون داره میشه.به نظره من زیاد به آمریکایی بودن ربط نداره در کشورهای پیشرفته ای مثل آمریکا و ژاپن و انگلستان مردم با رفاهی که دارن سعی میکنن بهترین اجناس خریداری کنند.اصلا واسه خیلیاشون(غیر از گیک ها)کاستوم رام عوض کردن و Customize براشون مهم نیست.بیشتر مردم گجتی رو میخرن که مطمئن هستن چند سال کارایی داره و کارهاشون به بهترین نحو و سرعت بالا انجام میده.
مثلا چرا فروش آیفون 5اس چند برابر زد 1 تو ژاپن بوده؟تو سه ماه آخر 2013 70درصد گوشی های هوشمند فروخته شده تو ژاپن آیفون بوده!ژاپنی ها تعصب ندارن؟
در مورد بلک بری ام بگم چون از نظر امنیتی خوبه خیلی از کسایی که مسئولیتی به عهده داره از اون استفاده میکنن.الان سیستم عاملی در برابر IOS و اندروید و ویندوزفون شانسی نداره مطرح بشه.البته به غیر از تایزن سامسونگ که باید دید میتونه با کمک اینتل کاری کنه یا نه.
به نظره من تنها ضعف IOS , آیفون اونم برای بعضی ها محدود بودن نسبت به اندروید و صفحه کوچیک بودنشه!
در مجموع سلیقه ای هستش!!!