• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون بخرم یا نه؟

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
استفاده به صورت قانونی: فکر کنم مثل سیمبیان باشه. باید نرم افزارهاش رو از فروشگاه اپل تهیه کنی. اینطور که من شنیدم محصولات اپل یعنی "پول خرج کردن" برای همه چیز باید چند برابر پول خرج کنی.
البته اکثرا گوشی هاشون رو جیلبریک می کنن (یه جورایی مثل شکستن قفل سیستم عامل می مونه) تا بتونن از برنامه های کرک و... استفاده کنن.

به نقل از kaghaz.net
داداش اپل محدودیت داره ولی دیگه خیلی بزرگش کردی!
جدیدترین نرم افزارها و بازی ها اول واسه IOS میاد و کیفیتشون نسبت به اندرویدیا بالاتره.خیلی از برنامه و بازی ها رایگان تو اپ استور میتونی دانلود کنی یعنی چی فقط پول خرج کردنه؟!!هرکی همچین حرفی زده یا پولشو نداشته یا دانش استفاده ازش نداشته!منم پولشو ندارم!
خیلی از اپ های پولی به مدت محدود رایگان میشن میتونی دانلودشون کنی.تو فصل(3ماه)قبل فقط 50 میلیون آیفون فروخت!این نشون میده مردم به کیفیتی که داره اعتماد دارن.
اینایی که بالا گفتم قانونی بودن.چنتا روش جدیدم اومده بدونه جیلبرک میتونی نرم افزار و بازی بزنی.وقتی آی دیوایس میگیری اصلا نباید نگران اپ باشی.اپ هایی کاملا متنوع و کاربردی تو اپ استور موجود داره واسه ایپد که فکر کنم نصف این واسه تبلت های اندرویدی نباشه!
در کنار اینا کیفیت عالی و پشتیبانی(اپدیت)چندساله اپل از دستگاهاش باعث شده پرفروشترین گوشی و تبلت جهان باشه.
کلاسشم فکر کنم فقط تو ایران باشه نه جای دیگه.
بالا گفتم بدرد کسایی که اهل کاستوم رام و ور رفتن با سیستم عامل هستن نمیخوره.

Last edited:

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
دوستانی که تعریف آیفون می کنن، میشه با مثال مزایای آیفون رو شرح بدن؟
مزایای خیلی خاصی نداره ...
ولی رابط کاربری آي او اس خیلی بهتر از سیستم عاملای دیگه است ...

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
با تشکر از mehditab و disturb لطفا سایر کاربران هم اگه فرصت داشتند به صورت جزئی مزایاش رو بگن.

پس مزایای IOS تا اینجا شد:

- رابط کاربری بهتر
- برنامه ها و اپ ها براش زودتر از سایر سیستم عامل ها میاد
- کیفیت سخت افزاری بالاتر (باید متخصصین در اینباره نظر بدن)
- عرضه سریعتر آپدیت های سیستم عامل

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
کلاس کاری آیفون اصن فرق داره... حالا اینجا رو نبین از دکتر گرفته تا بقال سر کوچه دیگه آیفون دستشونه!
گوشیای اندرویدی در برابر آیفون اسباب بازین!
شک نکن کسی که گوشی اندرویدی داره یا بلد نیس با آیفون کار کنه که نمیخره یا پولشو نداره! ;)

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
اگر از لحاظ مالی مشکل ندارید حتما بخر
واقعا ۱ درصدم نباید شک کرد . اپل تو کیفیت محصولاتش انقدر وسواس به خرج میده که نه حالا حالاها از مد میفته نه خراب میشه و نه نسبت به بقیه کم میاره همه محصولاتش خدااااا هست

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
تا حالا کلی گوشی عوض کردم بهترینشون iPhone بوده شک‌ نکن و بخرش

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
شک نکن کسی که گوشی اندرویدی داره یا بلد نیس با آیفون کار کنه که نمیخره یا پولشو نداره!

با توجه به جو تاپیک، اتهامات فوق :p و صحبتهای دوستان، فکر نکنم کسی اینجا جرئت داشته باشه بد بگه از آیفون.
به عنوان کسی که از IOS به آندروید اومده:
من خودم بهترین تبلت را آیپد میدونم ولی در مورد آیفون با دوستان هم عقیده نیستم. خیلی از دوستان فکر میکنن اپل مال باباشونه و اگر ازش طرفداری کنن یعنی آدمهای باکلاسی هستند. امریکایی ها هم بخاطر امریکایی بودن اپل تعصب خاصی روش دارن (قبلا برای موتورولا هم همین جو را داشتن). به نظر من آیفون یه زمانی آیفون بود و فاصله ش با بقیه زیاد بود ولی الان خیلی از گوشیهای آندرویدی چیزی کم از آیفون ندارن و حتی بهتر هستند (بخصوص بعد از آندروید 4) باز میگم. فقط و فقط سلیقه کاربر مهمه. در صورتی که کاربر معمولی باشید و اهل Customize کردن نباشید، در وهله اول با آیفون راحتتر خواهید بود (خیلی Noob friendly تر از آندرویده) . تجریه من نشون داده که افت قیمت آیفون (فروش بعنوان دست2) کمتره و خریدار بهتری هم داره. با وجود عدم تحریم اپ استور و سیبچه و... برای اپل، در مورد نصب نرم افزار آندروید راحتتره. قبلا کیفیت برنامه های آیفون نسبت با اندروید خیلی بهتر بود (یعنی مثلا اسکایپ در آیفون در مقایسه با اسکایپ آندروید)، ولی الان برابری میکنه. خیلی از قابلیتها و نرم افزارها هم بخاطر اکوسیستم بسته اپل، طبیعتا جایی در آیفون نداره (ملموس ترین: قیلطرشکن ها - برنامه های سیستمی - لانچرها- برنامه های SMS و Dialer). طیف وسیع گوشیهای آندرویدی هم بهت حق انتخاب بر اساس قیمت و امکانات را میده. این را هم در نظر داشته باشید با حدود 1میلیون تومان میتونید یه آندرویدی خوب بگیرید ولی برای آیفون باید 2حداقل برابر هزینه کنید.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
من چند سال ایفون و ایپاد داشتم واقعا راضی بودم از همه چیش
الان که اندرویدی گرفتم اولش واقعا حس کردم محدودیتام از بین رفته بلوتوث و خیلی چیزای دیگه
اما الان بعد حدود چند ماه باز هوایی شدم ایفون بگیرم
درسته که اندروید دستت باز تو استفاده از گوشی اما ios هم یه راحتی خاصی داره که ادمو میکشه سمت خودش

Sent from my F**king life

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
امریکایی ها هم بخاطر امریکایی بودن اپل تعصب خاصی روش دارن (قبلا برای موتورولا هم همین جو را داشتن)
اتفاقاً عِرق ملی آمریکایی‌ها چندسالیست که روی محصولات بلک‌بری متمرکز شده، با اینکه با درخشش بلک‌بری کمتر شده ولی بازم به عنوان مثال اوباما از بلک‌بری استفاده می‌کنه و آیفون نداشته تا حالا!
در مورد امکانات هم باید بگم به تنهایی دوربین محصولات اپل اونا رو از بقیه دیوایس‌ها جدا می‌کنه... سال ۲۰۱۱ دوربینی روی 4S کار کرد که هنوزم بعد از گذشت دو مدل و سه سال، واقعاً چشمگیره! حالا بقیه آپشن‌ها و مهمتر از همه اینکه در iOS چیزی به اسم ویروس و بدافزار وجود نداره و بزرگترین نقطه ضعف اندرویده، بماند!

Last edited:

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
ایفون ها امکان اتصال miracast رو دارن یعنی میتونی از سیستم airplay کل دسکتاپ رو شیر کنی

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
اتفاقاً عِرق ملی آمریکایی‌ها چندسالیست که روی محصولات بلک‌بری متمرکز شده، با اینکه با درخشش آیفون کمتر شده ولی بازم به عنوان مثال اوباما از بلک‌بری استفاده می‌کنه و آیفون نداشته تا حالا!
در مورد امکانات هم باید بگم به تنهایی دوربین محصولات اپل اونا رو از بقیه دیوایس‌ها جدا می‌کنه... سال ۲۰۱۱ دوربینی روی 4S کار کرد که هنوزم بعد از گذشت دو مدل و سه سال، واقعاً چشمگیره! حالا بقیه آپشن‌ها و مهمتر از همه اینکه در iOS چیزی به اسم ویروس و بدافزار وجود نداره و بزرگترین نقطه ضعف اندرویده، بماند!
صحبت شما ناقض حرف من نیست. کلا تعصب خاصی روی "امریکایی بودن" دارند. نگاهی به سریالها و فیلمهای امریکایی بندازین. غالبا آیفون میبینید. بلک بری کانادایی درخشش سابق را نداره بخاطر همینه که اوضاعش وخیمه. کلا امریکایی ها، کاربران آندروید را بی کلاس و سطح پایین میدونن.
2- طبیعتا باز بودن و در دسترس همه بودن، ویروس و بدافزار را هم داره. بخصوص اگر نرم افزار Sideload کنید (از گوگل پلی استفاده نکنید)

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
با توجه به جو تاپیک، اتهامات فوق :p و صحبتهای دوستان، فکر نکنم کسی اینجا جرئت داشته باشه بد بگه از آیفون.
من خودم بهترین تبلت را آیپد میدونم ولی در مورد آیفون با دوستان هم عقیده نیستم. خیلی از دوستان فکر میکنن اپل مال باباشونه و اگر ازش طرفداری کنن یعنی آدمهای باکلاسی هستند. امریکایی ها هم بخاطر امریکایی بودن اپل تعصب خاصی روش دارن (قبلا برای موتورولا هم همین جو را داشتن). به نظر من آیفون یه زمانی آیفون بود و فاصله ش با بقیه زیاد بود ولی الان خیلی از گوشیهای آندرویدی چیزی کم از آیفون ندارن و حتی بهتر هستند (بخصوص بعد از آندروید 4) باز میگم. فقط و فقط سلیقه کاربر مهمه. در صورتی که کاربر معمولی باشید و اهل Customize کردن نباشید، در وهله اول با آیفون راحتتر خواهید بود (خیلی Noob friendly تر از آندرویده) . تجریه من نشون داده که افت قیمت آیفون (فروش بعنوان دست2) کمتره و خریدار بهتری هم داره. با وجود عدم تحریم اپ استور و سیبچه و... برای اپل، در مورد نصب نرم افزار آندروید راحتتره. قبلا کیفیت برنامه های آیفون نسبت با اندروید خیلی بهتر بود (یعنی مثلا اسکایپ در آیفون در مقایسه با اسکایپ آندروید)، ولی الان برابری میکنه. خیلی از قابلیتها و نرم افزارها هم بخاطر اکوسیستم بسته اپل، طبیعتا جایی در آیفون نداره (ملموس ترین: قیلطرشکن ها - برنامه های سیستمی - لانچرها- برنامه های SMS و Dialer). طیف وسیع گوشیهای آندرویدی هم بهت حق انتخاب بر اساس قیمت و امکانات را میده. این را هم در نظر داشته باشید با حدود 1میلیون تومان میتونید یه آندرویدی خوب بگیرید ولی برای آیفون باید 2حداقل برابر هزینه کنید.
آمارها نشون داده 80 درصد کسایی که از محصولات اپل استفاده میکنن دیگه نمیخوان از برند دیگه استفاده کنن.همین آیفون تو ایران متاسفانه خیلی کلاس داره و قیمتاش نجومیه.درحالی که در کشورهای دیگه قیمته پرچمدارها تقریبا یکسانه.حالا اینکه ما ایرانیا چیزهای گرون باکلاس میدونیم بحثش جداس!
الان گوشی های اندرویدی چیزی کم ندارن ولی فکر نکنم بهتر هم باشن.
نصب نرم افزار تو اپل اصلا سخت نیست.راحت به اپ استور یا آیتونز وصل میشی دانلود میکنی.اگه منظور شما استفاده از برنامه های کرک شده س روش هایی مثل تانگبو وجود داره میتونید استفاده کنید.ولی تو اندروید باید برای بازی دنبال دیتا باشی!
اصلا تنوع برنامه های IOS با اندروید نمیشه مقایسه کرد.مثلا تو دوربین نوت 3 انواع و اقسام مدل های عکاسی وجود داره در حالی که تو گوشی های میان رده اندرویدی همچین برنامه هایی نمیتونی پیدا کنی تازه اگه پیدا کنی کیفیت خیلی پایینی دارن نسبت به خود دوربین گوشی.ولی تو IOS همه ی اینا موجوده.همچنین برنامه های تخصصی خیلی بیشتری داره برای رشته های مختلف.بالا گفتم تعداد و کیفیت برنامه های مخصوص آپید اصلا نمیشه با تبلت های اندرویدی مقایسه کرد.
IOS مگه VP*N نداره؟برای سایت های فیلتر شده میتونید از OPEN DOOR استفاده کنید.ولی خب راه های هیلترشکنی تو اندروید بیشتره.اینم مشکل از کشوره!
مثلا نیازی به جیلبرک برای فعال کردن بلوتوث نیست شما نرم افزار ZAPYA نصب کن با سرعت بالا میتونید عکس و فیلم به دستگاهای اندرویدی بفرستید.
اپل داره IOS کم کم سنگینتر میکنه و شاید سالهای بعد لانچر و ویجت و غیره بزاره.چون اعتقاد دارن همه چی باید با سرعت و به بهترین نحو صورت بگیره.مثلا به احتمال زیاد مالتی تسکینگ مثل اندروید در آینده ای نزدیک تو IOS خواهیم دید.اگه تا حالا قرار نداده به خاطر صفحه کوچیک آیفون و کند شدن آیفون ها و آیپد های قبلی بوده.
درسته وقتی آیفون میگیری باید بیشتر هزینه کنی ولی مطمئنی با کیفیتی که داره مثل بعضی از گلکسی ها دچار مرگ ناگهانی نمیشه!
صحبت شما ناقض حرف من نیست. کلا تعصب خاصی روی "امریکایی بودن" دارند. نگاهی به سریالها و فیلمهای امریکایی بندازین. غالبا آیفون میبینید. بلک بری کانادایی درخشش سابق را نداره بخاطر همینه که اوضاعش وخیمه. کلا امریکایی ها، کاربران آندروید را بی کلاس و سطح پایین میدونن.
2- طبیعتا باز بودن و در دسترس همه بودن، ویروس و بدافزار را هم داره. بخصوص اگر نرم افزار Sideload کنید (از گوگل پلی استفاده نکنید)
کی گفته امریکایی ها اندروید بی کلاس و سطح پایین میدونن؟شما برو آمار تعداد گوش هایی که تو آمریکا فروخته میشه رو ببین سری گلکسی اس فروشش خیلی نزدیک به آیفون داره میشه.به نظره من زیاد به آمریکایی بودن ربط نداره در کشورهای پیشرفته ای مثل آمریکا و ژاپن و انگلستان مردم با رفاهی که دارن سعی میکنن بهترین اجناس خریداری کنند.اصلا واسه خیلیاشون(غیر از گیک ها)کاستوم رام عوض کردن و Customize براشون مهم نیست.بیشتر مردم گجتی رو میخرن که مطمئن هستن چند سال کارایی داره و کارهاشون به بهترین نحو و سرعت بالا انجام میده.
مثلا چرا فروش آیفون 5اس چند برابر زد 1 تو ژاپن بوده؟تو سه ماه آخر 2013 70درصد گوشی های هوشمند فروخته شده تو ژاپن آیفون بوده!ژاپنی ها تعصب ندارن؟
در مورد بلک بری ام بگم چون از نظر امنیتی خوبه خیلی از کسایی که مسئولیتی به عهده داره از اون استفاده میکنن.الان سیستم عاملی در برابر IOS و اندروید و ویندوزفون شانسی نداره مطرح بشه.البته به غیر از تایزن سامسونگ که باید دید میتونه با کمک اینتل کاری کنه یا نه.
به نظره من تنها ضعف IOS , آیفون اونم برای بعضی ها محدود بودن نسبت به اندروید و صفحه کوچیک بودنشه!:eek:
در مجموع سلیقه ای هستش!!!:D

Last edited:

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
در کشورهای پیشرفته ای مثل آمریکا و ژاپن و انگلستان مردم با رفاهی که دارن سعی میکنن بهترین اجناس خریداری کنند.اصلا واسه خیلیاشون(غیر از گیک ها)کاستوم رام عوض کردن و Customize براشون مهم نیست.بیشتر مردم گجتی رو میخرن که مطمئن هستن چند سال کارایی داره و کارهاشون به بهترین نحو و سرعت بالا انجام میده.
دقیقاً موضوع همینه... گیک‌ها درصد ناچیزی از کل جامعه آماری رو تشکیل میدن.

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
کی گفته امریکایی ها اندروید بی کلاس و سطح پایین میدونن؟شما برو آمار تعداد گوش هایی که تو آمریکا فروخته میشه رو ببین سری گلکسی اس فروشش خیلی نزدیک به آیفون داره میشه.
http://androidandme.com/links/why-do-americans-hate-android-and-love-apple/
http://gizmodo.com/5977625/android-is-popular-because-its-cheap-not-because-its-good
http://techcrunch.com/2013/08/16/startups-apparently-do-not-care-that-android-is-better/
نقش تبلیغات را هم در نظر بگیرید. بودجه تبلیغات سامسونگ عدد کمی نیس. خیلی تلاش میکنن تا از سایه اسم "آسیایی" در بیان.

به نظره من زیاد به آمریکایی بودن ربط نداره
ارجاعتون میدم به تبلیغات موتورولا برای Moto X

نصب نرم افزار تو اپل اصلا سخت نیست.راحت به اپ استور یا آیتونز وصل میشی دانلود میکنی.اگه منظور شما استفاده از برنامه های کرک شده س روش هایی مثل تانگبو وجود داره میتونید استفاده کنید.ولی تو اندروید باید برای بازی دنبال دیتا باشی!

خب به قول خودتون این مشکل کشور ماست. اگه برنامه را قانونی بخریم دیگه این مشکلات نیست. برنامه کرکی و دیتا و اینها هم کار همه کس نیست => گیکها

IOS مگه VP*N نداره؟برای سایت های فیلتر شده میتونید از OPEN DOOR استفاده کنید.ولی خب راه های هیلترشکنی تو اندروید بیشتره.اینم مشکل از کشوره!
طبیعتا باز بودن پلتفرم و عدم نیاز به عرضه در فروشگاه سازنده (آیتیونز/گوگل پلی) موجب این میشه که برنامه های این تیپی برای آندروید بیشتر باشن. خیلی دیگه طول میکشه تا همه بانکهای ایرانی، موبایل بانک ios پیدا کنند (بغیر از این یکی دوتای موجود). این هم این مشکل کشور ماست!
اپل داره IOS کم کم سنگینتر میکنه و شاید سالهای بعد لانچر و ویجت و غیره بزاره.چون اعتقاد دارن همه چی باید با سرعت و به بهترین نحو صورت بگیره.مثلا به احتمال زیاد مالتی تسکینگ مثل اندروید در آینده ای نزدیک تو IOS خواهیم دید.اگه تا حالا قرار نداده به خاطر صفحه کوچیک آیفون و کند شدن آیفون ها و آیپد های قبلی بوده.
خیلی ها معتقدند بعد از آیفون 4، اپل دیگه جادوی قبل را نداره. کسی که همه ازش تقلید میکردند، حالا باید از روی دست بقیه تقلب کنه. خسیس بودن ویژگی عجیب اپل هست که باید کاربرهاش برای یک قابلیت ساده بهش التماس کنن (کپی پیست در ios2 یادتون هست؟ o_Oچقدر جابز داستان میگفت که اصلا کپی پیست بده و نباید باشه؟!) و برای اضافه کردن قابلیتهای کوچک، اغراق میکنه.
در مورد کند شدن دیوایسهای قبلی هم، اپل اگه بخواد قابلیتی را اضافه کنه، حتما اضافه میکنه؛ دست بالاش اینه که برای دیوایسهای قدیمی ارائه نمیشه (مالتی تسکینگ نصفه نیمه - سیری)

مثلا نیازی به جیلبرک برای فعال کردن بلوتوث نیست شما نرم افزار ZAPYA نصب کن با سرعت بالا میتونید عکس و فیلم به دستگاهای اندرویدی بفرستید.
این حرف خیلی گفته شده که بری مینیموم 2میلیون پول آیفون بدی ولی نتونی یه فایل بلوتوث کنی (کمتر از یک گوشی 100 تومنی) . یا اینکه همه را بخواهی مجبور کنی تا یه نرم افزار نصب کنن روی گوشیشون! خدایی زوره :D

درسته وقتی آیفون میگیری باید بیشتر هزینه کنی ولی مطمئنی با کیفیتی که داره مثل بعضی از گلکسی ها دچار مرگ ناگهانی نمیشه!
آدم هر چقدر هزینه کنه، همونقدر آش میخوره. کسی از یه گوشی میدرنج انتظار معجزه نداره (هرچند QC فوق العاده اپل را قبول دارم)

به نظره من تنها ضعف IOS , آیفون اونم برای بعضی ها محدود بودن نسبت به اندروید و صفحه کوچیک بودنشه!
شخصی سازی نشدن (مثلا ضبط مکالمه، انتخاب برنامه SMS پیش فرض. نه رام عوض کردن، الان رامهای استاک خیلی هم خوب هستند) . محدود بودن به انتخابهای اپل . بسته بودن (بعضی وقتها یه فایل ایمیل کردن در آیفون داد آدم را در میاره! ) . محدود شدن به دیوایسهای اپل (شما موزیک از آیتیونز خریدی، تا آخر مشتری خودش باید باشی:confused:)، گران بودن (تفاوت قیمت عجیب وقتی ظرفیت GB میره بالا. دیگه این یکی مشکل کشور ما نیست فقط! ) خیلی هم کم نیست ;)

در مجموع سلیقه ای هستش!!!:D
exactly.

:angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10:
یه نکته در مورد (( این مشکل کشور ماست)) : نمیتونیم یه گوشی CDMA بخریم، و وقتی آنتن نداد بگیم گوشی درسته، مشکل از کشور ماست!:angrybirds7: بالاخره در این کشور زندگی میکنیم و مجبوریم مطابق شرایط خودمون انتخاب کنیم.

تنکیو :)

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

دوست عزیز همونطور که دوستان توضیح دادن اگر توان مالی خرید آیفون رو دارید 100% بگیرید چون با لمس اون فقط میتونید درک کنید که دوستان چی میگن

من به خاطر برنامه نویسی که میکنم اندروید رو هم دارم فقط به خاطر اینکه تست و .. کنم روش اما استفاده من از آیفون هست

توی استفاده مردم معمولی شاید تفاوتی دیده نشه بین اندروید و آیفون اما کافیه کمی توجه کنید تا وارد دنیای بی حد و مرز ios بشید

بعضی از دلایل ...... که بعضی کاربران از محدودیت های ios میگن واقعا خنده داره مثل نبود بلوتوث و ... !!!
شما کافیه آیفون رو با گوشی های اندرویدی کنار هم بزاری از همه نظر برتر هست زیبایی ، کیفیت ، راحتی استفاده ، اپ های بی نظیر ، لوازم جانبی ، و از همه بدتر اعتیاد آوردنده بودن آیفون هست
شما نگاه کن هنوز هم هنوزه ios 7 روی آیفون 4 بیرون داده میشه هنوز هم آیفون 3g جزء گوشی های لوکس ( از نظر مردم ) هستش و خیلی از کاربرای ایرانی فقط به خاطر همین آیفون رو میگیرن اما هستن افرادی هم که ازش استفاده درست میکنن

اگر عجله دارید که آیفون 5s بگیرید و بعد از خرید و استفاده بیاید خودتون نظر بدید و تجربتونو بگید

و اگر عجله ندارید 100% صبر کنید آیفون های بعدی معرفی بشن که آیفون 6 احتمالا صفحه نمایش بزرگتر و ... خواهد داشت

در آخر اینکه فقط با استفاده از آیفون میتونید مزایای اونو درک کنید ...

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

دوست عزیز شما میتونید با دلایل منطقی منو قانع کنید که من از ios برم سمت اندروید ؟

کاری هم با کلاس و قیمت و ... ندارم فقط خواهش میکنم با دلایل منطقی منو قانع کنید برم سمت اندروید و این چیزایی که میگید هر کدوم ایراد رو بگید من براتون حلش کنم حتی لانچر برای ios اوکی ؟

من شک دارم شما ios رو ول کرده باشید بیاید سمت اندروید !!!
اگر سامسونگ نبود فکر میکنید اندروید الآن جایگاهش این بود ؟
بودجه تبلیغات سامسونگ اونقدری هست که htc و بلک بریو ... رو یه جا بخره !!!

بعد این که نتمیدونم چرا بعضیا میزان استفاده اندروید رو با ios میان میسنجن در صورتی که هر 2 دنیای جدا از هم هستن !

اندرویدی که از گوشی 70 هزار تومانی glx تا ... تو بازار داره رو با 1 دستگاه آیفون که هر کسی قادر به خرید اون نیست یکی میکنن و میگن سهم اندروید تو بازار بیشتره !!!
جدا از همه چی یک سوال :
اگر آیفون در ایران قیمتش ارزون بود مثلا 600 هزار تومان یا نه اصلا 800 هزار تومان فکر میکنید چند نفر اندروید میگرفتن ؟
حتی به 2 درصد هم نمیرسید اصلا هیچوقت نه سایت اندروید داشتیم و نه کاربرایی که روزی بخوان از اندروید طرفداری کنن !!!

منکر خوب بودن اندروید نمیشم خودم الآن روی one x دارم استفاده میکنم و خیلی هم راضی ام اما مقایسه اون در برابر ios رو هیچوقت قبول ندارم چون قابل مقایسه نیست

از هر نظری هم حاظر هستم ثابت کنم از نظر کیفیت و رابط کاربری و اپ ها و برنامه نویسی و .....

بعضی از دوستان روی اپن سورس بودن اندروید مانور میدن باید به اینا بگک که تروخدا وقتی حتی 1 خط نوشتن کد بلد نیستی چرا داری روی این مورد مانور میدی ؟!!!!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
دوست عزیز شما میتونید با دلایل منطقی منو قانع کنید که من از ios برم سمت اندروید ؟

کاری هم با کلاس و قیمت و ... ندارم فقط خواهش میکنم با دلایل منطقی منو قانع کنید برم سمت اندروید و این چیزایی که میگید هر کدوم ایراد رو بگید من براتون حلش کنم حتی لانچر برای ios اوکی ؟

من شک دارم شما ios رو ول کرده باشید بیاید سمت اندروید !!!
اگر سامسونگ نبود فکر میکنید اندروید الآن جایگاهش این بود ؟
بودجه تبلیغات سامسونگ اونقدری هست که htc و بلک بریو ... رو یه جا بخره !!!

بعد این که نتمیدونم چرا بعضیا میزان استفاده اندروید رو با ios میان میسنجن در صورتی که هر 2 دنیای جدا از هم هستن !

اندرویدی که از گوشی 70 هزار تومانی glx تا ... تو بازار داره رو با 1 دستگاه آیفون که هر کسی قادر به خرید اون نیست یکی میکنن و میگن سهم اندروید تو بازار بیشتره !!!
جدا از همه چی یک سوال :
اگر آیفون در ایران قیمتش ارزون بود مثلا 600 هزار تومان یا نه اصلا 800 هزار تومان فکر میکنید چند نفر اندروید میگرفتن ؟
حتی به 2 درصد هم نمیرسید اصلا هیچوقت نه سایت اندروید داشتیم و نه کاربرایی که روزی بخوان از اندروید طرفداری کنن !!!

منکر خوب بودن اندروید نمیشم خودم الآن روی one x دارم استفاده میکنم و خیلی هم راضی ام اما مقایسه اون در برابر ios رو هیچوقت قبول ندارم چون قابل مقایسه نیست

از هر نظری هم حاظر هستم ثابت کنم از نظر کیفیت و رابط کاربری و اپ ها و برنامه نویسی و .....

بعضی از دوستان روی اپن سورس بودن اندروید مانور میدن باید به اینا بگک که تروخدا وقتی حتی 1 خط نوشتن کد بلد نیستی چرا داری روی این مورد مانور میدی ؟!!!!

اول، پستهای بالاتر من و دوستان را بخونید؛
دوم من سفیر کبیر اندروید نیستم، گوگل و سامسونگ مال بابام نیست و قرار هم نیست که همدیگر را قانع بکنیم :) شما آبی دوست داری، من سبز. مهم اینه که با چی حال کنی.
خود من تا قبل از ICS، هیچ احترامی برای اندروید قائل نبودم و کماکان بهترین تجربه کاربری را روی تبلت، Ipad میدونم. آخر همه این بحثها میرسه به نظر و سلیقه کاربر. کما اینکه همین الان خیلیها ویندوزفون را به آندروید و ios ترجیح میدند. مثلا در حال حاضر سلیقه و ترجیح من اینه که در خارج از منزل، گوشی من تا حد خیلی زیادی جایگزین PC من باشه و معتقدم ios منو لنگ میذاره.
دعوا بر سر برند همیشه بوده. یه زمانی دهه 90 بین ویندوز و مک با تبلیغهای I'm a PC و I'm a Mac، یه زمانی بین مرحوم نوکیا و بقیه. تنوع در بازار همیشه به نفع من و شماست بعنوان مصرف کننده. طبق فرمایش شما پس سامی و HTC و... فقط برای ایران تولید دارند؟! :)دوستمون دو سه تا پست بالاتر جواب دادند: تعداد گوش هایی که تو آمریکا فروخته میشه رو ببین سری گلکسی اس فروشش خیلی نزدیک به آیفون داره میشه.به نظره من زیاد به آمریکایی بودن ربط نداره در کشورهای پیشرفته ای مثل آمریکا و ژاپن و انگلستان مردم با رفاهی که دارن سعی میکنن بهترین اجناس خریداری کنند.

ضمنا فرض بعید مطرح نکنید. بین هزینه و منفعت باید تعادل منطقی برقرار باشه. بنز هم اگر ارزان بود دیگر بنز نبود (البته آیفون بنز نیست هاا) . آندروید هم اگر نبود، امکانات Ios در حد ios3.1.13 مونده بود.

اتفاقا برای برنامه نویسی، SDK پلتفرم ios خیلی قویتر از اندرویده :D
این سوال را توی گروه های کاربری لینوکس هم داشتیم. لازم نیست حتما دولوپر باشید تا از مزایای اوپن سورس بهره بگیرید. اوپن سورس بودن نصفه نیمه آندروید، کمترین حسنش، حمایت جامعه کاربریه وقتی که از طرف سازنده دیگه ساپورتی نمیگیری.

بعضی از دلایل ...... که بعضی کاربران از محدودیت های ios میگن واقعا خنده داره مثل نبود بلوتوث و ... !!!
چنین کمبودهایی اگر روی پلتفرم دیگری بود، باز هم بعنوان مورد خنده دار ازش یاد میکردین؟ :D

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
حدا از خوب بودن یا بد بودن نداشتن بلوتوث، یکی از بزرگترین فوائدش جمع شدن تدریجی این پدیده بشدت منزجزکننده از جامعه ما بود! :confused:
مطمئناً هم اگه بگردین اپل دلیل قانع‌کننده‌ای واسه این کارش داشته که منو شما بی خبریم...

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
حدا از خوب بودن یا بد بودن نداشتن بلوتوث، یکی از بزرگترین فوائدش جمع شدن تدریجی این پدیده بشدت منزجزکننده از جامعه ما بود! :confused:
مطمئناً هم اگه بگردین اپل دلیل قانع‌کننده‌ای واسه این کارش داشته که منو شما بی خبریم...
بله. اینجاش سبب خیر بود. متاسفانه فرهنگ درست استفاده از هیچ چیزی را نداریم. SMS برای جوک، بلوتوث برای فیلم... ، شبکه اجتماعی برای دختر/پسربازی و...

بالا