• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون بخرم یا نه؟

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
http://androidandme.com/links/why-do-americans-hate-android-and-love-apple/
http://gizmodo.com/5977625/android-is-popular-because-its-cheap-not-because-its-good
http://techcrunch.com/2013/08/16/startups-apparently-do-not-care-that-android-is-better/
نقش تبلیغات را هم در نظر بگیرید. بودجه تبلیغات سامسونگ عدد کمی نیس. خیلی تلاش میکنن تا از سایه اسم "آسیایی" در بیان.

ارجاعتون میدم به تبلیغات موتورولا برای Moto X

خب به قول خودتون این مشکل کشور ماست. اگه برنامه را قانونی بخریم دیگه این مشکلات نیست. برنامه کرکی و دیتا و اینها هم کار همه کس نیست => گیکها

طبیعتا باز بودن پلتفرم و عدم نیاز به عرضه در فروشگاه سازنده (آیتیونز/گوگل پلی) موجب این میشه که برنامه های این تیپی برای آندروید بیشتر باشن. خیلی دیگه طول میکشه تا همه بانکهای ایرانی، موبایل بانک ios پیدا کنند (بغیر از این یکی دوتای موجود). این هم این مشکل کشور ماست!

خیلی ها معتقدند بعد از آیفون 4، اپل دیگه جادوی قبل را نداره. کسی که همه ازش تقلید میکردند، حالا باید از روی دست بقیه تقلب کنه. خسیس بودن ویژگی عجیب اپل هست که باید کاربرهاش برای یک قابلیت ساده بهش التماس کنن (کپی پیست در ios2 یادتون هست؟ o_Oچقدر جابز داستان میگفت که اصلا کپی پیست بده و نباید باشه؟!) و برای اضافه کردن قابلیتهای کوچک، اغراق میکنه.
در مورد کند شدن دیوایسهای قبلی هم، اپل اگه بخواد قابلیتی را اضافه کنه، حتما اضافه میکنه؛ دست بالاش اینه که برای دیوایسهای قدیمی ارائه نمیشه (مالتی تسکینگ نصفه نیمه - سیری)

این حرف خیلی گفته شده که بری مینیموم 2میلیون پول آیفون بدی ولی نتونی یه فایل بلوتوث کنی (کمتر از یک گوشی 100 تومنی) . یا اینکه همه را بخواهی مجبور کنی تا یه نرم افزار نصب کنن روی گوشیشون! خدایی زوره :D

آدم هر چقدر هزینه کنه، همونقدر آش میخوره. کسی از یه گوشی میدرنج انتظار معجزه نداره (هرچند QC فوق العاده اپل را قبول دارم)

شخصی سازی نشدن (مثلا ضبط مکالمه، انتخاب برنامه SMS پیش فرض. نه رام عوض کردن، الان رامهای استاک خیلی هم خوب هستند) . محدود بودن به انتخابهای اپل . بسته بودن (بعضی وقتها یه فایل ایمیل کردن در آیفون داد آدم را در میاره! ) . محدود شدن به دیوایسهای اپل (شما موزیک از آیتیونز خریدی، تا آخر مشتری خودش باید باشی:confused:)، گران بودن (تفاوت قیمت عجیب وقتی ظرفیت GB میره بالا. دیگه این یکی مشکل کشور ما نیست فقط! ) خیلی هم کم نیست ;)

exactly.

:angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10:
یه نکته در مورد (( این مشکل کشور ماست)) : نمیتونیم یه گوشی CDMA بخریم، و وقتی آنتن نداد بگیم گوشی درسته، مشکل از کشور ماست!:angrybirds7: بالاخره در این کشور زندگی میکنیم و مجبوریم مطابق شرایط خودمون انتخاب کنیم.

تنکیو :)

آره خب یه کمپانی مثل اپل یک میلیارد دلار تبلیغات داره و سامسونگ 13 میلیارد دلار!

من نگفتم آمریکایی ها در کل تعصبی رو شرکت هاشون ندارن.خب کشورهای پیشرفته خیلی وقته از تولید داخلیشون حمایت میکنن که به جایگاه خوبی تو اقتصادشون رسیدن.منم اگه تو آمریکا بودم معلومه اگه انتخابی بین سامسونگ و اپل داشتم حتما اپل انتخاب میکردم.هم به خاطر تولید کشورم هم به خاطر سلیقه ام.

خب قطعا اپل جادوی اون موقع ش نداره ولی سود و درامدش چندین برابر شده!اپل در گذشته زیاد ازش کپی برداری کردن که نمونه ی بارزش سامسونگه!البته الانم دست برنداشته همه جوره منتظره ببینه اپل چی میخواد رو کنه.سنسور اثرانگشت گذاشت سامسونگم ماشالا زود زد روی رو دکمه ش!هنوزم که هنوزه داره تو دادگاه ها محاکمه میشه در کشورهای مختلف.به هر حال فرق یه برندی مثل اپل و سامسونگ اینجا مشخص میشه.یکی با تبلیغات گسترده و تخریب اپل دست به هرکاری میزنه تا فروشش بیشتر بشه یکی مثل اپل که با خلاقیت و کیفیت نظر مردم به خودش جلب میکنه.

داداش ما تو 2014 هستیم من خودم واقعا خجالت میکشم از بلوتوث برای انتقال فایل استفاده کنم!!!با سرعت کیلوبایتی مثلا چی میخوام انتقال بدم وقتی با اون برنامه میتونم در هر ثانیه 10مگ انتقال بدم!ما تو دبیرستان که بودیم با ان70 از بلوتوث استفاده میکردیم!
دلیل نبود بلوتوث قانون کپی رایته که تو ایران یه شوخیه و بخاطر همینه که به این روز افتادیم!

میدرنج دیگه چیه؟!من یکی از دوستام گلکسی اس 2 داشت 3 سال پیش.شب گوشیش گذاشت واسه دانلود صبح بیدار شد دید گوشی روشن نمیشه.برد واسه تعمیر گفتن خدارحمتش کنه سوخته.اون موقع پرچمدار سامسونگ بود.اصلا گلکسی اس یک و دو معروف به مرگ ناگهانی بودن مثل اینکه یه سریشون مشکلاتی داشتن.حالا اس سه و چهار نمیدونم.همون موقع آیفون نهصد تومن بود گلکسی اس 2 هفتصد.

ضبط مکالمه بازم با برنامه میشه!بنابه گفته ی خودتون اینبار خوبیه کشوره ماس که موزیک نمیخریم دانلود میکنیم اونم با هر کیفیتی که تو خود آیتونز هست(از M4A گرفته تا ALAC!):Dولی 100دلار گرون شدن واسه دوبرابر کردن حافظه قبول دارم.هرچند بازم واسه ما خیلی گرونتر میشه به نسبت قیمت دلار!صد دلار پول یه روز کار کردن قشر متوسط به پایین آمریکایی هاس!

فکر نکنم کسی مارو مجبور کنه تو ایران CDMA بخریم!!!GSM هست واسه ایران!
مثل این میمونه بگی من سوار ماشین گذرموقت تو ایران نمیشم چون پلاک ملی بهش نمیدن!!!
در پایان من آیفون ندارم ولی آیفون داران دوست دارم!:eek:
در کل سلیقه ای هست!!!:D:D

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
در پایان من آیفون ندارم ولی آیفون داران دوست دارم!:eek:
یادمه یه دوستی می‌گفت ماشین‌بازترین آدمای ایران پراید سوار میشن، چون پول ندارن!
حکایت منو شماست که عشق آیفونیم ولی وصل به یار ممکن نیست!
33605_cry.gif

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
یادمه یه دوستی می‌گفت ماشین‌بازترین آدمای ایران پراید سوار میشن، چون پول ندارن!
حکایت منو شماست که عشق آیفونیم ولی وصل به یار ممکن نیست!
33605_cry.gif
دقیقا همینطوره!
دوستای نزدیک منم عاشق آیفونن ولی متاسفانه مانی ندارن رفتن میان رده اندروید گرفتن.من آیپاد دارم ولی آیفون گرونه نمیتونم بخرم.
این دلار لعنتی ارزون بود خیلی خوب میشد!
ایشالا یه روز بریم از این کشور آیفونم میخریم!:eek::D

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
دقیقا همینطوره!
دوستای نزدیک منم عاشق آیفونن ولی متاسفانه مانی ندارن رفتن میان رده اندروید گرفتن.من آیپاد دارم ولی آیفون گرونه نمیتونم بخرم.
این دلار لعنتی ارزون بود خیلی خوب میشد!
ایشالا یه روز بریم از این کشور آیفونم میخریم!:eek::D
منم همین‌طورم... یه آیپاد 4G پیر و فرتوت دارم که اونم یادگار روزگار ارزونی دلاره... وگرنه الان همونشم نمی‌تونستیم بخریم! :D
والا تو این ممکلت آدم یه چیزایی رو دست یه آدمایی می‌بینه که واقعاً لایقش نیستن... بیخیال! به امید روز فرااااار ;)

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
کسی آخرین قیمت آیفون 5 اس تو ایران رو می دونه؟

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
منم همین‌طورم... یه آیپاد 4G پیر و فرتوت دارم که اونم یادگار روزگار ارزونی دلاره... وگرنه الان همونشم نمی‌تونستیم بخریم! :D
والا تو این ممکلت آدم یه چیزایی رو دست یه آدمایی می‌بینه که واقعاً لایقش نیستن... بیخیال! به امید روز فرااااار ;)
اتفاقا منم آیپاد 4 دارم!خدایی کیفیت صوتیش با برندهای دیگه نمیشه مقایسه کرد.:D
آره ایران بیشتر مواقع برعکسه.اگه همه چیز براساس لیاقت بود که وضع کشور این نبود.o_O
امثال استیو جابز و بیل گیتس لیسانسم نداشتن ولی ببین تو آمریکا به کجا رسیدن.فکر کنم اگه استیو جابز تو ایران متولد میشد الان کراکی بود!:eek:

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
اتفاقا منم آیپاد 4 دارم!خدایی کیفیت صوتیش با برندهای دیگه نمیشه مقایسه کرد.:D
آره ایران بیشتر مواقع برعکسه.اگه همه چیز براساس لیاقت بود که وضع کشور این نبود.o_O
امثال استیو جابز و بیل گیتس لیسانسم نداشتن ولی ببین تو آمریکا به کجا رسیدن.فکر کنم اگه استیو جابز تو ایران متولد میشد الان کراکی بود!:eek:
کیفیتش که واقعاً تکه ولی من بدبخت همش دنبال ایرفونم! جنس خوب که پیدا نمیشه،‌همشون زپرتین،‌ زود سیمشون قط میشه! الانم اندر کف یه کیس خوبم واسه خرید! :rolleyes:
باتریشم دیگه عمرشو کرده، نمی‌دونم چیکارش کنم! تاپیکم زدم کسی جواب نداد! :(
داداش به اون داستانا بخوای فک کنی فقط مخت سوت می‌کشه و اعصابت خورد میشه... بیخیال!
633117_wallbash.gif

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
من چند سال ایفون و ایپاد داشتم واقعا راضی بودم از همه چیش
الان که اندرویدی گرفتم اولش واقعا حس کردم محدودیتام از بین رفته بلوتوث و خیلی چیزای دیگه

این حرف خیلی گفته شده که بری مینیموم 2میلیون پول آیفون بدی ولی نتونی یه فایل بلوتوث کنی (کمتر از یک گوشی 100 تومنی) . یا اینکه همه را بخواهی مجبور کنی تا یه نرم افزار نصب کنن روی گوشیشون! خدایی زوره :D

من تجربه کار با آیفون رو نداشتم. یعنی واقعا بلوتوث نداره!!؟

اندرویدی که از گوشی 70 هزار تومانی glx تا ... تو بازار داره رو با 1 دستگاه آیفون که هر کسی قادر به خرید اون نیست یکی میکنن و میگن سهم اندروید تو بازار بیشتره !!!
به نظر من از لحاظ آماری یکی کردن کوشی های 70هزارتومانی اندروید و گوشی های گران قیمت اندروید با همدیگه، کار کاملا درستی است. چون این قدرت اندوریده که میتونه متنوع باشه و حق انتخاب گسترده تری به کاربر بده.

Last edited:

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
بودجه ت چقدره واسه ایرفون؟اگه زیره صد میخوای دوستم یه فیلیپس خریده بود مثل طناب بود!خیلی مقاوم بود!ولی کیفیتش واسه من خوب نبود.
195 تومن بده CX300 سنهایزر بگیر حال کن!البته این ایرفون معمولیه.High End داره یه میلیون چهارصد فوق العاده ن!!!:android30:
چیشده باتریش چند ساعت واسه موزیک نگه میداره؟
نه بابا به این چیزا دوران دبیرستان فکر میکردم!o_Oفکر میکردیم خبریه!:mad:

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273

به نظر من از لحاظ آماری یکی کردن کوشی های 70هزارتومانی اندروید و گوشی های گران قیمت اندروید با همیدیگه، کار کاملا درستی است. چون این قدرت اندوریده که میتونه متنوع باشه و حق انتخاب گسترده تری به کاربران بده.
نه واسه فرستادن اطلاعات به سیستم عامل های دیگه عمل نمیکنه به خاطر قانون کپی رایت.جدی هنوز شما از بلوتوث استفاده میکنید؟
آمار که همیشه چیزی برتر نشون نمیده الان 80درصد بازار دست اندرویده و مطمئنا سال به سال بیشتر میشه به واسطه ی ده ها شرکت.از ده ها مدل سامسونگ گرفته تا جی ال ایکس خودمون.

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
گوشی ایفون از لحاظ سخت افزاری قطعه مربوط به بلوتوث رو داره و کار میکنه. ولی اپل فرستادن و گرفتن فایل ها رو توی گوشی محدود کرده. ولی اگر جیلبرک کنید میتونید این محدودیت رو بردارید و با نصب یه برنامه واسه همیشه بلوتوث رو فعال میکنید. اگر بلد نیستی بیا خودم برات ردیف کنم

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
بودجه ت چقدره واسه ایرفون؟اگه زیره صد میخوای دوستم یه فیلیپس خریده بود مثل طناب بود!خیلی مقاوم بود!ولی کیفیتش واسه من خوب نبود.
195 تومن بده CX300 سنهایزر بگیر حال کن!البته این ایرفون معمولیه.High End داره یه میلیون چهارصد فوق العاده ن!!!:android30:
والا چون ایرفون ندارم خیلی وقته باهاش موزیک گوش ندادم ولی اپلیکیشنی مثه وایبر که از وایفای استفاده می‌کنه، نهایتاً یه ربع بیست دقیقه میشه کار کرد باهاش... :(
اینم تاپیکم

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
گوشی ایفون از لحاظ سخت افزاری قطعه مربوط به بلوتوث رو داره و کار میکنه. ولی اپل فرستادن و گرفتن فایل ها رو توی گوشی محدود کرده. ولی اگر جیلبرک کنید میتونید این محدودیت رو بردارید و با نصب یه برنامه واسه همیشه بلوتوث رو فعال میکنید. اگر بلد نیستی بیا خودم برات ردیف کنم
icelestia و... . منظورمون استاک و بدون مود یا جیلبریک هستش.

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
منم کامل توضیح دادم، در ضمن icelestia نیست اونی که شما میخوای بگی اسمش celeste هست!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
متاسفانه متاسفانه آشغالترین و مزخرفترین هدفون ها و ایرفونها را فیلیپس میزنه.
کریتیو هم یکی دو مدل ارزون ش را گرفتم، از هدفونهای معمولی 20 تومنی هم صداش بدتر بود.

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
@shareads
کلا iosها، فایل ترانسفر با بلوتوث را ساپورت نمیکنن (اینجا را ببینید) مگر با جیلبریک و اینها... . دلیل خاصی هم نداره، هوادارن اپل دلیلش را کپی رایت عنوان میکنن. فایلها خودمون که مال خودمونه. خب ایمیلش میکنیم. چرا بلوتوثش اشکال داره؟ برای فایلهای دانلودی (موزیک و مدیا) هم DRM بذارن. دیگه؟

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
متاسفانه متاسفانه آشغالترین و مزخرفترین هدفون ها و ایرفونها را فیلیپس میزنه.
کریتیو هم یکی دو مدل ارزون ش را گرفتم، از هدفونهای معمولی 20 تومنی هم صداش بدتر بود.
من فیلیپس از نظر استحکام گفتم خوبه!گارانتیشم خوبه.
ولی به نظرم زیره صد تومن بهترین گزینه تو ایران از نظر صدا همون کریتیو.من که تو ارزونا صدایی به شفافیت و گرمی کریتیو ندیدم.نسبت به قیمتش واقعا مید و ساند استیج خوبی داشت مال من.
@shareads

کلا iosها، فایل ترانسفر با بلوتوث را ساپورت نمیکنن (اینجا را ببینید) مگر با جیلبریک و اینها... . دلیل خاصی هم نداره، هوادارن اپل دلیلش را کپی رایت عنوان میکنن. فایلها خودمون که مال خودمونه. خب ایمیلش میکنیم. چرا بلوتوثش اشکال داره؟ برای فایلهای دانلودی (موزیک و مدیا) هم DRM بذارن. دیگه؟
اپلیکیشن ها رو خودتون تولید میکنید؟اتفاقا یکی از دلایلی که توسعه دهنده ها اول برای IOS اپ تولید میکنن و مرتب براش آپدیت میدن همون کپی رایته که تو IOS وجود داره ولی در اندروید دزدی نرم افزاری درحال حاضر بیداد میکنه.
در مورد عکس و ویدئو هم گفتم اپ مخصوص داره.
منم قبول دارم بعضی کارا تو IOS سختره ولی شاید یکی از دلایل پیشرفت Itunes و App Store همین قوانین باشه.
کسی که به بلوتوث احتیاج داره کاره اشتباهی میکنه دستگاهای IOS میخره مگراینکه عاشق اپل باشه!
به گفته ی اکثر افراد آیپد بهترین تبلت جهانه ولی برای کسی که میخواد از طریق کابل otg به فلش هر نوع فایلی انتقال بده مناسب نیست!پس این نیاز ماس که مشخص میکنه چه گجتی برای ما مناسبه.
شخصا تبلتی دوست دارم به زیبایی و ابعاد آیپد ایر و به قدرت سرفیس پرو2 و سیستم عامل ویندوز 8 که بتونه همه برنامه هارو تو صفحه لمسی ساپورت کنه!!!:eek::p:eek::D:D:D

بالا