mehditab
Registered User
- نوشتهها
- 541
- لایکها
- 1,273
http://androidandme.com/links/why-do-americans-hate-android-and-love-apple/
http://gizmodo.com/5977625/android-is-popular-because-its-cheap-not-because-its-good
http://techcrunch.com/2013/08/16/startups-apparently-do-not-care-that-android-is-better/
نقش تبلیغات را هم در نظر بگیرید. بودجه تبلیغات سامسونگ عدد کمی نیس. خیلی تلاش میکنن تا از سایه اسم "آسیایی" در بیان.
ارجاعتون میدم به تبلیغات موتورولا برای Moto X
خب به قول خودتون این مشکل کشور ماست. اگه برنامه را قانونی بخریم دیگه این مشکلات نیست. برنامه کرکی و دیتا و اینها هم کار همه کس نیست => گیکها
طبیعتا باز بودن پلتفرم و عدم نیاز به عرضه در فروشگاه سازنده (آیتیونز/گوگل پلی) موجب این میشه که برنامه های این تیپی برای آندروید بیشتر باشن. خیلی دیگه طول میکشه تا همه بانکهای ایرانی، موبایل بانک ios پیدا کنند (بغیر از این یکی دوتای موجود). این هم این مشکل کشور ماست!
خیلی ها معتقدند بعد از آیفون 4، اپل دیگه جادوی قبل را نداره. کسی که همه ازش تقلید میکردند، حالا باید از روی دست بقیه تقلب کنه. خسیس بودن ویژگی عجیب اپل هست که باید کاربرهاش برای یک قابلیت ساده بهش التماس کنن (کپی پیست در ios2 یادتون هست؟ چقدر جابز داستان میگفت که اصلا کپی پیست بده و نباید باشه؟!) و برای اضافه کردن قابلیتهای کوچک، اغراق میکنه.
در مورد کند شدن دیوایسهای قبلی هم، اپل اگه بخواد قابلیتی را اضافه کنه، حتما اضافه میکنه؛ دست بالاش اینه که برای دیوایسهای قدیمی ارائه نمیشه (مالتی تسکینگ نصفه نیمه - سیری)
این حرف خیلی گفته شده که بری مینیموم 2میلیون پول آیفون بدی ولی نتونی یه فایل بلوتوث کنی (کمتر از یک گوشی 100 تومنی) . یا اینکه همه را بخواهی مجبور کنی تا یه نرم افزار نصب کنن روی گوشیشون! خدایی زوره
آدم هر چقدر هزینه کنه، همونقدر آش میخوره. کسی از یه گوشی میدرنج انتظار معجزه نداره (هرچند QC فوق العاده اپل را قبول دارم)
شخصی سازی نشدن (مثلا ضبط مکالمه، انتخاب برنامه SMS پیش فرض. نه رام عوض کردن، الان رامهای استاک خیلی هم خوب هستند) . محدود بودن به انتخابهای اپل . بسته بودن (بعضی وقتها یه فایل ایمیل کردن در آیفون داد آدم را در میاره! ) . محدود شدن به دیوایسهای اپل (شما موزیک از آیتیونز خریدی، تا آخر مشتری خودش باید باشی)، گران بودن (تفاوت قیمت عجیب وقتی ظرفیت GB میره بالا. دیگه این یکی مشکل کشور ما نیست فقط! ) خیلی هم کم نیست
exactly.
:angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10::angrybirds10:
یه نکته در مورد (( این مشکل کشور ماست)) : نمیتونیم یه گوشی CDMA بخریم، و وقتی آنتن نداد بگیم گوشی درسته، مشکل از کشور ماست!:angrybirds7: بالاخره در این کشور زندگی میکنیم و مجبوریم مطابق شرایط خودمون انتخاب کنیم.
تنکیو
آره خب یه کمپانی مثل اپل یک میلیارد دلار تبلیغات داره و سامسونگ 13 میلیارد دلار!
من نگفتم آمریکایی ها در کل تعصبی رو شرکت هاشون ندارن.خب کشورهای پیشرفته خیلی وقته از تولید داخلیشون حمایت میکنن که به جایگاه خوبی تو اقتصادشون رسیدن.منم اگه تو آمریکا بودم معلومه اگه انتخابی بین سامسونگ و اپل داشتم حتما اپل انتخاب میکردم.هم به خاطر تولید کشورم هم به خاطر سلیقه ام.
خب قطعا اپل جادوی اون موقع ش نداره ولی سود و درامدش چندین برابر شده!اپل در گذشته زیاد ازش کپی برداری کردن که نمونه ی بارزش سامسونگه!البته الانم دست برنداشته همه جوره منتظره ببینه اپل چی میخواد رو کنه.سنسور اثرانگشت گذاشت سامسونگم ماشالا زود زد روی رو دکمه ش!هنوزم که هنوزه داره تو دادگاه ها محاکمه میشه در کشورهای مختلف.به هر حال فرق یه برندی مثل اپل و سامسونگ اینجا مشخص میشه.یکی با تبلیغات گسترده و تخریب اپل دست به هرکاری میزنه تا فروشش بیشتر بشه یکی مثل اپل که با خلاقیت و کیفیت نظر مردم به خودش جلب میکنه.
داداش ما تو 2014 هستیم من خودم واقعا خجالت میکشم از بلوتوث برای انتقال فایل استفاده کنم!!!با سرعت کیلوبایتی مثلا چی میخوام انتقال بدم وقتی با اون برنامه میتونم در هر ثانیه 10مگ انتقال بدم!ما تو دبیرستان که بودیم با ان70 از بلوتوث استفاده میکردیم!
دلیل نبود بلوتوث قانون کپی رایته که تو ایران یه شوخیه و بخاطر همینه که به این روز افتادیم!
میدرنج دیگه چیه؟!من یکی از دوستام گلکسی اس 2 داشت 3 سال پیش.شب گوشیش گذاشت واسه دانلود صبح بیدار شد دید گوشی روشن نمیشه.برد واسه تعمیر گفتن خدارحمتش کنه سوخته.اون موقع پرچمدار سامسونگ بود.اصلا گلکسی اس یک و دو معروف به مرگ ناگهانی بودن مثل اینکه یه سریشون مشکلاتی داشتن.حالا اس سه و چهار نمیدونم.همون موقع آیفون نهصد تومن بود گلکسی اس 2 هفتصد.
ضبط مکالمه بازم با برنامه میشه!بنابه گفته ی خودتون اینبار خوبیه کشوره ماس که موزیک نمیخریم دانلود میکنیم اونم با هر کیفیتی که تو خود آیتونز هست(از M4A گرفته تا ALAC!)ولی 100دلار گرون شدن واسه دوبرابر کردن حافظه قبول دارم.هرچند بازم واسه ما خیلی گرونتر میشه به نسبت قیمت دلار!صد دلار پول یه روز کار کردن قشر متوسط به پایین آمریکایی هاس!
فکر نکنم کسی مارو مجبور کنه تو ایران CDMA بخریم!!!GSM هست واسه ایران!
مثل این میمونه بگی من سوار ماشین گذرموقت تو ایران نمیشم چون پلاک ملی بهش نمیدن!!!
در پایان من آیفون ندارم ولی آیفون داران دوست دارم!
در کل سلیقه ای هست!!!