• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون بخرم یا نه؟

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
با تشکر از @Nimbo و @cybamin برای ارائه توضیحات.

پس نصب برنامه ها و بازی های سنگین در اندروید مثل لینوکسه. فایل اصلی رو دانلود می کنی برای نصبش خودش میره از مخازن مختلف پیش نیازهاشو دانلود می کنه. (که من از این روش خیلی بدم میاد!)

پس الآن بهترین فرصت برای ویندوزه که خودش رو مطرح کنه. چون از طرفی مشکلات نصب برنامه مثل اندروید رو نداره و از طرف دیگه مثل IOS محدودیت زیادی نداره.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
میشه در مورد مشکلات دیتاریختن روی اندروید یه توضیح کوچیک بدید؟
جدا از مسایلی که دوستان اشاره کردن اصلا اینکه کجا بریزی فایل دیتارو مصیبته!
تبلت اندرویدی داشتم بیچاره میشدم تا این فایل نصب شه و بازی بیاد
راستی اینم بگم که تو کل سه, چهار سالی که با ios کار کردم فقط دوبار هنگ کرد!

Sent from my F**king life

mrehsan

Registered User
لایک‌ها
17
عزیرم آیفون تو دنیا اوله...برو شعار Ios 7.1 رو بخون...ایفون ب درد هر کسی هم نمیخوره....

Sent from my LT26ii using Tapatalk

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
ببخشید میشه یه مثال برای من بیارید که تو این یک سال اخیر کدوم بازی برای 5 تا چیپ منتشر شده ؟؟؟ ( بازی جدید و از یه شرکت معتبر )
نمونش همین gameloft
دیتای آسفالت 7 و 8 رو بهتون میدم ، رو 5 تا چیپ تست کنید
اگر اجرا نشد حق با شما !!

اون عهد بوق بود که برای هر چیپ یه دیتا باید می گرفتی !

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ببخشید میشه یه مثال برای من بیارید که تو این یک سال اخیر کدوم بازی برای 5 تا چیپ منتشر شده ؟؟؟ ( بازی جدید و از یه شرکت معتبر )
نمونش همین gameloft

دونه دونه بخوایم بررسی کنیم تو این یه قلم که ایفون خیلی بهتر از اندرویدیاس!

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
نمونش همین gameloft

حرف دوستمون درسته الان ديتاها با فرمتobbبيرون ميان كه واسه همه گوشيها يكى هستن اما همين اسفالت ٨ كه دوست عزيزم گفت من بيش از ٤ بار دانلود كردم تا بلخره تونستم اجراش كنم..

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
دونه دونه بخوایم بررسی کنیم تو این یه قلم که ایفون خیلی بهتر از اندرویدیاس!

حق با شما
بحث اون جداست و اگر خواستید به اونم می رسیم
اما حرف من برای اون دوستانی بود که می گفتن هر چیپ یه دیتایی داره !

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
حرف دوستمون درسته الان ديتاها با فرمتobbبيرون ميان كه واسه همه گوشيها يكى هستن اما همين اسفالت ٨ كه دوست عزيزم گفت من بيش از ٤ بار دانلود كردم تا بلخره تونستم اجارش كنم..

داداش از کدوم سایت گرفتی ؟
رو چه گوشی اجرا کردی ؟

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
داداش از کدوم سایت گرفتی ؟
رو چه گوشی اجرا کردی ؟
اون موقع بيشتر سايتا گذاشتنش اندرويديها،فارسرويد،اپ ك تاپ،..من از همه گرفتمش اخر سر با يه ديتا بچه هاى موبايلستان كارم راه افتاد واسه اكسپريا زد

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
اون موقع بيشتر سايتا گذاشتنش اندرويديها،فارسرويد،اپ ك تاپ،..من از همه گرفتمش اخر سر با يه ديتا بچه هاى موبايلستان كارم راه افتاد واسه اكسپريا زد

اندرویدیها فقط 4 سال پیش خوب بود ، الان گند زده
فقط از سایت apktops بگیرید
خودم هر بازی که ازش گرفتم بدون مشکل اجرا شده
نمونش اینا ؛ همش رو از همون سایت گرفتم
فقط حجم همون 2 ردیف اولی فکر کنم بالای 12 گیگ بشه
بدون مشکل هم اجرا شدن

uploadfromtaptalk1394831643980.jpg

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
اندرویدیها فقط 4 سال پیش خوب بود ، الان گند زده
فقط از سایت apktops بگیرید
خودم هر بازی که ازش گرفتم بدون مشکل اجرا شده
نمونش اینا ؛ همش رو از همون سایت گرفتم
فقط حجم همون 2 ردیف اولی فکر کنم بالای 12 گیگ بشه
بدون مشکل هم اجرا شدن

مشاهده پیوست 555873
ميدونم داداش خودمم تا وقتى اندرويد داشتم از ا پي كا تاپ ميگرفتم ولى من كلا منظورم بود كه اطلاعاتمو دراختيار دوستمون بزارم چون من با ٩٠درصد گوشيهاي مهم كار كردم..

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
با تشکر از @Nimbo و @cybamin برای ارائه توضیحات.

پس نصب برنامه ها و بازی های سنگین در اندروید مثل لینوکسه. فایل اصلی رو دانلود می کنی برای نصبش خودش میره از مخازن مختلف پیش نیازهاشو دانلود می کنه. (که من از این روش خیلی بدم میاد!)

پس الآن بهترین فرصت برای ویندوزه که خودش رو مطرح کنه. چون از طرفی مشکلات نصب برنامه مثل اندروید رو نداره و از طرف دیگه مثل IOS محدودیت زیادی نداره.
داداش ویندوز فون خودش تو محدودیت فرق زیادی با IOS نداره!نوشته های لینک پایین بخون خوب توضیح داده شده.
http://opda.ir/showthread.php?t=77154

mrehsan

Registered User
لایک‌ها
17
به نظر من ایفون یکی از خوبی هاش صادق بودنشه :) یعنی این که وقتی میگه مثلا دوربین ایفون ،8mp هستش واقعا هستش و از گوشی های 12،13 مگاپیکسلی بهتره!!و اندروید پراسس در حال اجرا خیلی زیاد داره.یعنی مثلا شما 24 ساعت ایفون رو قفل کن(برنامه هاشم نبند) بعد اندرویدم همین کارو کن برنامه هاشو ببند.ببین شارژ کدوم کم شده..ب نظر من Ios پیشرفته ترین سیستم عامله.(درضمن خودم اندروید دارم.)ولی 3gs اون موقع ک تازه اومد گرفتم و خیلیم خوب بود ولی فروختمش..)

mrehsan

Registered User
لایک‌ها
17
اگه از Ios خوشت میاد بخر.بعضیا هستن نمیتونن با محدودیت هایی که نسبت به اندروید داره کنار بیان.ولی در مجموع اگه اهل ور رفتن با سیستم عامل نیستی عالیه.
من توصیه میکنم بزار 6 بیاد بخر.صفحه ش بزرگتر میشه و احتمال داره چهارهسته ای بشه!رو دو هسته ای پرواز میکنه چهارهسته ای بشه چی میشه!:eek::D
عزیزم محدودیت نداره...اگه وارد باشی برنامه هاش راااحت گیر میاد

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
صحبت های دوستان آیفون بازو که خوندم کاملا این قضیه معلومه که کاربرای مبتدی هستن و کلا دوست دارن همه چی رو آماده در اختیارشون قرار بدن
اون دوستی هم که گفت روت کردن میان رده سونی مکافات داره بیاد واسش تو 4 ثانیه روت میکنم ، بلد نیستی دلیل نمیشه نشه حاجی
لذت اندروید به همین چیزاشه در ضمن قضیه دیتا بازی اینا هم اکثرا دیگه الان یه دیتا میاد اونایی هم که چند تا هستش شما دیگه چیپست گوشیتونو ندونین باید برین...

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
جدا از مسایلی که دوستان اشاره کردن اصلا اینکه کجا بریزی فایل دیتارو مصیبته!
تبلت اندرویدی داشتم بیچاره میشدم تا این فایل نصب شه و بازی بیاد
راستی اینم بگم که تو کل سه, چهار سالی که با ios کار کردم فقط دوبار هنگ کرد!

جدی فقط دو بار ؟;)
LG L7 II

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
صحبت های دوستان آیفون بازو که خوندم کاملا این قضیه معلومه که کاربرای مبتدی هستن و کلا دوست دارن همه چی رو آماده در اختیارشون قرار بدن
اون دوستی هم که گفت روت کردن میان رده سونی مکافات داره بیاد واسش تو 4 ثانیه روت میکنم ، بلد نیستی دلیل نمیشه نشه حاجی
لذت اندروید به همین چیزاشه در ضمن قضیه دیتا بازی اینا هم اکثرا دیگه الان یه دیتا میاد اونایی هم که چند تا هستش شما دیگه چیپست گوشیتونو ندونین باید برین...
شما حرفه‌ای، ما مبتدی! :)

جدی فقط دو بار ؟;)
LG L7 II
والا من ۴ ساله آیپاد تاچ دارم، تا حالا هنگ نکرده... ببینید دیگه اپل چقدر به کارش اطمینان داره که به شما اجازه درآوردن باطری رو نمیده!

mrehsan

Registered User
لایک‌ها
17
شما حرفه‌ای، ما مبتدی! :)

والا من ۴ ساله آیپاد تاچ دارم، تا حالا هنگ نکرده... ببینید دیگه اپل چقدر به کارش اطمینان داره که به شما اجازه درآوردن باطری رو نمیده!
اصلا هنگ نمیکنه...برنامه هاش چرا crash میکنن ولی هنگ نه...

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دوست عزیز گوشی رو یه خانم مسن یه دانش اموز یه جوون یه خانم خانه دار همه قشری گوشی رو میخرن که راحت استفاده کنن
چیپست و اینا به درد یه تعمیرکار گوشی میخوره نه یه یوزر که میخواد از گوشیشی لذت ببره!
گوشی رو میگیرن که استفاده کنن حال کنن نه اینکه بگیرن دل و رودش بریزن بیرون روت کنن فلان کنن تا تازه بشه اونی که میخوای!

بالا