• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون بخرم یا نه؟

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
گلکسی نوت 2 بود!خب منم خواستم بگم ربطی نداره.شاید یکی آیفون 5اس بفروشه بیاد نوت 3 بگیره.این یعنی نوت 3 در کل بهتره؟نه خیر یعنی اون شخص نوت 3 بیشتر به دردش میخوره.شخصا خودم تو محصولات سامسونگ فقط سری نوت قبول دارم.
بابا من اونا رو مثال زدم گفتم قبول دارم کپی نیست!تا وقتی پتنت(ثبت اختراع)نقض نشه هیچ مشکلی نداره.
وقتی سامسونگ نقض پتنت میکنه باید منتظر دادگاه ها باشه!حالا فرق نمیکنه اپلم نقض کنه ازش شکایت میکنن.ولی سامسونگ و اپل اینقدر پولدارن که هرچه قدرم محاکمه بشن بازم عین خیالشون نیست!:Dچرا باید اپل از سامسونگ نترسه؟الان گوگلم دنبال اینه نزاره سامسونگ از اینی که هست بزرگتر بشه به همین خاطر سامسونگ دنبال تایزنه.
بچه بازی چیه اونجا واسه خودش قانون داره مثل ایران هرکی هرکی نیست.شرکت های بزرگ بهترین وکیل ها رو دارن.
اول همه این که کسی که خاندان نوت رو قبول داشته باشه ،به درجه خوبی از عرفان رسیده !
چون تا حالا سری نوت یه شاکی هم نداشته و قابل ستایشه :D

بله حق با شماست ؛ باید محاکمه بشن ولی تو چه دادگاهی ؟
تو خود آمریکا ؟؟

پ.ن : اینجا هم کسی حرفی از بچه باز ( بازی ) نزد !
سوتی لپی دادی داداش ، سیم ثانیه هم ادیتش کردی :D

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
اول همه این که کسی که خاندان نوت رو قبول داشته باشه ،به درجه خوبی از عرفان رسیده !
چون تا حالا سری نوت یه شاکی هم نداشته و قابل ستایشه :D

بله حق با شماست ؛ باید محاکمه بشن ولی تو چه دادگاهی ؟
تو خود آمریکا ؟؟

پ.ن : اینجا هم کسی حرفی از بچه باز ( بازی ) نزد !
سوتی لپی دادی داداش ، سیم ثانیه هم ادیتش کردی :D
نوت قبول دارم ولی خودم با یه گوشی صفحه معمولی و تبلت راحت ترم.
دادگاه ها که فقط تو آمریکا نیست.تو چندین کشور تا حالا بوده.این دادگاه ها هم بیشتر تبلیغاته برای این دو کمپانی تا همیشه تو صدر اخبار باشن و هوادارانش باهم جنگ کنن!:confused::pچون چند میلیون دلار واسه اونا پولی نیست.
خوب دیگه به روونی عادت داریم سرعتمون بالاس!:eek::D

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
دادگاه ها که فقط تو آمریکا نیست.تو چندین کشور تا حالا بوده.این دادگاه ها هم بیشتر تبلیغاته برای این دو کمپانی تا همیشه تو صدر اخبار باشن و هوادارانش باهم جنگ کنن!:confused::pچون چند میلیون دلار واسه اونا پولی نیست.
خوب دیگه به روونی عادت داریم سرعتمون بالاس!:eek::D
چرا نبوده ؟
چندین تاش تو آمریکا بوده و بعد از اعتراض تو انگلیس برگزار شد و الانم فک کنم برگشته سر خونه اولش

بگذریم
کسی که میخواد از امکانات یه گوشی استفاده کنه بره یه اندرویدی مثل نوت بگیره و 220 دلار پول اضافی برای یه سیب گاز زده نده !
جالبه ، یه نظر سنجی کوچیک ( ارزش چندانی نداشت ولی ماهیتش جالبه ! ) تو آمریکا کرده بودن و اکثر کسایی که آیفون داشتن دلیل خودشون رو برای خریدش فقط زیبایی همون سیب پشتی اعلام کردن !

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
چرا نبوده ؟
چندین تاش تو آمریکا بوده و بعد از اعتراض تو انگلیس برگزار شد و الانم فک کنم برگشته سر خونه اولش

بگذریم
کسی که میخواد از امکانات یه گوشی استفاده کنه بره یه اندرویدی مثل نوت بگیره و 220 دلار پول اضافی برای یه سیب گاز زده نده !
جالبه ، یه نظر سنجی کوچیک ( ارزش چندانی نداشت ولی ماهیتش جالبه ! ) تو آمریکا کرده بودن و اکثر کسایی که آیفون داشتن دلیل خودشون رو برای خریدش فقط زیبایی همون سیب پشتی اعلام کردن !
من نمیدونم پس چرا پرفروشترین گوشی و تبلت مال اپله!حتما دلیلی داره کسی پول مفت نداره که بره اینقدر بده واسه یه گوشی!
عجب نظرسنجی بوده!:eek:
یاد تبلیغات سامسونگ برای تخریب آیفون و آیپد افتادم!:p

mrehsan

Registered User
لایک‌ها
17
اپل باز ؟ ممکنه توضیح بدی ؟
من خودمو میگم ... وصل شدن به وای فای... سایت بازار.. دان کردن بازار و تمام !!
شمای اپل باز تعریف کن چه مسیری رو باید یه اپل باز بره !

قبلش یادت باشه که سادگی کاربری یکی از مهمترین ایتم های اشاره شده توسط اپل داراست!

LG L7 II
سیبچه،25pp و tongbu و appstore ...دیگه چی بگم...

Sent from my LT26ii using Tapatalk

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
من نمیدونم پس چرا پرفروشترین گوشی و تبلت مال اپله!حتما دلیلی داره کسی پول مفت نداره که بره اینقدر بده واسه یه گوشی!
عجب نظرسنجی بوده!:eek:
یاد تبلیغات سامسونگ برای تخریب آیفون و آیپد افتادم!:p

چرا ، اتفاقا به خاطر اینکه پول مفت دارن میخرن !
ایرانی جماعت هم ( من جمله خودم ) اگر برای کلاس گذاشتن و تو چشم بودن بخوان گوشی بخرن میرن سراغ اپل
از اصل هرچی گرونتر بهتر استفاده می کنن !
به نظرتون اون گوشی موتورولا که 3 تومنه یا بلک پورشه دیزاین 8 تومنی یا 8800 کارایی دارن ؟؟؟؟ چرا اینقدر فروش داشتن ؟
چون لوکس محسوب میشه و کسی به کاراییش توجه نمیکنه
آیفوت هم از معدود لوکس هایی هست که یه مقدار کارایی بیشتر داره و دلیل فروش زیادش هم همینه
کسی هم که میره سراغ سامسونگ برای طراحی و زیباییش نمیره یه پلاستک دستش بگیره و 2.5 پول بده !
حتما به دلایلی دیگری هست که اگر تعصب رو بزارید کنار و واقع گرایانه بهش نگاه کنید متوجه میشید که دلیلش چیه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
چرا ، اتفاقا به خاطر اینکه پول مفت دارن میخرن !
ایرانی جماعت هم ( من جمله خودم ) اگر برای کلاس گذاشتن و تو چشم بودن بخوان گوشی بخرن میرن سراغ اپل
از اصل هرچی گرونتر بهتر استفاده می کنن !
به نظرتون اون گوشی موتورولا که 3 تومنه یا بلک پورشه دیزاین 8 تومنی یا 8800 کارایی دارن ؟؟؟؟ چرا اینقدر فروش داشتن ؟
چون لوکس محسوب میشه و کسی به کاراییش توجه نمیکنه
آیفوت هم از معدود لوکس هایی هست که یه مقدار کارایی بیشتر داره و دلیل فروش زیادش هم همینه
کسی هم که میره سراغ سامسونگ برای طراحی و زیباییش نمیره یه پلاستک دستش بگیره و 2.5 پول بده !
حتما به دلایلی دیگری هست که اگر تعصب رو بزارید کنار و واقع گرایانه بهش نگاه کنید متوجه میشید که دلیلش چیه
اقا اصن سوال بنده از شما دوستدار اندروید اینه که چرا یه عمر میگن همه واسه کلاس گذاشتن میرن سراغ اپل؟!
چرا کسی واسه کلاس گذاشتن نوت 2 دستش نمیگیره؟!؟
به ظاهر سوال ساده میاد اما دنیا مفهوم داخلش هست
بعدم شما ببین اکسپریا زد یا هر گوشی دیگه ای چقدر زود قیمتش میفته فلج میشه اما اپل تو کشود خودمون خیلی طول میکشه تا ارزون شه
واقعا همه ایران همه کسایی که گوشی بازن هم یه مشت بچه سوسول کلاس بزارن؟!
والا اینطور نیست
محبوبیت یه دیوایس به این راحتیا به دست نمیاد دلیل و ادله دارم عزیز من
Sent from my F**king life

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
اقا اصن سوال بنده از شما دوستدار اندروید اینه که چرا یه عمر میگن همه واسه کلاس گذاشتن میرن سراغ اپل؟!
بعدم شما ببین اکسپریا زد یا هر گوشی دیگه ای چقدر زود قیمتش میفته فلج میشه اما اپل تو کشود خودمون خیلی طول میکشه تا ارزون شه
والا اینطور نیست
موافقم دوست عزیز تا بوده و بوده حتی یه زمانی هم جنگ بین اپل و نوکیا بود..همیشه کسایی که دنبال کلاس واسه گوشی خریدن بودن اپل میخریدن...اگرچه واسه استفاده کننده ها کسی که دنبال امکانات باشه خداوکلی نوت 2و 3 عالی هستن...اما کلاس اپل یه چیز دیگس...

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
والا اینطور نیست
معلومه دلیلش کیفیت بالای محصولات اپله.پشتیبانی چندین ساله از سیستم عامل.اکوسیستمی با اپلیکیشن های کاربردی و متنوع.حس کاربری فوق العاده.
دیگه آدم چی میخواد؟قرار نیست که بره نون بخره!
فقط قیمتش تو ایران گرونه خیلیا نمیتونن بخرن.:confused:

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
والا اینطور نیست
چون واقعیت همینه !
برای مثال شما 5 تا دلیل قانع کننده و محکم می تونید بیارید که چرا اختلاف یه 5s با نوت 3 حدود 700 تومن هست ؟! این 700 تومن برای من چه امکاناتی داره ؟!

دلیل قیمت و کلاس گذاشتن اینه :
برای مثال اپل چون سیستم عامل اختصاصیه و عاشقان سینه چاکی هم داره ، اگر هر 2 سال یه بار گوشی بده بیرون براش تفاوتی نمیکنه چون بازم خریدار ثابتش رو داره
ولی الان 10 تا شرکت دارن از اندروید استفاده می کنن و بازار رقابتی هست . برای همین اگر شرکت x گوشی جدید تولید نکنه مردم میرن سراغ y
و دلیل طراحی ضعیف گوشی های اندرویدی هم همینه . چون فرصتی برای طراحی ندارن !
نمونش HTC . به طراحی خیلی اهمیت میداد و انتخاب اول اپلی ها تو گوشی های اندرویدی هم همین HTC بود ولی یادتونه که یه دوره ای کلا از گود خارج شد ؟ چون همه فکر و ذکرش طراحی بود
ولی اپل دقیقا 12 ماه فرصت داره !
( البته طراحی که چه بگم ، سر تا تهشون یکیه ! )

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
چون واقعیت همینه !
برای مثال شما 5 تا دلیل قانع کننده و محکم می تونید بیارید که چرا اختلاف یه 5s با نوت 3 حدود 700 تومن هست ؟! این 700 تومن برای من چه امکاناتی داره ؟!

دلیل قیمت و کلاس گذاشتن اینه :
برای مثال اپل چون سیستم عامل اختصاصیه و عاشقان سینه چاکی هم داره ، اگر هر 2 سال یه بار گوشی بده بیرون براش تفاوتی نمیکنه چون بازم خریدار ثابتش رو داره
ولی الان 10 تا شرکت دارن از اندروید استفاده می کنن و بازار رقابتی هست . برای همین اگر شرکت x گوشی جدید تولید نکنه مردم میرن سراغ y
و دلیل طراحی ضعیف گوشی های اندرویدی هم همینه . چون فرصتی برای طراحی ندارن !
نمونش HTC . به طراحی خیلی اهمیت میداد و انتخاب اول اپلی ها تو گوشی های اندرویدی هم همین HTC بود ولی یادتونه که یه دوره ای کلا از گود خارج شد ؟ چون همه فکر و ذکرش طراحی بود
ولی اپل دقیقا 12 ماه فرصت داره !
( البته طراحی که چه بگم ، سر تا تهشون یکیه ! )
توکه خودت حرف منو تایید کردی
شما برو به مغازه دار بگو اقا چرا این گرونه الکی گرونه 400 تومن بهم بدش این تکراریه اشغاله میده بت؟!
هیچ ارزونی بی دلیل نیست
عظمت از این بالاتر که با یه گوشی یه تنه یه طرف بازارو گرفته کل شرکتای دیگه دارو ندارو گزاشتن وسط به این برسن؟

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
شما برو به مغازه دار بگو اقا چرا این گرونه الکی گرونه 400 تومن بهم بدش این تکراریه اشغاله میده بت؟!
هیچ ارزونی بی دلیل نیست
عظمت از این بالاتر که با یه گوشی یه تنه یه طرف بازارو گرفته کل شرکتای دیگه دارو ندارو گزاشتن وسط به این برسن؟

همینو بگو الان فلان شرکت چینی تبلت اندرویدی میزنه 200 هزارتومن خب یکم فکر کنن کسایی که واسشون سوال پیش میاد..همین خاص بودن کمیاب بودن قیمت رو بالا میبره...اگه اپل گوشی با مشخصات نوت3 بزنه قیمت میره رو 3 میلیون تومن...در کل یه سوال طلا چه فرقی با نقره داره؟؟!!طلا چرا گروونتره؟؟!!

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
هیچ ارزونی بی دلیل نیست

شما که معلمی باید حرف مارو بهتر درک کنی :D
چشم هیچ ارزونی بی علت نیست
ولی شما پاسخ منو ندادید !
مشکل من این اختلاف 700 هزار تومانی هست !
چرا ؟؟ دلیل قانع کننده برای برتری و هزینه بیشتر ؟!
شما همون 5 تا دلیل با پایه و اساس محکم و قانع کننده رو بیار تا من مجاب بشم برم سراغ اپل

عظمت یه شرکت به کسی که میخواد از گوشی استفاده کنه چه دخلی داره ؟ یه شرکت عظمت داره من باید پولش رو از جیبم بدم ؟

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
همینو بگو الان فلان شرکت چینی تبلت میزنه 200 هزارتومن خب یکم فکر کنن کسایی که واسشون سوال پیش میاد..همین خاص بودن کمیاب بودن قیمت رو بالا میبره...اگه اپل گوشی با مشخصات نوت3 بزنه قیمت میره رو 3 میلیون تومن...در کل یه سوال طلا چه فرقی با نقره داره؟؟!!طلا چرا گروونتره؟؟!!

داداش شقایق چه ربطی به یارو داشت ؟ :D
چرا همه چیزو با هم یکی میکنی !

خاص و کمیاب بودن ؟! مگه سنگ فیروزس که کمیاب باشه و بعد از 2 سال منابعش تموم بشه !
خداییش این ازون حرفا بود

طلا گرون تر از نقرس به این دلیل :
1- فواید و خاصیت هایی برای بدن داره
2- منابعش فراوان نیست و محدوده
3- زیبایی خاصی داره

حالا آیفون کدوم از اینا رو داره ؟ همه چیزو چسبوندین به هم :D

اگر خاصه پس به همون مقوله کلاس گذاشتن بر میگرده که توسط دوستان تو همینجا مکررا نقض می شد !
ممنون میشم جواب پست 153 رو هم بدید

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
جالبه بعضیا میگن طراحی تکراری داره!
حداقل اپل یه الگویی ای زیبا واسه خودت طراحی کرده که سال ها اگه تغییرش نده کسی نمیگه از نظر ظاهری زیبا نیست!
ولی سامسونگ یه الگوی واقعا نامناسب داره سال ها ازش استفاده میکنه!
جنس بدنه که بماند!
galaxy-s5-colours.jpg
iphone5s.jpg

iphone1.jpg

Last edited:

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
داداش شقایق چه ربطی به یارو داشت ؟ :D
چرا همه چیزو با هم یکی میکنی !

خاص و کمیاب بودن ؟! مگه سنگ فیروزس که کمیاب باشه و بعد از 2 سال منابعش تموم بشه !
خداییش این ازون حرفا بود

طلا گرون تر از نقرس به این دلیل :
1- فواید و خاصیت هایی برای بدن داره
2- منابعش فراوان نیست و محدوده
3- زیبایی خاصی داره

حالا آیفون کدوم از اینا رو داره ؟ همه چیزو چسبوندین به هم :D

اگر خاصه پس به همون مقوله کلاس گذاشتن بر میگرده که توسط دوستان تو همینجا مکررا نقض می شد !
ممنون میشم جواب پست 153 رو هم بدید
ببین گرامی ارزش های طلا رو من خودم میدونم...بعضی چیزا یه ارزش معنوی خاص دارن...اپل هم برندش بخاطر استیو جابز و اینکه یه زمانی که اندروید هنوز به دنیا نیومده بود گوشی هوشمند میزد البته اگه شما 2g یا 3g اینا یادتون بیاد ....در کل دوست ندارم بحث به کل کل تبدیل بشه یا اینکه منم با تعصب کورکورانه حرف بزنم چون منم خودم خیلی وقتا پیش اومده اندروید داشتم و ناراضی هم نبودم...در کل منظورم چیز دیگه ای هستش..

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
حداقل اپل یه الگویی ای زیبا واسه خودت طراحی کرده که سال ها اگه تغییرش نده کسی نمیگه از نظر ظاهری زیبا نیست!
جنس بدنه که بماند!
galaxy-s5-colours.jpg
iphone5s.jpg
عکسهای 2جی یا 3 جی رو هم یا آیفون 4اس اینارم میشد بزاری که تفاوت قشنگ احساس بشه....

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
شما همون 5 تا دلیل با پایه و اساس محکم و قانع کننده رو بیار تا من مجاب بشم برم سراغ اپل

عظمت یه شرکت به کسی که میخواد از گوشی استفاده کنه چه دخلی داره ؟ یه شرکت عظمت داره من باید پولش رو از جیبم بدم ؟

ازتون میخوام برین تحقیق کنید در کشورهای اروپایی یا امریکا با نسخه قراردادی قیمتشون چقدره.اختلاف دارن؟پس گرون بودن کالاهای آمریکایی مشکل کشور ماست.
شما پنج دلیل بیار ما گلکسی اس5 بخریم؟
شما از اندروید و تاچ ویز جدا نمیشی چون علاقه به شخصی سازی داری.

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
جنس بدنه که بماند!
galaxy-s5-colours.jpg
iphone5s.jpg
من کی از سری اس دفاع کردم !
اس 4 و اس 5 آشغال ترین طراحی های ممکن رو دارن ولی اس 3 نه

اگر رو دکمه هوم 5s یه برچسب بزنن و کنار 5 بزارن این دوتا چقدر با هم تفاوت دارن ؟؟؟
یا 4 با 4s چقدر تفاوت ظاهری داشت ؟
باز سامسونگ اندازه هاش یه خورده تغییر میکنه ولی اپل که همونه !
بماند که جابز گفته بود بهترین سایز 3.5 هست و 2 سال از حرفش رد نشد و کوک 4 و الانم داره میره سراغ بالای 5 اینچ !

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

قربون شکلت ما بحث فنی‌ می‌کنیم میگیم آیفون ۳g هم خیلی‌ روونو خوب اما اندروید با کلی‌ هسته باز لگ داره باز روون نیس شما حرف خودتو میزنی‌! میایم بحث تجاریش می‌کنیم باز میزنی‌ به بحث فنی‌؟! :D:D
شما جواب منو بده لطفا:android10:
چطور یه شرکت با یه گوشی فقط با یه گوشی موفقیتی به دست میاره که ۲۰ تا شرکت هرکدوم با حداقل ۲۰ مدل گوشی نمیتونن به دست بیارن؟!
این ساده‌ترین سوال در مورد آیفون و بقیه گوشیاس

بالا