اره داداش یدونه 4 مشکی 32 ایشا.. فردا پس فردا میرسه.یکم استرس دارم نمیدونم میتونم باهاش کنار بیام یا نه.بالاخره خریدی یا فقط میخواستی شر درست کنی اینجا؟!
Sent from my F**king life
اره داداش یدونه 4 مشکی 32 ایشا.. فردا پس فردا میرسه.یکم استرس دارم نمیدونم میتونم باهاش کنار بیام یا نه.بالاخره خریدی یا فقط میخواستی شر درست کنی اینجا؟!
Sent from my F**king life
خب حتما وارد نبودی همشهری :dاتفاقا اکثرموارد رده بالای اندروید رو داشتم و کار کردم. گوشیهای سامسونگ همه رابط مشابه دارند سونی و بقیه بماند.شما یه دونه سامسونگ بیار که تاریخ ساخت یا معرفیش 2010 باشه و به جدیدترین نسخه اندروید بروزرسانی شده باشه؟
اما ابفون 4 الان به 7.1.1 بروز رسانی شده.این یعنی پشتیبانی مناسب برای دیوایس.
آره اینم حرفیهاگه منظورت به رام زدن و اینا باشه که یاد گرفتن و زدنش کاری نداره.
من کلا برای تنوع و تست کردن ای او اس خریدم نه اینکه اندروید بد باشه.مخلص همشهری هم هستم.
ببین داداش منم قبول دارم آیفون خیلی عالی خیلی قدرتش خوبهمنم قبل از اینکه گوشی بگیرم موندده بودم توش که چی بگیرم
هم آندروید HTC داشتم هم الان آیفون
باید بگم اصلا قابل مقایسه نیستن
فقط آیفون
اصلا کاری به کلاس و این چیزا ندارم من صحبتم کارایی قدرت و کیفیت جنسه
آیفون اصلا داغ نمیکنه به هیچ وجه ولی آندرویدو میتونی جای کباب پز ازش استفاده کنی
حالا Samsung S5 نمیدونم چطوریه
منوی اس ام اس فرستادن نوع ویبره خوردن گوشی کی برد و همه چیش مثل اسباب بازی میمونه در مقابل آیفون
تو ایفونو حس میکنی اما آندروید انگار اسباب بازی دستت گرفتی
سیستم Find my iPhone - iCloud - Apple ID و اینها واقعا فوق العادست
خیلیا میگن اپل آیدی محدودیت ایجاد میکنه عزیزم محدودیت نیست امنیته
ممکنه برای یه خونه که تمام وسایل زندگیت توشه به درش قفل رمزدار خاصی بزنی بعد بیای میای میگی این محدودیته ؟
در کل تو خریدش شک نکن که اصلا دنیای دیگریست عزیز دل برادر
الان قیمت پرچمدارها همشون دور و بر 2 تومن هستند.اگه نحوه استفاده کردن بلد باشی اصلا لازم نیست پول اضافی خرج کنی مگر اینکه برای کلاس بخری و هیچی ازش ندونی که بحثش جدا.ببین داداش منم قبول دارم آیفون خیلی عالی خیلی قدرتش خوبه
اما تو ایران به درد نمی خوره علاوه بر اون باید خیلی پولدار باشی که بتونی با آیفون کنار بیای
و نکته یز بعدی هم شاید بعضی ها دلیل ضعف آیفون ندونن اما من می گم و اون هم دوربینش هست
من با دوربین گلکسی اس فایو(کودم ندارم لطفا از هر گونه مسخره بازی خود داری فرمائید)
رویی شلوارم گرفتم دونه دونه نخ های شلوارم رو نشون داد اما آیفون فایو اس نه
سلام. منم کاملا با فرمایش شما موافقم. چون عده ایی بلد نیستن باهاش کار کنن و از امکاناتش استفاده کنن فکر می کنن توی ایران کارآیی نداره. درحالیکه کسی که یه مقدار در مورد سخت افزار , هماهنگی قطعات , کیفیت(حتی شارژرش) , روانی سیستم عامل و عملکرد بدون نقص و ... میفهمه که S5 حتی Z2 و ... اصلا در حدی نیستن که بخوان باهاش مقایسه بشن.الان قیمت پرچمدارها همشون دور و بر 2 تومن هستند.اگه نحوه استفاده کردن بلد باشی اصلا لازم نیست پول اضافی خرج کنی مگر اینکه برای کلاس بخری و هیچی ازش ندونی که بحثش جدا.
دوربین آیفون ها همیشه جزو بهترین ها بوده.دوربین جلوش هم که فوق العاده است.
شما دوربین آیفون بعدی که دو ماه بعد میاد با اس 5 مقایسه کن!همون طور که دوربین آیفون 5اس از گلکسی اس 4 بهتره.
سامسونگ و بقیه شرکت ها دنبال اعداد و ارقم هستند.هر سری 3 تا میذارن رو مگاپیکسل دوربینشون و عوام هم گول همین میخورن.
تو این لینک دوربین همه گوشی ها بازار میتونی مقایسه کنی:
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=5685&idPhone2=6033&idPhone3=4910
بزار رو 8 مگاپیکسل و مقایسه کن.
بله فرمایش شما صحیحه ولی 99% ایرانی ها برابی کلاس می خرنالان قیمت پرچمدارها همشون دور و بر 2 تومن هستند.اگه نحوه استفاده کردن بلد باشی اصلا لازم نیست پول اضافی خرج کنی مگر اینکه برای کلاس بخری و هیچی ازش ندونی که بحثش جدا.
دوربین آیفون ها همیشه جزو بهترین ها بوده.دوربین جلوش هم که فوق العاده است.
شما دوربین آیفون بعدی که دو ماه بعد میاد با اس 5 مقایسه کن!همون طور که دوربین آیفون 5اس از گلکسی اس 4 بهتره.
سامسونگ و بقیه شرکت ها دنبال اعداد و ارقم هستند.هر سری 3 تا میذارن رو مگاپیکسل دوربینشون و عوام هم گول همین میخورن.
تو این لینک دوربین همه گوشی ها بازار میتونی مقایسه کنی:
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=5685&idPhone2=6033&idPhone3=4910
بزار رو 8 مگاپیکسل و مقایسه کن.
ای بابا اصلا بی خیال آیفون می خوای چی کار؟
20 تومن بده یه 1100 بخر بقیشم بده یه ps4 بخر باهاش بازی کن
عزيز دوربين كامپكت ديجيتال استفاده خونگي هست كه 50ايكس زوم ميكنه!سلام راستش من با اينكه هيچ وقت پول بابت ايفون خرج نكردم ولي در استفاده چند ساعته از اون به اين نتيجه رسيدم كه به لنت خدا هم نمي ارزه.همه كساني هم كه از اين برند و سيستم عاملش دفاع ميكنن از روي هيجانات شخصي و ي جور جوگيري اپيدمي شده هست.
اين عكسي كه پايين گذاشتم رو دانلود كنيد و بعد با يه نرم افزار مثل پيكاسا تا اونجايي كه ميشه روش زوم كنيد. اين عكس با يك گوشي سوني كه الان قيمتش حدود 200ت هست گرفته شده!(wt19i) يعني چند سانت جلوتر ميبردم ميكروبها را هم نشون ميداد!
عكس از پارچه شلوار هست كه با ذره بين 40x هم اينطور ديده نميشه!
سوني هم اوضاعش همچين بهتر از سامسونگ نيست!منظورم زوم نبود استاد! بحثم سر كيفيت و قيمت بود.
به سوني ايمان بياوريد تا رستگار شويد :general601: