منم که ریپورت داده بودم
از تمام دوستان ممنونم که همچین تاپیکی زدند ، من تازه این تاپیک رو دیدم! خیلی وقت بود به خاطر فیل.... به پرشن تولز نمی اومدم
فقط یک سوالی دارم ، دلیل اینکه سایت وبگذر هم توی پست اول هست چیه؟
ممنون از همه
میشه بیشتر توضیح بدید؟وبگذر هم یه سایت اسپمه. البته با اسکریپت و روشهای خودش
شاید منظور دوستمون از اسپم بودن وبگذر اینه که خیلی اوقات کی ورداش میاد توی صفحات گوگل در حالی که هیچ محتوایی ندارهمیشه بیشتر توضیح بدید؟
وبگذر خدایش سرویس های خوبی ارائه میده! به نظر من نباید وبگذر رو با این سایتهایی که اینترنت رو به گند کشیدن مقایسه کرد
واقعا دیگه نمیشه چیزی سرچ کرد!
من هم ريپورت دادمشاید منظور دوستمون از اسپم بودن وبگذر اینه که خیلی اوقات کی ورداش میاد توی صفحات گوگل در حالی که هیچ محتوایی نداره
منم که ریپورت داده بودم
میشه بیشتر توضیح بدید؟
وبگذر خدایش سرویس های خوبی ارائه میده! به نظر من نباید وبگذر رو با این سایتهایی که اینترنت رو به گند کشیدن مقایسه کرد
واقعا دیگه نمیشه چیزی سرچ کرد!
حسین همینجا بنویس که داخل این مستطیل ها چی باید بنویسیم. تا اعضای پی تی همینو سریع کپی کنن اونجاریپورت جدید از طریق این آدرس مهمه
ریپورت های قبلی ترتیب اثر داده نمیشه
حتما بایستی از طریق این لینک ریپورت به گوگل برای سایتهای فارسی زبان ارسال بشه
https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=fa
یعنی این قسمت لینک مهمه
hl=fa
آخه ساماندهي سيخي چنده
گيرم فيلتر شه مگه با فيلتر شدن از ليست گوگل حذف ميشه؟
حسین همینجا بنویس که داخل این مستطیل ها چی باید بنویسیم. تا اعضای پی تی همینو سریع کپی کنن اونجا
The specific web page or site that is misbehaving:
Exact query that shows a problem (copy this from the Google search box):
Resulting Google page that shows problem (copy the Google URL):
Type(s) of problem (check all that apply):
Additional details
آخه ساماندهي سيخي چنده
گيرم فيلتر شه مگه با فيلتر شدن از ليست گوگل حذف ميشه؟
اگه فیلتر بشن باکلیک بر روی لینکشون دیگه سایتشون نشون داده نمیشه و پیغام فیلترینگ نمایش داده میشه
بنابراین از تعداد بازدید کننده هاشون کم میشه و کم کم رتبشون در گوگل افت میکنه و به صفحات آخر میرسن
از همه مهمتر اینکه وقتی اونها فیلتر باشن خب بازدید کننده وقتی میبینه این فیلتره بر روی لینک بعدی کلیک میکنه و سایتی که اسپم نیست رو باز میکنه
سلام
امروز اومدم سرچ کنم دیدم هنوز اینا هستن که
رفتم با اسکریپت خودم سرچ کردم اگه طول میکشه سایت رو بیارم بالا همه استفاده کنن ؟
خوب برای فیلتر کردنشون چه کار باید کرد؟ به سایت ساماندهی باید گفت؟ اگه آره چی باید گفت؟ اینا این جور چیزا حالیشون میشه؟ قبول میکنند؟
سلام برادر ، مگه برای کپتیو اتفاق ناگوار درون فرومی افتاده؟
در کل ممنون ، یه خورده اینارو ریپورت بدیم شاید گوگل یه حرکت مثبتی کرد
موفق باشید
فقط بایستی ازطریق همون ایمیلی که در صفحات فیلترینگ قرار داده شده باهاشون تماس بگیرید و سایت های اسپم رو بعنوان سایت جستجوی مطالب مبتذل معرفی کنید