• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتحاد و یاری وبمسترها برای نابودی سایتهای اسپم - رباتهای جستجوگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
خوب من مشکلی با اين سايت های اسپم ندارم چون از 100 کيلومتری معلوم هستن
فقط واسه اون بنده خدا هايی که با دايل آپ بالا هستن و ميخوان 2 تا سرچ بزنن
خوب حالا وقت باجگيری از گوگل هست با اين کار گوگل به اين فکر خواهد افتاد که يه کاری بکنه
يه 1000 دامين رجيستر ميکنيم اين اسکريپت ها رو راه ميندازيم واسه زبان های فراگير دنيا
و اساسی تا صفحه 2-3 گوگل رو اسپم ميکنيم بعدش سهام گوگولی حتماً افت ميکنه
بعدش چون اينا مخشون کار ميکنه يه فکر اساسی ميکنن ما هم راحت ميشيم
به اين ميگم اصل مهندسی معکوس!!!!

چون گوگل اسکریپت هوشمندی داره سایتهای به زبانهای اصلی دنیا که اسپمر و ربات هستند رو تشخیص میده و فورا بن میکنه . احتمالا این مشکل برای زبانهای متفرقه مثل فارسی وجود داره.
لطفا یه راه حل درست درمون ارائه کنید که از شر این اسکریپتهای ربات هر چه سریعتر خلاص بشیم

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
چون گوگل اسکریپت هوشمندی داره سایتهای به زبانهای اصلی دنیا که اسپمر و ربات هستند رو تشخیص میده و فورا بن میکنه . احتمالا این مشکل برای زبانهای متفرقه مثل فارسی وجود داره.
لطفا یه راه حل درست درمون ارائه کنید که از شر این اسکریپتهای ربات هر چه سریعتر خلاص بشیم

خوب اين رو هم به بقيه تحريم ها اضافه ميکنيم!!!!

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
اين سايت ها وقتی بازديدشون ميره بالا تبليغ ميزارن پول درميارن
تا وقتی که حمايت مالی ميشن ادامه ميدن
وبمستر ايرانی هم که هر کاری ميکنه که بازديد بره بالا (اصلاً ايرانی بازی يعنی همين)
لطفاً حمايت مالی نکنيد که اين به فرهنگ افراد بستگی داره وقتی تو يه جامعه مجازی با فرهنگ پايين هستی
انتظار معجزه نداشته باش
اين مشکل رو ما اينطوری ميتونيم حل کنيم بصورت فرهنگی!!!
به صورت فنی رو خود گوگل بايد عملی کنه

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
تعداد لینک های ایندکس شده میهن روبوت در گوگل کاهش یافته فکر کنم داره حذف میشه!

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام علیکم
واقعاً دیگه شورش رو دراوردن این اسپمیا! به خدا کلی از ویزیتورایی که میتونستن بیان توی سایت من و شما ، با قرار گرفتن بعضاً چند سایت اسپم در نتایج اول جست و جو رسماً دارن میرن یه جا دیگه! بابا خداوکیلی اصلاً این قضیه عادلانه نیست ، طرف کم مونده اسم مارم سرچ کنه بره سایت اسپم!
خسته شدیم بابا، یه برنامه جامع بریزیم و یه کاری بکنیم دیگه ؟!
موفق باشید

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
برو بچز خبر خوببب!!

پستی که براشون زدم تا حدود نتیجه داده:
http://www.google.com/support/forum/p/Web+Search/thread?fid=22164a1d6fb40fab000485e1b8a63715&hl=en

خودشون هم متوجه شدن، اینجارو نگاه کنید:
http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2010/05/call-for-webspam-reports-in-thai.html

توصیه ای هم که در تاپیکی که زدم کرده بخونید. سعی کنید شما هم اونجا شکایتتون رو مطرح کنید.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
تبریک میگم دوستان. امیدوارم به زودی این سایت ها ریشه کن بشن

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
بالاخره دهن همشون رو صاف كرديد

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
من دوباره همشون رو ریپورت دادم
شما هم همین کار رو بکنید

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
1- با تشکر از کاربر balabala که زحمت کشیدند، این بحث رو توی فروم گوگل به زبان انگلیسی مطرح کردند که پاسخ گوگل به صورت کلی در وبلاگ گوگل رو به دنبال داشت. دوستانی که زبان انگلیسیشون خوبه برن تو اون تاپیک شرکت کنند.

2- اندیکس های میهن ربات امروز کم شده و اومده روی 450.000 صفحه (قبلاً حدود 650.000 صفحه بود) حالا دلیلش یا همین ریپورت ها هست، یا اینکه سایتش امروز برای ساعاتی داون شده و گوگل نتونسته اندیکس هاشو آپدیت کنه. ولی در این لحظه آخرین کش گوگل در مورد میهن ربات مربوط به چندساعت قبله، که این نشون میده گوگل همچنان در حال سر زدن به میهن ربات هست.

3- تعدادی از سایت های اسپم ف..ی..ل..ت..ر شدند که اینم میتونه تلنگری به مدیران این سایت ها باشه.

4- دوستان دوباره ریپورت دادن رو آغاز کنند و به نظر من اگه زیاد حال ریپورت دادن ندارید، یه سایت رو که ریپورت دادید، در قسمت "توضیحات" در صفحه Spam Report گوگل، دومین بقیه سایت های اسپم رو وارد کنید.

5- تا جو ریپورت دادن برقراره کسانی که به گوگل ریپورت میدند، همزمان از لینک زیر استفاده کنند و ریپورت سایت های اسپم رو به یاهو هم بدند تا این سایت ها از یاهو هم حذف بشند.

گزارش اسپم به یاهو:
http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/search/abuse.html

.

Last edited:

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
1- با تشکر از کاربر balabala که زحمت کشیدند، این بحث رو توی فروم گوگل به زبان انگلیسی مطرح کردند که پاسخ گوگل به صورت کلی در وبلاگ گوگل رو به دنبال داشت. دوستانی که زبان انگلیسیشون خوبه برن تو اون تاپیک شرکت کنند.

2- اندیکس های میهن ربات امروز کم شده و اومده روی 450.000 صفحه (قبلاً حدود 650.000 صفحه بود) حالا دلیلش یا همین ریپورت ها هست، یا اینکه سایتش امروز برای ساعاتی داون شده و گوگل نتونسته اندیکس هاشو آپدیت کنه. ولی در این لحظه آخرین کش گوگل در مورد میهن ربات مربوط به چندساعت قبله، که این نشون میده گوگل همچنان در حال سر زدن به میهن ربات هست.

3- تعدادی از سایت های اسپم ف..ی..ل..ت..ر شدند که اینم میتونه تلنگری به مدیران این سایت ها باشه.

4- دوستان دوباره ریپورت دادن رو آغاز کنند و به نظر من اگه زیاد حال ریپورت دادن ندارید، یه سایت رو که ریپورت دادید، در قسمت "توضیحات" در صفحه Spam Report گوگل، دومین بقیه سایت های اسپم رو وارد کنید.

5- تا جو ریپورت دادن برقراره کسانی که به گوگل ریپورت میدند، همزمان از لینک زیر استفاده کنند و ریپورت سایت های اسپم رو به یاهو هم بدند تا این سایت ها از یاهو هم حذف بشند.

گزارش اسپم به یاهو:

.

site:mihanrobot.co m

Results 1 - 10 of about 558,000 from mihanrobot.co m. (0.21 seconds)

ایندکسهاش هی کم و زیاد میشه ولی اگه اسپم شناخته بشه باید به یکباره صفر بشه
مثل این

site:robat.co.c c

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

گزارش اسپم به یاهو:

.
ممنون. من کاری نکردم، karshenasi عزیز کار اصلی رو انجام داد و من سعی کردم دست و پا شکسته ترجمه ش کنم. امیدوارم مفید واقع بشه.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
دوستان دیگه هم ریپورت رو شروع کنن
پشت گوش نندازید
همه با هم باید همکاری کنیم
یکی دو نفر کافی نیست
بقیه هم که ریپورت میدن حتما اینجا بنویسن که ببینیم آیا گوگل به این ریپورت ها ترتیب اثر میده یا اینکه اصلا کسی ریپورت نداده؟!!!

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
ریپورت دادم

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
از تمام دوستان ممنونم که همچین تاپیکی زدند ، من تازه این تاپیک رو دیدم! خیلی وقت بود به خاطر فیل.... به پرشن تولز نمی اومدم
فقط یک سوالی دارم ، دلیل اینکه سایت وبگذر هم توی پست اول هست چیه؟

ممنون از همه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا