• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتحاد و یاری وبمسترها برای نابودی سایتهای اسپم - رباتهای جستجوگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
نه اصلا
در اصل هدف به حذف سایت های اسپم است نه تولید ان
به عبارتی در این طرح همان طور که گفته شد به دلیل نقض موجود در الگوریتم گوگل (که پس خوراند خودش را به خورد خودش می دهند)‌این شبه ربات توانسته پیش ببرد
حال کاری که ما باید بکنیم این است که این پس خوراند را به اطلاع وب مسترها برسانیم تا با بهینه سازی محتوای صفحات خود اجاز سوئ استفاده سایت های اسپم را بگیرند البته اینکار بصورت دینامیک (و غیر دستی) خواهد بود مگر برای وبلاگ ها و اینکه چطور از آن استفاده کنند در آینده با اتمام طرح اعلام میشود)
من باز هم متوجه منظور شما نشدم ! یعنی سایت ها از نظر سئو خودشان را تقویت کنند تا در نتایج جستجوی گوگل بالا بیایند و در نتیجه میهن روبوت پایین برود ؟ منظور شما فقط همین کار هست ؟

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
اگه هر کی بیاد(مثلا صد نفر) یه دومین ارزون مثلا آی ار ثبت کنه و روی هر دومین صد تا ساب بسازه و روشون این اسکریپت رو نصب کنیم و فایلی که عبارتهای سرچ شده توش هست رو آپدیت کنیم اونوقت چنان گندی به گوگل زده میشه که صداش همه جا می پیچه.
اصلا بعدش یه مقاله بنویسیم بفرستیم واسه صدا و سیما که اونا هم دنبال یه سوژه میگردن که بگن سایت آمریکایی گوگل با یک اسگریپت که توسط یک جوان برومند ایرانی نوشته شده فلان شد و بهمان شد.:p
بعدش گوگل به خودش میاد.

Last edited:

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
اگه هر کی بیاد(مثلا صد نفر) یه دومین ارزون مثلا آی ار ثبت کنه و روی هر دومین صد تا ساب بسازه و روشون این اسکریپت رو نصب کنیم و فایلی که عبارتهای سرچ شده توش هست رو آپدیت کنیم اونوقت چنان گندی به گوگل زده میشه که صداش همه جا می پیچه.
اصلا بعدش یه مقاله بنویسیم بفرستیم واسه صدا و سیما که اونا هم دنبال یه سوژه میگردن که بگن سایت آمریکایی گوگل با یک اسگریپت که توسط یک جوان برومند ایرانی نوشته شده فلان شد و بهمان شد.:p
بعدش گوگل به خودش میاد.
آره مثل اینه که خودت شیشه سم رو سر بکشی منتظر باشی گوگل بمیره :)

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
بعدش گوگل به خودش میاد.

مثل اینکه این پیشنهاد از همه بهتره ! باید آنچنان گندی به سرچ گوگل زد که صداش دربیاد و ازش گزارش تهیه کنند ! اونوقت اونا اگه رگ غیرتی داشته باشند بهشون بر میخوره و یه کاری میکنند! دی!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
لازم نیست اینکار رو بکنین. کلیه واژه های مرتبط با ادارات دولتی و مخابرات و هرچیز که بفکرتون میاد مداوم در این سایتها سرچ کنید تا نتیجه کلیه سایتهای اداری و دولتی هم به گند کشیده بشه شاید کاری بکنن :خنده شیطانی:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
جناب گوگل متاسفانه پست های شما خیلی طولانیه. میشه دقیق و خیلی کوتاه بگید منظورتون رو؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من هم ۱-۲ باری خوندم . اما یه کم پراکنده توضیح دادید . چیزی که به ذهن من هم رسید اینه که شما میخواین سیل درست کنین که معلوم نباشه زمین خیس شده .

perince_3000

Registered User
لایک‌ها
1
يدونه از اين سايت ها بود فكر كنم

364.ir

هرچي سرچ ميدم اين هم هست يه فكر بايد كرد به نظرم

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
من کلمه کلیدی " دانلود جزوه حسابان " رو سرچ کردم
سایت من در رتبه 13 گوگل ظاهر شد در حالی که ده سایت اسپم جلوتر از سایت من نشون داده شد! اگر این سایتهای اسپم نبودند الان سایت من باید سوم نشون داده میشد هرچند به نسبت همه سایتها مرتبط ترین محتوا رو داشت !

[ame="http://www.google.com/search?q=%D8%AC%D8%B2%D9%88%D9%87+%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%86&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a"]302 Moved[/ame]

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ربات گوگل وقتی به این سایت ها مراجعه می کند بقولی فکش می افتد
چون ملاحظه می کند آنچه را که 25 سایتی که در ابتدای رتبه جستجویش بوده اند داشته اند او یک جا دارد (غافل از اینکه از خود گوگل استخراج شده)‌و اینطور است که بالاتر از بقیه قرار می گیرد
مطمئنم که دوستانی هم که با سئو و الگوریتم های گوگل آشنا نبوده اند همه چیز برایشان جا افتاد و فهمیدند که چطور این سایت ها با این نرم افزار به این جایگاه های بالا از سرچ رسیده اند

به نظر من دلیل بالا آمدن این سایت ها در نتایج جستجو این نیست که آن سایت ها از نتایج گوگل استفاده می کنند و گوگل چون همه فاکتورهای مورد نظر خود را یکجا می بیند، این سایت ها را به صدر نتایج خود می کشاند.

اگر اینطور بود پس چرا سایت هایی مانند درجه1 یا پیام سرا و iranictnews.ir یا حتی سایت های آگهی که از همچین ترفندی استفاده نمی کنند بازهم در صدر نتایج مشاهده می شوند؟ من چندتا از این سایت های اسپم رو می شناسم که با تغییر در ربات مذکور، فقط یک صفحه با Url و Title کلمات درست کردند و داخل اون صفحه نوشته "کلمه مورد نظر شما یافت نشد!". که با این کار فقط می خوان اسپم کنند. در اینجا اصلاً محتوایی در کار نیست که گوگل بخواد همه پارامترها رو یکجا ببینه و به قول شما، از هول حلیم تو دیگ بیفته!

یک دلیل بالا آمدن این ربات در نتایج، به علت سئو URL و Title صفحات است، چراکه برای گوگل URL و Title از اهمیت بالایی برخوردار است. دلیل دیگر حجم بالای صفحات این سایت ها است و به قولی از شیرمرغ تا جوون آدمیزاد در این سایت ها، Page و Url وجود دارد.

در نهایت بعید میدونم این روش شما (که هنوز برای خیلی ها مبهم است=چون شما هنوز اصل کاری که می خواهید بکنید رو توضیح ندادید، بعد از دوستان راجع به نحوه اجرا نظرخواهی می کنید) موثر باشه. درسته الگوریتم های گوگل پیچیده است و به چگالی و ... اهمیت میده ولی فکر نکنم دیگه تا این حد پیچیده باشه. اگه پیچیده بود به این راحتی گول نمی خورد.

.

Last edited:

google724

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضی دوستان مثل اینکه قصد داشته باشند بحث را به بی راهه بکشند مسائلی را مطرح کردند که بیشتر باعث تعجب من شد تا اینکه کمکی به من بکند پس توضیح مختصری بدهم
1- اینکه بد را با بدتر جبران کنیم منظور من نیست(به عبارتی هیچ کار اسپمی انجام نخواهد شد)
2- اینکه بخواهیم سئوی سایت ها را بالاببریم خوب است اما مشکل این است که الان خود گوگل مریض است و در الگوریتمش دچار خطا میشود
3- قصد درست کردن سیل نیست بلکه ارایه متدی برای مهار سیل ایجاد شده توسط سایتهای اسپمر است
4-و اینکه سایت هایی درجه1 یا پیام سرا و iranictnews از این روش استفاه نمی کنند پس از بحث خارج هستند (سایتهای گفته شده از Cloaking و sneaky وJava redirects و doorway pages استفاده می کنند که در الگوریتم گوگل روش هایی برای شناخت آن وجود دارد و خودش امور لازم را انجام میدهد)
5- اینکه با توضیحات مفصل من هم مسئله شفاف نشد بپذیرید که با کوتاه نویسی هم چیزی عوض نمیشود و باید منتظر ماند ودید گروه گوگل 724 چه طرحی را ارائه خواهد داد
6- من اگر بخواهم همه چیز را در مورد نحوه اجرا بنویسم بقولی دیوار موش داره موشم گوش داره و صلاح نیست
اجازه بدهید من در ادامه سکوت کنم و g724 کار خوش راعملی کند و به رفراندم برگزار شده هم خاتمه دهم چون متاسفانه حتی یک نفر هم به نظر خواهی من پاسخ مثبتی نداد و با دیده شک و تردید با مسئله برخورد شد
بنابراین چون دیدم دوستان وقحی به رفراندو ندارند شخصا با درنظر گرفتن تمام جوانب رویه سوم یعنی
در یک صفحه قرار داده شود و بصورت استفاده رایگان در اختیار بقیه قرار بگیرد
رادر پیش خواهم گرفت
انشالله با اتمام طرح و عملیاتی شدن از طریق سایت مادر (google724.com) به اطلاع دوستان خواهد رسید
البته پیگیر مطالب دوستان نیز هم هستم تا اگر راهکار جدید پیشنهاد شد در طرح خودمان قرار بدهیم
و ایمیلی که بتوانید با شخص من ارتباط برقرا کنید
saeed350[at]yahoo.com می باشد
یاعلی

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
خب میتونی ادامه بحث رو برای اینکه راحت تر باشی و اینکه همه نتونن ببینن در یه گروه خصوصی ادامه بدی و از سیر تا پیازش رو بگی و جمع بندی کنی و راه حل بدی تا اونکارو انجام بدیم

MD66

Registered User
لایک‌ها
205

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
در یک صفحه قرار داده شود و بصورت استفاده رایگان در اختیار بقیه قرار بگیرد
پس لطفاً سریعتر صفحه مذکور را درست کنید تا ببینیم عملکردش چطوره. اگه به تنهایی تونست کارش رو از پیش ببره که هیچ، وگرنه به صورت کد باز در اختیار 20-30 تا سایت معتبر که متعهد بشند اسکریپت رو پابلیک نکنند، قرار بدید تا اونا هم به کمک سایت شما بیان. لطفاً هرچه سریعتر این کار رو انجام بدید که اگه احیاناً این کار جواب نداد و یا با مشکل مواجه شد، فوراً راههای دیگه امتحان بشه.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
oxinads.com , webgozar چرا تو لیست هستن؟!!!!!!!!!!!!!!

panizgraphic

Registered User
لایک‌ها
6
چه باحال شده گوگل !
به جان خودم اگر سرچ های بزرگ می دونستن اینطوری میشه گوگل رو بی ارزش کرد میلیاردی هزینه می کردن :دی

این عبارت کنید : "IGI سایت بازی" متن داخل "" !
همش اسپم هست ! بیچاره کسی که سرچش این بوده!
40 تایی اسپم ریپورتیدم خسته شدم :دی
یه روبوت بنویسیم لیت این سایت هارو بدیم با یه کیورد همرو خودش ریپورت کنه خوبه یهو 200 تا سایت رو 200 نفر ریپورت میدن 1 هفته دیگه اون موقع رسیدگی میشه ، اگه نشد که باید گل گرفت :دی

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
اصلا میخواین من خودم یه موتور جستجو راه بندازم که توش هیچ اسپمی نباشه؟شما هم این موتور جستجورو به دیگران معرفی کنید تا فراگیر بشه.البته فقط جستجوی لینک :D

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
اصلا میخواین من خودم یه موتور جستجو راه بندازم که توش هیچ اسپمی نباشه؟شما هم این موتور جستجورو به دیگران معرفی کنید تا فراگیر بشه.البته فقط جستجوی لینک :D

فیلتر میشه چون از وب میگیری :دی واژه های خفن از فیل رد میشه:دی

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356

دیر جنبیدی . من دست کردم :) . contentwebs.com ولی فرصت هنوز نشده گسترشش بدم ..

فعلا راحی متصور نیست . همین که میالب مفید رو از جایی بغیر از گوگل پیدا کنید . مانند bing و yahoo

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا