بعضی دوستان مثل اینکه قصد داشته باشند بحث را به بی راهه بکشند مسائلی را مطرح کردند که بیشتر باعث تعجب من شد تا اینکه کمکی به من بکند پس توضیح مختصری بدهم
1- اینکه بد را با بدتر جبران کنیم منظور من نیست(به عبارتی هیچ کار اسپمی انجام نخواهد شد)
2- اینکه بخواهیم سئوی سایت ها را بالاببریم خوب است اما مشکل این است که الان خود گوگل مریض است و در الگوریتمش دچار خطا میشود
3- قصد درست کردن سیل نیست بلکه ارایه متدی برای مهار سیل ایجاد شده توسط سایتهای اسپمر است
4-و اینکه سایت هایی درجه1 یا پیام سرا و iranictnews از این روش استفاه نمی کنند پس از بحث خارج هستند (سایتهای گفته شده از Cloaking و sneaky وJava redirects و doorway pages استفاده می کنند که در الگوریتم گوگل روش هایی برای شناخت آن وجود دارد و خودش امور لازم را انجام میدهد)
5- اینکه با توضیحات مفصل من هم مسئله شفاف نشد بپذیرید که با کوتاه نویسی هم چیزی عوض نمیشود و باید منتظر ماند ودید گروه گوگل 724 چه طرحی را ارائه خواهد داد
6- من اگر بخواهم همه چیز را در مورد نحوه اجرا بنویسم بقولی دیوار موش داره موشم گوش داره و صلاح نیست
اجازه بدهید من در ادامه سکوت کنم و g724 کار خوش راعملی کند و به رفراندم برگزار شده هم خاتمه دهم چون متاسفانه حتی یک نفر هم به نظر خواهی من پاسخ مثبتی نداد و با دیده شک و تردید با مسئله برخورد شد
بنابراین چون دیدم دوستان وقحی به رفراندو ندارند شخصا با درنظر گرفتن تمام جوانب رویه سوم یعنی
در یک صفحه قرار داده شود و بصورت استفاده رایگان در اختیار بقیه قرار بگیرد
رادر پیش خواهم گرفت
انشالله با اتمام طرح و عملیاتی شدن از طریق سایت مادر (google724.com) به اطلاع دوستان خواهد رسید
البته پیگیر مطالب دوستان نیز هم هستم تا اگر راهکار جدید پیشنهاد شد در طرح خودمان قرار بدهیم
و ایمیلی که بتوانید با شخص من ارتباط برقرا کنید
saeed350[at]yahoo.com می باشد
یاعلی