• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتحاد و یاری وبمسترها برای نابودی سایتهای اسپم - رباتهای جستجوگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
ربطش چی بود؟
من خوندم ولی ربطی بین موضوع این تاپیک و این بلاگ ندیدم
ربطش اینه که ایشون با گوگل ارتباط دارند و ممکنه بتونند مشکل رو به اونها انتقال بدند .
پستشون رو خوندید؟

دیروز، پنج شنبه، به همراه یکی از دوستان عزیز فریدام هاوس با یکی از اعضای بخش سیاست گذاری گوگل در دفتر واشنگتن قرار گذاشتیم و در مورد مشکلات بچه های وبلاگستان حرف زدیم. اهم موارد مورد بحث اینها بود،

* بلاگر: تسهیلات برای مهاجرت از سرویس های داخلی، امنیت در برابر حمله
* جیمیل: مسایل امنیتی
* یوتیوب: امنیت
* دانلود: کار روی مشکلات ِ کسانی که تلاش می کنند از داخل ایران گوگل کروم و ابزارهای دیگر را دانلود کنند و احتمالا به دلیل تحریم ها مساله دارند.

تلاش بر این است که کانال مستقیمی برای انتقال مشکلات به گوگل ایجاد کنیم. این ارتباط در مواردی که اکانت کسی در گوگل یا یوتیوب مورد حمله قرار می گیرد بویژه مهم است.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
Last edited:

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
اینا منشی و رئیس دفتر و ... دارن که خودشون اگه حرفه ای باشن که هستند این جور ایمیل ها را به رئیسشون راجاع نخواهند داد !
ما که باهاش کار شخصی نداریم که بی محلی کنه یا منشیش بهش اطلاع نده.

این آقا احتمالا فارسی بلد نیست اگرم باشه با این پست وقتش خیلی خیلی با ارزش تر از اینه که برای همچین موردی چند خط ایمیلو حتی بخونه چه برسه با این که عملی انجام بده !
چرا وقتش با ارزشتر از اینه که ایمیل ما رو جواب بده؟ مگه داره چیکار میکنه؟ اینا تمام تلاششون اینه که بهترین نتیجه سرچ رو به کاربرا نشون بدن وقتی بفهمن که یه اسکریپت چه بلایی داره سر سرچ فارسی میاره اونوقت مهمترین کارشون میشه این. فقط باید بهشون ثابت بشه.
البته متن ایمیل یا فاکسی که قراره ارسال بشه خیلی خیلی مهمه و اگه درست نوشته نشه ممکنه بی نتیجه باشه.
چند روز دیگه سرم که خلوت شد این کارو انجام میدم انشالله که جواب بده :happy:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اول اینکه مرتب گزارش اسپم به گوگل بدیم. دوم به فکر ارتباط با مدیران گوگل باشیم. و اما بعد...

برای حذف سایت های اسپم از موتورهای جستجو روش های مختلفی انجام شد و هنوز هیچ کدام از روش ها به نتیجه مطلوب نرسیده. یه راه وجود داره که احتمالاً جواب میده و به موارد زیر احتیاج داره:
1- چند سایت یا چند وبلاگ با اندیکس بالای 1000 صفحه در گوگل. (یا هر پیجی که گوگل هر روز به اون سر بزنه)
2- چند نفر نیروی فعال با حداقل وقت آزاد 2 ساعت در روز.

همانطور که گفته شد این روش، مانند سایر روش ها باید آزمایش بشه که معلوم بشه جواب میده یا نه. تنها اشکال این روش اینه که ممکنه اون چندتا سایتی که برای این روش لازمه است، در پایان کار، جایگاهشون در گوگل از بین بره. پس اگه چندتا سایت یا وبلاگ با ویژگی هایی که گفتم دارید و می تونید قید اونا رو بزنید، همینجا اعلام کنید ولی آدرس اون سایت ها رو اینجا ننویسید. فقط اعلام کنید تا بینیم چندتا سایت یا وبلاگ میشه جور کرد. افرادی هم که وقت آزاد برای این کار دارند اعلام کنند تا اونم بررسی بشه.

در مورد اینکه این روش چیه فعلاً چیزی نپرسید، سر موقع میگم. فقط اینو بگم که کار پیچیده ای قرار نیست انجام بگیره.

Last edited:

google724

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تقریبا تمام پستهای انجام شده توسط دوستان را مطالعه کردم البته نه برای کنجکاوی بلکه برای رسیدن به نظرات دوستان درمورد سایت های اسپم
خوشحال شدم که پرشین تولز این تاپیک را راه انداخته من قبلا هم در پرشین تولز عضو بوده ام ولی خوب چون یوزرم را فراموش کردم کاربری جدید ساختم و وارد بحث شدم
اولا در مورد مباحث مطرح شده باید با مبحث اسپم و هرزنامه آشنا شویم بعد در پی راههای مقابله با ان برآییم
در این مورد من دو مطلب در seo.parsiblog.com قرار دادم که علاقمندان میتونند بخوانند یعنی
راه کارهاي مبارزه براي نابودي سايتهاي اسپم و رباتهاي جستجوگر(1)
و
چه تفاوتي بين عملکرد گوگل در سايت هاي اسپم لاتين و فارسي است(2)
من به عنوان یک متخصص سئو که سالهای سال کار سئو (بصورت آماتور و نه حرفه ای)‌ انجام می دهم همه جوانب کار را سنجیدم
و راهکاری را برای مبارزه با آن اندیشیده ام که انشالله به زودی و در همین جا مطرح خواهد شد
تنها همین قدر بگویم که قبلا تصور می کردم با مسدود کردن آی پی این سایت ها مشکل حل میشود اما با مطالعه کلاسهای نوشته شده در فایلهای میهن ربات به اصل موضوع واقف شدم انشالله در طرحی که در پیش دارم و در حال انجام است کلا این سایت های اسپم ریشه کن خواهند شد

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
من تقریبا تمام پستهای انجام شده توسط دوستان را مطالعه کردم البته نه برای کنجکاوی بلکه برای رسیدن به نظرات دوستان درمورد سایت های اسپم
خوشحال شدم که پرشین تولز این تاپیک را راه انداخته من قبلا هم در پرشین تولز عضو بوده ام ولی خوب چون یوزرم را فراموش کردم کاربری جدید ساختم و وارد بحث شدم
اولا در مورد مباحث مطرح شده باید با مبحث اسپم و هرزنامه آشنا شویم بعد در پی راههای مقابله با ان برآییم
در این مورد من دو مطلب در seo.parsiblog.com قرار دادم که علاقمندان میتونند بخوانند یعنی
راه کارهاي مبارزه براي نابودي سايتهاي اسپم و رباتهاي جستجوگر(1)
و
چه تفاوتي بين عملکرد گوگل در سايت هاي اسپم لاتين و فارسي است(2)
من به عنوان یک متخصص سئو که سالهای سال کار سئو (بصورت آماتور و نه حرفه ای)‌ انجام می دهم همه جوانب کار را سنجیدم
و راهکاری را برای مبارزه با آن اندیشیده ام که انشالله به زودی و در همین جا مطرح خواهد شد
تنها همین قدر بگویم که قبلا تصور می کردم با مسدود کردن آی پی این سایت ها مشکل حل میشود اما با مطالعه کلاسهای نوشته شده در فایلهای میهن ربات به اصل موضوع واقف شدم انشالله در طرحی که در پیش دارم و در حال انجام است کلا این سایت های اسپم ریشه کن خواهند شد

بله انشاالله به کمک متخصصانی مثل شما ریشه این سایتها کنده بشه. البته نه فقط اسکریپت میهن روبوت بلکه همه این سایتها ( همچنین سایتهای بی محتوای نیازمندی )

google724

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند نکته را خدمت دوستان باید بگویم
1- اینطور هم نیست که گوگل هیچ کاری انجام نداده باشد مثلا شما به تصویر زیر نگاه کنید
graph

این تصویر آمار ترافیک سایت درجه 1 را که یکی از این سایت های اسپم است را نشان می دهد
ملاحظه می کنید که به شدت نزول کرده
چرا که گوگل در حال حذف کامل آن از دیتابیس سرورهای خودش است و تا حدود 90 درصد آن حذف شده است
و یا تصویر گراف زیر مربروط به یکی دیگر از این سایت های اسپم است (mahcd) که زمانی به آلکسای زیر 5000 رسیده بود اما الان با حذف کامل از دیتابیس سروهای گوگل مواجه شده است
graph

یعنی با سرچ site:mahcd.com در گوگل هیچ نتیجه ای بر نمی گردد
بنابراین می بینید که گوگل کار خودش را انجام داده و می دهد
اما برای بعضی سایت ها که بصورت زیرکانه ای کار خودشان را انجام می دهند( مثل پیام سرا) و با url مخفی این کار را میکنند و یا سایت ایفروش که به ضد بات مجهز شده اند طرحی در دست دارم که با کامل شدن آن عرضه میشود
به هرحال همانطور که گفتم دوران این سایت ها سرآمده

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خیلی اطلاعات خوبی بود

آره اتفاقا این mahcd یه مدت کلافمون کرده بود ولی این اواخر خبری ازش نیس

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
سایت 7gardoon.com هم رشد کاذب زیاده داشته
الان به الکسای 3 هزار رسیده !

google724

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یکی دو روز تمام نتایج جستجوی میهن آگهی را بررسی کردم (اولا یک توضیح را بدهم سایت میهن آگهی مطلقا اسپم نیست بلکه مطالبش را اعضا وارد میکنند )و متوجه یک موضوع جالب شدم(اینکه چطور میهن آگهی سایت لینک خودش را از دست داده و چرا میهن 24 که سایت مفهومی خوبی است نمی تواند سرش را در موتورهای جستجو بالا نگه داردو چرا نسیم رضوان با وجود داشتن مطالب مفید فراوان در آلکسا تا رتبه 6 میلیون تنزل پیدا کرده)
اخیرا در اینترنت یک ربات به نام mihanrobat پخش شده که ترکش های آن به تمام سایت های فارسی رسیده
موضوع از این قرار است که این ربات حتی بدون نیاز به دیتابیس بصورت پس خوراند نتایج گوگل را مجددا در یک صفحه پر از تبلیغات به ما می دهد (به عبارتی ما برای رسیدن به یک نتیجه جستجو باید مجددا در صفحه باز شده به دنبال مطلوب خود بگردیم و از کجا معلوم که باز یک سایت اسپم باز نشود)
اما این سایت ها که عملا نقض کپی رایت را هم انجام نمی دهند در مقیاس وسیع نتایج جستجو را از آن خود می کنند
و بزرگترین مشکلی که ایجاد می کنند این است رتبه جستجوی سایت های دیگر را در گوگل پایین می کشند

برای مثال جستجوی کلمه محدود شده با دابل کوتیشن در دو مورد زیر:
PHP:
 "میهن آگهی"
site:mihanagahi.com "میهن آگهی"
مورد اول 226 هزار و مورد دوم که مختص خود میهن آگهی است حدود 90 هزار مورد بر می گرداند
و این یکی از مصداق های از بین رفتن سایت لینک است به عبارتی وجود سایت لینک برای یک کلمه در یک سایت به این معنی است که آن سایت بیشتر از تمام سایت های دیگر به‌ آنکلمه پرداخته است و وقتی توازنی برقرار شود آن سایت سایت لینک خود را از دست می دهد ( یعنی بهم خوردن نسبت وجود کلمه در سایت به وب است) که مصداق بارز آن خود کلمه «google» است که گوگل سالهاست سایت لینک آن را در موتور جستجوی خودش از دست داده است
چرا که چگالی آن در خیلی از سایت های وب به مراتب بیشتر از خود سایت گوگل است
البته این تمام بحث نیست اگر این بهم خوردن چگالی (سایت نسبت به کل وب) بصورت پراکنده بود مشکلی را پیش نمی آورد بلکه مشکل از اینجاست که بصورت متمرکز این کار انجام شده است مثلا

site:www.pelak110.com "میهن آگهی"
3,470 times
site:pelak110.com "میهن آگهی"
3,470 times
site:346.ir "میهن آگهی"
3,850 times
site:www.346.ir "میهن آگهی"
2750 times

توجه شود که به دلیل قفل نشدن www در عمل هرکدام از این سایت ها حکم دو تا سایت را دارند
حالا برای اینکه بیشتر با این مفهوم و عمق فاجعه آشنا شوید چند نکته را بگویم
1- اولا گوگل ترکیب کلمات را با دقت تحلیل می کند مثلا شما اگر در گوگل
ابتدا سرچ بزنید
site:mihan24.com میهن 24
حدود 722 نتیجه بر می گردد و حال اگر بصورت مقابل جستجو نماییدsite:mihan24.com "میهن 24"
انتظار دارید نتایج کمتری برگردانده شود (بدلیل محدود شدن جستجو به ترکیب وجود هر سه کلمه)اما در عمل 1250 مورد برگردانده میشود
2- حال بیاید مانند مثال قبل بررسی کنیم در سایت پخش-زنده دات کام با سرچ این ترکیب کلمات یعنی "پخش زنده فوتبال" حدود 220 مورد برگردانده میشود که حدود یک هزارم آن در اینترنت است اما این سایت با همین کلمه دارای سایت لینک است پس چرا مثل میهن آگهی سایت لینک خود را از دست نداده و حدود یکسال و خورده ای آن را حفظ کرده
پاسخ ساده است در روی اینترنت چند تا سایت را باهم پیدا نمی کنید که این تعداد از ترکیب کلمات "پخش زنده فوتبال" را در سایت خود بکار برده باشند
خوب با این تفاسیر معلوم میشود که پیدا کردن راه کاری برای فرار از این وضعیت ضروری می نماید

به هر حال هدف از این بحث طولانی ام این بود که باید با نرم افزار خودشان به جنگ خودشان برویم (عملا این ها چون با پسخوراند گوگل کار می کنند بستن آی پی و راه های دیگر ثمری ندارد)
این نرم افزار برای سایت های گفته شده کاملا مفید بوده (با دید خودمان نگاه نکنیم بلکه با دیده انها نگاه کنیم) اگر به لیست زیر نگاه کنید متوجه میشوید که همه آلکسای فوق العاده ای کسب کرده اند
منظور من این است که
1- ما هم همان کار را بکنیم اما به شکلی که مطلقا وضعیت اسپم و اذیت کاربران را در پی نداشته باشد و برای کاربری که به این شکل وارد سایت میشود مفید باشد
2- با برطرف کردن مشکلات سئوی فعلی این نرم افزار (از ذکر آن در اینجا معذورم ) نرم افزار قوی تری آماده کنیم
3- انجام این کار بنوعی باشد که در صورت برخورد گوگل با این سایت ها خطری متوجه مان نشود
منتظر اخبار بعدی من باشید

Last edited:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
مرسی
خواهشا عجله کن
icon12.gif

من یکی دو روز تمام نتایج جستجوی میهن آگهی را بررسی کردم (اولا یک توضیح را بدهم سایت میهن آگهی مطلقا اسپم نیست بلکه مطالبش را اعضا وارد میکنند )و متوجه یک موضوع جالب شدم(اینکه چطور میهن آگهی سایت لینک خودش را از دست داده و چرا میهن 24 که سایت مفهومی خوبی است نمی تواند سرش را در موتورهای جستجو بالا نگه داردو چرا نسیم رضوان با وجود داشتن مطالب مفید فراوان در آلکسا تا رتبه 6 میلیون تنزل پیدا کرده)
اخیرا در اینترنت یک ربات به نام mihanrobat پخش شده که ترکش های آن به تمام سایت های فارسی رسیده
موضوع از این قرار است که این ربات حتی بدون نیاز به دیتابیس بصورت پس خوراند نتایج گوگل را مجددا در یک صفحه پر از تبلیغات به ما می دهد (به عبارتی ما برای رسیدن به یک نتیجه جستجو باید مجددا در صفحه باز شده به دنبال مطلوب خود بگردیم و از کجا معلوم که باز یک سایت اسپم باز نشود)
اما این سایت ها که عملا نقض کپی رایت را هم انجام نمی دهند در مقیاس وسیع نتایج جستجو را از آن خود می کنند
و بزرگترین مشکلی که ایجاد می کنند این است رتبه جستجوی سایت های دیگر را در گوگل پایین می کشند

برای مثال جستجوی کلمه محدود شده با دابل کوتیشن در دو مورد زیر:
PHP:
 "میهن آگهی"
site:mihanagahi.com "میهن آگهی"
مورد اول 226 هزار و مورد دوم که مختص خود میهن آگهی است حدود 90 هزار مورد بر می گرداند
و این یکی از مصداق های از بین رفتن سایت لینک است به عبارتی وجود سایت لینک برای یک کلمه در یک سایت به این معنی است که آن سایت بیشتر از تمام سایت های دیگر به‌ آنکلمه پرداخته است و وقتی توازنی برقرار شود آن سایت سایت لینک خود را از دست می دهد ( یعنی بهم خوردن نسبت وجود کلمه در سایت به وب است) که مصداق بارز آن خود کلمه «google» است که گوگل سالهاست سایت لینک آن را در موتور جستجوی خودش از دست داده است
چرا که چگالی آن در خیلی از سایت های وب به مراتب بیشتر از خود سایت گوگل است
البته این تمام بحث نیست اگر این بهم خوردن چگالی (سایت نسبت به کل وب) بصورت پراکنده بود مشکلی را پیش نمی آورد بلکه مشکل از اینجاست که بصورت متمرکز این کار انجام شده است مثلا

site:www.pelak110.com "میهن آگهی"
3,470 times
site:pelak110.com "میهن آگهی"
3,470 times
site:346.ir "میهن آگهی"
3,850 times
site:www.346.ir "میهن آگهی"
2750 times

توجه شود که به دلیل قفل نشدن www در عمل هرکدام از این سایت ها حکم دو تا سایت را دارند
حالا برای اینکه بیشتر با این مفهوم و عمق فاجعه آشنا شوید چند نکته را بگویم
1- اولا گوگل ترکیب کلمات را با دقت تحلیل می کند مثلا شما اگر در گوگل
ابتدا سرچ بزنید
site:mihan24.com میهن 24
حدود 722 نتیجه بر می گردد و حال اگر بصورت مقابل جستجو نماییدsite:mihan24.com "میهن 24"
انتظار دارید نتایج کمتری برگردانده شود (بدلیل محدود شدن جستجو به ترکیب وجود هر سه کلمه)اما در عمل 1250 مورد برگردانده میشود
2- حال بیاید مانند مثال قبل بررسی کنیم در سایت پخش-زنده دات کام با سرچ این ترکیب کلمات یعنی "پخش زنده فوتبال" حدود 220 مورد برگردانده میشود که حدود یک هزارم آن در اینترنت است اما این سایت با همین کلمه دارای سایت لینک است پس چرا مثل میهن آگهی سایت لینک خود را از دست نداده و حدود یکسال و خورده ای آن را حفظ کرده
پاسخ ساده است در روی اینترنت چند تا سایت را باهم پیدا نمی کنید که این تعداد از ترکیب کلمات "پخش زنده فوتبال" را در سایت خود بکار برده باشند
خوب با این تفاسیر معلوم میشود که پیدا کردن راه کاری برای فرار از این وضعیت ضروری می نماید

به هر حال هدف از این بحث طولانی ام این بود که باید با نرم افزار خودشان به جنگ خودشان برویم (عملا این ها چون با پسخوراند گوگل کار می کنند بستن آی پی و راه های دیگر ثمری ندارد)
این نرم افزار برای سایت های گفته شده کاملا مفید بوده (با دید خودمان نگاه نکنیم بلکه با دیده انها نگاه کنیم) اگر به لیست زیر نگاه کنید متوجه میشوید که همه آلکسای فوق العاده ای کسب کرده اند
منظور من این است که
1- ما هم همان کار را بکنیم اما به شکلی که مطلقا وضعیت اسپم و اذیت کاربران را در پی نداشته باشد و برای کاربری که به این شکل وارد سایت میشود مفید باشد
2- با برطرف کردن مشکلات سئوی فعلی این نرم افزار (از ذکر آن در اینجا معذورم ) نرم افزار قوی تری آماده کنیم
3- انجام این کار بنوعی باشد که در صورت برخورد گوگل با این سایت ها خطری متوجه مان نشود
منتظر اخبار بعدی من باشید

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
قسمتی از گفته های کاربرgoogle724 با اندکی تغییر در جملات بدون تغییر در مفهوم:
سایت پخش-زنده دات کام با عبارت "پخش زنده فوتبال" و حدود 220 مورد نتیجه برگردانده شده در نتایج گوگل، که حدود یک هزارم آن در اینترنت است، دارای سایت لینک است. پس چرا مثل میهن آگهی سایت لینک خود را از دست نداده.
--------------------------------------------------------------------
جستجوی عبارت "میهن آگهی" 226 هزار نتیجه را برمی گرداند و جستجوی site:mihanagahi.com "میهن آگهی" 90 هزار نتیجه را برمی گرداند. و این یکی از مصداق های از بین رفتن سایت لینک است.

اگه امکان داره در مورد مثال "میهن آگهی" توضیح بیشتری بدید. چرا شما گفتید میهن آگهی سایت لینک خود را از دست داده است؟
نسبت 90 هزار نتیجه مربوط به یک سایت به 226 هزار نتیجه کل وب، نسبت خیلی خوبیه و این نشون میده سایت میهن آگهی با کلمه "میهن آگهی" دارای سایت لینک خوبی است.

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
منظور من این است که
ما هم همان کار را بکنیم اما به شکلی که مطلقا وضعیت اسپم و اذیت کاربران را در پی نداشته باشد و برای کاربری که به این شکل وارد سایت میشود مفید باشد.

فکر کنم تا حدودی منظورتون رو متوجه شده باشم. می خوام یکم زود قضاوت کنم و بگم اگه منظورتون اینه که در پایین نوشتم، با عجله این کارو انجام ندید، چون عواقب بدی برای محتوای فارسی به همراه داره.

شما می خواهید کسانی که سایت دارند، بیان هر چند وقت یکبار پستی ارسال کنند که در این پست مطالب مختلفی راجع به یک موضوع خاص(به صورت خلاصه مانند توضیحاتی که گوگل زیر لینک های نتایج می نویسه) نوشته شده باشه که باعث بشه "سایت لینک" سایت های اسپم پایین بیاد.[مانند این پست در وبلاگ شما -> این کار اگرچه در راستای مبارزه با اسپم است ولی خودش نوع جدیدی از اسپم است]

از نظر تئوری شاید کار خوبی به نظر بیاد ولی اونوقت دیگه باید کلاً فاتحه سرچ فارسی رو خوند. الان شاید بشه در صفحات پنجم-ششم نتایج، یه سایت خوب رو پیدا کرد ولی اگه این کار انجام بشه دیگه پیدا کردن مطالب عملاً غیرممکن میشه. در حال حاضر سایتهایی که زیاد در نتایج ظاهر میشند، مشخص است و حدود 20-30 تا هست و کاربر باهوش بعد از یه مدتی دیگه روی اون سایت ها کلیک نمیکنه ولی اگه این روش انجام بشه، دیگه به هیچ سایتی نمیشه اعتماد کرد، چون اون وقت سایت ها دو دسته میشند: 1- سایت های اسپم. 2-سایت هایی که برای مبارزه با اسپم، به نوعی دارند اسپم می کنند. (حالا اسمش هرچی می خواد باشه کاهش "سایت لینک" یا مبارزه با اسپم) در هر حال اینم یه جور اسپم هست.
بازم از اینکه پیشاپیش راجع به روشی که می خواهید توضیح بدید قضاوت کردم، عذر می خوام.

--- فقط گزارش اسپم کنید ---

Last edited:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
فکر کنم تا حدودی منظورتون رو متوجه شده باشم. می خوام یکم زود قضاوت کنم و بگم اگه منظورتون اینه که در پایین نوشتم، با عجله این کارو انجام ندید، چون عواقب بدی برای محتوای فارسی به همراه داره.

شما می خواهید کسانی که سایت دارند، بیان هر چند وقت یکبار پستی ارسال کنند که در این پست مطالب مختلفی راجع به یک موضوع خاص(به صورت خلاصه مانند توضیحاتی که گوگل زیر لینک های نتایج می نویسه) نوشته شده باشه که باعث بشه "سایت لینک" سایت های اسپم پایین بیاد. از نظر تئوری شاید کار خوبی به نظر بیاد ولی اونوقت دیگه باید کلاً فاتحه سرچ فارسی رو خوند. الان شاید بشه در صفحات پنجم-ششم نتایج، یه سایت خوب رو پیدا کرد ولی اگه این کار انجام بشه دیگه پیدا کردن مطالب عملاً غیرممکن میشه. در حال حاضر سایتهایی که زیاد در نتایج ظاهر میشند، مشخص است و حدود 20-30 تا هست و کاربر باهوش بعد از یه مدتی دیگه روی اون سایت ها کلیک نمیکنه ولی اگه این روش انجام بشه، دیگه به هیچ سایتی نمیشه اعتماد کرد، چون اون وقت سایت ها دو دسته میشند: 1- سایت های اسپم. 2-سایت هایی که برای مبارزه با اسپم، به نوعی دارند اسپم می کنند. (حالا اسمش هرچی می خواد باشه کاهش "سایت لینک" یا مبارزه با اسپم) در هر حال اینم یه جور اسپم هست.
بازم از اینکه پیشاپیش راجع به روشی که می خواهید توضیح بدید قضاوت کردم، عذر می خوام.

--- فقط گزارش اسپم کنید ---

با حرفت موافق نیستم
قبلا صفحه اول و دوم لینکهای سایتهای اسپ بوده
حال تا صفحات چهارم و پنجم کشیده شدهم
چند وقت دیگه تا صفحات دیگه رو هم اشغال میکنه

پس فرقی نمیکنه که اینکارو انجام بدن یا ندن،درصد اینکه سرچ گوگل بهتر بشه بیشتره تا اینکه همینطور ادامه پیدا کنه و سایتهای اصلی جای خودشون رو به اسپمرها بدن و دیگه سرچ فایده ای نداره ون تمام صفحات اولیه گوگل قبضه این نوع سایتها بشه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
با حرفت موافق نیستم
پس فرقی نمیکنه که اینکارو انجام بدن یا ندن،درصد اینکه سرچ گوگل بهتر بشه بیشتره تا اینکه همینطور ادامه پیدا کنه و سایتهای اصلی جای خودشون رو به اسپمرها بدن و دیگه سرچ فایده ای نداره و تمام صفحات اولیه گوگل قبضه این نوع سایتها بشه

چرا فرقی نمیکنه. همینطور که کاربر google724 هم گفت این کار برای گوگل زمان بر است (شایدم این کار برای گوگل اولویت زیادی نداره که اینقدر طولش میده) ولی بالاخره این سایت ها حذف میشند. مانند درجه1 و mahcd. ولی اگه ما هم بیاییم اسپم بازی راه بندازیم اونوقت گوگل، باید چه سایت هایی رو حذف کنه. همه رو؟

در ثانی ایــنــجــا رو ببین. این کار چه فرقی با اسپم کردن میکنه. اگه کسی می خواد اسپم کنه، همون اسکریپت میهن ربات که بهتره. آزمایشش رو هم که پس داده! همون رو نصب کنه. سئو کردنش هم کاری نداره. البته بازم تکرار می کنم هنوز google724 صحبتی از روشش نکرده، پس بهتره تا مشخص شدن این روش دراین باره صحبت نشه.

یه راه دیگه هم وجود داره ولی به این موارد احتیاج هست...

Last edited:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
دمتون گرم فکر نمیکردم کسی پیگیر این مسئله باشه.
یکبار کار مهمی داشتم و رفته بودم کافی نت هر چی سرچ میکردم این سایتها میومد چقدر فحش دادم به صاحبهای سایت.
خدا ریششون رو بکنه به زمین گرم بزنتشون

google724

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توجه دوستان به مطالب نوشته شده اینجانب
فکر کنم جمله
برای بعضی شبهه ایجاد کرده است پس یک توضیح مختصر
من با مطالعه فایلهای میهن ربات که از همین فرم دانلود کردم
به هوش و ذکاوتی که در نوشتن این برنامه بکار رفته احسنت گفتم چرا که دست بر روی حساسترین نقطه ضعف گوگل یعنی محبوبیت + چگالی کلمه دست گذاشته
در الگوریتم رتبه بندی نتایج جستجوی گوگل سیستم مبتنی بر محبوبیت کلمات نزد کاربران است و این یکی از مهمترین دلایل ارزشمند شدن گوگل هم هست
اما این به چه معناست
معنای این جمله چیست
شما فرض کنید در اینترنت کلمه «دومین» را جستجو کنید
کلمه «دومین» در فارسی معنایی به جز دوم از یک چیز ندارد مثلا دومین شهر بزرگ ایران یا...
اما گوگل در بر خورد با این کلمه به جای اینکه به لیست کردن سایت هایی که از دوم بودن چیزی صحبت کرده اند بکند به معرفی سایت های هاست و دامنه می پردازد
اما چرا
واضح است چون کلمه دامنه در فارسی کمتر استفاده شده و به جای آن کلمه فارسی شده domain به صورت دومین مصطلح شده است کاربران در سرچ domain از کلمه دومین استفاده کرده اند

و هر کس که این کلمه را در گوگل سرچ زده همراه با کلمات مرتبط با هاستینگ بوده
پس الگوریتم گوگل به گوگل یاد داده است که در برخورد با این کلمه سایتهای هاستینگ را معرفی کند
خوب می بینیم که الگوریتم گوگل سیستم هوشمندی را به کاربران داده است طوریکه با سرچ کلمه ای گوگل از پیش می فهمد کاربر منظورش کدام موضوع مرتبط با این کلمه است
متاسفانه سایت های اسپم لیست های محبوبیت کلمه را که گوگل در سالهای سال به آن رسید ( نه اینکه الگوریتمش در طی سالها رشد کرد بلکه این گذر زمان لازم بود تا نیاز کاربران را دسته بندی کند) یک شبه ویران کردند
اما چگونه
مثالی بزنم
اگر به کامنت E-goldGames در همین تاپیک مراجعه کنید
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2747793&postcount=143
از لینک زیر به عنوان یک سایت اسپم اسم برده اند
engfa.com/show/%D9%BE%D9%86%D8%AC%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C/
که دکد شده آن میشود
PHP:
engfa.com/show/پنجرگیری/
حال بیایید در گوگل کلمه «پنجرگیری» را سرچ بزنید در عین تعجب مشاهده می کنید
که رتبه بالای جستجو قرار دارد در حالیکه یک سایت اسپم بیش نیست و هیچ مطلبی از پنچر گیری در آن نیست
بیشتر توضیح بدهم
این سایت کلمه «پنجرگیری» را در لیست لینکها (ی مجازی) خود قرار داده و ربات گوگل وقتی به لینک
PHP:
engfa.com/show/پنجرگیری/
مراجعه می کند بقولی فکش می افتد
چون ملاحظه می کند آنچه را که 25 سایتی که در ابتدای رتبه جستجویش بوده اند داشته اند او یک جا دارد (غافل از اینکه از خود گوگل استخراج شده)‌و اینطور است که بالاتر از بقیه قرار می گیرد
مطمئنم که دوستانی هم که با سئو و الگوریتم های گوگل آشنا نبوده اند همه چیز برایشان جا افتاد و فهمیدند که چطور این سایت ها با این نرم افزار به این جایگاه های بالا از سرچ رسیده اند
اما طرح من که دوستان به اشتباه فکر کرده اند که منظورم یک اسپمر دیگر است چیست
در این طرح من از تمام تجربه برنامه نویسی و علم سئوی خودم و ترفند های بکار در رفته در این برنامه اسپم استفاده می کنم
اگر در گوگل عبارت
PHP:
   "Smart Meta Generator (meta)"
و
PHP:
 "Process request URLs for error pages"
را جستجو کنید با دو تا از کلاس های مرتبط با این کار که توسط من نوشته شده و قابل دانلود است روبرو میشوند
همچنین من سیستم نوین "سیستم افزایش میزان محبوبیت کلمات در گوگل" را نیز در گوگل آنالیزر راه اندازی کرده ام که با جستجوی همین کلمه در گوگل به اون صفحه می رسید(البته دلیل زمان بر بودن سیستم افزایش محبوبیت انجام جستجو در 10 صفحه گوگل است که در سیستم در دست طرح بدلیل اینکه یک صفحه چک میشود سرعت 10 برابر است)
بنابراین مطمئن باشید که تجربه آن را دارم و الان دارم روی الگوریتمش کار می کنم
فقط اگر دوستان بتوانند در زمینه های زیر هم فکری برسانند ممنون میشوم
1- من می تونم این برنامه را بصورت اپن سورس در سایت phpclasses برای دانلود قرار بدهم (که خطری که این کار دارد اینه که نویسنده اسپمر مذبور از کلاس و طرح من برای بهبود مشکلات سئو و ارتقا ورژن استفاده کند و کار را گسترش دهد و مثل ویروس ایدز مهلک شود و کار از این که هست بدتر کند)
2- بصورت انکد در اختیار متقاضیان قرار دهم که خطر نال شدن و همان مشکل بند 1 باز پیش میاید
3- تنها بصورت نرم افزار به شکل استفاده رایگان بر روی هاست google-analysts.com قرار بگیرد
که حسن این کار در این است که صاحبان وبلاگ ها هم میتوانند از آن استفاده کنند
و برای سایت های داینامیک هم میتوانم یک اینترفیس xml قرار بدهم و کد اینترفیس را در اختیار دوستان قرار دهم
پس رفرندام این شد که:
1- کد بصورت باز در اختیار همه قرار بگیرد
2- کد بصورت انکد(رمز شده) در اختیار همه قرار بگیرد
3-در یک صفحه قرار داده شود و بصورت استفاده رایگان در اختیار بقیه قرار بگیرد
لطفا دوستان این سه مورد را بصورت رفراندم فرض کنند و نظرات خودشان را در اینجا اعلام کنند تا بر اساس آن به اتفاق جمع تصمیم بگیریم
در ضمن هر نظر و پیشنهاد اصلاحی برای طرح گفته شد دارید خوشحال میشم که در اختیار قرار دهید

Last edited:

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
خیلی خلاصه برای اینکه سایت های اسپم کلمه «میهن آگهی» را در سطح وسیع در سایت خودشان بکار بردند
البته اینکه در چندین سایت این کار انجام شده این مشل ایجاد شده و الا به این راحتی ها هم نیست
من منظور شما را درست متوجه شدم ؟ شما می خواید دست به یک اسپم وسیع بزنید ؟! یعنی با بالا بردن چگالی کلمات کلیدی میهن روبات را زیر هزاران صفحه اسپم دیگه دفن کنید ؟ این منظور شماست !!؟

google724

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من منظور شما را درست متوجه شدم ؟ شما می خواید دست به یک اسپم وسیع بزنید ؟! یعنی با بالا بردن چگالی کلمات کلیدی میهن روبات را زیر هزاران صفحه اسپم دیگه دفن کنید ؟ این منظور شماست !!؟

نه اصلا
در اصل هدف به حذف سایت های اسپم است نه تولید ان
به عبارتی در این طرح همان طور که گفته شد به دلیل نقض موجود در الگوریتم گوگل (که پس خوراند خودش را به خورد خودش می دهند)‌این شبه ربات توانسته پیش ببرد
حال کاری که ما باید بکنیم این است که این پس خوراند را به اطلاع وب مسترها برسانیم تا با بهینه سازی محتوای صفحات خود اجاز سوئ استفاده سایت های اسپم را بگیرند البته اینکار بصورت دینامیک (و غیر دستی) خواهد بود مگر برای وبلاگ ها و اینکه چطور از آن استفاده کنند در آینده با اتمام طرح اعلام میشود)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا