فکر کنم راه ارتباط با گوگل رو نوشته بودربطش چی بود؟
من خوندم ولی ربطی بین موضوع این تاپیک و این بلاگ ندیدم
فکر کنم راه ارتباط با گوگل رو نوشته بودربطش چی بود؟
ربطش اینه که ایشون با گوگل ارتباط دارند و ممکنه بتونند مشکل رو به اونها انتقال بدند .ربطش چی بود؟
دیروز، پنج شنبه، به همراه یکی از دوستان عزیز فریدام هاوس با یکی از اعضای بخش سیاست گذاری گوگل در دفتر واشنگتن قرار گذاشتیم و در مورد مشکلات بچه های وبلاگستان حرف زدیم. اهم موارد مورد بحث اینها بود،
* بلاگر: تسهیلات برای مهاجرت از سرویس های داخلی، امنیت در برابر حمله
* جیمیل: مسایل امنیتی
* یوتیوب: امنیت
* دانلود: کار روی مشکلات ِ کسانی که تلاش می کنند از داخل ایران گوگل کروم و ابزارهای دیگر را دانلود کنند و احتمالا به دلیل تحریم ها مساله دارند.
تلاش بر این است که کانال مستقیمی برای انتقال مشکلات به گوگل ایجاد کنیم. این ارتباط در مواردی که اکانت کسی در گوگل یا یوتیوب مورد حمله قرار می گیرد بویژه مهم است.
فکر کنم راه ارتباط با گوگل رو نوشته بود
ربطش اینه که ایشون با گوگل ارتباط دارند و ممکنه بتونند مشکل رو به اونها انتقال بدند .
پستشون رو خوندید؟
ما که باهاش کار شخصی نداریم که بی محلی کنه یا منشیش بهش اطلاع نده.اینا منشی و رئیس دفتر و ... دارن که خودشون اگه حرفه ای باشن که هستند این جور ایمیل ها را به رئیسشون راجاع نخواهند داد !
چرا وقتش با ارزشتر از اینه که ایمیل ما رو جواب بده؟ مگه داره چیکار میکنه؟ اینا تمام تلاششون اینه که بهترین نتیجه سرچ رو به کاربرا نشون بدن وقتی بفهمن که یه اسکریپت چه بلایی داره سر سرچ فارسی میاره اونوقت مهمترین کارشون میشه این. فقط باید بهشون ثابت بشه.این آقا احتمالا فارسی بلد نیست اگرم باشه با این پست وقتش خیلی خیلی با ارزش تر از اینه که برای همچین موردی چند خط ایمیلو حتی بخونه چه برسه با این که عملی انجام بده !
من تقریبا تمام پستهای انجام شده توسط دوستان را مطالعه کردم البته نه برای کنجکاوی بلکه برای رسیدن به نظرات دوستان درمورد سایت های اسپم
خوشحال شدم که پرشین تولز این تاپیک را راه انداخته من قبلا هم در پرشین تولز عضو بوده ام ولی خوب چون یوزرم را فراموش کردم کاربری جدید ساختم و وارد بحث شدم
اولا در مورد مباحث مطرح شده باید با مبحث اسپم و هرزنامه آشنا شویم بعد در پی راههای مقابله با ان برآییم
در این مورد من دو مطلب در seo.parsiblog.com قرار دادم که علاقمندان میتونند بخوانند یعنی
راه کارهاي مبارزه براي نابودي سايتهاي اسپم و رباتهاي جستجوگر(1)
و
چه تفاوتي بين عملکرد گوگل در سايت هاي اسپم لاتين و فارسي است(2)
من به عنوان یک متخصص سئو که سالهای سال کار سئو (بصورت آماتور و نه حرفه ای) انجام می دهم همه جوانب کار را سنجیدم
و راهکاری را برای مبارزه با آن اندیشیده ام که انشالله به زودی و در همین جا مطرح خواهد شد
تنها همین قدر بگویم که قبلا تصور می کردم با مسدود کردن آی پی این سایت ها مشکل حل میشود اما با مطالعه کلاسهای نوشته شده در فایلهای میهن ربات به اصل موضوع واقف شدم انشالله در طرحی که در پیش دارم و در حال انجام است کلا این سایت های اسپم ریشه کن خواهند شد
"میهن آگهی"
site:mihanagahi.com "میهن آگهی"
من یکی دو روز تمام نتایج جستجوی میهن آگهی را بررسی کردم (اولا یک توضیح را بدهم سایت میهن آگهی مطلقا اسپم نیست بلکه مطالبش را اعضا وارد میکنند )و متوجه یک موضوع جالب شدم(اینکه چطور میهن آگهی سایت لینک خودش را از دست داده و چرا میهن 24 که سایت مفهومی خوبی است نمی تواند سرش را در موتورهای جستجو بالا نگه داردو چرا نسیم رضوان با وجود داشتن مطالب مفید فراوان در آلکسا تا رتبه 6 میلیون تنزل پیدا کرده)
اخیرا در اینترنت یک ربات به نام mihanrobat پخش شده که ترکش های آن به تمام سایت های فارسی رسیده
موضوع از این قرار است که این ربات حتی بدون نیاز به دیتابیس بصورت پس خوراند نتایج گوگل را مجددا در یک صفحه پر از تبلیغات به ما می دهد (به عبارتی ما برای رسیدن به یک نتیجه جستجو باید مجددا در صفحه باز شده به دنبال مطلوب خود بگردیم و از کجا معلوم که باز یک سایت اسپم باز نشود)
اما این سایت ها که عملا نقض کپی رایت را هم انجام نمی دهند در مقیاس وسیع نتایج جستجو را از آن خود می کنند
و بزرگترین مشکلی که ایجاد می کنند این است رتبه جستجوی سایت های دیگر را در گوگل پایین می کشند
برای مثال جستجوی کلمه محدود شده با دابل کوتیشن در دو مورد زیر:
مورد اول 226 هزار و مورد دوم که مختص خود میهن آگهی است حدود 90 هزار مورد بر می گرداندPHP:"میهن آگهی" site:mihanagahi.com "میهن آگهی"
و این یکی از مصداق های از بین رفتن سایت لینک است به عبارتی وجود سایت لینک برای یک کلمه در یک سایت به این معنی است که آن سایت بیشتر از تمام سایت های دیگر به آنکلمه پرداخته است و وقتی توازنی برقرار شود آن سایت سایت لینک خود را از دست می دهد ( یعنی بهم خوردن نسبت وجود کلمه در سایت به وب است) که مصداق بارز آن خود کلمه «google» است که گوگل سالهاست سایت لینک آن را در موتور جستجوی خودش از دست داده است
چرا که چگالی آن در خیلی از سایت های وب به مراتب بیشتر از خود سایت گوگل است
البته این تمام بحث نیست اگر این بهم خوردن چگالی (سایت نسبت به کل وب) بصورت پراکنده بود مشکلی را پیش نمی آورد بلکه مشکل از اینجاست که بصورت متمرکز این کار انجام شده است مثلا
site:www.pelak110.com "میهن آگهی"
3,470 times
siteelak110.com "میهن آگهی"
3,470 times
site:346.ir "میهن آگهی"
3,850 times
site:www.346.ir "میهن آگهی"
2750 times
توجه شود که به دلیل قفل نشدن www در عمل هرکدام از این سایت ها حکم دو تا سایت را دارند
حالا برای اینکه بیشتر با این مفهوم و عمق فاجعه آشنا شوید چند نکته را بگویم
1- اولا گوگل ترکیب کلمات را با دقت تحلیل می کند مثلا شما اگر در گوگل
ابتدا سرچ بزنید
site:mihan24.com میهن 24
حدود 722 نتیجه بر می گردد و حال اگر بصورت مقابل جستجو نماییدsite:mihan24.com "میهن 24"
انتظار دارید نتایج کمتری برگردانده شود (بدلیل محدود شدن جستجو به ترکیب وجود هر سه کلمه)اما در عمل 1250 مورد برگردانده میشود
2- حال بیاید مانند مثال قبل بررسی کنیم در سایت پخش-زنده دات کام با سرچ این ترکیب کلمات یعنی "پخش زنده فوتبال" حدود 220 مورد برگردانده میشود که حدود یک هزارم آن در اینترنت است اما این سایت با همین کلمه دارای سایت لینک است پس چرا مثل میهن آگهی سایت لینک خود را از دست نداده و حدود یکسال و خورده ای آن را حفظ کرده
پاسخ ساده است در روی اینترنت چند تا سایت را باهم پیدا نمی کنید که این تعداد از ترکیب کلمات "پخش زنده فوتبال" را در سایت خود بکار برده باشند
خوب با این تفاسیر معلوم میشود که پیدا کردن راه کاری برای فرار از این وضعیت ضروری می نماید
به هر حال هدف از این بحث طولانی ام این بود که باید با نرم افزار خودشان به جنگ خودشان برویم (عملا این ها چون با پسخوراند گوگل کار می کنند بستن آی پی و راه های دیگر ثمری ندارد)
این نرم افزار برای سایت های گفته شده کاملا مفید بوده (با دید خودمان نگاه نکنیم بلکه با دیده انها نگاه کنیم) اگر به لیست زیر نگاه کنید متوجه میشوید که همه آلکسای فوق العاده ای کسب کرده اند
منظور من این است که
1- ما هم همان کار را بکنیم اما به شکلی که مطلقا وضعیت اسپم و اذیت کاربران را در پی نداشته باشد و برای کاربری که به این شکل وارد سایت میشود مفید باشد
2- با برطرف کردن مشکلات سئوی فعلی این نرم افزار (از ذکر آن در اینجا معذورم ) نرم افزار قوی تری آماده کنیم
3- انجام این کار بنوعی باشد که در صورت برخورد گوگل با این سایت ها خطری متوجه مان نشود
منتظر اخبار بعدی من باشید
سایت پخش-زنده دات کام با عبارت "پخش زنده فوتبال" و حدود 220 مورد نتیجه برگردانده شده در نتایج گوگل، که حدود یک هزارم آن در اینترنت است، دارای سایت لینک است. پس چرا مثل میهن آگهی سایت لینک خود را از دست نداده.
--------------------------------------------------------------------
جستجوی عبارت "میهن آگهی" 226 هزار نتیجه را برمی گرداند و جستجوی site:mihanagahi.com "میهن آگهی" 90 هزار نتیجه را برمی گرداند. و این یکی از مصداق های از بین رفتن سایت لینک است.
منظور من این است که
ما هم همان کار را بکنیم اما به شکلی که مطلقا وضعیت اسپم و اذیت کاربران را در پی نداشته باشد و برای کاربری که به این شکل وارد سایت میشود مفید باشد.
فکر کنم تا حدودی منظورتون رو متوجه شده باشم. می خوام یکم زود قضاوت کنم و بگم اگه منظورتون اینه که در پایین نوشتم، با عجله این کارو انجام ندید، چون عواقب بدی برای محتوای فارسی به همراه داره.
شما می خواهید کسانی که سایت دارند، بیان هر چند وقت یکبار پستی ارسال کنند که در این پست مطالب مختلفی راجع به یک موضوع خاص(به صورت خلاصه مانند توضیحاتی که گوگل زیر لینک های نتایج می نویسه) نوشته شده باشه که باعث بشه "سایت لینک" سایت های اسپم پایین بیاد. از نظر تئوری شاید کار خوبی به نظر بیاد ولی اونوقت دیگه باید کلاً فاتحه سرچ فارسی رو خوند. الان شاید بشه در صفحات پنجم-ششم نتایج، یه سایت خوب رو پیدا کرد ولی اگه این کار انجام بشه دیگه پیدا کردن مطالب عملاً غیرممکن میشه. در حال حاضر سایتهایی که زیاد در نتایج ظاهر میشند، مشخص است و حدود 20-30 تا هست و کاربر باهوش بعد از یه مدتی دیگه روی اون سایت ها کلیک نمیکنه ولی اگه این روش انجام بشه، دیگه به هیچ سایتی نمیشه اعتماد کرد، چون اون وقت سایت ها دو دسته میشند: 1- سایت های اسپم. 2-سایت هایی که برای مبارزه با اسپم، به نوعی دارند اسپم می کنند. (حالا اسمش هرچی می خواد باشه کاهش "سایت لینک" یا مبارزه با اسپم) در هر حال اینم یه جور اسپم هست.
بازم از اینکه پیشاپیش راجع به روشی که می خواهید توضیح بدید قضاوت کردم، عذر می خوام.
--- فقط گزارش اسپم کنید ---
با حرفت موافق نیستم
پس فرقی نمیکنه که اینکارو انجام بدن یا ندن،درصد اینکه سرچ گوگل بهتر بشه بیشتره تا اینکه همینطور ادامه پیدا کنه و سایتهای اصلی جای خودشون رو به اسپمرها بدن و دیگه سرچ فایده ای نداره و تمام صفحات اولیه گوگل قبضه این نوع سایتها بشه
برای بعضی شبهه ایجاد کرده است پس یک توضیح مختصر1- ما هم همان کار را بکنیم اما به شکلی که مطلقا وضعیت اسپم و اذیت کاربران را در پی نداشته باشد و برای کاربری که به این شکل وارد سایت میشود مفید باشد
engfa.com/show/پنجرگیری/
engfa.com/show/پنجرگیری/
"Smart Meta Generator (meta)"
"Process request URLs for error pages"
من منظور شما را درست متوجه شدم ؟ شما می خواید دست به یک اسپم وسیع بزنید ؟! یعنی با بالا بردن چگالی کلمات کلیدی میهن روبات را زیر هزاران صفحه اسپم دیگه دفن کنید ؟ این منظور شماست !!؟خیلی خلاصه برای اینکه سایت های اسپم کلمه «میهن آگهی» را در سطح وسیع در سایت خودشان بکار بردند
البته اینکه در چندین سایت این کار انجام شده این مشل ایجاد شده و الا به این راحتی ها هم نیست
من منظور شما را درست متوجه شدم ؟ شما می خواید دست به یک اسپم وسیع بزنید ؟! یعنی با بالا بردن چگالی کلمات کلیدی میهن روبات را زیر هزاران صفحه اسپم دیگه دفن کنید ؟ این منظور شماست !!؟