• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتحاد و یاری وبمسترها برای نابودی سایتهای اسپم - رباتهای جستجوگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
کاش بخش اسپم ریپورتر گوگل داخل اکانت نبود و میشد به صورت آزاد گزارش اسپم داد. انوقت فرم مربوطه را به صورت از پیش پرشده تو چندتا سایت پربازدید میذاشتیم، تا کاربران عادی با فشار دادن دکمه "ارسال" گزارش اسپم می فرستادند.البته الاًن هم میشه همچین اسکریپتی نوشت ولی باید User Name و Password رو از کاربر دریافت کرد، که هیچ کاربری اعتماد نمی کنه و یوزر و پسوردش رو وارد نمی کنه (نباید هم اعتماد کنه.)

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ربات انگلیسی که توسط یکی از کاربران پی.تی به منظور تست عملکرد گوگل راه اندازی شده، چون دیر توسط گوگل اندیکس شد، این تصور بوجود اومد که شاید الگوریتم گوگل در زبان های مختلف، متفاوت است. اما امروز که چک کردم دیدم این سایت 225 صفحه اندیکس، در گوگل داره. علت اینکه تا حالا نتونسته به صفحات اولیه گوگل راه پیدا کنه:
1- در زبان انگلیسی سایت های رقیب قوی تری نسبت به زبان فارسی وجود داره.
2- در این سایت برای اسپم از کلمات عمومی استفاده شده، مثلاً کلماتی نظیر About یا weather که هرگز با این کلمات نمیشه به صفحات اول نتایج دست یافت. اگه از کلمات و خصوصاً عبارات پیچیده تری استفاده بشه، حتماً به نتایج بهتری در زبان انگلیسی میشه دست یافت. مثلاً امروز با جستجوی عبارت زیر در گوگل انگلیسی، ربات انگلیسی در رتبه سوم مشاهده شد.
کد:
Lynch Guide to Grammar and Style G

در نتیجه: الگوریتم گوگل در تمامی زبان ها یکی است.

لطفاً سازنده سایت، از کلمات تخصصی بیشتری استفاده کنه تا در نتایج بهتره ظاهر بشه و بعد چندنفر سایت رو به عنوان اسپم، به گوگل گزارش کنند تا مشخص بشه، گوگل اصلاً به گزارش ها توجهی داره یا نه؟

Last edited:

beнnam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه
robat.co.cc دقیقا چند ساعت پس از اینکه انگلیسی شد و از گوگل ادسنس استفاده کرد تمام صفحاتش حذف شد ! :D
87 ایران بود

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
نه
robat.co.cc دقیقا چند ساعت پس از اینکه انگلیسی شد و از گوگل ادسنس استفاده کرد تمام صفحاتش حذف شد ! :D
87 ایران بود

پس نتیجه اخلاقی . ادسنس استفاده نشه گوگل کاری باهاتون نداره . گوگل فقط نمی خواد صرر مالی کنه :D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
نتیجه اخلاقی اینه که گوگل رو ول کنید بیاید یاهو :} گوگل ضد ایرانی :}

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
یک سوال داشتم لطفا اینو جواب بدین:
اگر یک سایت جستجوی قوی مثل خود گوگل راه بندازم که تمام سایتهای ایرانی و خارجی رو اندکس کرده باشه کارش میگیره؟؟
و آیا شما از اون استفاده میکنید؟
البته یه موتور جستجوی بدون اسپم.

beнnam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بهترین کار اینه که بکس وبمستر ، فعلا برید روی وب انگلیسی ، عربی ، روسی و ... 2 ، 3 سال دیگه وب فارسی هم ok میشه ، من که رفتم :D

panizgraphic

Registered User
لایک‌ها
6
پس نتیجه اخلاقی . ادسنس استفاده نشه گوگل کاری باهاتون نداره . گوگل فقط نمی خواد صرر مالی کنه

گوگل وحشتناک روی ادسنس مدیریت داره حتی اگر الان نمی فهمید موقع پرداخت اکانت حذف سایت فرت میشد اصلا شک نکنید.
اگر از ادسنس یکم می دونست هیچ وقت اینکار رو نمی کرد !

google724

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین راه کار این است که ما خودمان هم سایت های اسپم را از لیست خدماتمون خارج کنیم و همه چیز را از گوگل نخواهیم
بنابراین بدینوسیله ذیلا با انتشار اعلامیه رسمی گروه گوگل 724 (که در سایت مادر نیز به اطلاع عموم رسیده است) پیش قدم شده و سایت های زیر را برای همیشه از لیست خدمات خود شامل انجمن سئو ، آنالیزر گوگل و سایر خدمات خارج نموده است امیدوارم وب مسترهای دیگر نیز در این امر پیش قدم باشند
بدينوسيله اعلام ميشود که دامنه هاي زير توسط ربات هوشمند گوگل 724 اسپم شناخته شده اند بنابراین براي هميشه از ليست خدمات گروه اينترنتي گوگل724 خارج شده اند

sobhdam.com -- tubeurl.com -- rapidfa.net -- tazehaa.com -- mahblog.com -- shetabshop.com -- mihansearch.com -- begard1.com -- p30day.com -- pars20.com -- posty-shop.ir -- amy.ir -- lxl.ir -- oranus.ir -- zum.ir -- danagig.ir -- gdez.ir -- niazpardaz.ir -- tabligh24.ir -- irantoolbar.net -- 4pa.ir -- bia2safa.net -- payamsara.com -- ictdir.com -- 346.ir -- 3box.ir -- 90daraje.com -- agahinameh.com -- arash98.com -- azinja.com -- baxironi.com -- bazaargah.com -- benyamin88.com -- bia2clip.org -- bia2shiraz.net -- blog4u.ir -- bo2aks.org -- bough.ir -- cd2000.net -- clickiran.ir -- coo.ir -- parsgooya.ir -- dailymail.ir -- echessdesign.com -- esearch.ir -- fekr1.com -- freeblog.ir -- friendfeed.com -- funday.ir -- gamavista.net -- hostmywebsite.ir -- invizik.com -- ir-softs.com -- iranictnews.ir -- iranzik.com -- jasjoo.com -- kavirblog.com -- link.locopoc.com -- linkbox101.com -- locopoc.com -- mahcd.net -- markosweb.com -- mihanrobot.com -- mochgir.com -- moviedll.co.cc -- msms.ir -- my-world.ir -- myip.cn -- netkav.com -- novinsearch.com -- p30sun.net -- parslet.ir -- patoghfa.com -- patoghfa.ir -- persianbyte.net -- persianstat.com -- ranzik.com -- rockstar.ir -- room98.ir -- rozblog.com -- sedaaziz.com -- shortcut.ir -- skyniaz.com -- takmahfel.com -- tiktakiran.com -- 667.ir -- starcity.ir -- pelak110.com -- vajeha.com
البته ادامه این لینک (آپدیت ) در صفحه اصلی گوگل724 آمده است

Last edited by a moderator:

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
بهترین راه کار این است که ما خودمان هم سایت های اسپم را از لیست خدماتمون خارج کنیم و همه چیز را از گوگل نخواهیم
بنابراین بدینوسیله ذیلا با انتشار اعلامیه رسمی گروه گوگل 724 (که در سایت مادر نیز به اطلاع عموم رسیده است) پیش قدم شده و سایت های زیر را برای همیشه از لیست خدمات خود شامل انجمن سئو ، آنالیزر گوگل و سایر خدمات خارج نموده است امیدوارم وب مسترهای دیگر نیز در این امر پیش قدم باشند
بدينوسيله اعلام ميشود که دامنه هاي زير توسط ربات هوشمند گوگل 724 اسپم شناخته شده اند بنابراین براي هميشه از ليست خدمات گروه اينترنتي گوگل724 خارج شده اند

sobhdam.com -- tubeurl.com -- rapidfa.net -- tazehaa.com -- mahblog.com -- shetabshop.com -- mihansearch.com -- begard1.com -- p30day.com -- pars20.com -- posty-shop.ir -- amy.ir -- lxl.ir -- oranus.ir -- zum.ir -- danagig.ir -- gdez.ir -- niazpardaz.ir -- tabligh24.ir -- irantoolbar.net -- 4pa.ir -- bia2safa.net -- payamsara.com -- ictdir.com -- 346.ir -- 3box.ir -- 90daraje.com -- agahinameh.com -- arash98.com -- azinja.com -- baxironi.com -- bazaargah.com -- benyamin88.com -- bia2clip.org -- bia2shiraz.net -- blog4u.ir -- bo2aks.org -- bough.ir -- cd2000.net -- clickiran.ir -- coo.ir -- parsgooya.ir -- dailymail.ir -- echessdesign.com -- esearch.ir -- fekr1.com -- freeblog.ir -- friendfeed.com -- funday.ir -- gamavista.net -- hostmywebsite.ir -- invizik.com -- ir-softs.com -- iranictnews.ir -- iranzik.com -- jasjoo.com -- kavirblog.com -- link.locopoc.com -- linkbox101.com -- locopoc.com -- mahcd.net -- markosweb.com -- mihanrobot.com -- mochgir.com -- moviedll.co.cc -- msms.ir -- my-world.ir -- myip.cn -- netkav.com -- novinsearch.com -- p30sun.net -- parslet.ir -- patoghfa.com -- patoghfa.ir -- persianbyte.net -- persianstat.com -- ranzik.com -- rockstar.ir -- room98.ir -- rozblog.com -- sedaaziz.com -- shortcut.ir -- skyniaz.com -- takmahfel.com -- tiktakiran.com -- 667.ir -- starcity.ir -- pelak110.com -- vajeha.com
دامنه google724  مشکل نقض صریح کپی رایت گوگل را داره ! سایتی که براش تبلیغ می کنید ممکنه زود تر از سایت های اسپم توسط گوگل بلوک شه و علیه شما شکایت شه !
چطوری خودتون را متخصص سئو می دونید وقتی ساده ترین قوانین دوستی با جستجو گر گوگل را نمی دونید !

google724

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دامنه google724  مشکل نقض صریح کپی رایت گوگل را داره ! سایتی که براش تبلیغ می کنید ممکنه زود تر از سایت های اسپم توسط گوگل بلوک شه و علیه شما شکایت شه !
چطوری خودتون را متخصص سئو می دونید وقتی ساده ترین قوانین دوستی با جستجو گر گوگل را نمی دونید !
لطفا فراکنی نکنید اگر هر دلیلی برای نقض کپی رایت توسط گوگل 724 دارید بنویسید تا همه بخوانند
در ثانی از کی تا حالا کپیرایت را میایند به متخصصی سئو یاد بدهند؟!!!
و خوشحال میشم ساده ترین قوانین دوستی با جستجو گر گوگل را بدونم
:p
این توضیح را هم بدهم تمام اسنادی که ربات ما برای اسپم شناختن این سایتها جمع کرده را میتونیم برای هرکی بخواهد منتشر کنیم
حالا شما بیایید عکس اون را ثابت کنید یعنی اینکه ثابت کنید حداقل یکی از سایت های اعلام شده اسپم نیست

Last edited:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
در مورد کپی رایت که حرف mehrzad درسته . شما به طور کامل از کلمه گوگل استفاده کردید و شبهه مالکیت گوگل بر این دامنه رو ایجادمیکنید . ولی فکر نکنم در بلاک شدن وب سایت شما تاثیری داشته باشه . قاعدتا وب سایتی که سرناسازگاری با یک موتورجستجو رو داشته باشه ,امکان کمتری برای رسیدن به درجه بالاتر در نتایج خواهد داشت .

در مورد ربات های اسپم هم خوب قاعدتا ارایه محتوای بدون کاربرد ,تکراری و بدون مالکیت از مصادیق اسپم حساب میشن

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
لطفا فراکنی نکنید اگر هر دلیلی برای نقض کپی رایت توسط گوگل 724 دارید بنویسید تا همه بخوانند
در ثانی از کی تا حالا کپیرایت را میایند به متخصصی سئو یاد بدهند؟!!!
و خوشحال میشم ساده ترین قوانین دوستی با جستجو گر گوگل را بدونم
:p
این توضیح را هم بدهم تمام اسنادی که ربات ما برای اسپم شناختن این سایتها جمع کرده را میتونیم برای هرکی بخواهد منتشر کنیم
حالا شما بیایید عکس اون را ثابت کنید یعنی اینکه ثابت کنید حداقل یکی از سایت های اعلام شده اسپم نیست

آقای mohsenshahbazi جواب شما را دادند در تکمیل حرف ایشون

Google-based Domain Names

We cannot approve the use of Internet domain names that use the word "Google" or some variation of "Google". For example, we would not approve a site called googleXYZ.com or gogggles.com.
از اینجا بخونید

جدا از محتوای سایت شما که خودش جای بحث داره، دامنه شما متعلق به شرکت گوگل هست و شما حتی نباید ثبتش می کردید چه رسد به این که محتوای مرتبط با گوگل در آن قرار دهید.
دوستانه پیشنهاد می کنم به خودتون دردسر ندید.
همچنین در اسپم بودن سایت های میهن روبات شکی نیست فعلا صحبت روی اثبات برادری شماست :)

google724

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای mohsenshahbazi جواب شما را دادند در تکمیل حرف ایشون
از اینجا بخونید
جدا از محتوای سایت شما که خودش جای بحث داره، دامنه شما متعلق به شرکت گوگل هست و شما حتی نباید ثبتش می کردید چه رسد به این که محتوای مرتبط با گوگل در آن قرار دهید.
همچنین در اسپم بودن سایت های میهن روبات شکی نیست فعلا صحبت روی اثبات برادری شماست :)

یک جوری نوشته اید که انگار خود گوگل هستید و من باید برادریم را به شما ثابت کنم
اگر متن را به کسی هم که انگلیسی در حد دست و پاشکسته بلد بود می دادید متوجه میشدید که نوشته مورد تایید ما نیست(همین حرف را سازمان سنجش برای مراکز کمک کنکوری هم می زند و خیلی جاهای دیگر ) و گوگل اگر می خواست و می توانست کاری بکند برای دامنه google-analysts.com که در راستای گوگل آنالیزر فعالیت دارد و تنها با 30 صفحه ایندکس شده روزانه 50 هزار کاربر تنها از خود گوگل دارد و متعلق به گروه گوگل 724 است انجام می داد
در ثانی در لینک آدرس داده شده تنها گفته شده که استفاده از لوگو و برند گوگل منع قانونی دارد کاری که هرگز توسط گروه گوگل 724 انجام نشده
همانطور که گفتم تنها قصد فرافکنی دارید
والا اگر دامنه متعلق به گوگل است و من بتوانم ثبت کنم یعنی اینکه من یاهو،آمازون و خیلی از سایتهای دیگر را هم میتوانم به نام خودم ثبت کنم پس دامنه گوگل 724 lock شده و در اختیار گروه گوگل 724 است
و اینکه محتوی مرتبط با گوگل نوشتن ایراد دارد با این حساب نصف اینترنت هم خطاکارند

Last edited:

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
اگر متن را به کسی هم که انگلیسی در حد دست و پاشکسته بلد بود می دادید متوجه میشدید که نوشته مورد تایید ما نیست(همین حرف را سازمان سنجش برای مراکز کمک کنکوری هم می زند و خیلی جاهای دیگر ) و گوگل اگر می خواست و می توانست کاری بکند برای دامنه google-analysts.com که در راستای گوگل آنالیزر فعالیت دارد و تنها با 30 صفحه ایندکس شده روزانه 50 هزار کاربر تنها از خود گوگل دارد و متعلق به گروه گوگل 724 است انجام می داد
در ثانی در لینک آدرس داده شده تنها گفته شده که استفاده از لوگو و برند گوگل منع قانونی دارد کاری که هرگز توسط گروه گوگل 724 انجام نشده

والا اگر دامنه متعلق به گوگل است و من بتوانم ثبت کنم یعنی اینکه من یاهو،آمازون و خیلی از سایتهای دیگر را هم میتوانم به نام خودم ثبت کنم پس دامنه گوگل 724 lock شده و در اختیار گروه گوگل 724 است
و اینکه محتوی مرتبط با گوگل نوشتن ایراد دارد با این حساب نصف اینترنت هم خطاکارند
قصد ندارم با شما بحث کنم . من عرض کردم : شما کپی رایت گوگل را نقض کردید و گوگل با دامنه شما مشکل خواهد داشت و این مشکل میتونه به شکایت حقوقی منجرب بشه و شما جای تشکر بابت تذکر بجای من، می گید خیر این کار را نکردید .
خوب از شما که سواد انگلیسی خوبی دارید بعیده که این جمله را بالای صفحه ای که لینک کردم نخوندید:

All of our brand features are protected by applicable trademark, copyright and other intellectual property laws. If you would like to use any of them on your website, in an ad, in an article or book, or reproduce them anywhere else, you may need to first receive permission from Google.

گفته حق استفاده ندارید ما هم موافقت نمی کنیم اگر درخواست بشه !

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148

شما كه خودت ته اسپم هستي
تا قبل از اين سايت هاي اسپم
سيستم اسپم و سايت هاي اسپم شما به گونه اي تو مخ آدم بود براي كلمات خاص

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270

دوستان توجه کنید که اینجا قرار بود وبمسترها متحد بشن و یاری کنند .
به نظرم بحث در مورد دامین و سایت های بچه ها رو بذاریم برای یه وقت دیگه و توی تاپیک خودش .
اینطوری به نتیجه ی مطلوبی نمی رسیم .

پ.ن : این 50 هزار کاربر از گوگل هم با حال بود :p

google724

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قصد ندارم با شما بحث کنم . من عرض کردم : شما کپی رایت گوگل را نقض کردید و گوگل با دامنه شما مشکل خواهد داشت و این مشکل میتونه به شکایت حقوقی منجرب بشه و شما جای تشکر بابت تذکر بجای من، می گید خیر این کار را نکردید .
خوب از شما که سواد انگلیسی خوبی دارید بعیده که این جمله را بالای صفحه ای که لینک کردم نخوندید:

گفته حق استفاده ندارید ما هم موافقت نمی کنیم اگر درخواست بشه !

اجازه بدهید من ترجمه آن را بگذارم
همه ویژگی های برند (نام تجاری )ما توسط علامت تجاری ، کپی رایت و سایر قوانین مالکیت معنوی محافظت می شود. در صورت تمایل به استفاده از هر یک از آنها را بر روی وب سایت شما بصورت استفاده در تبلیغ ، در یک مقاله یا کتاب و تکثیر آنها در هرکجا ، شما ممکن است نیاز به کسب اجازه از گوگل داشته باشید.
و یک توضیح کوتاه بدهم و به این بحث خاتمه بدهیم
یک برند زمانی می توند شاکی یک دامنه شود که
1- دامنه ثبت شده برای فروش در سایت های فروش دامنه مثل sedoc عرضه شود (استفاده از عنوان برند)
2- دامنه خود را از زیرگروه های برند یا متعلق به برند معرفی کند
یک مثالی بزنم تا کامل متوجه موضوع شوید
خیلی افراد ازجمله ایرانیها وقتی اولین بار کلمه گوگل را میشنوند فکر می کنند اسپلش بصورت زیر است
googel.com
این دامنه الان در مالکیت شرکت گوگل است اما در ابتدا متعلق به یک سایت فروش لباس بود
گوگل ابتدا از این سایت به دادگاه شکایت کرد که از شباهت برند تجاری گوگل سواستفاده کرده است (این دامنه بعد از ثبت تجاری برند گوگل به ثبت رسیده بود)
دادگاه 6 ماه ادامه پیدا کرد و رای نهایی آن بر علیه گوگل بود و گوگل آن دامنه را در نهایت به 50 میلیون دلار از آن بنده خدا خریداری کرد
آن زمان کسی فکر نمی کرد این دامنه چقدر برای گوگل ارزشمند خواهد شد و الا گوگل مجبور بود خیلی بیشتر از آنها پرداخت کند
به هرحال از حسن نیت شما ممنونیم

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
خوب من مشکلی با اين سايت های اسپم ندارم چون از 100 کيلومتری معلوم هستن
فقط واسه اون بنده خدا هايی که با دايل آپ بالا هستن و ميخوان 2 تا سرچ بزنن
خوب حالا وقت باجگيری از گوگل هست با اين کار گوگل به اين فکر خواهد افتاد که يه کاری بکنه
يه 1000 دامين رجيستر ميکنيم اين اسکريپت ها رو راه ميندازيم واسه زبان های فراگير دنيا
و اساسی تا صفحه 2-3 گوگل رو اسپم ميکنيم بعدش سهام گوگولی حتماً افت ميکنه
بعدش چون اينا مخشون کار ميکنه يه فکر اساسی ميکنن ما هم راحت ميشيم
به اين ميگم اصل مهندسی معکوس!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا