قصد ندارم با شما بحث کنم . من عرض کردم : شما کپی رایت گوگل را نقض کردید و گوگل با دامنه شما مشکل خواهد داشت و این مشکل میتونه به شکایت حقوقی منجرب بشه و شما جای تشکر بابت تذکر بجای من، می گید خیر این کار را نکردید .
خوب از شما که سواد انگلیسی خوبی دارید بعیده که این جمله را بالای صفحه ای که لینک کردم نخوندید:
گفته حق استفاده ندارید ما هم موافقت نمی کنیم اگر درخواست بشه !
اجازه بدهید من ترجمه آن را بگذارم
همه ویژگی های برند (نام تجاری )ما توسط علامت تجاری ، کپی رایت و سایر قوانین مالکیت معنوی محافظت می شود. در صورت تمایل به استفاده از هر یک از آنها را بر روی وب سایت شما بصورت استفاده در تبلیغ ، در یک مقاله یا کتاب و تکثیر آنها در هرکجا ، شما ممکن است نیاز به کسب اجازه از گوگل داشته باشید.
و یک توضیح کوتاه بدهم و به این بحث خاتمه بدهیم
یک برند زمانی می توند شاکی یک دامنه شود که
1- دامنه ثبت شده برای فروش در سایت های فروش دامنه مثل sedoc عرضه شود (استفاده از عنوان برند)
2- دامنه خود را از زیرگروه های برند یا متعلق به برند معرفی کند
یک مثالی بزنم تا کامل متوجه موضوع شوید
خیلی افراد ازجمله ایرانیها وقتی اولین بار کلمه گوگل را میشنوند فکر می کنند اسپلش بصورت زیر است
googel.com
این دامنه الان در مالکیت شرکت گوگل است اما در ابتدا متعلق به یک سایت فروش لباس بود
گوگل ابتدا از این سایت به دادگاه شکایت کرد که از شباهت برند تجاری گوگل سواستفاده کرده است (این دامنه بعد از ثبت تجاری برند گوگل به ثبت رسیده بود)
دادگاه 6 ماه ادامه پیدا کرد و رای نهایی آن بر علیه گوگل بود و گوگل آن دامنه را در نهایت به 50 میلیون دلار از آن بنده خدا خریداری کرد
آن زمان کسی فکر نمی کرد این دامنه چقدر برای گوگل ارزشمند خواهد شد و الا گوگل مجبور بود خیلی بیشتر از آنها پرداخت کند
به هرحال از حسن نیت شما ممنونیم