• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتحاد و یاری وبمسترها برای نابودی سایتهای اسپم - رباتهای جستجوگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اگه سایت تو ایران هاست شده باشه، تقریباً میشه گفت نمیشه کاری کرد. اما اگه از سایت های ایرانی که خدمات هاستینگ ارائه میدند، هاست گرفته باشند، به شرطی که سرورشون تو ایران نباشه، و همچنین سرورشون وارز نباشه میشه کارهایی انجام داد. توجه کنید اگه آدرس های نقض کپی رایت رو برای سایت های ایرانی که خدمات هاستینگ ارائه میدند و سایت های اسپم رو میزبانی کردند، بفرستید فکر نکنم کار خاصی انجام بدند، باید آدرس های نقض کپی رایت رو برای دیتاسنتر خارجیشون بفرستید.
در مجموع فکر نکنم، این روش جواب بده. به فرض هم که جواب بده، اونا میان سرور وارز میگیرند. پس به دنبال راههای موثرتری باشید.

خب تا زماني كه سرور وارز نگرفتن ميتونيم يه كارايي بكنيم.
براي شروع شما با استفاده از اون توضيحاتت چندتا لينك نقض كپي رايت درست كن و برام بفرست.
بيا با خود سايت ميهن روبوت كار كن و حدود 10 تا از اين لينكا درست كن و بده من ;)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یک توضیحاتی هم ضمیمه کن ماکه برنامه نویس نیستیم
در ابتدای فایل خطوط urls$ رو که میبینید؟ لینکهایی که دوست دارید بهش حمله بشه رو بجاش قرار بدید. اگر دوست داشتید میتونید لینک بیشتر با همین فرمت اضافه کنید زیر همین خطوط یا لینک ها رو کمتر کنید. هر لینک یک خط با همون فرمت کد نوشته شده.

مثلا:

کد:
$urls[]="[URL="http://www.spamdomain.com/folder1/folder2/page1.html"][B][COLOR=red]http://www.spamdomain.com/folder1/folder2/page1.html[/COLOR][/B][/URL]";
$urls[]="[URL="http://www.spam2.com/folder1/folder2/page1.html"][B][COLOR=red]http://www.spam2.com/folder1/folder2/page1.html[/COLOR][/B][/URL]";

بعد این فایل رو آپلود کنید و یکجا توی صفحه پر بازدیدتون لینکش کنید.
به دو صورت، یا iframe مخفی بگذارید:

HTML:
<iframe src=”antispam.php” width=1 height=1 style=”visibility:hidden;position:absolute”></iframe>

یا اگر کد صفحه شما php هست انتهای کد php این خط رو اضافه کنید:

PHP:
<?php
include("antispam.php");
 ?>

ضمنا این اسکریپت خروجی نداره (چیزی نشون داده نمیشه).
به این خاطر که فشار به سرور نیاد تو هر نمایش یک لینک تصادفی رو صدا میزنه. اگر میخواید به یک سایت مشخصی حمله بشه بهتره تعداد لینکایی که اول قرار میدید کم باشه! مثلا یک سایت رو فقط بگذارید.
/

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
بعید میدونم این کارها فایده داشته باشه
کجا آدرس و فاکس گوگل نوشته؟ لینکش رو بدین من خودم یه فاکس می فرستم خدا رو چه دیدی شاید یه کاری کردن.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
فکر نکنم روش ایجاد درخواست زیاد به این اسپم ها موثر باشه. دلیلش رو ایـــــنــــــجـــــــا گفتم.

کجا آدرس و فاکس گوگل نوشته؟ لینکش رو بدین من خودم یه فاکس می فرستم خدا رو چه دیدی شاید یه کاری کردن.

اینم آدرس ها و تلفن و فاکس گوگل: http://www.google.com/corporate/address.html

در ضمن آدرس ایمیل spamreport[a.t]google.com هم برای گزارش اسپم هست.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
لول بگو پس چرا این میهن روبوت تو این ۲روزه بالا نمیاد !‌
خب چه کاریه !!؟
به جا این کار بیاین یه ddos بزاریم رو مجموعه سایتها .

به هر حال راه قانونی برای حل این مشکل نیست . گرچه هنوز ما تماس مستقیم با گوگل نداشتیم بلکه تماس با یکی از کارمندان سابق بوده و تعدادی ریپورت اسپم .

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
خب چه کاریه !!؟

به هر حال راه قانونی برای حل این مشکل نیست . گرچه هنوز ما تماس مستقیم با گوگل نداشتیم بلکه تماس با یکی از کارمندان سابق بوده و تعدادی ریپورت اسپم .
روش داس موقتا این سایت ها را از کار میندازه اما روشی که من گفتم باعث میشه به زودی ایندکس ها پاک بشند چون صفحات بدون محتوا شده و برای گوگل صفحات بی ارزش محسوب خواهند شد .

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
خب چه کاریه !!؟

خب محسن جان کسی نداریم و نیست که با کارمندان گوگل در تماس باشه چه برسه بخوایم با خود گوگل مستقیم تماس بگیریم

Last edited:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
روش داس موقتا این سایت ها را از کار میندازه اما روشی که من گفتم باعث میشه به زودی ایندکس ها پاک بشند چون صفحات بدون محتوا شده و برای گوگل صفحات بی ارزش محسوب خواهند شد .
خب میشه از بلک بنچمارک استفاده کرد . یکی از صفحه هایی که توش نتایج رو نشون میده . میزاریم زیر تست بنچمارک هرروز . مثل اینه که درخواست های اون صفحه زیاد شده باشه . البته پیشاپیش باید یه سری سرور pr o x y پیدا کرد . چون حتما بلاک میکنن سورس درخواست ها رو .

خب محسن جان کسینداریم و نیست که با کارمندان گوگل در تماس باشه چه برسه بخوایم با خود گوگل مستقیم تماس بگیریم
چه ربطی داره که که کسی رو پیدا کنین که با گوگل در تماس باشه ؟ مثل همه افراد دیگه از طریق فکس تماس بگیرید .
البته این روبوت ها بیشترین ضرر رو برای شما فروشگاه دار ها و دارندگان سایت های زرد داره . برای من به شخصه فقط تو جستجوها تاثیر داشته که معمولا میزنم از صفحه ۳ میبینم . پس فکر کنم شماها بیشتر باید دنبال راه حل و نحوه حل مشکل بگردین . :happy:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
چه ربطی داره که که کسی رو پیدا کنین که با گوگل در تماس باشه ؟ مثل همه افراد دیگه از طریق فکس تماس بگیرید .
البته این روبوت ها بیشترین ضرر رو برای شما فروشگاه دار ها و دارندگان سایت های زرد داره . برای من به شخصه فقط تو جستجوها تاثیر داشته که معمولا میزنم از صفحه ۳ میبینم . پس فکر کنم شماها بیشتر باید دنبال راه حل و نحوه حل مشکل بگردین . :happy:

بامزه بود
SEVeyesB08_th.gif
پس شما کاربرای فعال به چه درد میخورید ؟ ;)

Last edited:

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
سلام
دوستان اگه بتونن ایمیل و راهی برای تماس با امید کردستانی پیدا کنند به نظرم بهتر جواب بده ایشون معاون ارشد گوگل هستند به نظرم ضرر نداشته باشه یه ایمیل و ارتباطی هم با ایشون برقرا کنید
امید کردستانی زادهٔ تهران و نایب‌رئیس ارشد بخش فروش و عملکرد جهانی در شرکت اینترنتی گوگل است.

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
سلام
دوستان اگه بتونن ایمیل و راهی برای تماس با امید کردستانی پیدا کنند به نظرم بهتر جواب بده ایشون معاون ارشد گوگل هستند به نظرم ضرر نداشته باشه یه ایمیل و ارتباطی هم با ایشون برقرا کنید
چقدر خوش خیالید ؟ مگه شرکت گوگل آب و فاضلاب تهران هست که یه هم ولایتی توش داشته باشید کارتون را بیفته...
این آقا احتمالا فارسی بلد نیست اگرم باشه با این پست وقتش خیلی خیلی با ارزش تر از اینه که برای همچین موردی چند خط ایمیلو حتی بخونه چه برسه با این که عملی انجام بده !
اینا منشی و رئیس دفتر و ... دارن که خودشون اگه حرفه ای باشن که هستند این جور ایمیل ها را به رئیسشون راجاع نخواهند داد !

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
چقدر خوش خیالید ؟ مگه شرکت گوگل آب و فاضلاب تهران هست که یه هم ولایتی توش داشته باشید کارتون را بیفته...
این آقا احتمالا فارسی بلد نیست اگرم باشه با این پست وقتش خیلی خیلی با ارزش تر از اینه که برای همچین موردی چند خط ایمیلو حتی بخونه چه برسه با این که عملی انجام بده !
اینا منشی و رئیس دفتر و ... دارن که خودشون اگه حرفه ای باشن که هستند این جور ایمیل ها را به رئیسشون راجاع نخواهند داد !

دوست عزیز من نگفتم شرکت اب و فاضلاب :دی
در ضمن بنده گفتم اگه بتونن اییمیل شخصی از ایشون پیدا کنند یک نامه براشون بفرستند مثل همین اقای پژمان که از کارکنان سابق گوگل بوند فکر نکنم ایمیلاشون رو منشیش بخونه :D
در ضمن نگفتم 100 درضصد جواب میده گفتم امتحانش ضرر نداره :p

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
دوست عزیز من نگفتم شرکت اب و فاضلاب :دی
در ضمن بنده گفتم اگه بتونن ایمیل شخصی از ایشون پیدا کنند یک نامه براشون بفرستند مثل همین اقای پژمان که از کارکنان سابق گوگل بوند فکر نکنم ایمیلاشون رو منشیش بخونه :D
در ضمن نگفتم 100 درضصد جواب میده گفتم امتحانش ضرر نداره :p

پژمان اینطوری جواب داد!!
از بقیه چه توقعی میشه داشت و اگه ایمیل یکی رو هم پیدا کنیم چی جواب خواهد داد!!:wacko:

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
سلام

www.facebook.com/pages/Omid-Kordestani/72555765968

http://www.google.co.uk/corporate/execs.html#omid

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37

امید کردستانی تا 15 سالگی ایران بوده چطور فارسی بلد نیست ؟ :blink:

liantec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند نکته ی مهم:
- متاسفانه این سایتها اسپم محسوب نمیشن
- حتی اگه این سایتها فیلتر هم بشن دوباره توی نتایج جستجوی گوگل میان پس فیلترینگ ایران تاثیری روی گوگل نداره
- نمونه های خارجی این سایت ها هم زیاده اما گوگل هیچ کاری نمیکنه چون اینها به هیچ وجه اسپم محسوب نمیشن
- تنها راه فرهنگ سازیه، همین
باید این وبمستر ها مطلع بشن که با این کارشون به نتایج سرچ فارسی ضربه میزنن و در نهایت به صنعت وب در ایران

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
باید این وبمستر ها مطلع بشن که با این کارشون به نتایج سرچ فارسی ضربه میزنن و در نهایت به صنعت وب در ایران

:D فکر کردی داری کجا زندگی میکنی برادر ؟ مردم ایران توی دنیای واقعی خون همدیگه رو میخورن چه برسه به دنیای مجازی !

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
لینک زیر رو هم بخونید ، شاید به کار بیاد .
http://persian.kamangir.net/?p=5872

البته وبلاگشون مورد عنایت قرار گرفته و باید با چیزشکن وارد بشید .

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
لینک زیر رو هم بخونید ، شاید به کار بیاد .

البته وبلاگشون مورد عنایت قرار گرفته و باید با چیزشکن وارد بشید .

ربطش چی بود؟
من خوندم ولی ربطی بین موضوع این تاپیک و این بلاگ ندیدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا