• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتحاد و یاری وبمسترها برای نابودی سایتهای اسپم - رباتهای جستجوگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
سایتهایی ( اسپم ) که بدون داشتن محتوای مفید جزو 100 سایت اول ایران هستند

7gardoon.com
novintabligh.com
city01.ir
niazerooz.com
mihanrobot.com
eforosh.com

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
امیدوارم این سایت ها از فهرست نتایج گوگل حذف بشن. دنبال یه کی ورد که میگردی چند صفحه اول رو این جور سایت ها به خودشون اختصاص دادن. البته بقیه نتایج هم مطالب تکراری هست که فروم های مختلف کپی پیست کردن! محتوای فارسی خیلی کمه.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
راهش گوگل نیست. اولا اینو باید قبول کنید که مقصر خودمونیم! به دلایل مختلف. پخش کردن اسکریپت یا استفاده.
دوما راه بهترش به نظر من اعتراض دست جمعی به وب سایتهای کلیکی هست که به این سایت ها اجازه تبلیغ دادند. اگر بشه این سایتها رو قانع کرد که به سایتهای اسپم مثل این سایتها تبلیغ ندن یک شبه کل این سایتها از بین خواهد رفت. اگر قرار باشه به گوگل شکایت کنید ممکن هست کارساز باشه ولی بسیار زمان بر خواهد بود و با کوچکترین تغییر در اسکریپت، الگریتم تغییر خواهد کرد ضمن اینکه تک تک این سایتها رو نمیشه به این سادگی پیدا کرد و هر روز گزارش داد.
میشه یک کمپین درست کرد که به سایتهای کلیکی (که تعدادشون کمتر و مشخص تر هستند) اعتراض کنه.

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
ساده ترین راهش اینه که از موتورهای جستجوی ایرانی استفاده کرد.:rolleyes:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
همین ریپورت دادن روش خوبی هست. همونطور که گوگل خیلی از لینک دایرکتوری های پولی رو بلک لیست کرد شاید فعلا داره لیست خودش رو درمورد این سایتها هم کامل میکنه که بعد در لیست سیاه قراربده.

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
پس چرا خبری نشد

همه شون سرجاشونن

:f34r:

upsay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ليست سايتها
webgozar.com
payamsara.com
7gardoon.com
novintabligh.com
city01.ir
oxinads.com
agahinameh.com
agahinameh.info
parniaz.com
patoghfa.com
iranwebshop.info
vatandownload.com

بترتيب پر بازديدتريت و متخلف ترين دسته بندي شده لطفا باز كننده تاپيك همين چند تا رو معرفي كننده كه به گوگل ريپورت بشن همين ها برن باقي حساب كار دستشون مياد

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
دوستانی که حال ندارند ریپورت تک تک سایت ها رو بدند، می تونند مشخصات یه سایت اسپم رو که وارد کردند، در آخرین تکست باکس، جایی که می توان توضیحات اضافه ای را وارد کرد، نام دامین بقیه سایت های اسپم رو ذکر کنند.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اینجا یه ضعفه الگوریتمه . ربطی به سایت های ایجاد شده نداره مشکل خود گوگل هست . حالا به کی باید راپورت گوگل رو بدیم ؟ :D

نه تنها گوگل، بلکه موتور جستجوی یاهو نیز اسیر یک بچه اسکریپت! شده. تا الآن حدود 11.000 صفحه سایت iran zik رو اندیکس کرده. درسته 11.000 صفحه در مقایسه با اندیکس های میلیونی در گوگل چیزی نیست ولی اینو باید مد نظر داشت که به طور کلی اندیکس های یاهو خیلی کمتر از اندیکس های گوگل است. و همین 11.000 پیج زنگ خطری هست برای سایر موتورهای جستجوگر.

کد:
http://siteexplorer.search.yahoo.com/search?p=http%3A%2F%2Firanzik.com
Pages (10,842)
89/01/29

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
راهش گوگل نیست. اولا اینو باید قبول کنید که مقصر خودمونیم! به دلایل مختلف. پخش کردن اسکریپت یا استفاده.
دوما راه بهترش به نظر من اعتراض دست جمعی به وب سایتهای کلیکی هست که به این سایت ها اجازه تبلیغ دادند. اگر بشه این سایتها رو قانع کرد که به سایتهای اسپم مثل این سایتها تبلیغ ندن یک شبه کل این سایتها از بین خواهد رفت. اگر قرار باشه به گوگل شکایت کنید ممکن هست کارساز باشه ولی بسیار زمان بر خواهد بود و با کوچکترین تغییر در اسکریپت، الگریتم تغییر خواهد کرد ضمن اینکه تک تک این سایتها رو نمیشه به این سادگی پیدا کرد و هر روز گزارش داد.
میشه یک کمپین درست کرد که به سایتهای کلیکی (که تعدادشون کمتر و مشخص تر هستند) اعتراض کنه.

ببین
به نظرت اونموقع سیستم های کلیکی نمیگن آقا ما پول میخوایم و آیا شما حاضرید که هزینه تبلیغات ما رو بدید تا ما اونها رو حذف کنیم؟!! شما چی جواب میدید؟!

پس تنها راه و منطقی ترین راه همین گوگله

amk

Registered User
لایک‌ها
9

هلاوه بر اينا فك كنم بشه از طريق هاست هم پيگيري كرد...البته بايد ثابت كرد به نحوي نقض كپي رايته...

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
هلاوه بر اينا فك كنم بشه از طريق هاست هم پيگيري كرد...البته بايد ثابت كرد به نحوي نقض كپي رايته...
بابا نقض كپي رايت كيلو چنده؟؟
تو ايران چيزي كه اهمين نميدن همين نقض كپي رايته
تازه طرف هاست ميده بعد ميبينه يه اسكريپت خوب روي هاستش هستش يا ميفروشه يا ميذاره برا دانلود

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سایتهایی ( اسپم ) که بدون داشتن محتوای مفید جزو 100 سایت اول ایران هستند

7gardoon.com
novintabligh.com
city01.ir
niazerooz.com
mihanrobot.com
eforosh.com

شما هم خودتون لینک این تاپیک رو در امضاتون قرار بدید و به دوستان وبمستر دیگه هم توصیه کنید که مثل ما در امضاشون بذارن ، تا هم تعداد ریپورت ها بالا بره و هم اینکه ایده ها و نظرات بیش تری در این زمینه برای نابودی این سایتها جمع آوری بشه

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بابا نقض كپي رايت كيلو چنده؟؟
تو ايران چيزي كه اهمين نميدن همين نقض كپي رايته
تازه طرف هاست ميده بعد ميبينه يه اسكريپت خوب روي هاستش هستش يا ميفروشه يا ميذاره برا دانلود

اتفاقا اگه ثابت بشه ربطي به داخل ايران يا خارج ايران نداره اگه هاست خارجي باشه و غير وارز....
اينجا رو حتما ببين: نحوه پیگیری حقوق و مقابله با دزدان مطالب سایت و وبلاگ
با اين حركت ميشه اين سايتها رو بست.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ببین
به نظرت اونموقع سیستم های کلیکی نمیگن آقا ما پول میخوایم و آیا شما حاضرید که هزینه تبلیغات ما رو بدید تا ما اونها رو حذف کنیم؟!! شما چی جواب میدید؟!

پس تنها راه و منطقی ترین راه همین گوگله
نه نمیگن! چون سیستم های کلیکی با کلیک پول پرداخت می کنن نه دریافت.

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
نه نمیگن! چون سیستم های کلیکی با کلیک پول پرداخت می کنن نه دریافت.

نه ببین
خب اونها واسشون ترافیک و بازدید کننده و مشتری میفرستم
با کنار گذاشتن و ندادن این تبلیغات به اونها درآمدشون کم میشه
خب پس به نظر بعید میاد که به حرف و شکایت کسی گوش کنن و دیگه با سایت های اسپم کار نکنن

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان این سایتهای که
گذاشتین همه رو مطمئن هستید

مثلا و طن دانلود

من میخوام روی این سایت تبلیغ بزارم

وبگذر و پاتوق فا
؟

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
ببينيد اين کارمند سابق گوگل پژمان کاري نمي تونه بکنه يا راهي نداره:
http://cyberpejman.com

بنده با جناب پژمان صحبت کردم(مکاتبه کردم) و در جواب من
ایشون اینطور فرمودن:

کارمند سابق گوگل پژمان:
درود هموطن
من نمی دانم موضوع چیست و متاسفانه وقت هم ندارم که بررسی و بازدید کنم. اگر امکان دارد متنی به انگلیسی تهیه کنید و مشکل را در آن با ارائه مستندات به طور کامل شرح دهید. متن و یا پرونده مورد نظر را برای من بفرستید تا من به گوگل ارجاع دهم.

حال من از دوستانی که انگلیسی زبانشون خوبه تقاضا میکنم متن انگلیسی به همراه مستندات رو برای من بفرستن تا به ایشون ارجاع بدم و جناب پژمان هم به گوگل ارسال کنن

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا