• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجبار خانواده به ازدواج

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
سلام دوستان گل پی تی

با توجه به اینکه فورس خانواده به اینجانب در مورد ازداواج زیاد شده خواستم تاپیک زده شود تا تسکین الام درونی اینجانب شود! نظرات عالیجنابان باعث خوشحالی و مسرت اینجانب خواهد شد!!

در جوامع جهان سومی مانند ایران که هیچگونه ساپورتی از جانب دولت برای رشد نیروی انسانی بالنده وجود ندارد! و خانواده ها با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم میکنند! و با خون دل بچه بزرگ میکنن! بدون اینکه اینده ای براشون متصور باشن! تشکیل خانواده و بدتر از ان بچه دار شدن اشتباه محض می باشد البته نظر شخصی بنده می باشد!!

به نظر من نسلی که میخواهد با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم کند همان بهتر که با تصمیم یه نفر داوطلبانه منقرض شود!!

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
درود
اگه شرایطشو نداری ( خونه،کار،...) بی خیالش شو

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
تسلیت مارو پذیرا باش...
ولی جداً این فورس ها تمدید میشه، حتی تا 10 سال! فقط باید بتونی دلیل بیاری...
ضمناً وضعیتت رو تشریج کن که بچه ها خوب بتونن حالت رو بگیرن :D

babyphilipini

Registered User
لایک‌ها
44
باید میزدی اجبار خانواده به بد بختی

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
غلط می کنند اجبار می کنن ! مگه دوره ی ناصرالدین شاه قاجاره که اجبار می کنن ؟! خودت اگه شعور داشته باشی بهشون میگی برن کــی !!

این زندگی توست ، حق توست !

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
تاپیک کپک زده بالا نیار عزیز
!

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
تاپیک کپک زده بالا نیار عزیز

!
بالام جان کجاش کپک زده س؟!اول اینکه موضوعش جدید و به روزه ،بعدشم یه جوری میگی انگار مال 10 سال پیشه ! تاریخشو نگاه کنی فقط مال یک ماه پیشه . بعدشم مگه کلانتر محل شومایی؟!!
rsh2jh6v8p230rthwj5.gif

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
سلام دوستان گل پی تی

با توجه به اینکه فورس خانواده به اینجانب در مورد ازداواج زیاد شده خواستم تاپیک زده شود تا تسکین الام درونی اینجانب شود! نظرات عالیجنابان باعث خوشحالی و مسرت اینجانب خواهد شد!!

در جوامع جهان سومی مانند ایران که هیچگونه ساپورتی از جانب دولت برای رشد نیروی انسانی بالنده وجود ندارد! و خانواده ها با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم میکنند! و با خون دل بچه بزرگ میکنن! بدون اینکه اینده ای براشون متصور باشن! تشکیل خانواده و بدتر از ان بچه دار شدن اشتباه محض می باشد البته نظر شخصی بنده می باشد!!

به نظر من نسلی که میخواهد با فقر و بدبختی دست و پنجه نرم کند همان بهتر که با تصمیم یه نفر داوطلبانه منقرض شود!!
زندگی همینه ... آدم تا یه جایی تلاش می کنه که به خودش بگه زحمتمو کشیدم ... مطمعن باش یه زندگی شخمی بدونه پول خیلی می تونه آد مو شکنجه بده ولی اگه سنت رفت روی 35 اینا و همون شخمیشو انجام ند ادی لطمه ای که از زندگی و زندگی اجتماعیت می خوری بیش از نونه شب نداشتنه ...
اگه ایده خاصی داری که تغییری انجام بدی توش و نیاز به ریاضت داره و سختی و نمی خوای کسیو تو سختیت شریک کنی کارت اوکی هست ولی اگه برنامه خاصی نداری برو ازدواج کن منم اگه یه روزی رسید که همه زورامو زدم و به جایی که می خواسم نرسیدم می شم یکی مثه بقیه ...

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
عمو مایکل جوون های مردم رو از راه به در نکون !
v6yhw4cjzcdun2xksao.gif

یعنی چی که روی زندگی اجتماعیت تاثیر میذاره ؟!! خب بذاره ! بهتر از اینی هست که یک به جز خودت چند نفر دیگه رو هم بدبخت کنی . 35 سالگی که هیچ ، اگه موقعیتش رو نداری تا ابد هم نباید ازدواج کرد. بذار بقیه هر چی میخوان بگن.
این استدلال مضحک چیه که نهایت میشم مثل بقیه ؟! مگه زندگی هندوونه س که شانسی قاچ کنیم بلکه شیرین از آب دربیاد ؟! خب اگه کال دراومد تکلیف چیه ؟! بدبخت میشیم ! درست مثل بقیه ؟!! عجب !

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
عمو مایکل جوون های مردم رو از راه به در نکون !
v6yhw4cjzcdun2xksao.gif

یعنی چی که روی زندگی اجتماعیت تاثیر میذاره ؟!! خب بذاره ! بهتر از اینی هست که یک به جز خودت چند نفر دیگه رو هم بدبخت کنی . 35 سالگی که هیچ ، اگه موقعیتش رو نداری تا ابد هم نباید ازدواج کرد. بذار بقیه هر چی میخوان بگن.
این استدلال مضحک چیه که نهایت میشم مثل بقیه ؟! مگه زندگی هندوونه س که شانسی قاچ کنیم بلکه شیرین از آب دربیاد ؟! خب اگه کال دراومد تکلیف چیه ؟! بدبخت میشیم ! درست مثل بقیه ؟!! عجب !
عزیزه دل من نمی دونم شما از من بزرگتری یا کوچیکتر . تجربیاتت بیشتره یا کمتر ولی اون چیزی که من از زندگی تو این مدت تجربه کردم این بود که انسان موجودی نیست که بتونه همیشه منطقی و با عقل فکر کنه تا ابد و بتونه با قرار دادن منطق تو زندگیش به عنوان محور همیشه منطقی فکر کنه و رنجاشو از بین ببره ... مهمتر از اون آدم موجودی نیست که بتونه تا ابد رو خواسته هاش پا بزاره و همش به فکره بقیه باشه ... آدما سوپر من نیستن که بتونن همه عمرشون فقط فشارو تحمل کنن ... داشتن یه جفت و کسی که دوستت داشته باشه از اصلی ترین و ساده ترین نیاز های انسانه که مطمعن باش نمی تونه با یه مغزه متفکر و منطقی تا آخره عمر اینو به خودش حروم کنه ... توی تئوری گفتن خیلی چیزا راحته ولی عملی نه ... نیت اصلی زندگی انسان بر پایه تمایلاته جنسی هست نهایتا فک می کنی صب تا شب اگه رسیدن به جفت مورد نظر یا امثالهم مطرح نبود رفتن شرکت و کار کردن و سربازی و یا داشتن زندگی بهتر معنی می داد اصلا ؟ ... در مورد بعد اجتماعیش کاری به فکر و کاره مردم ندارم بحثم اینه که مثلا تو وقتی چهل سالت شد همه دوستات می بینی خانواده و بچه دارن و زندگی دارن هر چند با کیفیت شخمی ولی اینکه هر روز می بینی یه چیزی کم داری و همه با تو فرق دارن خودتو رنج می ده نه اینکه کسی بخواد بت بگه ... تو ایران تنها راه داشتن ریلیشن تو سن بالا فقط و فقط ازدواج هست مطمعن باش کسی که تو جامعه زندگی می گه اگه کارایی که مردم می کنن رو انجام نده یا دست کم این مدل کارای اساسی رو مثل اونا پا به پا پیش نره ترد می شه و زندگی نرمال خودشو از دست می ده ... حالا بینه نابود شدن زندگی و داشتن کیفیت بدش کدومو انتخاب می کنی ؟ ...

پ.ن ( جواب به دوستمون فتنه گر ) : اگه نرسیدی به تجربه من یه روزی حتما می رسی ... وقتی با گذشت سالها یونت بیشتر پاره شد زیره زندگی متوجه می شی که سوپرمن نیستی که بتونی همیشه با یه سری توجیهات به اصطلاح منطقی خیلی چیزها رو نداشته باشی در حالی که بقیه اونو دارن و توجیهی وسط نمی آرن ... تو با طریقه بدست آوردن خیلی چیزا توسط مردم ممکنه حال نکنی و قبولش نداشته باشی ولی وقتی اون چیزو تو دسته مردم می بینی مطمعن باش فقط به نتیجه کار نگاه می کنی و اینکه تو هم می خوای داشته باشی ... به زودی طرز فکرت نسبت به بدست آوردنش عوض می شه ... اگه از دسته سوپر من ها و انسان های خارق العاده هم بودی که بنده نیستم مطمعن باش درسته تو رویا های خودت یه قهرمانه شکست ناپذیری و کسی قدرت تو رو برای مقابله با مشکلات و خیلی چیزا نداره ولی یه یه قهرمان هم تو تنهایی خودش دوس داره مورد محبت قرار بگیره و چیزا آدمای ممولی رو داشته باشی . بدون که قهرمان ها تو نظره مردم قوین ولی تو دنیای خودشون تنها ترین ها هستن ... یه جایی جمله جالبی نوشته بود :
بدترین قسمت قوی بودن اینه که هیچ وقت هیچ کس حالی از شما نپرسه ...

پ.ن 2 ( مخاطب عام ) : اگه یه روز از خواب پا شدید و حس کردید قدرت خارق العاده ای پیدا کردید برا مقابله با مشکلات زیاد جو گیر نشید . بدونید که اگه نیروی خاصی جز نیروهای عادی یک انسان بتون اضاف شد که تونست کمبود ها رو برای یک سوپر من برطرف کنه می تونید روش حساب کنید ولی اگه چیزی جز نیرو های خودتون پیدا نکردین دنبال کارای خارق العاده نرین و سعی کنید مثله یه آدمه ساده و کاملا نرمال ازش استفاده کنید . هر انسانی توی وجود برای خودش یه خداس و نیروی فرای سوپرمن داره ولی وقتی که اونو در جهت درستش و واقع گرایانش و تو زندگی اجتماعیش بکار ببره . مثه بروشوری که توی قوطی یه پماد می زارن و همونجوری باید استفاده بشه که باید ... اگه خواستید طوره دیگه از این نیرو استفاده کنید قطعا به شخص لطمعه می زنه ...

به هر حال این بود تجربه شخمی ما تا این لحظه ، حالا هر دوستی هر طور فکر می کنه بنده به این نتایج رسیدم تا این لحظه
v6yhw4cjzcdun2xksao.gif

Last edited:

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
غلط می کنند اجبار می کنن ! مگه دوره ی ناصرالدین شاه قاجاره که اجبار می کنن ؟! خودت اگه شعور داشته باشی بهشون میگی برن کــی !!

این زندگی توست ، حق توست !

اجبار یه جوریه که مادرم میگه من میخوام تو رو پیشه جفتت ببینمت میگم بابا الان شرایط ناجوره یه سر به طلافروشی ها و لوازم خانگی ها بزن من که از صبح تا شب تو یه کار پیمانی با 500 ت مبشه زندگی کرد !!

میگه الان نری سراغش بعدا علاقه کمتر میشه به ازدواج بعدش هم از کجا معلوم الان وضع ایدال ما نباشه شاید بعدا حسرت این روز ها رو بخوری!!
من پس انداز دارم ولی نمی خوام زیر بار مسءولیت برم!! خلاصه تا الان بهونه اوردم!!

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
برو بابا دلت خوشه

فصل جفت گیری که برسه اینچیزا دیگه معنا نداره

اگه ازدواج نکنی یا بهت میگن پیر پسر یا پیر دختر

حالا خودت انتخاب کن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
اجبار یه جوریه که مادرم میگه من میخوام تو رو پیشه جفتت ببینمت میگم بابا الان شرایط ناجوره یه سر به طلافروشی ها و لوازم خانگی ها بزن من که از صبح تا شب تو یه کار پیمانی با 500 ت مبشه زندگی کرد !!

میگه الان نری سراغش بعدا علاقه کمتر میشه به ازدواج بعدش هم از کجا معلوم الان وضع ایدال ما نباشه شاید بعدا حسرت این روز ها رو بخوری!!
من پس انداز دارم ولی نمی خوام زیر بار مسءولیت برم!! خلاصه تا الان بهونه اوردم!!
نوع لباس پوشیدن
انتخاب رشته ی دانشگاه
ازدواج
تاکید به بچه دار شدن.
.
.
.
همش زندگی تحمیلی!!
پس کی آدم اونطور که خودش میخواد انتخاب/زندگی کنه؟!!

خطاب به عمو مایکل : ممنون..پستت برای من یکی خیلی مفید بود..
من انقدر نیازهای احساسیم رو به بهانه های مختلف ***** (یا بی اعتنایی) کردم..که الان حس میکنم بقول امام روحی "حیوانی هستم که قدرت تکلم داره"..

لعنت به شست و شوی فکری.. هنوز که هنوزه توی بلاتکلیفی هستم که رابطه دوستی با جنس مخالف درست یا غلطه؟

-اینکه بعضی اوقات خودم رو قانع میکنم که غلطه , بخاطر اینه که هنوز آثار جهالت پیشین داخلمه و اون رو نوعی میوه ی ممنوعه میبینم؟!! و باید این پیشه رو بشکافم؟!!

-اینکه بعضی اوقات با 1000 تا دلیل خودم رو قانع میکنم که کار درستیه.. بخاطر اینه که بخاطر فشار, دارم سعی میکنم خودم رو گول بزنم؟!!

-2 نیروی متضاد داره منو از داخل داغون میکنه!! یکیشون اسم خودش رو وجدان گذاشته..اون یکی هم اسم خودش رو عقل گذاشته!!

- نسبی گرایی و مطلق گرایی دهنم رو سرویس کرده!!!

-عطش رفتن به سمت میوه ی به اصطلاح ممنوعه!!

تشخیص و جدا سازی این فکر ها..واقعا مرد میخواد!!!

این بلاتکلیفی داره داغونم میکنه!!

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
نوع لباس پوشیدن
انتخاب رشته ی دانشگاه
ازدواج
تاکید به بچه دار شدن.
.
.
.
همش زندگی تحمیلی!!
پس کی آدم اونطور که خودش میخواد انتخاب/زندگی کنه؟!!

خطاب به عمو مایکل : ممنون..پستت برای من یکی خیلی مفید بود..
من انقدر نیازهای احساسیم رو به بهانه های مختلف ***** (یا بی اعتنایی) کردم..که الان حس میکنم بقول امام روحی "حیوانی هستم که قدرت تکلم داره"..

لعنت به شست و شوی فکری.. هنوز که هنوزه توی بلاتکلیفی هستم که رابطه دوستی با جنس مخالف درست یا غلطه؟

-اینکه بعضی اوقات خودم رو قانع میکنم که غلطه , بخاطر اینه که هنوز آثار جهالت پیشین داخلمه و اون رو نوعی میوه ی ممنوعه میبینم؟!! و باید این پیشه رو بشکافم؟!!

-اینکه بعضی اوقات با 1000 تا دلیل خودم رو قانع میکنم که کار درستیه.. بخاطر اینه که بخاطر فشار, دارم سعی میکنم خودم رو گول بزنم؟!!

-2 نیروی متضاد داره منو از داخل داغون میکنه!! یکیشون اسم خودش رو وجدان گذاشته..اون یکی هم اسم خودش رو عقل گذاشته!!

- نسبی گرایی و مطلق گرایی دهنم رو سرویس کرده!!!

-عطش رفتن به سمت میوه ی به اصطلاح ممنوعه!!

تشخیص و جدا سازی این فکر ها..واقعا مرد میخواد!!!

این بلاتکلیفی داره داغونم میکنه!!
قربانت نیما جان ... آقا جان شما برو دمبالش ... دسه کم یه چن تایی رو تجربه کن که ببینی دسه کم تئوری هات با واقعیت می خونه یا نه ...
اهوازم بچه هاش خون گرمن مسلما از اصفهان هم که من هستم خون گرم ترن و کارت راحت تره . ناسلامتی خدمت اونجا بودم :دی
مگه این همه آدم چیکار می کنن تو این خراب شده ... شما و بنده هم یکی از اونا ... قرار نیست که به کسی بدی کنی که ... تو حقه اینو داری که اگه نتونسی با کسی ازدواج نکنی اینطور نیگا نکن طرف به گاج می ره ... اگه اینطوری به گاج می ره بزار بره ... دسه کم اون بابا هم یه تجربیاتی تو زندگی پیدا می کنه و تو این فرصت رو بهش دادی ... باید بدونی که تجربه پیدا کردن به راحتی و آسونی و با نتایج خوب بدست نمی آد . باید طرف به گاج بره تا از توش یاد بگیره ... منو تو هم سوپر من نیسیم که دغدغمون این باشه مشکلاته مملکت رو حل کنیم یا اینکه سعی کنیم همیشه آدمه خوبه بازی باشیم ... نیاز نیست آدمه خوبی باشی . آدمه بدی نباش ...
حالا یه چیزه جالب من بت بگم در مورده ارتباط با دخترا تو این مملکت ... اولا اونقدی که فک می کنی کیس دوستی زیاد نیست بی تعارف حالا شهر با شهرم فرق داره ...
ما که پسر باشیمو شرایطمون راحت تر باشه این همه آماره دپرسمون بالاس . حداقل چار تا تفریح شخمی مثله سیگاره قلیونو چار تا باشگاهو اینا رو داریم اونا دیگه وضعشون خراب تره پس اولا اونقدر کیس زیاد نیس مگه اینکه وقته زیادی و بیش از حد بزاری که زندگیتو مختل می کنه دوما خوده دخترا بیشتر از منو تو به فکره به گاج نرفتنشون هستن اگه منو توی نوعی اونقدر نشستیم و فک کردیم که به این نتیجه رسیدیم به طرفه مقابل لطمه نزنیم ، دخترا بد تر از خیلی از پسرا حتی به این مسائل هم فک نمی کنن و نکردن و حتی یه لحظه به ذهنشون نرسیده که عواقب یه بهم زدن شخمی چیه برا طرفه مقابل ... یهو بهت چیزو می زنن و می رن پی زندگیشون ...
ینی اگه تویه نوعی دمبال اینی که به کسی صدمه نزنی یه لحظه این فکرو نکن . خود اون بشر چنان چیزو بهت می زنه که می فهمی اونا خودشون حواسشون بیشتر جمعه ...

پ.ن : ببین نیما جان من خودم جایی که هستم و مشغله زندگی که دارم بی تعارف دیگه مثله سابق امکان دوست یابی برام نیست ... یکی دیگه مثلا تو تهرانه و محیطش باز تره امکانش هست براش با آدمای باز تر و راحت تر برخورد داشته باشه و ارتباطاطش راحت تر باشه ... بی تعارف اون دوستیم که تو روستاس وضعش خراب تره ماس ... یه آبه پاکی رو بریزم رو دستتون ... تو ایران سن که بالا رفت دیگه دمبال ریلیشن احساسی و عاطفی و طولانی مدتش نباشید چون نیست ... دخترم اگه اومد جلو وقتی 25 سالش بود یا تو تو این سن بودی و زودی بات بهم زد شکه نشو اون بابا هم اومده برا خودش بازار یابی شوهر پیدا کنه ... ( حالا باز به مرامه اون دختر که اولا جسارتشو داره دوما یون گشاد نیس خودش شوهرشو پیدا می کنه ، یه عده که نشستن تو یونه خودتو پاره کنی تورشون کنی با حضار بدبختی بعدشم زرتی پیشنهاد ازدواج بدن بده یه ماه بعد ... ) البته عمقشو که نیگا کنی دسه خودشونم نیست همه ما معلوله جامعه و وضعیتش هستیم ...
خلاصه تهش بگم که کسی که دسترسی هم نداره تا اون روزی که قصده ازدواج نداره اگه زیاد با کسی رابطه هم نداشت ضرر نکرده چونکه تهشو که نیگا کنی فقط تفریح لحظه ای هست و چیزی دستو نمی گیره ... رو همین حساب یه شعاری هست می گه دختر موندنی نیست پس برا چیزه غیر موندگار قصه بی خودی نخورن... :rolleyes:
شما زورتو بزن که مهم همین زور زدنس ... دمبال نتیجه گرفتن لحظه ای هم نباش ... بقیه عواملی که تو دسته منو تو نیست ارزشه ناراحتی رو نداره ... زورتو بزن عزیزم :D

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
ممنون.. :blush:
حد و حدود روابط در دیدگاه شما به چه شکله؟
پ ن : شما نسبی گرا هستید یا مطلق گرا؟

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
ممنون.. :blush:
حد و حدود روابط در دیدگاه شما به چه شکله؟
پ ن : شما نسبی گرا هستید یا مطلق گرا؟
نیما جان منظورتو نگرفتم جمله اولت توضیح می تونی بدی بیشتر ...
منظورت از نسبی گرا و مطلق گرا هم بترتیب غیر ایده آل گرا و آیدآل گراس ؟ ...

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
عزیزه دل من نمی دونم شما از من بزرگتری یا کوچیکتر . تجربیاتت بیشتره یا کمتر ولی اون چیزی که من از زندگی تو این مدت تجربه کردم این بود که انسان موجودی نیست که بتونه همیشه منطقی و با عقل فکر کنه تا ابد و بتونه با قرار دادن منطق تو زندگیش به عنوان محور همیشه منطقی فکر کنه و رنجاشو از بین ببره ... مهمتر از اون آدم موجودی نیست که بتونه تا ابد رو خواسته هاش پا بزاره و همش به فکره بقیه باشه ... آدما سوپر من نیستن که بتونن همه عمرشون فقط فشارو تحمل کنن ... داشتن یه جفت و کسی که دوستت داشته باشه از اصلی ترین و ساده ترین نیاز های انسانه که مطمعن باش نمی تونه با یه مغزه متفکر و منطقی تا آخره عمر اینو به خودش حروم کنه ... توی تئوری گفتن خیلی چیزا راحته ولی عملی نه ... نیت اصلی زندگی انسان بر پایه تمایلاته جنسی هست نهایتا فک می کنی صب تا شب اگه رسیدن به جفت مورد نظر یا امثالهم مطرح نبود رفتن شرکت و کار کردن و سربازی و یا داشتن زندگی بهتر معنی می داد اصلا ؟

عمو اول اینکه ما اگه بزرگتر هم باشیم در هر حال کوچیکتیم ! عمو کافر هستم 27 ساله !
rsh2jh6v8p230rthwj5.gif
ولی تجربه که به سن و سال نیست . در این مورد باهات اختلاف نظر دارم . میگی نمیشه آدم تا آخر عمرش مجرد بمونه. چرا که نشه ؟! خیلی ها مجرد موندند و تونستند. دایی هام همه مجرد بودند، پسر عمه هام مجرد هستند و از افراد معروف که خیلی هم دوستش دارم میشه از صادق هدایت نام برد که هیچوقت ازدواج نکرد. میگی اگه آدم ازدواج نکنه زندگی و کار کردن و این حرفا براش بی معنیه .چرا بی معنی باشه ؟! مگه آدم زندگی می کنه برای جفت گیری ؟!! یعنی زیبایی های دیگه ای توی زندگی وجود نداره ؟! این تئوری نیست ، من عملیش رو هم ثابت کردم. گفتم سربازی نمیرم ، نرفتم ! گفتم زن نمی گیرم ، تا الان که نگرفتم و خیلی چیزهای دیگه که اگه بگم دوست ندارم انجامش بدم واقعن انجام نمیدم

بالا