• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

احتمال فیلتر شدن تلگرام چقدر است؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
دوستان سر چی بحث میکنید ؟
تا وقتی که وزارت ایران فرق کانال و گروه رو نفهمه چه انتظارایی دارید ازشون ؟
بنده خدا وزیر اومده تو یک جلسه نشسته و میگه در ایران 180 هزار کانال هست که 90 درصدش خانوادگیه !!!!!!
فرض کنید کانال خانوادگی باشه اونم 90 درصد .
بابا شما از این بنده خداها چه انتظاری دارید .
سعی کنید منعطف باشید، به امید چیزی نشینید و با موج حرکت کنید.. شما هم می تونید کانال بزنید بازدید بگیرین اگر کیفیت کارتون خوب باشه (وبمستر یعنی همین)

ولی به نظر من تا روابط ایران و روسیه خوب هست احتمال فیلتر شدنش خیلی خیلی کمه. در آخر تلگرام مجبور میشه با ایران همکاری کنه چون تقریبا نصف کاربراش ایرانین!
سوال من از شما اینه ما هم مثل مدیر کانال ها شایعه پراکنی و دروغ پراکنی کنیم و عکس 18+ و کلیپ 18+ بذاریم کار درستیه ؟
اکثر کانال ها یا بهتره بگیم بالای 95 درصد کانال ها دارند با شایعه پراکتی یا عکس و کلیپ 18+ بازدید میگیرن که اگر ما برای سایتمون یکی فقط یکیشو گذاشته بودیم سایت رو نابود میکردند .
برای ما کاری نداره یه کانال راه انداختن و شایعه پراکنی و گذاشتن عکس و کلیپ 18+ برای جذب بازدید اما ما نمیخوایم این کارا رو بکنیم و میخوایم اگر قراره از فضای مجازی پول دربیاریم حداقل یه ذره انسان باشیم .

Last edited:

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
با سلام و احترام

سوال من از شما اینه ما هم مثل مدیر کانال ها شایعه پراکنی و دروغ پراکنی کنیم و عکس 18+ و کلیپ 18+ بذاریم کار درستیه ؟
اکثر کانال ها یا بهتره بگیم بالای 95 درصد کانال ها دارند با شایعه پراکتی یا عکس و کلیپ 18+ بازدید میگیرن که اگر ما برای سایتمون یکی فقط یکیشو گذاشته بودیم سایت رو نابود میکردند .
برای ما کاری نداره یه کانال راه انداختن و شایعه پراکنی و گذاشتن عکس و کلیپ 18+ برای جذب بازدید اما ما نمیخوایم این کارا رو بکنیم و میخوایم اگر قراره از فضای مجازی پول دربیاریم حداقل یه ذره انسان باشیم .
دوست عزیز من هم سایت دارم هم کانال هم لیست ایمیل و ... ولی من یسری قواعد برای کارم دارم و تن به این مسخره بازیا نمی دم. برام مهم نیست دیگران با چه روشی بازدید می گیرن و همین برام مهمه که کاربرای من سرویسی که ارائه می دم رو به خاطر کیفیت و اعتبارش انتخاب کنن و نه با تبلیغات دروغین و محرک و آزاردهنده.
مردم باهوش شدن و می دونن پولشونو کجا خرج کنن. خیلی راحت متوجه میشن که کسی چطور بازدید و عضو گرفته و کیفیت کارش چطوره. نمونش کانال گیزمیز که به کاربراش اهمیت میده و همیشه هم جایگاه تبلیغاتیش رزرو میشه.. تو وبسایت های ایران هم همینطوره، بیشتر سایت ها اصلا به کاربرانشون اهمیت نمی دن و چندین پاپ آپ براش باز می کنن.. که کاملا به ضرر خود سایت ها تمام میشه با این کار
بصورت کلی آینده اینجور سایت ها و سرویس ها رو کیفیت کاری و اهمیت دادن به کاربر تعیین می کنه. برای مثال اگر تلگرام فیلتر بشه صددرصد یک جایگزین میاد جاش و کسی که برای مثال گیزمیز رو دوست داشته باشه و دنبال کنه، می گرده و اون کانال رو در سرویس جدید پیدا می کنه. پس اینگونه هست که برندسازی میشه و همیشه هم ماندگار خواهد ماند
*من خودم به عنوان یک تبلیغ دهنده هرگز در کانال هایی که این نوع تبلیغات رو می زارن فضای تبلیغاتی اجاره نمی کنم، چون می دونم فیدبکش 99 درصد منفیه

پ.ن: بیتوته با اینکه 80 درصد مطالبش کپی هست ولی همچنان یکی از پر محتوا ترین و پر بازدیدترین سایت های ایران هست
حالا سوال اینه که چرا گوگل با اینکه مطالب این سایت بیشترش کپی هست باز هم جز نتایج اول جستجو قرارش میده. مشخصه چون گوگل هم به کاربراش اهمیت میده و دقیقا چیزی رو نشون کاربر میده که واقعا کاربر دنبالشه و می خواد. چطوری؟ گوگل یکی از مهمترین الگوریتم هاش که تا حالا هیچ وقت تغییرش نداده میزان زمان ماندگاری کاربر در سایت هست. وقتی وارد سایت بیتوته میشید امکان نداره چند تا مطلب دیگه در کنارش نخونید.. چون هم سایتش سریعه و هم پر محتوا و تبلیغات آزار دهنده هم نداره و همه چیز در دسترسه.
چرا بیتوته با اینکه هزاران کانال تلگرام عین قارچ رشد کردن هنوز هم در صدر پربازدیدترین سایت های ایران هست و تازه بیشتر هم شده؟

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
دوست عزیز من هم سایت دارم هم کانال هم لیست ایمیل و ... ولی من یسری قواعد برای کارم دارم و تن به این مسخره بازیا نمی دم. برام مهم نیست دیگران با چه روشی بازدید می گیرن و همین برام مهمه که کاربرای من سرویسی که ارائه می دم رو به خاطر کیفیت و اعتبارش انتخاب کنن و نه با تبلیغات دروغین و محرک و آزاردهنده.
مردم باهوش شدن و می دونن پولشونو کجا خرج کنن. خیلی راحت متوجه میشن که کسی چطور بازدید و عضو گرفته و کیفیت کارش چطوره. نمونش کانال گیزمیز که به کاربراش اهمیت میده و همیشه هم جایگاه تبلیغاتیش رزرو میشه.. تو وبسایت های ایران هم همینطوره، بیشتر سایت ها اصلا به کاربرانشون اهمیت نمی دن و چندین پاپ آپ براش باز می کنن.. که کاملا به ضرر خود سایت ها تمام میشه با این کار
بصورت کلی آینده اینجور سایت ها و سرویس ها رو کیفیت کاری و اهمیت دادن به کاربر تعیین می کنه. برای مثال اگر تلگرام فیلتر بشه صددرصد یک جایگزین میاد جاش و کسی که برای مثال گیزمیز رو دوست داشته باشه و دنبال کنه، می گرده و اون کانال رو در سرویس جدید پیدا می کنه. پس اینگونه هست که برندسازی میشه و همیشه هم ماندگار خواهد ماند
*من خودم به عنوان یک تبلیغ دهنده هرگز در کانال هایی که این نوع تبلیغات رو می زارن فضای تبلیغاتی اجاره نمی کنم، چون می دونم فیدبکش 99 درصد منفیه

پ.ن: بیتوته با اینکه 80 درصد مطالبش کپی هست ولی همچنان یکی از پر محتوا ترین و پر بازدیدترین سایت های ایران هست
حالا سوال اینه که چرا گوگل با اینکه مطالب این سایت بیشترش کپی هست باز هم جز نتایج اول جستجو قرارش میده. مشخصه چون گوگل هم به کاربراش اهمیت میده و دقیقا چیزی رو نشون کاربر میده که واقعا کاربر دنبالشه و می خواد. چطوری؟ گوگل یکی از مهمترین الگوریتم هاش که تا حالا هیچ وقت تغییرش نداده میزان زمان ماندگاری کاربر در سایت هست. وقتی وارد سایت بیتوته میشید امکان نداره چند تا مطلب دیگه در کنارش نخونید.. چون هم سایتش سریعه و هم پر محتوا و تبلیغات آزار دهنده هم نداره و همه چیز در دسترسه.
چرا بیتوته با اینکه هزاران کانال تلگرام عین قارچ رشد کردن هنوز هم در صدر پربازدیدترین سایت های ایران هست و تازه بیشتر هم شده؟
ببینید من با حرفتون موافقم و برندسازی رو خیلی خوب میدونم اما با اومدن تلگرام دیگه سایت های جدید نمیتونند برند سازی کنند چون دو هزار تا کانال زده شده که فقط منتظرند ما یه خبر بذاریم به سرعت نور کپی پیست میکنند و هر کدوم بالای 500 هزار کاربر جمع کردند .
اونا با محتویات مطلب میذارند اما در سایر کانال های تلگرام با انتشار خبری با تیتر " مرگ نسرین مقانلو " و .... و گذاشتن لینک کانالشون کلی بازدید میگیرند .
به نظر من همین هم غیر قانونیه .
طرف میاد برای کانال تلگرامش کلیپ مربوط به ده سال پیش رو میذاره و آبروی یک بازیگر رو میبره و بعد کلی تبلیغ تو کانالای دیگه میکنه رو همین کلیپ .
این کلیپ وجود داره اما مربوط به 10 سال پیش هست و آبروی یک بازیگر رو میبره .
در این چند مدت خیلی از این کلیپ ها و عکس ها منتشر شده که کار درستی نیست .
جالبه که بدونید من تو کانال های بزرگ خبری که بالای 500 هزار کاربر داشتند این اتفاقات رو دیدم که به راحتی این کارا رو میکردند و هر روز پیشرفت میکردند .
در مورد سایت نظرتون کاملا درسته و باید تلاش کرد و ماندگاری کاربر رو بالا برد تا مورد توجه گوگل قرار بگیریم اما خودتون دارید میگید در سایت نویسی گوگل تصمیم میگیره که کدوم سایت لیاقتش بیشتره و به همین دلیل سایت های اسپم و سایت های بی محتوا نمیتونند زیاد جون بگیرند اما در تلگرام هیچ نظارتی نیست و من مدیر سایت کاری نمیتونم بکنم که کاربرا بمونن وقتی یه سری کانال با بازی با آبروی مردم و انجام کارهای غیر اخلاقی دارند کاربر جمع میکنند و بعد یه مدت که رسیدن به یک میلیون کاربر شروع میکنند به دزدی مطالب ما و هر چی میذاریم تو دو ثانیه کپی میکنند .
خب حالا شما بگید ما چیکار کنیم تو تلگرام که این همه کار نادرست میشه و هیچ نظارتی نیست و ضررش رو ما میبینیم .
سایت هایی که برند شدند جای خودشون رو دارند و البته با تلاش بیشتر و سعی بیشتر کاربر جمع میکنند اما سایت هایی که برند نیستند چه اتفاقی براشون میفته ؟
تازه یه نگاه به تبلیغات سایت های بزرگ بندازید . یه زمانی بنرهاشون مستقیم بود و از هیچ شرکت تبلیغاتی بنر نمیذاشتند اما الان مجبورند از شبکه های تبلیغاتی بنر بذارند . البته این بیشتر مربوط میشه به وضعیت خراب رکود اما خب تبلیغات تلگرامی چندین برابر سایت ها شده .

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
یکی از دوستان در تاپیکی در مورد تلگرام قبلا حرفی زدند که قابل تامل بود .
گفتند که دولت کنونی چون در طرح هاش شکست خورده و فقط همین تلگرام براش مونده برای بقای خودش تمام تلاشش رو میکنه که این رو نگه داره .
حرف ایشون جالبه .
به نظر من تا بعد از انتخابات نگهش میدارن بعد از انتخابات تلگرام رو حتما و اینستاگرام رو شاید فیلتر میکنند .

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
ببینید من با حرفتون موافقم و برندسازی رو خیلی خوب میدونم اما با اومدن تلگرام دیگه سایت های جدید نمیتونند برند سازی کنند چون دو هزار تا کانال زده شده که فقط منتظرند ما یه خبر بذاریم به سرعت نور کپی پیست میکنند و هر کدوم بالای 500 هزار کاربر جمع کردند .
اونا با محتویات مطلب میذارند اما در سایر کانال های تلگرام با انتشار خبری با تیتر " مرگ نسرین مقانلو " و .... و گذاشتن لینک کانالشون کلی بازدید میگیرند .
به نظر من همین هم غیر قانونیه .
طرف میاد برای کانال تلگرامش کلیپ مربوط به ده سال پیش رو میذاره و آبروی یک بازیگر رو میبره و بعد کلی تبلیغ تو کانالای دیگه میکنه رو همین کلیپ .
این کلیپ وجود داره اما مربوط به 10 سال پیش هست و آبروی یک بازیگر رو میبره .
در این چند مدت خیلی از این کلیپ ها و عکس ها منتشر شده که کار درستی نیست .
جالبه که بدونید من تو کانال های بزرگ خبری که بالای 500 هزار کاربر داشتند این اتفاقات رو دیدم که به راحتی این کارا رو میکردند و هر روز پیشرفت میکردند .
در مورد سایت نظرتون کاملا درسته و باید تلاش کرد و ماندگاری کاربر رو بالا برد تا مورد توجه گوگل قرار بگیریم اما خودتون دارید میگید در سایت نویسی گوگل تصمیم میگیره که کدوم سایت لیاقتش بیشتره و به همین دلیل سایت های اسپم و سایت های بی محتوا نمیتونند زیاد جون بگیرند اما در تلگرام هیچ نظارتی نیست و من مدیر سایت کاری نمیتونم بکنم که کاربرا بمونن وقتی یه سری کانال با بازی با آبروی مردم و انجام کارهای غیر اخلاقی دارند کاربر جمع میکنند و بعد یه مدت که رسیدن به یک میلیون کاربر شروع میکنند به دزدی مطالب ما و هر چی میذاریم تو دو ثانیه کپی میکنند .
خب حالا شما بگید ما چیکار کنیم تو تلگرام که این همه کار نادرست میشه و هیچ نظارتی نیست و ضررش رو ما میبینیم .
سایت هایی که برند شدند جای خودشون رو دارند و البته با تلاش بیشتر و سعی بیشتر کاربر جمع میکنند اما سایت هایی که برند نیستند چه اتفاقی براشون میفته ؟
تازه یه نگاه به تبلیغات سایت های بزرگ بندازید . یه زمانی بنرهاشون مستقیم بود و از هیچ شرکت تبلیغاتی بنر نمیذاشتند اما الان مجبورند از شبکه های تبلیغاتی بنر بذارند . البته این بیشتر مربوط میشه به وضعیت خراب رکود اما خب تبلیغات تلگرامی چندین برابر سایت ها شده .
من کلا با فیلتر کردن و محدودیت موافق نیستم. مردم باید حق انتخاب داشته باشن و ببینن چه چیزی درسته و همونو انتخاب کنن
اگر دولت به جای فیلتر بیاد جریمه های سنگین برای این جور کانال ها بزاره خیلی بهتر جواب میده تا اینکه بیایم یه چیزی رو از بیخ و بن از کار بندازیم.
جلوی کپی مطالب رو هیچجوره نمیشه گرفت متاسفانه. اگر تو وب ایران ما نیم میلیون کپی کار داشته باشیم تو وب جهانی نیم میلیارد داریم.

به نظرم اگر تلگرام سیستمشو لینکی کنه همه این مشکلات حل میشه، یعنی کانال ها و پست هاشون لینک داشته باشن و تو بروزر هم نمایش داده بشن. اینجوری میشه فیلترینگ هوشمند و یا دستی رو مثل اینستاگرام روش پیاده کرد و نیاز نخواهد بود کمپلت یه سیستمو بترکونیم

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
من کلا با فیلتر کردن و محدودیت موافق نیستم. مردم باید حق انتخاب داشته باشن و ببینن چه چیزی درسته و همونو انتخاب کنن
اگر دولت به جای فیلتر بیاد جریمه های سنگین برای این جور کانال ها بزاره خیلی بهتر جواب میده تا اینکه بیایم یه چیزی رو از بیخ و بن از کار بندازیم.
جلوی کپی مطالب رو هیچجوره نمیشه گرفت متاسفانه. اگر تو وب ایران ما نیم میلیون کپی کار داشته باشیم تو وب جهانی نیم میلیارد داریم.

به نظرم اگر تلگرام سیستمشو لینکی کنه همه این مشکلات حل میشه، یعنی کانال ها و پست هاشون لینک داشته باشن و تو بروزر هم نمایش داده بشن. اینجوری میشه فیلترینگ هوشمند و یا دستی رو مثل اینستاگرام روش پیاده کرد و نیاز نخواهد بود کمپلت یه سیستمو بترکونیم
اگر بحث فیلتر نکردن و ازادی و حق انتخاب باشه باید فیسبوک و توئیتر و یوتیوب و .... همه را باز بگذارند. نه اینجوری!
اگر شبکه های اجتماعی خارجی را فیلتر می کنند باید همه را با هم فیلتر کنند نه دو تا را باز بگذارند که اینجوری گندش در بیاد.
شبکه های داخلی و سایتهای دیگه هم از رونق افتاده ...

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
جدیدا تبلیغ کانال تلگرام در تلویزیون ممنوع شده یعنی مجری ها حق ندارند که کانال برنامه خود رو تبلیغ کنند این اولین قدم برای فیلتر کردنه
نه خیر اینطور نیست
چون حداقل برنامه گزارش ورزشی شبکه سه داره کانالشو تبلیغ میکنه
حالا خورشید هم تا آخرین برنامش هی داشت کانالش رو زیرنویس می کرد و رضارشیدپور هم تبلیغش میکنه :|

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
به نظرم هم اینستاگرام هم تلگرام رو فیلتر میکنن در سال اینده
اما هم زمان نه-

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
خب چرا فیلتر بشه پورn که نیست
پورنه دیگه.نیمه لخته. خیارو ندیدی پوشش بهداشتی زده؟ :Dپورنم بخوای فراوونه توی اینستا و تلگرام.اینارو بچه های 13 ساله هم می بینن.
پایینش نظرات کاربرا بخون پر فحاشی و حرفای زشت هست.
همین ندا یاسی فیلماشو برو ببین چه حرفای زشتی توش می زنه.:eek::oops:
الان همین عکس تو یه سایت ایرانی بود کل سایت فیلتر می کردن.:general210:

Last edited:

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
البته اگر فیلتر هم بشه موقتی هست

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
این شبکه های اجتماعی وابسنه به فیدبک مردمن ولی چون کمتر کسی گزارش میده اینا حذف نمیشن
بیا اینم فیلماش برو نظرات مردمم زیرش بخون:D
https://www.instagram.com/p/BPNRyBZgETs/?tagged=nedayasee
https://www.instagram.com/p/BPDStIYAZ-I/?tagged=nedayasee
https://www.instagram.com/p/BPHVD46gfJF/?tagged=nedayasee
https://www.instagram.com/explore/tags/nedayasee/
https://www.instagram.com/explore/tags/ندایاسی/

Last edited:

akisar

Registered User
لایک‌ها
440

من هم دقیقا با شما موافقم و اصلا موافق ترکوندن کامل نیستم اما خب واسه دلایلی موافق فیلتر اینستاگرام و تلگرامم استثنائا .
اول اینکه هیچ نظارتی روش نیست و به شدت داره توش سواستفاده و کلاهبرداری و کارهای غیراخلاقی میشه طوری که از دستشون در رفته .
دوم همونطور که دوستمون گفتند اگر قرار تلگرام و اینستاگرام باز باشه باید فیسبوک و توییتر و یوتیوب و ... هم باز بشه . ضرر اونا یک دهم تلگرام و اینستاگرام هست . پس چرا این کار رو میکنند . به نظرم جریان دیگه ای داره پیش میاد نه آزادی بیان و آزادی فعالیت برای ایرانیان .
به نظرم اگر کانال بسته بشه خیلی از مشکلات حل میشه چون اگر کانال تلگرام بسته بشه شایعه پراکنی ها بسیار کاهش پیدا میکنه و کارهای غیر اخلاقی نابود میشه .
البته بازم میگم اگر روشی بتونند پیاده کنند که رو کار کانال ها نظارت شدید بشه کانال هم عیبی نداره . مثلا همه کانال ها رو مجبور کنند مشخصات مدیر به همراه کارت شناساییشون رو بفرستند که کسی جرات نکنه کار غیر قانونی کنند و شکایت چیزی توش باشه .

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
من هم دقیقا با شما موافقم و اصلا موافق ترکوندن کامل نیستم اما خب واسه دلایلی موافق فیلتر اینستاگرام و تلگرامم استثنائا .
اول اینکه هیچ نظارتی روش نیست و به شدت داره توش سواستفاده و کلاهبرداری و کارهای غیراخلاقی میشه طوری که از دستشون در رفته .
دوم همونطور که دوستمون گفتند اگر قرار تلگرام و اینستاگرام باز باشه باید فیسبوک و توییتر و یوتیوب و ... هم باز بشه . ضرر اونا یک دهم تلگرام و اینستاگرام هست . پس چرا این کار رو میکنند . به نظرم جریان دیگه ای داره پیش میاد نه آزادی بیان و آزادی فعالیت برای ایرانیان .
به نظرم اگر کانال بسته بشه خیلی از مشکلات حل میشه چون اگر کانال تلگرام بسته بشه شایعه پراکنی ها بسیار کاهش پیدا میکنه و کارهای غیر اخلاقی نابود میشه .
البته بازم میگم اگر روشی بتونند پیاده کنند که رو کار کانال ها نظارت شدید بشه کانال هم عیبی نداره . مثلا همه کانال ها رو مجبور کنند مشخصات مدیر به همراه کارت شناساییشون رو بفرستند که کسی جرات نکنه کار غیر قانونی کنند و شکایت چیزی توش باشه .
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم برای کانال هایی با تعداد عضو مشخصی به بالا باید برن کارهای ثبتش رو انجام بدن
همینطوره ؟

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم برای کانال هایی با تعداد عضو مشخصی به بالا باید برن کارهای ثبتش رو انجام بدن
همینطوره ؟
والا راستش من تو کانال های با تعداد عضو بالای یک میلیون نفر دارم تبلیغاتی میبینم که فکر نکنم ثبت شده باشه یا اگر ثبتم شده هیچ نظارتی در کار نیست .
طرف هر چی دلش میخواد میذاره بعد لینک یه کانال دیگه میده .

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
اگر به خاطر داشته باشید، تقریبا از ماه گذشته زمزمه هایی مبنی بر تصمیم جدی شورای عالی مجازی جهت نظارت دقیق تر بر محتوای پیام رسان تلگرام شنیده می شد. گفته شده بود که به موجب این تصمیم، صاحبان کلیه کانال های تلگرام دارای بیش از 5 هزار نفر عضو از تاریخی مشخص به بعد موظف می شوند که هویت خود را در سامانه «ساماندهی» وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت برسانند.

به معنای دقیق تر، ادامه فعالیت کانال های پرجمعیت بدون دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی غیر ممکن خواهد بود. چه خوب و چه بد، این تصمیم بالاخره به طور قانونی به ثبت رسمی رسید و صاحبان کانال های دارای بیش از 5 هزار عضو لازم است از تاریخ 7 بهمن لغایت 7 اسفند 1395 نسبت به احراز هویت کانال خود در وبسایت «ساماندهی» وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام کنند.

از این پس ادامه فعالیت کانال های پرجمعیت تلگرامی بدون دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی غیر ممکن خواهد بود
مرتضی موسویان، رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان داشته تا این لحظه 11 هزار و 10 کانال تلگرامی با بیش از 5 هزار کاربر شناسایی شده که گردانندگان آن ها ملزم به ثبت اطلاعات خود در این سامانه هستند.

پس از ثبت اطلاعات ادمین کانال در سامانه، کد یونیکی در اختیار وی قرار داده می شود که شناسه الکترونیکی محتوای دیجیتال کانال وی محسوب شده و باید در آن قرار داده شود. بنابراین کاربران با مشاهده این کد می توانند از معتبر بودن کانال مربوطه اطمینان حاصل نمایند.

با توجه به این که از این پس احتمالا ادامه کار بسیاری از کانال های تلگرام بدون ثبت رسمی در سامانه وزارت ارشاد ممکن نیست، تصمیم گرفتیم تا یک مطلب راهنمای قدم به قدم از چگونگی ثبت کانال در این سامانه را برایتان آماده کنیم. پس تا پایان همراه ما باشید.

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
مطابقت مشخصات ادمین با سازمان ثبت احوال
ردیابی کانال‌ها با IP نسخه 6

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
به گزارش روابط عمومی شبکه ملی فرهنگ ،مصطفی اشرف، معاون مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به بررسی ابعاد گوناگون اجرای این مصوبه پرداخت.
طی مصاحبه ای که خبرنگار گسترش تجارت با ایشان داشت سوالات مطرح شده در مورد ثبت سامانه کانالهای تلگرام را پاسخ دادند.
بنابر اعلام دبیر شورای عالی فضای مجازی ساماندهی کانال‌های تلگرامی بر عهده وزارت ارشاد گذاشته شده است، شما به عنوان متولیان این امر چه برنامه‌‌هایی را در دست اجرا دارید؟
مصوبه مربوط به ساماندهی کانال‌های تلگرامی که از سوی شورای عالی فضای مجازی طرح شده، دارای چند قسمت است که براساس جزییات آن دستگاه‌های اجرایی مختلف باید به طور همزمان اجرای آن را بر عهده بگیرند، در این میان اجرای بندهایی از این مصوبه از جمله ساماندهی، ثبت و رجیستر کانال‌های تلگرامی بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گذاشته شده است. با این حال هنوز این مصوبه به طور رسمی به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ نشده و ما در مرحله فراهم ساختن زیرساخت‌های لازم هستیم.
زیرساخت‌های لازم برای ساماندهی کانال‌های تلگرامی شامل چیست؟
براساس مصوبه مربوطه و اطلاعاتی که تاکنون به دست ما رسیده، کانال‌های تلگرامی بالای ۵هزار عضو باید با مراجعه به سامانه‌ای که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این موضوع در نظر گرفته شده، نسبت به ثبت کانال خود اقدام نمایند. البته باید به این نکته نیز اشاره کنم که ثبت کانال به معنای اخذ مجوز نیست و تنها بحث تعیین هویت صاحبان کانال مد نظر است. از سال ۱۳۸۵ سامانه‌ای به نام samandehi.ir به منظور ساماندهی سایت‌ها و وبلاگ‌ها از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بر مبنای اجرای تبصره ماده ۲۱ قانون جرائم رایانه‌ای راه اندازی شد. بر مبنای این تبصره اگر هویت صاحبان وب‌سایت‌ها در کشور شناسایی شوند، سایت آنان به طور مستقیم مشمول قانون فیلترینگ نخواهد شد، بر همین اساس در طول ۱۰ سال گذشته این سامانه به مرجعی برای عملکرد کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تبدیل شد. براساس این مصوبه این سامانه توسعه خواهد یافت و به همین منظور در حال حاضر مشغول ایجاد بخشی برای ساماندهی کانال‌های تلگرامی در این سامانه هستیم که پس از مراجعه کاربران به صورت مکانیزه بررسی‌های لازم را انجام دهد و به نظر می‌رسد تا پایان هفته جاری زیرساخت‌های لازم از سوی ما آماده و بخش ثبت کانال‌های تلگرامی قابل دسترس باشد.
در صورتی که صاحبان کانال‌های تلگرامی نسبت به ثبت کانال‌ خود اقدام نکنند،‌ چه اتفاقی برای آنان رخ می‌دهد؟
هنوز جزییات مصوبه اعلام نشده است، اما در بخش تقسیم وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها ساماندهی و ثبت کانال‌ها را بر عهده دارد و مراحل بعدی از جمله برخورد با صاحبان کانال‌هایی که احراز هویت نشده‌اند برعهده سایر نهادهای اجرایی گذاشته شده است.
پیش از این گفته شده بود که تنها کانال‌های پردنبال کننده با ماهیت خبری باید احراز هویت شوند، در مصوبه شورای عالی فضای مجازی این موضوع ذکر شده است یا تمامی کانال‌های پردنبال کننده با هرنوع فعالیتی باید در این سامانه به ثبت برسند؟
هرچند که هنوز مصوبه به طور کامل و رسمی ابلاغ نشده است، اما به نظر می‌رسد ثبت کانال‌های بالای ۵ هزار دنبال کننده محدود به کانال‌های خبری نیست و تمامی کانال‌های پردنبال کننده باید در این سامانه به ثبت برسند.
تاکنون تاکید دولت بر گسترش شبکه‌های اجتماعی و ارتباطی بومی و کنار گذاشتن استفاده از نمونه‌های خارجی بود، با توجه به این موضوع ساماندهی کانال‌های تلگرامی از سوی مقامات دولتی به تدوام فعالیت‌ این شبکه‌ها در ایران را چگونه ارزیابی مي‌کنید؟
دولت تاکیدی بر مسدود ساختن دسترسی به شبکه‌های اجتماعی و ارتباطی خارجی نداشته و بیشتر به دنبال مدیریت این شبکه‌ها است که طرح ساماندهی و احراز هویت کانال‌های پردنبال کننده نیز بخشی از این مدیریت است.
۴ دی ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا