• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

احتمال فیلتر شدن تلگرام چقدر است؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
ببینید حرف زدن با عمل کردن خیلی فرق داره .
مسئولین سال گذشته گفتند که با شرکت گوگل صحبت کردند و همه چی حل شده و قراره گوگل در ایران یک نمایندگی بزنه اما کجاست این نمایندگی .
ببینید وقتی مدیر تلگرام شخص دیگریه شما هیچ کاری نمیتونید بکنید برای نظارت مگر اینکه کامل تلگرام در دست ما باشه که فکر نکنم اینطور باشه .
مثلا سایت ها مجبورند ثبت کنند چون اگر نکنند مستقیم فیلتر میشن اما کانال تلگرام که روزانه صدها کانال ثبت میشه چطور توسط ایران میخواد نظارت بشه اونم جایی که اصلا ایران نمیتونه دخالت کنه و کانال ها رو پیدا کنه .
همین الان من کلی کانال میبینم که کارهای غیراخلاقی انجام میدن و تعداد عضو بالایی هم دارند و هیچ خبری از نظارت نیست .
هر چقدر تونستند اینستاگرام رو کنترل کنند یک دهمش میتونن تلگرام رو کنترل کنند .
اینستاگرام که دیگه تو دسترسه و تو سایتش میشه صفحات مشکل دار رو پیدا کرد این همه فجاعت داره چه برسه به تلگرام .

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
امکانِ تماس صوتی تلگرام اضافه شد !!
یعنی واتس آپ کلا میره کنار وقتی رسمی عرضه بشه!!
بعد هم تماس تصویری اضافه میکنن ،ایمو میره کنار !!
تلگرام فیلتر بشه راحت بشیم !!
14716148941358418716_tel02.jpg

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
ببینید حرف زدن با عمل کردن خیلی فرق داره .
مسئولین سال گذشته گفتند که با شرکت گوگل صحبت کردند و همه چی حل شده و قراره گوگل در ایران یک نمایندگی بزنه اما کجاست این نمایندگی .
ببینید وقتی مدیر تلگرام شخص دیگریه شما هیچ کاری نمیتونید بکنید برای نظارت مگر اینکه کامل تلگرام در دست ما باشه که فکر نکنم اینطور باشه .
مثلا سایت ها مجبورند ثبت کنند چون اگر نکنند مستقیم فیلتر میشن اما کانال تلگرام که روزانه صدها کانال ثبت میشه چطور توسط ایران میخواد نظارت بشه اونم جایی که اصلا ایران نمیتونه دخالت کنه و کانال ها رو پیدا کنه .
همین الان من کلی کانال میبینم که کارهای غیراخلاقی انجام میدن و تعداد عضو بالایی هم دارند و هیچ خبری از نظارت نیست .
هر چقدر تونستند اینستاگرام رو کنترل کنند یک دهمش میتونن تلگرام رو کنترل کنند .
اینستاگرام که دیگه تو دسترسه و تو سایتش میشه صفحات مشکل دار رو پیدا کرد این همه فجاعت داره چه برسه به تلگرام .
حرف شما کاملا درست
ولی واسه من سوال پیش اومده کانال فروش محصولات ماهپاره ای بودم که حذف شده
ایران چطور دسترسی به حذف اونها داره ؟

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
اینارو ساماندهی نمیشه کرد چون صاحبش ایران نیست، هر دو هم تلگرام هم اینستاگرام باید فیلتر بشن. با فیلتر شدن اینها یک جمع علاف و بیکار و بی جنبه از علافی در میان و اون گوشی که بیست و چهار ساعته دستشونه میندازن سطل اشغالی.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
حرف شما کاملا درست
ولی واسه من سوال پیش اومده کانال فروش محصولات ماهپاره ای بودم که حذف شده
ایران چطور دسترسی به حذف اونها داره ؟
واضحه . شکایتی شده یا بهشون اطلاع داده شده . فروش محصولات ماهواره ای هم خودش جرمه .
اما خب هزاران کانال هست که کسی حوصله شکایت و پیگیری نداره و اتفاقا اعضاش کلی حال میکنند .
البته خودشونم میتونن بگردن و پیدا کنند اما اینقدر زیاد هست که فکر نکنم حوصله جست و جو داشته باشند .

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
اینارو ساماندهی نمیشه کرد چون صاحبش ایران نیست، هر دو هم تلگرام هم اینستاگرام باید فیلتر بشن. با فیلتر شدن اینها یک جمع علاف و بیکار و بی جنبه از علافی در میان و اون گوشی که بیست و چهار ساعته دستشونه میندازن سطل اشغالی.
کلش اف کلن فیلتر شد چی اتفاق افتاد ؟ رفتن سراغ فیلتر شکن
حالا اینها نباشن یا میرن سراغ فیلتر شکن یا شبکه های دیگه

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
نمیدونم دلیلش بی جنبه بودن کاربران هست یا چیز دیگه
هر چیزی هست از شبکه های اجتماعی و سر تو موبایل بودن افراد خسته شدم
هر کسی رو میبینم سرش تو موبایله داری باهاش صحبت میکنی سرش تو موبایله
کار داری بهش پیام میدی میگه بیا تلگرام
کار داری بهش زنگ میزنی میگه بیا تلگرام

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
کلش اف کلن فیلتر شد چی اتفاق افتاد ؟ رفتن سراغ فیلتر شکن
حالا اینها نباشن یا میرن سراغ فیلتر شکن یا شبکه های دیگه
شبکه های دیگه مشکلی ندارن.:D مشکل اصلی تلگرام هست که فیلتر بشه به نفع همه هست.

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
یه نظر سنجی بزارید که خانوما بیشتر استفاده میکنند یا اقایون
اینستاگرام و تلگرام رو هم جدا بزارید
تو کوچه خیابون که بیشتر میبینم خانوما سرشون تو موبایل هاشون هست به نسبت اقایون
و این میتونه ذهنیت افراد مجرد رو تغییر بده

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
معلومه اینستاگرامی هستی ها :D
نه اونم فیل بشه خوبه. :D اقا این دو تا رو اگر فیل کنند من یک جایگزینی براشون میزنم طرحشم داریم اما اینا به جای اینکه از شبکه های بومی حمایت کنن ، به خارجی ها بال و پر می دن ، داخلی ها را فیلتر میکنن.:general210:

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
نه اونم فیل بشه خوبه. :D اقا این دو تا رو اگر فیل کنند من یک جایگزینی براشون میزنم طرحشم داریم اما اینا به جای اینکه از شبکه های بومی حمایت کنن ، به خارجی ها بال و پر می دن ، داخلی ها را فیلتر میکنن.:general210:
داخلی چی داریم ؟

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
ها پس بگو یه چی تو چنته داری که دوست داری انها فیلتر بشن تا طرح خودتو رو کنی :general108:

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
ها پس بگو یه چی تو چنته داری که دوست داری انها فیلتر بشن تا طرح خودتو رو کنی :general108:
والا اگر حمایت کنن شبکه های داخلی را هم محتوا کنترل می شه هم کار افرینی میشه و هم اینجوری گندش در نمیاد.بزنن فیلتر کنن شبکه های بیگانه را تا ما جایگزین ارائه بدیم.:p

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
خب آخه اگه فیلترینگ ایران رو در هر شبکه ای اجرا کنیم که دیگه هیچ کی عضو نمیشه
مردم به خاطر آزادی این شبکه ها فعالیتشون زیاده
مگه لاس وگاسه؟اگه قراره ایران لاس وگاس بشه بگین ما هم خبردار بشیم:D ازادی منظور همون فیلمهای ندا یاسی و امثال ایناست؟!
یا همه خارجی هارو ببندن یا همه را باز بگذارند دیگه.:general509:
وقتی خارجیا فیلتر باشه توی سرویس های داخلی بیشتر عضو میشن یه حد تعادلی اجرا بشه عضو میشن یه کار افرینی هم میشه حداقل چهار نفر به درامد و کار میرسند.
یک بام و دو هوا که نمیشه ادم باید تکلیف خودشو بدونه یا ازادی کامل هست یا نیست دیگه.

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
الان حدود 10 تا شبکه داخلی داریم به نظرتون چرا کمتر کسی ازشون استفاده میکنه؟
به خاطر فیلتر نبودن تلگرام و اینستاگرام بیشتر. دلیل دوم هم چون زیاد کارامد نیستند. ولی اگر این دو تا تلگرام و اینستا فیلتر شود و از سرویس داخلی جدید حمایت بشه میشه روی راه اندازی سرویس کارامد داخلی فکر کرد.

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
باید رقابت آزاد باشه و نشه مجبوری
مشکل اینجاست رقابت ازاد داخل ایران معنی نداره چون اگه داشت یوتیوب و ... باز بود.
حداقل خارجی هارو کامل ببندن که بین داخلی ها رقابت بشه.
با تشکر

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
مشکل اینجاست رقابت ازاد داخل ایران معنی نداره چون اگه داشت یوتیوب و ... باز بود.
حداقل خارجی هارو کامل ببندن که بین داخلی ها رقابت بشه.
با تشکر
مهندس

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
اصلا به من چه .:pاینقدر برید تو تلگرام ندایاسی و استاد باقری نگاه کنید تا بترکید.:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا