Silver Horse
Registered User
- نوشتهها
- 85
- لایکها
- 34
حرف شما کاملا درستببینید حرف زدن با عمل کردن خیلی فرق داره .
مسئولین سال گذشته گفتند که با شرکت گوگل صحبت کردند و همه چی حل شده و قراره گوگل در ایران یک نمایندگی بزنه اما کجاست این نمایندگی .
ببینید وقتی مدیر تلگرام شخص دیگریه شما هیچ کاری نمیتونید بکنید برای نظارت مگر اینکه کامل تلگرام در دست ما باشه که فکر نکنم اینطور باشه .
مثلا سایت ها مجبورند ثبت کنند چون اگر نکنند مستقیم فیلتر میشن اما کانال تلگرام که روزانه صدها کانال ثبت میشه چطور توسط ایران میخواد نظارت بشه اونم جایی که اصلا ایران نمیتونه دخالت کنه و کانال ها رو پیدا کنه .
همین الان من کلی کانال میبینم که کارهای غیراخلاقی انجام میدن و تعداد عضو بالایی هم دارند و هیچ خبری از نظارت نیست .
هر چقدر تونستند اینستاگرام رو کنترل کنند یک دهمش میتونن تلگرام رو کنترل کنند .
اینستاگرام که دیگه تو دسترسه و تو سایتش میشه صفحات مشکل دار رو پیدا کرد این همه فجاعت داره چه برسه به تلگرام .
واضحه . شکایتی شده یا بهشون اطلاع داده شده . فروش محصولات ماهواره ای هم خودش جرمه .حرف شما کاملا درست
ولی واسه من سوال پیش اومده کانال فروش محصولات ماهپاره ای بودم که حذف شده
ایران چطور دسترسی به حذف اونها داره ؟
کلش اف کلن فیلتر شد چی اتفاق افتاد ؟ رفتن سراغ فیلتر شکناینارو ساماندهی نمیشه کرد چون صاحبش ایران نیست، هر دو هم تلگرام هم اینستاگرام باید فیلتر بشن. با فیلتر شدن اینها یک جمع علاف و بیکار و بی جنبه از علافی در میان و اون گوشی که بیست و چهار ساعته دستشونه میندازن سطل اشغالی.
شبکه های دیگه مشکلی ندارن.کلش اف کلن فیلتر شد چی اتفاق افتاد ؟ رفتن سراغ فیلتر شکن
حالا اینها نباشن یا میرن سراغ فیلتر شکن یا شبکه های دیگه
معلومه اینستاگرامی هستی هاشبکه های دیگه مشکلی ندارن.مشکل اصلی تلگرام هست که فیلتر بشه به نفع همه هست.
نه اونم فیل بشه خوبه.معلومه اینستاگرامی هستی ها![]()
داخلی چی داریم ؟نه اونم فیل بشه خوبه.اقا این دو تا رو اگر فیل کنند من یک جایگزینی براشون میزنم طرحشم داریم اما اینا به جای اینکه از شبکه های بومی حمایت کنن ، به خارجی ها بال و پر می دن ، داخلی ها را فیلتر میکنن.:general210:
ها پس بگو یه چی تو چنته داری که دوست داری انها فیلتر بشن تا طرح خودتو رو کنی :general108:نه اونم فیل بشه خوبه.اقا این دو تا رو اگر فیل کنند من یک جایگزینی براشون میزنم طرحشم داریم اما اینا به جای اینکه از شبکه های بومی حمایت کنن ، به خارجی ها بال و پر می دن ، داخلی ها را فیلتر میکنن.:general210:
والا اگر حمایت کنن شبکه های داخلی را هم محتوا کنترل می شه هم کار افرینی میشه و هم اینجوری گندش در نمیاد.بزنن فیلتر کنن شبکه های بیگانه را تا ما جایگزین ارائه بدیم.ها پس بگو یه چی تو چنته داری که دوست داری انها فیلتر بشن تا طرح خودتو رو کنی :general108:
مگه لاس وگاسه؟اگه قراره ایران لاس وگاس بشه بگین ما هم خبردار بشیمخب آخه اگه فیلترینگ ایران رو در هر شبکه ای اجرا کنیم که دیگه هیچ کی عضو نمیشه
مردم به خاطر آزادی این شبکه ها فعالیتشون زیاده
به خاطر فیلتر نبودن تلگرام و اینستاگرام بیشتر. دلیل دوم هم چون زیاد کارامد نیستند. ولی اگر این دو تا تلگرام و اینستا فیلتر شود و از سرویس داخلی جدید حمایت بشه میشه روی راه اندازی سرویس کارامد داخلی فکر کرد.الان حدود 10 تا شبکه داخلی داریم به نظرتون چرا کمتر کسی ازشون استفاده میکنه؟
مشکل اینجاست رقابت ازاد داخل ایران معنی نداره چون اگه داشت یوتیوب و ... باز بود.باید رقابت آزاد باشه و نشه مجبوری
مهندسمشکل اینجاست رقابت ازاد داخل ایران معنی نداره چون اگه داشت یوتیوب و ... باز بود.
حداقل خارجی هارو کامل ببندن که بین داخلی ها رقابت بشه.
با تشکر