• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

احتمال فیلتر شدن تلگرام چقدر است؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
تازه دارن ساماندهیش میکنن ، عمرا دیگه فیلتر بشه...

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
امیدوارم بخاطر حرف چند تا متحجر مرتجع :D تلگرام فیلتر نشه. چون واقعا مفیده .... وبمسترها هم برن راه پول در آوردن رو یاد بگیرن. خودشون بلد نیستن پول در بیارن، الکی میگن این فیلتر بشه، اون فیلتر بشه ... اه اه اه اه عروس بلد نیست برقصه، میگه زمین کجه :D

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
ما موقع انتخابات به جناب اقای دکتر جلیلی رأی‌ می دهیم ، تا این دو شبکه اجتماعی بیگانه و مفسد را فیلتر نماید.
با تشکر:general206::general704:

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
اقا من یه چیزی بهتر از تلگرام راه میندازم بشرطی که دولت حمایت کنه.و اون خارجیا رو فیلتر کنه.:D:p

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
اقا من یه چیزی بهتر از تلگرام راه میندازم بشرطی که دولت حمایت کنه.و اون خارجیا رو فیلتر کنه.:D:p
یوز رو حمایت کردن کلی هم براش خرج کردن
الان کسی یادشه!؟ اصلا خود وبمسترا اکثرا یادشون رفته نمونش خودم کلی فکر کردم اسم درستش یادم بیاد :general107: پلنگی آسیایی بود چی بود فقط میدونستم اسم یه پلنگ:general304:

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
یوز رو حمایت کردن کلی هم براش خرج کردن
الان کسی یادشه!؟ اصلا خود وبمسترا اکثرا یادشون رفته نمونش خودم کلی فکر کردم اسم درستش یادم بیاد :general107: پلنگی آسیایی بود چی بود فقط میدونستم اسم یه پلنگ:general304:
موتور جستجو فرق داره، گوگلو که نمیشه فیلتر کرد چون جایگزین نداره. اما یه نرم افزار زپرتی مثل تلگرام را راحت می تونن فیلتر کنن جایگزینم تا دلت بخواد هم خارجی هم داخلی می تونه داشته باشه.

fg2670

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
فیلتر چندان جلودار چیزی نیست اگر طرف اصرار به ورود داشته باشه مثل همین کلش ولی برای یه سایت معمولی مضره برای این موارد فیلتر هم بشه یه چیز جدید میاد مثلا یوتیوب فیلتر شده اینستا اومده و خیلی نمونه های دیگه

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
حتی اگر اون خارجی ها هم فیلتر نشه نرم افزار ما قدرت رقابت داره و محکم تو دهن خارجیا می زنیم.

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
با فیلتر کردنش فقط کاسبی فیلتر شکن فروشا پر رونق میشه چون مردم به این راحتی ها بی خیال این سرویس نمیشن
الان دیگه کسی به خودش زحمت نمیده فایل رو از طریق فلش یا شبکه جا به جا کنه. سریع به طرف می گه تلگرام کن!
من اگر پول داشتم این اپ رو می خریدم و بهینش می کردم

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
با چیز شکن فایده نداره چون باید هزینه کنن سرعت هم ضعیف می شه .داخل گوشی هم خیلی از چیز شکن ها کار نمیکنه و کلا به دردسرش نمی ارزه.
تلگرام فیلتر بشه فاتحش خوندست.:D

fg2670

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
هزینه فیلترینگ را فراموش کردید، هر چیزی که فیلتر بشه یه هزینه ای داره

world15

Registered User
لایک‌ها
837
کاش فیلتر میشدن ولی متاسفانه نمیشن خودم مدتی قبل پیج اینستای ***** و رئیس جمهور و غیره بود یا شاید بنام اونها دیدم وجود داره و حتی در اون پیجا هم یک عده توهین کرده بودن بعد چطو میخان فیلتر کنن :(

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
به نظرم فیلترینگ هم فایده نداره.چون ملت میرن یه قندشکن دانلود میکنن باهاش میرن تلگرام:rolleyes:
دو روز همه سرور های اینترنتی ایران ضعیف شده بود کلش باز نمیشد همه داشتن با چیزشکن میرفتنo_O
باید این رو ریشه ای حل کرد.متاسفانه فرهنگ هرچیزی که تو ایران مد میشه و همه ازش استفاده میکنن،خیلی دیر جا میفته.(و در بعضی مواقع کلا جا نمیفته:D)
بازم میگم:اگه برنامه های تلوزیونی پیج اینستا و کانال تلگرامشون رو ببندن و افراد مهم کشور هم ازشون استفاده نکنن،اثرش بیشتره
ما خیلی از پیام رسان های داخلی رو داریم که پتانسیل اینو دارن که حتی بهتر از تلگرام باشن مثل گپ و...

world15

Registered User
لایک‌ها
837
الان اپراتورها مثه ایرانسل و همراه اول کانال تلگرام دارند که با وجود اینکه همه مطالب رو دنبال نمیکنم خودم هم عضوم همراه اول هم پیج اینستاگرام داره ک دنبال میکنم حالا این بکنار من خودم تا لینک کانالی ک مورد داره ببینم سریع ریپورت پورنگرافی رو میزنم و گاهی بعد یک دو روز بلاک هم میشن ولی رشد قارچ گونه دارند و عجیب تر اینه میرن اونجا شماره های ایرانسلشون رو هم همراه عکسای مستهجنشون با متن کپی میذارن ک صیغه موقت میشن نصف مبلغ رو قبل میگیرن نصف بعد و البته شماره هم خاموشه تا وقتی مبلغ رو نگرفتن! یعنی موندم چطور اینا میتونن اینقدر راحت شماره تماس هم بذارن درنتیجه تا وقتی با اینگونه افراد ک بقول خودشون میگن مکان هم برای ... دارند برخورد نشه اوضاع بهتر از این نخواهد شد.

Last edited:

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
موتور جستجو فرق داره، گوگلو که نمیشه فیلتر کرد چون جایگزین نداره. اما یه نرم افزار زپرتی مثل تلگرام را راحت می تونن فیلتر کنن جایگزینم تا دلت بخواد هم خارجی هم داخلی می تونه داشته باشه.
چرا نتونن خیلی راحتم میتونن جایگزین هم تا دلت بخواد هست براش چه داخلی چه خارجی ولی هیچ کدوم درست حسابی نیست.
همین نرم افزار زپرتی که میگی باعث شده بازدید بیشتر سایتای ایرانی نصف بشه.
تلگرام همزمان با وایبر بود ولی بعد فیلتر وایبر همه اومدن سمت تلگرام چون جایگزین بهتری بود در مقابل واتس آپ.
شما هم اگه ایده ای یا برنامه ای داری بهتره از الان شروع کنی ولی اگه منتظر باشی تلگرام فیلتر بشه بعد یه جایگزین براش درست کنی مطمن باش به جایی نمیتونی برسی چون هستن کسایی که آمادن جایگزین های دیگه رو رونمایی کنن و ملتی که تا فیلتر تلگرام میرن سراغ سریع ترین و رایگان ترین نرم افزار.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
من نمیدونم چرا اینهمه محتوای مستهجن و مخربی که شما میگید رو من نمی بینم :D... دستور اسلام اینه که زیاد تجسس نکنید:p

world15

Registered User
لایک‌ها
837
گوگل ب این خوبی نیاز ب فیلتر نداره! ولی اینکه ف بوک از ابتدا فیلتر بود ولی بقیه شبکه های مجازی مثه همین تلگرام غیر فیلتره جای سوال داره. همون یاهو مسنجر هم مگه نبود یک زمانی که میگفتن در روم های شهرای ایران، همین ایرانیای بی جنبه همش وبکم میدن و حرفای غیرمجاز میزنن اونو خود خارجیا روم هاش رو جمع کردن و جایگزین های بعدی خطرناک تر شدن و امیدواریم حداقل خودشون بخان کانال رو هم جمع کنن. حالا اونا رو میگیم از اول بی دین بودن ولی وقتی این سری ایرانیای متظاهر تازه بدوران رسیده فقط از فرهنگ غربی فحشا و فساد اخلاقی رو یاد گرفتن فقط باید افسوس بحالشون خورد

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا