از کاربر دبوی بپرس تاپیک داشت مردم چطور یه نفر واسه خودشون پیدا میکننبیاید یه تاپیک بزنیم در مورد روش های جذب زنان صحبت کنیم
به هم دیگه راهنمایی کنیم که چیکار باید کرد چیکار باید نکرد
تا هر کدوممون یه زید نصیبمون بشه
۱۵۰ صفحه دبوی تو تاپیکش سس گفتبیاید یه تاپیک بزنیم در مورد روش های جذب زنان صحبت کنیم
همون تاپیک مردم چطور یه نفر واسه خودشون پیدا میکنن؟۱۵۰ صفحه دبوی تو تاپیکش سس گفت
ازش استفاده کن
بلههمون تاپیک مردم چطور یه نفر واسه خودشون پیدا میکنن؟
خب اونا علاوه برا این که نون و نونوایی میکنن و مسافرت میرن و دور همی و بیرون و اجتماعی ان میتونن مثل تو فیلم ببینن و اهنگ گوش بدن و یک هیچ ازت جلو ترنمن خودمم ادم منزوی ای هستم
و اوایل همین تفکرات شما رو داشتم که
بقیه میرن بیرون
مسافرت
دورهمی
و من چون اینجوری نیستم پس مشکلی دارم
ولی مدتیه به این نتجیه رسیدم
هرکسی یه مدلی داره. و قرار نیست همه اجتماعی و اهل فامیل بازی و رفیق بازی باشن یا دنبال نون و نونوایی باشن
من فیلم میبینم و اهنگ گوش میدم و بیشتر از همه اینها لذت میبرم
فعلا جای بحث نیست چون پول نداریمبیاید یه تاپیک بزنیم در مورد روش های جذب زنان صحبت کنیم
فکر میکنی با پوله شاید 10 درصدش پول باشهفعلا جای بحث نیست چون پول نداریم
پس بهتری بری پیش فری @Dodge Super Bee خرطومت رو ساقط کنه یا دستات رو گج بگیره نز*نی
تاپیک دبوی شاید برای ساختن سس مصنوعی کاربرد داشته باشه
بیشتر توضیح بدهوالا تا فکرتو رو خودت متمرکز نکنی نه به دختر میرسی نه به هدفات
اولویت بندیتو درست کنی اتومات وار همه چی ردیف میشه
با زید که همه مشکلات درست نمیشه ذهن هم راحت نمیشه ولی با پول اکثرش اوکی میشهحاجی ولی کن این داستانارو که زید میزنم و مشکلات زندگیم درست میشن و دیگه ذهنم راحت میشه!!
اون مشکلات ذهنی خیلی عمیقتر ازایناست که بگی با دخترو پولو فلان حل بشه!!!
چیزیه که شاید جز اخلاقت و شخصیتت باشه که بع همین راحتیا درست نمیشه.
اول رو خودت کار کن ،باشگاه برو،۴تا سرگرمی جدید و بیرون از خونه پیدا کن،با ادم های جدید اشناشو
کم کم دختر هم پیدا میشه.
اگه بخوایی با همین وابستگی و طرز تفکرت به زید پیش بری دوست دخترت ولت میکنه!
دخترا دوست دارن با کسی باشن که برا خودش ارزش داره،هدف داره !کسی که بهشون وابسته نباشه.
که اینم خودش با تجربه و به فنا دادن چندتا رابطه اول درست میشه.
پاشو برو تو خیابون دخترا اونجان نه تو و پرشین تولز و نینی سایت!
ببین اول باید برا خودت هدف گذاری کنیبیشتر توضیح بده
چطوری فکرت رو به خودت متمرکز کنی؟
۱- پولبه نظرم اول باید پول داشت بعد رفت سمت زید و این داستانا
با پولم باور کن به اون صورت حل نمیشه!مگه میشه کسی بدون مشکل باشه ؟!همه یه مشکلی دارن ولی یه سریا قیولش میکنن و سعی میکنن باهاش کنار بیان یا خودشونو بهتر کنن.با زید که همه مشکلات درست نمیشه ذهن هم راحت نمیشه ولی با پول اکثرش اوکی میشه
اخلاق و شخصیت با چی درست میشه؟الان خودت از لحاظ اخلاق و شخصیت مشکلی نداری؟
باشگاه که الان کرونا هست.بیرون هم کسی نمیره بخاطر کرونا.بیرون رفتن هم ماشین خوب میخواد با پراید و پژو نمیشه
این حرفت که میگی دخترا دوست دارن با کسی باشن که برا خودش ارزش داره،هدف داره !کسی که بهشون وابسته نباشه درسته بخاطر همینه که میگم یه تایپک بزنیم روش ها رو یاد هم دیگه بدیم
شاید خودت هم همین مشکل زید نداشتن رو داری و روشش رو بلد نیستی
اخه فقط که بیرون رفتن نیست.بری بیرون بلد نباشی زید بزنی یا ماشین خوب نداشته باشی فایده ندارهبا پولم باور کن به اون صورت حل نمیشه!مگه میشه کسی بدون مشکل باشه ؟!همه یه مشکلی دارن ولی یه سریا قیولش میکنن و سعی میکنن باهاش کنار بیان یا خودشونو بهتر کنن.
یه سری هم تسلیم میشن...
اینا همش بهونس که دنبال بهترین موقعیت باشی،این همه ادم پیاده بیرون میرن و نون میخورن،تا موقعی که بهونه بیاری فلان چیز فلانه نمیشه حرکتی بزنی!
من زید دارم الان ،چندتا دوستدختر پیدا کنی میفهمی دخترا اونقدر هم سخت نیستن.
فقط باید یه سری معیارهارو داشته باشی..
حاجی اینا که شما میگی اولا بعد موفق شدن مخ زدنه!اخه فقط که بیرون رفتن نیست.بری بیرون بلد نباشی زید بزنی یا ماشین خوب نداشته باشی فایده نداره
زن ها اتفاقا خیلی سختن.یه روش ها و معیار هایی داره که همه بلد نیستن
هزار تا سوال سس شر ازت میپرسن
من نمیخوام با کسی دوست بشم : میخوای چی جوابش رو بدی؟
دوست دختر داری : اگه بگی دارم میگه پس چرا اومدی با من حرف میزنی اگه بگی ندارم میگه بی عرضه ای
چرا دوست دختر نداری : میخوای چی جوابش رو بدی؟
یا بهت میگه من با پسر غریبه بیرون نمیرم
یا باهات حرف میزنه ولی به چشم دوست معمولی بخت نگاه میکنه
یا مثلا یه دفعه باهات فاز میگیره و صمیمی میشه تا ببینه تو هول هستی یا نه
هزار تا بازی روانی در میارن هزار جور سوال میپرسن هزار جور یه دستی بهت میزنن
اون معیار ها چیه به نظرت؟