• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

احساس پوچی !

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
ادمین یکی از سایتای خفن ایران دوست منه
ایشون پول فراوون داره ولی حتی دختری که براش نویسندگی میکرد پیشنهاد ازدواجشو رد کرد
باید بلد باشی چطور ارتباط برقرار کنی دختری که دوست داشته باشه به پول نمیفروشت
اونی هم که به پول میفروشت از این ادمای دوزاریه کمبود داره
عزیز مشکل از ادمین هست به نظر من،،،،،،اولا که ارتباط طولانی مدت بخوای داشته باشی اشتباه هست به نظر من اونم وقتی پول داری فراوون،،،،،در حد دوستی بمونه کافیه به نظر من،،،،،،،،چون دخترا ارزشش رو ندارن که زیاد اهمیت بدی بهشون،،،،،!!!!

در مورد ارتباط گیری،،،،،وقتی پول داشته باشی،،،،چنان اعتماد به نفسی میگیری که کوه رو انگار میتونی جا به جا کنی،،،،،مخ دختر زدن که جای خود،،،،ارتباط برقرار کردن هم خیلی خیلی راحت میشه طبعا،،،،،

باز فقط نظرم رو گفتم عزیز،،،،نظر شخصی،،،،،

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
عزیز مشکل از ادمین هست به نظر من،،،،،،اولا که ارتباط طولانی مدت بخوای داشته باشی اشتباه هست به نظر من اونم وقتی پول داری فراوون،،،،،در حد دوستی بمونه کافیه به نظر من،،،،،،،،چون دخترا ارزشش رو ندارن که زیاد اهمیت بدی بهشون،،،،،!!!!

در مورد ارتباط گیری،،،،،وقتی پول داشته باشی،،،،چنان اعتماد به نفسی میگیری که کوه رو انگار میتونی جا به جا کنی،،،،،مخ دختر زدن که جای خود،،،،ارتباط برقرار کردن هم خیلی خیلی راحت میشه طبعا،،،،،

کسایی که سر و زبون ندارن و لاس زدن بلد نیست میگن با پوله
ولی درجه اول لاس زدنه بعد پول
اول که شروع میکنی با یه نفر حرف زدن که نمیدونه پول داری یا نه
اگه اون اول حرف زدن بلد نباشی به مرحله بعد نمیرسی

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
کسایی که سر و زبون ندارن و لاس زدن بلد نیست میگن با پوله
ولی درجه اول لاس زدنه بعد پول
اول که شروع میکنی با یه نفر حرف زدن که نمیدونه پول داری یا نه
اگه اون اول حرف زدن بلد نباشی به مرحله بعد نمیرسی

درسته عزیز،،،،،،،دیگه لال هم که نباید طرف باشه !!!!!!

شما وقتی بدونی با پشتوانه پول جلو داری میری،،،،تمومه کار و اعتماد به نفس رو گرفتی و توپت پر هست،،،،،،80 درصد مسیر رو رفتی،،،،مونده 20 درصد که بتونی شروع کنی و خلاص،،،،،که اونم همین موضوع دوستان راهنمایی کردن و توی نت هم تا دلت بخواد ترفند های مختلف گفتن،،،،،،،

حالا اون طرف رو فرض کن،،،،،لاس بتونی بزنی،،،،،و حتی خیلی هم زبون داشته باشی،،،،،،ولی جیبت خالی باشه !!!!!!،،،،،رابطه احتمال 98 درصد کات شده هست،،،،،دیر یا زود معلوم نیست،،،ولی قطعا کات میشه،،،،،،

Last edited:

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
درسته عزیز،،،،،،،دیگه لال هم که نباید طرف باشه !!!!!!

شما وقتی بدونی با پشتوانه پول جلو داری میری،،،،تمومه کار و اعتماد به نفس رو گرفتی و توپت پر هست،،،،،،80 درصد مسیر رو رفتی،،،،مونده 20 درصد که بتونی شروع کنی و خلاص،،،،،که اونم همین موضوع دوستان راهنمایی کردن و توی نت هم تا دلت بخواد ترفند های مختلف گفتن،،،،،،،

حالا اون طرف رو فرض کن،،،،،لاس بتونی بزنی،،،،،و حتی خیلی هم زبون داشته باشی،،،،،،ولی جیبت خالی باشه !!!!!!،،،،،رابطه احتمال 98 درصد کات شده هست،،،،،دیر یا زود معلوم نیست،،،ولی قطعا کات میشه،،،،،،
من کسی میشناسم شلوارش هم زیدش براش خریده
میخوای قبول کن میخوای قبول نکن لاس زدن مهم تره

Last edited:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
این تاپیک هم مثه تاپیک ملت چجوری یکیو پیدا میکنن دبوی شده
sharmandegi.gif

کار درستو خیلی وقت پیش جاروبرقی کرد

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
همون که میگی قبل سین کردن جوابی که میخوای بگی رو انتخاب کن اون جواب به ذهنم نمیرسه
باید چند تا چت خوب موفق بخونی که تیپ جواب ها دستت بیاد. اگرم هنگ کردی 2 ساعتم طول کشید سین نکن که با یه جواب اشتباه چت نسوزه. خودشون که همه تا جذبت نشن لست سین دارنو 2 ساعت یبار جواب میدن شما هم اینجوری باشی چیز نرمالیه

داستان و خاطره ها چه سبکی باشه؟خودم رو چه ادمی نشون بدم؟
داستان و خاطرت جزییات خیلی مهمه داشته باشه که جزییات اون محیط و حسو حال داستان جذبش کنه و حتما اوج و فرود داشته باشه و یه اتفاق جالب افتاده باشه که بعد اینکه تموم شد نگه خب الان این همه گفتی که چی بشه؟

همین جمله هایی که میگی که دختر رو به حرف بیاری و گرم بشه اینا رو بلد نیستم
یه مثال دیگه...
میپرسی شغلت رو دوست داری؟ میگه آره و چت قفل میشه.... به جاش میپرسی این همون شغلیه که وقتی کوچولو بودی دوست داشتی بزرگ که شدی انجامش بدی؟ اینو بخواد تک کلمه ای جواب بده خودش عذاب وجدان میگیره اصلا :p
اینا رو بشین برای خودت 10 20 تا دربیار آماده کن که همیشه حرف برای گفتن داشته باشی. اگرم لقمه آماده تر میخوای که تو چت هات استفاده کنی پ.خ بده :p

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
هر ازگاهی دنیا رو به همون وضوحی که در کودکی میدیدم میبینم و امشب یکی ازون حالات بهم دست داد.چه خسرانی!چه قشنگ خودم رو نابود کردم و چه فیضی ازمن دریغ شد..
چه نرم و بی صدا و تمیز خودمو تباه کردم
من با شیطان همدست شدم و روح قدسی خودم رو به لجن کشیدم
من در قعر دوزخم.
روحم با کلمات بی معنی و حقه های مسخره پر شده
به سکوت نیاز دارم و یاداوری

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449

برادر من شما یه چیزی شنیدیا
بیا آدم بهت نشون بدم که پول سیگارش از حقوق یه روز خیلیامون بالاتره و خوب نمیتونه ارتباط برقرار کنه و به واسطه پولش آدمای دو زاری دورشن
اینجوری چه ارزشی داره؟ اگه فقط رابطه رو زیرشگم بدونیم آره پول حلال مشکلاته
میخوای رابطه برقرار کنی باید یه آدمی پیدا کنی که سرش به تنش بیارزه

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
هر ازگاهی دنیا رو به همون وضوحی که در کودکی میدیدم میبینم و امشب یکی ازون حالات بهم دست داد.چه خسرانی!چه قشنگ خودم رو نابود کردم و چه فیضی ازمن دریغ شد..
چه نرم و بی صدا و تمیز خودمو تباه کردم
من با شیطان همدست شدم و روح قدسی خودم رو به لجن کشیدم
من در قعر دوزخم.
روحم با کلمات بی معنی و حقه های مسخره پر شده
به سکوت نیاز دارم و یاداوری
این چرت و پرتهای مذهبی رو از خودت دور کن صددرصد ب آرامش میرسی

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
جوونی یادش بخیر ، تو یه سنی من هم مثه تو فکر میکردم.

خلاصه تجربمو بهت بگم دوتا چیزه: 1- اینکارا نیاز به تمرین داره 2- هر کسی روشه خودشو داره

حالا اینارو بخام توضیح بدم چند صفحه میشه.

در آخر نمی دونم چند سالته ولی یه جایی میرسی که یادت نمیاد اصلا چندتا دختر تو زندگیت بوده و اصلا با کی بودی با کی نبودی. فقط تمرین کن و روشه خودتو بدست بیار. داغون ترین آدم دنیا هم باشی باز یه چیزی داری که یه دختر ازت خوشت بیاد. بگرد اونو پیدا کن و روش کار کن

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
این چرت و پرتهای مذهبی رو از خودت دور کن صددرصد ب آرامش میرسی
منظورت از چرت و پرت مذهبی چیه؟ فکر نمیکنم تو این فروم کسی به اندازه من به مزحب فوحش داده باشه!

کلماتی که به کار بردم جنبه دینی نداره بلکه کلام نمادینه و به حقایق درونی انسان مربوط میشه

درضمن آرامشی که تو مد نطر داری احتمالا همون بی خبری و تخدیر و غفلت و همرنگی با جماعت و سایه نشینی باشه
اون آرامش نیست.مرگه

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
منظورت از چرت و پرت مذهبی چیه؟ فکر نمیکنم تو این فروم کسی به اندازه من به مزحب فوحش داده باشه!

کلماتی که به کار بردم جنبه دینی نداره بلکه کلام نمادینه و به حقایق درونی انسان مربوط میشه

درضمن آرامشی که تو مد نطر داری احتمالا همون بی خبری و تخدیر و غفلت و همرنگی با جماعت و سایه نشینی باشه
اون آرامش نیست.مرگه
منظور خودت از آرامش چیه؟دوزخ و شیطان اعتقادات دینی و تخیلیه دیگه ربطی ب درون آدم نداره اگه خواستی بیا پخ اینجا بون میشیم

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
برادر من شما یه چیزی شنیدیا
بیا آدم بهت نشون بدم که پول سیگارش از حقوق یه روز خیلیامون بالاتره و خوب نمیتونه ارتباط برقرار کنه و به واسطه پولش آدمای دو زاری دورشن
اینجوری چه ارزشی داره؟ اگه فقط رابطه رو زیرشگم بدونیم آره پول حلال مشکلاته
میخوای رابطه برقرار کنی باید یه آدمی پیدا کنی که سرش به تنش بیارزه
با پول *نده میشه جور کرد ولی رابطه احساسی و زید نه.اگه هم بشه کسی که سمتت میاد تیغ زنه

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
باید چند تا چت خوب موفق بخونی که تیپ جواب ها دستت بیاد. اگرم هنگ کردی 2 ساعتم طول کشید سین نکن که با یه جواب اشتباه چت نسوزه. خودشون که همه تا جذبت نشن لست سین دارنو 2 ساعت یبار جواب میدن شما هم اینجوری باشی چیز نرمالیه

داستان و خاطرت جزییات خیلی مهمه داشته باشه که جزییات اون محیط و حسو حال داستان جذبش کنه و حتما اوج و فرود داشته باشه و یه اتفاق جالب افتاده باشه که بعد اینکه تموم شد نگه خب الان این همه گفتی که چی بشه؟

یه مثال دیگه...
میپرسی شغلت رو دوست داری؟ میگه آره و چت قفل میشه.... به جاش میپرسی این همون شغلیه که وقتی کوچولو بودی دوست داشتی بزرگ که شدی انجامش بدی؟ اینو بخواد تک کلمه ای جواب بده خودش عذاب وجدان میگیره اصلا :p
اینا رو بشین برای خودت 10 20 تا دربیار آماده کن که همیشه حرف برای گفتن داشته باشی. اگرم لقمه آماده تر میخوای که تو چت هات استفاده کنی پ.خ بده :p
دقیقا تا جذبت نشن روزی یه بار میکنن اگه هم گفتی چرا دیر سین میکنی یا دیگه اصلا سین نمیکنن یا بلاک میکنن
اون داستان و خاطره تعریف کردن هم خودش یه فنه.باید بلد باشی چه داستانی بگی وگرنه دختره میپره و زیدت نمیشه
دمت گرم.پ.خ دادم

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
جوونی یادش بخیر ، تو یه سنی من هم مثه تو فکر میکردم.

خلاصه تجربمو بهت بگم دوتا چیزه: 1- اینکارا نیاز به تمرین داره 2- هر کسی روشه خودشو داره

حالا اینارو بخام توضیح بدم چند صفحه میشه.

در آخر نمی دونم چند سالته ولی یه جایی میرسی که یادت نمیاد اصلا چندتا دختر تو زندگیت بوده و اصلا با کی بودی با کی نبودی. فقط تمرین کن و روشه خودتو بدست بیار. داغون ترین آدم دنیا هم باشی باز یه چیزی داری که یه دختر ازت خوشت بیاد. بگرد اونو پیدا کن و روش کار کن
باید یه کاری رو اماتوری بلد باشی تا با تمرین کردن بهتر بلد بشی
وقتی اماتوری بلد نیستی و اصلا نمیدونی چی به چیه چطوری تمرین کنی؟
مثلا یه ادم داغون چی داره که یه دختر خوشش بیاد؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
گویا طبق معمول راه حل فرار از پوچی سس شناسایی شده در پی تی . پوچی ای که با سس از آن عبور میکنند 1تا2لیتر مزین به ادرار لایق است

من نمیدونم اون یکی دیگه چرا اینقدر خودش با اکانت زاپاس خودش از خودش نقل قول میکنه و خودش با خودش در حال مباحث کمرشکنه :oops:

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
ببین داداش اتفاقی که برای خود من افتاد رو برات بگم
من از وقتی دفترکار یا همون مغازه زدم، کلی دختر اطراف خودشون افتادن دنبالم! مورد آخری دختری بود که توی دفتر پستی کار میکرد و چند روز پیش بی خیال شد - الان لج کرده جواب سلامم نمیده :دی
تو برو یه جایی کار کن که مثلا 4 تا همکار خانم داشته باشه - شک نکن بلاخره یکیشون خودش میاد سراغت
من یک دوست چاهکشی داشتم (همونی که منو رباییده بود) این هرچند وقت یک بار میرفت توی هایپرمارکت یا فست فود کار میکرد - یک پولی در می آورد و همون جا هم با دختر دوست میشد. هیچ وقت هم لاشی به ما یاد نداد تا آخر خودم فهمیدم رمز کارش اینه

ولی اگر میخوای قاشقو دور سر و سس و یونت بچرخونی و بعد بذاری دهنت و خودتو سبک کنی، راه بیفت توی خیابون و پارک شماره بده
دبوی جان یه سوال
دختری که همکاره به درد زید بودن میخوره یا دردسره؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
از من میشنوی برای دختر بازی دنبال قاعده و قانون خاصی نباش..
صحبت های دیگران هم ارزششون در این حده که گوشه ذهنت باسن هر از گاهی یه توجهی بهشون بکنی..
دختر بازی هم مثل سایر مهارت های اجتماعی دیگه کاملا تجربی و حسیه..
بری تو حال و حواش یه سری احساساتت کم کم فعال میشن و خودکار تشخیص میدی که چه موقع چکار کنی..
مگه برای مهارت های اجتماعی که بلدی از کسی پرسیدی یا تاپیک زده بودی؟
اینم همونطوریه..

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
از من میشنوی برای دختر بازی دنبال قاعده و قانون خاصی نباش..
صحبت های دیگران هم ارزششون در این حده که گوشه ذهنت باسن هر از گاهی یه توجهی بهشون بکنی..
دختر بازی هم مثل سایر مهارت های اجتماعی دیگه کاملا تجربی و حسیه..
بری تو حال و حواش یه سری احساساتت کم کم فعال میشن و خودکار تشخیص میدی که چه موقع چکار کنی..
مگه برای مهارت های اجتماعی که بلدی از کسی پرسیدی یا تاپیک زده بودی؟
اینم همونطوریه..
همه فکرم شده دختر تمرکز ندارم
دختر بازی بیشتر تجربیه.ازمون و خطاست
ولی اگه بلد نباشی دختره یا جوابت رو نمیده یا خوشش نمیاد یا بلاک میکنه.اون تشخیص چه موقع چیکار کردن خیلی مهمه

بالا