تو خودت نمیخری؟!الان مرسدس زیر پاته؟!پس هنوز هستن كسايي كه پول تويه جوي اب بريزن
حقمونه واقعا
تو خودت نمیخری؟!الان مرسدس زیر پاته؟!پس هنوز هستن كسايي كه پول تويه جوي اب بريزن
حقمونه واقعا
اخه پرايدم شد ماشين
ميدونيد تو عيدي بالاترين تصادف و بالاترين تلفات را همين قوطي كبريت داشته؟
آخ آخ آخ - آقا آیا کار خوبیست شایعه پراکنی ؟
اون اسکول هایی که با پراید میرن مسافرت ، قبلش باید با زندگی بای بای کنن
پراید برای استفاده داخل شهر هست (تا سر کوچه بری نون بگیری)
باید بشینن روی کله تو برن سفر؟؟یارو یه عکس مورینیو زده خیال کرده شده مورینیو براش پراید افت کلاس شده اخه تو که دستت تا خرخره تو جیب باباته همین پرایدم که ندراهاون اسکول هایی که با پراید میرن مسافرت ، قبلش باید با زندگی بای بای کنن
تَت تاثیر اخبار اَلِکی صداسیمایَن
نهتو خودت نمیخری؟!الان مرسدس زیر پاته؟!
اون اسکول هایی که با پراید میرن مسافرت ، قبلش باید با زندگی بای بای کنن
تَت تاثیر اخبار اَلِکی صداسیمایَن
باید بشینن روی کله تو برن سفر؟؟یارو یه عکس مورینیو زده خیال کرده شده مورینیو براش پراید افت کلاس شده اخه تو که دستت تا خرخره تو جیب باباته همین پرایدم که ندراه
برات متاسف با این ادبیاتت!
همه مثل شوما فیک مایه نیست 10 تا ماشین اس وارداتی تو حیاط خونشون باشه هر روز بایکشون برم ک@چرخ بزنن!
نگران نباشید.
بابا این آرش تو کره شمالیه اینا فرقون سوار نیشنبه دل نگیرید ...
______
ارسال از طریق موبایل با کمک تپتاک
شوما رواشناسی یا کف بین ؟
کدوم ادبیات ؟ مسافرت بین شهری با پراید = خریت محض
من به هیچ پراید سواری توهین نکردم .
داخل شهر از تیر چراغ برق آویزون میشه اونوقت چه تضمینی هست که با این وزنی که داره با وزش باد ته دره نره ؟
یه بار نشد پراید با یه دوچرخه تصادف کنه راننده اش زنده بمونه
مایه دار هم خودتی
ماشین ابزار جاسوسی دشمن به حساب میاد . فقط دوچرخه
پ.ن : اصلا به من چه . با پراید برین راهیان گور
اقا ما با پی کی مدل 84 از استارا تا بندر عباسو گشتیمدوست عزیز راننده باید راننده باشه من از سال 85 پراید زیر پامه هر سال هم عوض کردم 0 کردم تقریبا کل ایران رو با پراید مسافرت کردم راننده اگر درست رانندگی کنه هیچ مشکلی بوجود نمیاد وگرنه شما سوار بنز هم باشی راننده نباشی ماشینت میره هوا بهونه نیارید ایمن نیستو فلانه بهمانه چرا تو فکر این هستی ماشین ایمن نیست چرا رانندگیتو تقویت نمیکنی
اقا ما با پی کی مدل 84 از استارا تا بندر عباسو گشتیم![]()
اشتباهي كه خيلي ها ميكننددوست عزیز راننده باید راننده باشه من از سال 85 پراید زیر پامه هر سال هم عوض کردم 0 کردم تقریبا کل ایران رو با پراید مسافرت کردم راننده اگر درست رانندگی کنه هیچ مشکلی بوجود نمیاد وگرنه شما سوار بنز هم باشی راننده نباشی ماشینت میره هوا بهونه نیارید ایمن نیستو فلانه بهمانه چرا تو فکر این هستی ماشین ایمن نیست چرا رانندگیتو تقویت نمیکنی